Matkan tiedot

Andeilta Amazonasille - pyöräilymatka, Ecuador

Upea ja monipuolinen pyoräilymatka johtaa päiväntasaajalla sijaitsevaan aktiivimatkaajan paratiisiin, Ecuadoriin. Matkaamme Andien lumihuippuisten tulivuorten ja ylänköerämaiden maisemista Ecuadorin Amazonin vehreisiin viidakoihin ja vesiputouksille. Pyöräilemme halki useiden kasvillisuusvyöhykkeiden, majesteettisten kanjonien, idyllisten kylien ja kauniin maaseudun. Amazonin alueella tutustumme viidakon saloihin intiaanioppaan johdolla. Matkan kruunaavat 45 kilometrin pituinen alamäkiajo paluumatkalla Quitoon sekä vierailu Otavalon intiaanimarkkinoille.

Matkan hinta sisältää lennot kohteeseen, kaikki maan sisäiset lennot, lentokenttäkuljetukset, majoitukset, kaikki matkaohjelmassa mainitut kuljetukset, matkaohjelmassa mainitut retket, sisäänpääsymaksut opastetuilla kierroksilla, suomenkielisen matkanjohtajan ja englanninkielisen paikallisoppaan palvelut, matkaohjelmassa mainitut ateriat ja lentokenttäverot.
Matkavakuutusta, viisumeita, matkaohjelmassa mainitsemattomia aterioita, ruokajuomia, henkilökohtaisia kuluja, lentolippujen hintaan sisältymättömiä paikallisia lentokenttäveroja tai mahdollisia maastapoistumismaksuja.
Voit varata matkan internetsivujemme kautta, soittamalla, lähettämällä sähköpostia tai tulemalla käymään toimistollamme. Ilmoita varauksen yhteydessä nimi, niin kuin se passissa kirjoitetaan, syntymäaika, osoite, puhelinnumero, sähköpostiosoite sekä lähetä kopio passistasi toimistollemme. Ilmoitathan samalla haluatko yhdenhengen huoneen tai mies-/naispaikan. Voit lähettää passinkopion postitse tai sähköpostilla osoitteeseen myynti(@)mandalatravel.fi. Lähetämme sinulle varausmaksun, jonka eräpäivä on 7 päivän päästä. Loppulasku erääntyy 35 vrk ennen matkaa. Joissain tapauksissa lentolippujen osuus voidaan veloittaa 60 päivää ennen matkan alkua.

Aiheet

Matkan kohokohdat

Matkan kohokohdat: 
 • Todella monipuolinen matkaohjelma
 • Nautinnolliset pyöräilyosuudet pääosin hyvillä ja rauhallisilla teillä
 • Paljon nähtävää ja koettavaa
 • Andien vuoristo ja Amazonin sademetsä
 • Värikäs alkuperäisväestö
 • Viihtyisät majapaikat

Haluaisitko tälle matkalle?
Kysy kaveria mukaan.

Jaa sivu Facebookissa Jaa sivu Facebookissa

PÄIVÄ 1 > LENNOT HELSINKI – QUITO
Saapuminen Ecuadorin pääkaupunkiin Quitoon (2 800m) illalla.

PÄIVÄ 2 > QUITO
Tänään on ohjelmassa Quiton opastettu kaupunkikierros ja valmistautumista pyöräilymatkaan. Ecuadorin pääkaupunki ja toiseksi suurin kaupunki Quito sijaitsee upeissa maisemissa Andien vuorijonon ja Guagua Pichincha-tulivuoren ympäröimänä. Kaupungin keskusta sijaitsee 2800 metrin korkeudella merenpinnasta. Espanjalaisten konkistadorien perustaman Quiton historiallinen vanhakaupunki on erityisen tunnelmallinen ravintoloineen, kahviloineen ja teattereineen. (A)

