Matkan tiedot

Bhutanin suuri kiertomatka

Harvojen tuntema ja vähän vierailtu Bhutan, omalla kiellään Druk Yul, ukkoslohikäärmeen maa, on yksi maailman kiehtovimmista matkakohteista. Maa vaalii Himalajan buddhalaista kulttuuriaan ulkopuolisilta vaikutteilta, mutta tarjoaa samalla hyvät puitteet kokea sen elävää kulttuuria. Kansallispukuihin sonnustautuneet ihmiset, perinteinen arkkitehtuuri, lukuisat temppelit, luostarit ja linnoitukset sekä ympäröivät maisemat ovat uskomattomia elämyksiä. Kiertomatkallamme koet maasta lähes kaiken mitä vierailijoille on tarjolla. Suosituimmat läntiset alueet sekä maan kulttuurin ja hengellisyyden sydänmaat harvaan asutuissa keskiosissa. Raitis ilma, rauha ja harmonia kutsuvat maailman onnellisimpaan maahan.

Matkan hinta sisältää lennot kohteeseen, kaikki maan sisäiset lennot, lentokenttäkuljetukset, majoitukset, kaikki matkaohjelmassa mainitut kuljetukset, matkaohjelmassa mainitut retket, sisäänpääsymaksut opastetuilla kierroksilla, suomenkielisen matkanjohtajan ja englanninkielisen paikallisoppaan palvelut, matkaohjelmassa mainitut ateriat ja lentokenttäverot.
Matkavakuutusta, viisumeita, matkaohjelmassa mainitsemattomia aterioita, ruokajuomia, henkilökohtaisia kuluja, lentolippujen hintaan sisältymättömiä paikallisia lentokenttäveroja tai mahdollisia maastapoistumismaksuja.
Voit varata matkan internetsivujemme kautta, soittamalla, lähettämällä sähköpostia tai tulemalla käymään toimistollamme. Ilmoita varauksen yhteydessä nimi, niin kuin se passissa kirjoitetaan, syntymäaika, osoite, puhelinnumero, sähköpostiosoite sekä lähetä kopio passistasi toimistollemme. Ilmoitathan samalla haluatko yhdenhengen huoneen tai mies-/naispaikan. Voit lähettää passinkopion postitse tai sähköpostilla osoitteeseen myynti(@)mandalatravel.fi. Lähetämme sinulle varausmaksun, jonka eräpäivä on 7 päivän päästä. Loppulasku erääntyy 35 vrk ennen matkaa. Joissain tapauksissa lentolippujen osuus voidaan veloittaa 60 päivää ennen matkan alkua.

Aiheet

Matkan kohokohdat

Matkan kohokohdat: 
 • Maailman onnellisimman maan välitön tunnelma
 • Upeat luostarit ja linnoitukset
 • Rauhallinen ja luonnonläheinen kohde
 • Bhumtangin mystiset vanhat temppelit
 • Viihtyisät hotellit, täysihoito

Haluaisitko tälle matkalle?
Kysy kaveria mukaan.

Jaa sivu Facebookissa Jaa sivu Facebookissa

PÄIVÄ 1 > LENTO DELHIIN
Yölento Helsingistä Intian pääkaupunkiin.

PÄIVÄ 2 > DELHI
Saapuminen Intiaan ja Delhiin. Hotelliin majoittumisen jälkeen puolen päivän opastettu kaupunkikierros Delhissä. 
Kaupungin voi jakaa karkeasti Vanhaan ja Uuteen Delhiin. Vanha Delhi tunnetaan kapeista elämää sykkivistä basaareistaan, kaoottisesta liikenteestään, vanhoista linnoituksistaan sekä islamilaisesta arkkitehtuuristaan. Vanha Delhi toimi Mughal- hallitsijoiden pääkaupunkina 1600 – 1800–luvuilla. Uusi Delhi on Vanhan Delhin vastakohta. Brittien rakennuttamalle pääkaupungille ovat ominaisia leveät kadut, suuret puistot sekä siirtomaa-aikainen arkkitehtuuri. (A)

PÄIVÄ 3 > THIMPU
Ikimuistoinen lento Bhutanin ainoalle lentokentälle Paroon. Koneen ikkunasta voi nähdä lennon aikana maailman korkeimpien vuorten huippuja. Jo saapuminen tähän mystiseen kuningaskuntaan herättää suuria tunteita. Siirrymme noin kahden tunnin ajomatkan päässä sijaitsevaan pääkaupunkiin Thimpuun. (A,L,I)

PÄIVÄ 4 > THIMPU
Vietämme päivän Bhutanin pääkaupungin vilinässä. Thimpu on varmasti maailman ainoa pääkaupunki jossa ei ole liikennevaloja. Kaupungin ”ruuhkaisimmassa” risteyksessä seisoo elegantisti liikennettä ohjaava poliisi. Autot saapuivat tähän uinuvaan pääkaupunkiin vasta 60-luvulla. Thimpun kaupunki sijaitsee metsäisessä laaksossa Wang Chu -joen varrella. Kaupunki oli 60-luvulle asti pieni kylä, kunnes Bhutanin kuningashuone muutti sinne ja Thimpusta tehtiin pääkaupunki. Kaupungissa on turvallinen ja rauhallinen ilmapiiri. Vierailemme mm. kolmannen kuninkaan muistostupalla, Buddhalaisessa luostarissa, tutustumme perinteiseen lääketieteeseen ja tervehdimme maan kansalliseläimiä takineja. (A,L,I)

