Mandala

Mandala on sanskritin kieltä ja tarkoittaa ympyrää tai yhteyttä. Se viittaa vahvasti Himalajan alueen buddhalaiseen kulttuuriin, jossa näillä pyöreillä geometrisilla kuvioilla esitetään maailmankaikkeutta ja sen syntyä.

Mandaloita on tehty myös muissa kiehtovissa kulttuureissa kuten, Amerikan intiaanien keskuudessa. Jokainen matka on meidän oma mandalamme, teos, joka syntyy lukuisista eri elementeistä, väreistä, hahmoista ja maisemista muodostaen eheän kokonaisuuden.

Olemme suunnitelleet ainutkertaisten ja monipuolisten elämysten ja kokemusten kirjoa, jotka haluamme jakaa asiakkaidemme kanssa. Pitkäjänteinen työ ja toiminta kohteissamme sekä kotitoimistolla, parhaat yhteistyökumppanit ja aito rakkaus matkailua kohtaan antavat meille ainutlaatuisen mahdollisuuden toteuttaa asiakkaidemme vaativimmatkin matkaunelmat.

Mandala Travel

Olemme suomalainen, työntekijöidensä omistama matkanjärjestäjä. Erikoisalaamme ovat pienryhmien sekä räätälöityjen matkojen toteuttaminen kaukomaihin.

Henkilökuntamme koostuu kokeneista matkailun ammattilaisista ja useimpiin kysymyksiin löytyy vastaus omakohtaisista kokemuksistamme eri puolilla maailmaa.

Olemme rekisteröitynyt valmismatkajärjestejä. Olemme myös saaneet parhaa AAA-luottoluokituksen vuodelta 2013.  

 

 

Miksi Mandala Travel?

 - Meiltä saat markkinoiden parasta palvelua sekä asiantuntemusta

 - Teemme matkoja sydämestä, intohimolla emmekä pelkästään tavoitellaksemme voittoja

 - Käytämme parhaita yhteistyökumppaneita kohdemaissamme

 - Oppaamme ovat kokeneita osaajia, joilla on erikoistuntemusta kohdealueista ja osa heistä onkin asunut pitkään kohdealueilla

 - Kannamme vastuun myös ympäristöstä sekä kotimaassa, että kohdemaissamme

 HENKILÖKUNTA

Miikka Ukkonen, toiminnanjohtaja

Miikka Ukkonen on vastannut Suomessa Aasian, Afrikan ja Latinalaisen Amerikan kulttuuri- ja aktiivimatkojen kehittämisestä sekä toiminut pitkään matkan-johtajana. Miikalla on vuosien kokemus matkailutuotannosta, oppaiden rekrytoinnista ja koulutuksesta sekä kenttätyöstä moninaisissa kohteissa. Miikka omaa Suomessa poikkeuksellisen laajan kokemuksen sekä asiantuntemusta matkailusta ja hänet löydät usein alan messuilla Himalajan alueen asiantuntijapuhujana.

 


Juha Viitala, toimitusjohtaja

Juhalla on pitkä kokemus liike-elämästä ja erilaisten yritysten johtotehtävistä. Erilaiset markkinointi-, kehitys- ja projektinjohtotehtävät Suomessa kuin ulkomailla ovat tuttuja. Intohimo matkailuun, vaeltamiseen, kiipeilyyn  ja uusiin kohteisiin tutustumiseen ovat viitoittaneet polkuja viime vuosikymmenen aikana. Työskentely Mandala Travelissa antaa ainutlaatuisen mahdollisuuden yhdistää karttunut kokemus ja olla kehittämässä ainutlaatuista matkatoimistoa Suomessa.

 


Kalle Viira, myynti- ja markkinointijohtaja

Matkailun monitoimimies on työskennellyt useille matkatoimistoille ja opaspalveluille niin kotimaassa kuin kaukomaillakin. Kalle on myynyt, markkinoinut ja suunnitellut matkoja ympäri maailmaa sekä toiminut oppaan ja matkanjohtajan tehtävissä eri mantereilla viimeisen kymmenen vuoden ajan. Vuorten valloitusten lisäksi etenkin Himalajan alueen kulttuuri on tullut tutuksi viime vuosina. Kaikkiaan Kalle on harrastanut, työskennellyt ja lomaillut yli 60 maassa kuudella eri mantereella. Mandalan tiimin tuorein jäsen on kerinnyt tulla jo monille tutuksi Afrikan, Nepalin ja Euroopan vuorilla sekä Bhutanin, Intian ja Nepalin kulttuurimatkoilla.

 

Pitkäjänteinen työ ja toiminta kohteissamme sekä kotitoimistolla, parhaat yhteistyökumppanit ja aito rakkaus matkailua kohtaan antavat meille ainutlaatuisen mahdollisuuden toteuttaa asiakkaidemme vaativimmatkin matkaunelmat.

Näe maailma omin silmin!