PÄIVÄ 3 > OTAVALO
Aamiaisen jälkeen lähdemme Quitosta kohti Otavalon markkinakaupunkia. 
Kolmen yli 4000 metriin kohoavan tulivuoren ympäröimä Otavalo on suosittu vierailukohde perinteisten käsityömarkkinoidensa vuoksi; täältä voit ostaa alueen intiaanikansojen käsitöinään tekemiä tekstiilejä, matkamuistoja ja erilaisia tarve-esineitä. Suuret lauantaimarkkinat muuttavat viikoittain suuren osan kaupungista markkinapaikaksi, mutta myös muina viikonpäivinä Otavalosta löytyy runsaasti mahdollisuuksia ostosten tekoon. Otavalossa tutustumme värikkäisiin intiaanimarkkinoihin, jossa on tarjolla upeita käsitöitä. Vierailemme Cuicoichan kraaterijärvellä, josta pyöräilemme takaisin Otavaloon. (A,L)

PÄIVÄ 4 > OTAVALO – PAPALLACTA
Matkaamme Otavalosta itään kohti Amazonian sademetsiä läpi korkean Länsi-Andien vuoristoalueen. Matkalla ylitämme mm. Ave Marian solan (4 200 m). Kirkkaalla säällä avautuvat upeat näkymät Antisanan ja Cayamben lumihuippuisten tulivuorten rinteille. (A,L)

PÄIVÄ 5 > PAPALLACTA – TENA
Pyöräilemme Andien pilvimetsävyöhykkeeltä länteen laskeutuen Ecuadorin pilvisademetsien halki trooppiselle Amazonin alankoalueelle. 
Amazonin sademetsäalueen laidalla sijaitseva Tenan kaupunki on noin 500 metrin korkeudella merenpinnasta, mikä tekee kaupungin ilmastosta hieman viileämmän kuin sademetsässä. Tena on suosittu matkailukohde erilaisia seikkailu- ja urheiluaktiviteetteja hakeville. Siellä voi harrastaa sademetsäretkien lisäksi mm.koskenlaskua ja kajakkimelontaa. Majoitumme viihtyisään lodgeen joen rannalle. (A,L)

PÄIVÄ 6 > AMAZONAS, TENA
Teemme aamupäivällä retken jalan Amazonin viidakkoon intiaanioppaan johdolla. Opimme mitä eläimiä ja lääkekasveja sademetsästä löytyy, ja miten eri materiaaleja käytetään rakennustöissä. Yöpyminen Tenassa. (A,L)

PÄIVÄ 7 > TENA – BAÑOS
Päivän pyöräilyosuudet kulkevat Amazonin sademetsäalueen reunaa ja jylhää rotkolaaksoa pitkin Bañosin kylpyläkaupunkiin nousten 1800 metrin korkeuteen. Matkalla voimme vierailla upeilla Pailon del Diablon vesiputouksilla. 
Bañosin pikkukaupunki Andien alarinteillä on tunnettu kuumista lähteistään, jotka sijaitsevat kaupungin ympärillä. Kauniissa vuoristomaisemissa Tungurahua-tulivuoren alarinteellä sijaitseva Baños on nykyisin suosittu matkailukohde, jossa on tarjolla rentouttavien, rikkipitoisten kuumien lähteiden lisäksi erilaisia aktiviteetteja patikoinnista maastopyöräilyyn. (A,L)

PÄIVÄ 8 > BAÑOS
Lepopäivä Bañosissa (1800m). Omaa aikaa lepuutella Bañosin kuumissa lähteissä, nautiskella kahviloiden antimista, patikoida tai pyöräillä Bañosin ympäristössä tai vaikkapa kokeilla koskenlaskua. (A)

PÄIVÄ 9 > CHIMBORAZO
Aamulla kuljetus Chimborazon kansallispuistoon 4 800m korkeuteen, josta vaellamme 5 000 metrin korkeudessa sijaitsevaan perusleiriin. 6 310 metriä korkea Chimborazo on Ecuadorin korkein tulivuori. Laskeudumme perusleiristä pyöräillen vikunja- ja alpakkalaumojen ohi Pan American Highwayn varrella sijaitsevaan majapaikkaamme. (A,L)

PÄIVÄ 10 > RIOBAMBA – QUILOTOA
Tänään nousemme jeepillä läntisille Andeille ja jatkamme matkaa pyöräillen, ohittaen pieniä intiaanikyliä matkallamme kohti kraaterijärven reunalla sijaitsevaa, ketsua-intiaanien asuttamaa Quilotoaa. Yövymme paikallisen perheen pitämässä majatalossa. (A,L)

PÄIVÄ 11 > QUILOTOA – COTOPAXI
Aamiaisen jälkeen jatkamme pyöräillen alamäkeen Sigchosiin, jossa näemme maanjäristyksen muokkaamaa maastoa ja nautimme pikniklounaan. Iltapäivällä on vuorossa lisää pyöräilyä sekä autokyyti Cotopaxi-tulivuoren tuntumassa sijaitsevaan yöpymispaikkaamme. (A,L)

PÄIVÄ 12 > COTOPAXI - QUITO
Aamulla siirtyminen Cotopaxin kansallispuistoon. Aloitamme pyöräilyn 4 500m korkeudesta alamäkeen upean luonnon ympäröimänä. Pyöräilemme päivän mittaan inkaraunioille, jonka jälkeen ajomatka takaisin Quitoon. (A,L)

PÄIVÄ 13 > QUITO
Omaa aikaa Quitossa ennen lentokenttäkuljetusta. Paluulento Suomeen. (A)

PÄIVÄ 14 > HELSINKI
Saapuminen kotimaahan.

PYÖRÄNVUOKRAUS SISÄLTYY MATKAN HINTAAN.

ATERIAT: [A] AAMIAINEN • [L] LOUNAS • [I] ILLALLINEN

 

 

 

Aiheet

Aktiivimatkat Kiertomatkat Luonto- ja kulttuurimatkat Safarimatkat

Matkan kohokohdat

Matkan kohokohdat: 
 • Todella monipuolinen matkaohjelma
 • Nautinnolliset pyöräilyosuudet pääosin hyvillä ja rauhallisilla teillä
 • Paljon nähtävää ja koettavaa
 • Andien vuoristo ja Amazonin sademetsä
 • Värikäs alkuperäisväestö
 • Viihtyisät majapaikat

Haluaisitko tälle matkalle?
Kysy kaveria mukaan.

Jaa sivu Facebookissa Jaa sivu Facebookissa

Lisätietoa matkasta

Valmistautuminen: 
Pärjäät pyöräilymatkalla hyvällä peruskunnolla. Suosittelemme valmistautumaan fyysisesti matkaan käymällä säännöllisesti pidemmillä pyörälenkeillä. Mitä paremmassa fyysisessä kunnossa olet, sen enemmän saat matkasta irti.
Tyypillinen vaelluspäivä: 
Tyypillinen pyöräilypäivä alkaa noin klo. 8.00 aamiaisella. Käymme yhdessä läpi päivän ajo-osuuden ja sen erityispiirteet. Itse ajo-osuus alkaa aamiaisen jälkeen, osa matkasta taitetaan ajoneuvojen kyydissä ja parhaat etapit poljetaan huoltoajoneuvon seuratessa. Lounas nautitaan puolenpäivän aikaan ja iltapäivän osuus on yleensä aamupäivää lyhyempi. matkan aikana jokainen voi ajaa omaan tahtiin. Paikallisopas ja matkanjohtaja ajavat aina toinen ryhmän edessä ja toinen huoltoauton kanssa viimeisen perässä. Saapuessamme majapaikkaamme on aikaa rentoutumiseen ja pesuihin. Illallinen nautitaan 19.00.–20.00, minkä aikana matkanjohtaja käy seuraavan päivän ohjelman läpi.
Tietoa maasta: 

Suomen kansalaiset eivät tarvitse viisumia Ecuadoriin. Varaa mukaan 40 USD käteistä lentokentällä maksettavaa maastapoistumismaksua varten.

Tarkista, että perusrokotuksistasi MPR ja jäykkäkouristus ovat voimassa matkan aikana. Kaikille Ecuadoriin matkustaville suositellaan hepatiitti A – rokotusta. Keltakuumerokotettujen, myös suoraan Suomesta tulevien, kannattaa pitää rokotustodistus mukanaan. Amazonin alueelle suosittelemme malarian estolääkityksen ottamista. Lisää tietoa rokotuksista saat lääkäriltäsi ja internetistä: www.rokote.fi

Ecuadorin matkalle tarvitset sellaisen matkavakuutuksen, joka kattaa maastopyöräilyn sekä kaikki sairastapaukset ja evakuoinnin tarvittaessa. Suosittelemme vakuutusta, jossa on peruutusturva.  Mandala Travelin kautta saat Gouda -matkavakuutukset, jotka soveltuvat hyvin aktiivi- ja liikunnallisiin matkoihin.

 

Varusteet matkalle

Seuraava varustelista on tehty helpottamaan pakkaamista matkalle:

Jalat
- Pyöräilykengät

Ylävartalo
- Lyhythihainen ajopaita x 2
- Pitkähihainen ajopaita x 2
- Kevyt vedenpitävä takki
- Fleece

Kädet
- Ajohanskat

Päiväreppu
- Camelbag tai vastaava juomareppu n. 2 l
- Henkilökohtainen EA-laukku
- Monitoimityökalu
- Renkaankorjaus kit
- Varasisäkumi
- Pumppu
- Kamera
- Vaijerilukko
- Aurinkorasvaa. min suojakerroin 20
- Huulirasvaa
- Pieni rulla ilmastointiteippiä
- Fleece
- Löysät shortsit, jotka voi pukea pyöräilyhousujen päälle paikallista pukeutumiskulttuuria kunnioittaen

Housut
- Pehmustetut pyöräily shortsit x 2
- Pitkät pyöräilyhousut
- Vedenpitävät kuorihousut 

Pää
- Pyöräilylasit
- Kypärä (pakollinen)

Muut varusteet
- Lenkkarit
- Pipo*
- Sormikkaat
- Hyttysmyrkkyä
- Pikkulukko, jolla voi lukita kassin
- 3 vuoden ajan makuupussi (mukavuus lämpötila 0 )
- Otsalamppu
- Uimavarusteet

Youtube-videot: 

Näytä Andeilta Amazonasiin -pyöräilymatka, Ecuador suuremmalla kartalla

Selaa matkoja tyypeittäin

Upea ja monipuolinen pyoräilymatka johtaa päiväntasaajalla sijaitsevaan aktiivimatkaajan paratiisiin, Ecuadoriin. Matkaamme Andien lumihuippuisten tulivuorten ja ylänköerämaiden maisemista Ecuadorin Amazonin vehreisiin viidakoihin ja vesiputouksille. Pyöräilemme halki useiden kasvillisuusvyöhykkeiden, majesteettisten kanjonien, idyllisten kylien ja kauniin maaseudun. Amazonin alueella tutustumme viidakon saloihin intiaanioppaan johdolla. Matkan kruunaavat 45 kilometrin pituinen alamäkiajo paluumatkalla Quitoon sekä vierailu Otavalon intiaanimarkkinoille.Matkaohjelma

PÄIVÄ 1 > LENNOT HELSINKI – QUITO
Saapuminen Ecuadorin pääkaupunkiin Quitoon (2 800m) illalla.

PÄIVÄ 2 > QUITO
Tänään on ohjelmassa Quiton opastettu kaupunkikierros ja valmistautumista pyöräilymatkaan. Ecuadorin pääkaupunki ja toiseksi suurin kaupunki Quito sijaitsee upeissa maisemissa Andien vuorijonon ja Guagua Pichincha-tulivuoren ympäröimänä. Kaupungin keskusta sijaitsee 2800 metrin korkeudella merenpinnasta. Espanjalaisten konkistadorien perustaman Quiton historiallinen vanhakaupunki on erityisen tunnelmallinen ravintoloineen, kahviloineen ja teattereineen. (A)

PÄIVÄ 3 > OTAVALO
Aamiaisen jälkeen lähdemme Quitosta kohti Otavalon markkinakaupunkia. 
Kolmen yli 4000 metriin kohoavan tulivuoren ympäröimä Otavalo on suosittu vierailukohde perinteisten käsityömarkkinoidensa vuoksi; täältä voit ostaa alueen intiaanikansojen käsitöinään tekemiä tekstiilejä, matkamuistoja ja erilaisia tarve-esineitä. Suuret lauantaimarkkinat muuttavat viikoittain suuren osan kaupungista markkinapaikaksi, mutta myös muina viikonpäivinä Otavalosta löytyy runsaasti mahdollisuuksia ostosten tekoon. Otavalossa tutustumme värikkäisiin intiaanimarkkinoihin, jossa on tarjolla upeita käsitöitä. Vierailemme Cuicoichan kraaterijärvellä, josta pyöräilemme takaisin Otavaloon. (A,L)

PÄIVÄ 4 > OTAVALO – PAPALLACTA
Matkaamme Otavalosta itään kohti Amazonian sademetsiä läpi korkean Länsi-Andien vuoristoalueen. Matkalla ylitämme mm. Ave Marian solan (4 200 m). Kirkkaalla säällä avautuvat upeat näkymät Antisanan ja Cayamben lumihuippuisten tulivuorten rinteille. (A,L)

PÄIVÄ 5 > PAPALLACTA – TENA
Pyöräilemme Andien pilvimetsävyöhykkeeltä länteen laskeutuen Ecuadorin pilvisademetsien halki trooppiselle Amazonin alankoalueelle. 
Amazonin sademetsäalueen laidalla sijaitseva Tenan kaupunki on noin 500 metrin korkeudella merenpinnasta, mikä tekee kaupungin ilmastosta hieman viileämmän kuin sademetsässä. Tena on suosittu matkailukohde erilaisia seikkailu- ja urheiluaktiviteetteja hakeville. Siellä voi harrastaa sademetsäretkien lisäksi mm.koskenlaskua ja kajakkimelontaa. Majoitumme viihtyisään lodgeen joen rannalle. (A,L)

PÄIVÄ 6 > AMAZONAS, TENA
Teemme aamupäivällä retken jalan Amazonin viidakkoon intiaanioppaan johdolla. Opimme mitä eläimiä ja lääkekasveja sademetsästä löytyy, ja miten eri materiaaleja käytetään rakennustöissä. Yöpyminen Tenassa. (A,L)

PÄIVÄ 7 > TENA – BAÑOS
Päivän pyöräilyosuudet kulkevat Amazonin sademetsäalueen reunaa ja jylhää rotkolaaksoa pitkin Bañosin kylpyläkaupunkiin nousten 1800 metrin korkeuteen. Matkalla voimme vierailla upeilla Pailon del Diablon vesiputouksilla. 
Bañosin pikkukaupunki Andien alarinteillä on tunnettu kuumista lähteistään, jotka sijaitsevat kaupungin ympärillä. Kauniissa vuoristomaisemissa Tungurahua-tulivuoren alarinteellä sijaitseva Baños on nykyisin suosittu matkailukohde, jossa on tarjolla rentouttavien, rikkipitoisten kuumien lähteiden lisäksi erilaisia aktiviteetteja patikoinnista maastopyöräilyyn. (A,L)

PÄIVÄ 8 > BAÑOS
Lepopäivä Bañosissa (1800m). Omaa aikaa lepuutella Bañosin kuumissa lähteissä, nautiskella kahviloiden antimista, patikoida tai pyöräillä Bañosin ympäristössä tai vaikkapa kokeilla koskenlaskua. (A)

PÄIVÄ 9 > CHIMBORAZO
Aamulla kuljetus Chimborazon kansallispuistoon 4 800m korkeuteen, josta vaellamme 5 000 metrin korkeudessa sijaitsevaan perusleiriin. 6 310 metriä korkea Chimborazo on Ecuadorin korkein tulivuori. Laskeudumme perusleiristä pyöräillen vikunja- ja alpakkalaumojen ohi Pan American Highwayn varrella sijaitsevaan majapaikkaamme. (A,L)

PÄIVÄ 10 > RIOBAMBA – QUILOTOA
Tänään nousemme jeepillä läntisille Andeille ja jatkamme matkaa pyöräillen, ohittaen pieniä intiaanikyliä matkallamme kohti kraaterijärven reunalla sijaitsevaa, ketsua-intiaanien asuttamaa Quilotoaa. Yövymme paikallisen perheen pitämässä majatalossa. (A,L)

PÄIVÄ 11 > QUILOTOA – COTOPAXI
Aamiaisen jälkeen jatkamme pyöräillen alamäkeen Sigchosiin, jossa näemme maanjäristyksen muokkaamaa maastoa ja nautimme pikniklounaan. Iltapäivällä on vuorossa lisää pyöräilyä sekä autokyyti Cotopaxi-tulivuoren tuntumassa sijaitsevaan yöpymispaikkaamme. (A,L)

PÄIVÄ 12 > COTOPAXI - QUITO
Aamulla siirtyminen Cotopaxin kansallispuistoon. Aloitamme pyöräilyn 4 500m korkeudesta alamäkeen upean luonnon ympäröimänä. Pyöräilemme päivän mittaan inkaraunioille, jonka jälkeen ajomatka takaisin Quitoon. (A,L)

PÄIVÄ 13 > QUITO
Omaa aikaa Quitossa ennen lentokenttäkuljetusta. Paluulento Suomeen. (A)

PÄIVÄ 14 > HELSINKI
Saapuminen kotimaahan.

PYÖRÄNVUOKRAUS SISÄLTYY MATKAN HINTAAN.

ATERIAT: [A] AAMIAINEN • [L] LOUNAS • [I] ILLALLINEN

 

 

 


Lisätietoa matkasta

Valmistautuminen: 
Pärjäät pyöräilymatkalla hyvällä peruskunnolla. Suosittelemme valmistautumaan fyysisesti matkaan käymällä säännöllisesti pidemmillä pyörälenkeillä. Mitä paremmassa fyysisessä kunnossa olet, sen enemmän saat matkasta irti.
Tyypillinen vaelluspäivä: 
Tyypillinen pyöräilypäivä alkaa noin klo. 8.00 aamiaisella. Käymme yhdessä läpi päivän ajo-osuuden ja sen erityispiirteet. Itse ajo-osuus alkaa aamiaisen jälkeen, osa matkasta taitetaan ajoneuvojen kyydissä ja parhaat etapit poljetaan huoltoajoneuvon seuratessa. Lounas nautitaan puolenpäivän aikaan ja iltapäivän osuus on yleensä aamupäivää lyhyempi. matkan aikana jokainen voi ajaa omaan tahtiin. Paikallisopas ja matkanjohtaja ajavat aina toinen ryhmän edessä ja toinen huoltoauton kanssa viimeisen perässä. Saapuessamme majapaikkaamme on aikaa rentoutumiseen ja pesuihin. Illallinen nautitaan 19.00.–20.00, minkä aikana matkanjohtaja käy seuraavan päivän ohjelman läpi.
Tietoa maasta: 

Suomen kansalaiset eivät tarvitse viisumia Ecuadoriin. Varaa mukaan 40 USD käteistä lentokentällä maksettavaa maastapoistumismaksua varten.

Tarkista, että perusrokotuksistasi MPR ja jäykkäkouristus ovat voimassa matkan aikana. Kaikille Ecuadoriin matkustaville suositellaan hepatiitti A – rokotusta. Keltakuumerokotettujen, myös suoraan Suomesta tulevien, kannattaa pitää rokotustodistus mukanaan. Amazonin alueelle suosittelemme malarian estolääkityksen ottamista. Lisää tietoa rokotuksista saat lääkäriltäsi ja internetistä: www.rokote.fi

Ecuadorin matkalle tarvitset sellaisen matkavakuutuksen, joka kattaa maastopyöräilyn sekä kaikki sairastapaukset ja evakuoinnin tarvittaessa. Suosittelemme vakuutusta, jossa on peruutusturva.  Mandala Travelin kautta saat Gouda -matkavakuutukset, jotka soveltuvat hyvin aktiivi- ja liikunnallisiin matkoihin.

 

Varusteet matkalle

Seuraava varustelista on tehty helpottamaan pakkaamista matkalle:

Jalat
- Pyöräilykengät

Ylävartalo
- Lyhythihainen ajopaita x 2
- Pitkähihainen ajopaita x 2
- Kevyt vedenpitävä takki
- Fleece

Kädet
- Ajohanskat

Päiväreppu
- Camelbag tai vastaava juomareppu n. 2 l
- Henkilökohtainen EA-laukku
- Monitoimityökalu
- Renkaankorjaus kit
- Varasisäkumi
- Pumppu
- Kamera
- Vaijerilukko
- Aurinkorasvaa. min suojakerroin 20
- Huulirasvaa
- Pieni rulla ilmastointiteippiä
- Fleece
- Löysät shortsit, jotka voi pukea pyöräilyhousujen päälle paikallista pukeutumiskulttuuria kunnioittaen

Housut
- Pehmustetut pyöräily shortsit x 2
- Pitkät pyöräilyhousut
- Vedenpitävät kuorihousut 

Pää
- Pyöräilylasit
- Kypärä (pakollinen)

Muut varusteet
- Lenkkarit
- Pipo*
- Sormikkaat
- Hyttysmyrkkyä
- Pikkulukko, jolla voi lukita kassin
- 3 vuoden ajan makuupussi (mukavuus lämpötila 0 )
- Otsalamppu
- Uimavarusteet


Matkan hintaan sisältyy

Matkan hinta sisältää lennot kohteeseen, kaikki maan sisäiset lennot, lentokenttäkuljetukset, majoitukset, kaikki matkaohjelmassa mainitut kuljetukset, matkaohjelmassa mainitut retket, sisäänpääsymaksut opastetuilla kierroksilla, suomenkielisen matkanjohtajan ja englanninkielisen paikallisoppaan palvelut, matkaohjelmassa mainitut ateriat ja lentokenttäverot.

Matkan hintaan ei sisällä

Matkavakuutusta, viisumeita, matkaohjelmassa mainitsemattomia aterioita, ruokajuomia, henkilökohtaisia kuluja, lentolippujen hintaan sisältymättömiä paikallisia lentokenttäveroja tai mahdollisia maastapoistumismaksuja.

Kuinka matka varataan?

Voit varata matkan internetsivujemme kautta, soittamalla, lähettämällä sähköpostia tai tulemalla käymään toimistollamme. Ilmoita varauksen yhteydessä nimi, niin kuin se passissa kirjoitetaan, syntymäaika, osoite, puhelinnumero, sähköpostiosoite sekä lähetä kopio passistasi toimistollemme. Ilmoitathan samalla haluatko yhdenhengen huoneen tai mies-/naispaikan. Voit lähettää passinkopion postitse tai sähköpostilla osoitteeseen myynti(@)mandalatravel.fi. Lähetämme sinulle varausmaksun, jonka eräpäivä on 7 päivän päästä. Loppulasku erääntyy 35 vrk ennen matkaa. Joissain tapauksissa lentolippujen osuus voidaan veloittaa 60 päivää ennen matkan alkua.