PÄIVÄ 5 > PUNAKHA
Ajomatkamme alkaa nousulla yli 3 000 metriä korkeaan Dochu La:n solaan, josta on kirkkaalla kelillä upeat näkymät Bhutanin Himalajan korkeimmille huipuille. Pilvisellä kelillä voi ihailla harjanteella liehuvia rukouslippuja ja kuninkaan sotaretken kunniaksi rakennettuja 108:aa stupaa. Laskeudumme Punakhan laaksoon. 
Bhutanin vanha pääkaupunki Punakha sijaitsee Pho Chhu -ja Mo Chhu -jokien risteyskohdassa. Siellä sijaitsee myös maan upeimpiin kuuluva linnoitus, Punakha Dzong. Linnoitus on bhutanilaisen linnoitusarkkitehtuurin loisteliain tyylinnäyte. Se rakennettiin vuosina 1637-38 ja on toiminnassa yhä tänäkin päivänä. Linnoituksessa sijaitsevat läänin virastot, oikeus sekä tärkeimmät uskonnolliset elimet. Tarinan mukaan linnoitus rakennettiin ilman piirustuksia Guru Ringpochen, toisen valaistuneen buddhan, palatsin kopioksi, jonka arkkitehtuuri näki unessaan.Vierailemme luonnonkauniilla saarella, kahden joen risteyksessä sijaitsevassa linnoituksessa. (A,L,I)

PÄIVÄ 6 > TRONGSA

Ajomatka Trongsaan tarjoaa paljon nähtävää. Näemme päivän aikana pieniä Bhutanilaisia kyliä, sekä koskemattomia ikivanhoja Himalajan metsiä. Ylitämme Pele Lan solan ennen saapumistamme Trongsan alueelle, jota hallitsee maan suurimpiin kuuluva, upea linnoitus.(A,L,I)

PÄIVÄ 7 > BHUMTANG

Vierailemme aamulla Trongsan linnoituksessa sekä tutustumme museossa muun muassa vanhojen kuninkaiden asuihin ja esineistöön. Matkamme jatkuu upealle Bhumtangin alueelle ja Jankarin kylään. 
Keski-Bhutanissa sijaitseva Bhumtangin maakunta on maan hengellinen keskus ja sen alueella sijaitsee alueen vanhimpia ja pyhimpiä buddhalsia temppeleitä. Harvaan asuttu, kaunis laakso edustaa palatseineen myös maan historiallisesti ja kultturellisti merkittävintä aluetta. Iltapäivällä vierailemme kylän keskustassa sekä vanhassa palatsissa. (A,L,I)

PÄIVÄ 8 > BHUMTANG

Tämä päivä omistetaan alueen nähtävyyksille. Vierailemme päivän aikana maan pyhimmillä ja vanhimmilla buddhalaisilla temppeleillä sekä pyhällä järvellä. Illalla on mahdollista kokeilla perinteistä kivikylpyä tai seurata perinteistä tanssiesitystä. (A,L,I)

PÄIVÄ 9 > WANGDIPHODRANG
Aloitamme paluumatka tuttua reittiä pitkin Punakhan laaksoon, missä majoittaudumme Wangdiphodrangin kylään. (A,L,I)

PÄIVÄ 10 > PARO
Vierailemme Wangdin linnoituksessa ja nousemme Dochu La:n solaan, missä saamme uuden mahdollisuuden nähdä Himalajan lumihuippuja. Palaamme v
ehreään Paron laaksoon. Laakso on yksi Bhutanin viljavimmista ja etenkin punaisen riisilajikkeen viljelyaluetta. Muita laaksossa viljeltäviä tuotteita ovat omenat ja mansikat. Paron kaupungissa tutustumme kaupungin linnoitukseen, sekä Bhutanin kansallismuseoon, joka sijaitsee linnoituksen vanhassa vartiotornissa. (A,L,I)

PÄIVÄ 11 > PARO - DELHI
Heitämme hyvästit Bhutanille ja lennämme takaisin Delhiin, jonne majoitumme. (A)

PÄIVÄ 12> DELHI - HELSINKI
Aamulla paluulento kotimaahan. Olemme perillä Suomessa iltapäivällä. (A)

[A] AAMIAINEN • [L] LOUNAS • [I] ILLALLINEN

 

 

Aiheet

Aktiivimatkat Kiertomatkat Luonto- ja kulttuurimatkat Safarimatkat

Matkan kohokohdat

Matkan kohokohdat: 
 • Maailman onnellisimman maan välitön tunnelma
 • Upeat luostarit ja linnoitukset
 • Rauhallinen ja luonnonläheinen kohde
 • Bhumtangin mystiset vanhat temppelit
 • Viihtyisät hotellit, täysihoito

Haluaisitko tälle matkalle?
Kysy kaveria mukaan.

Jaa sivu Facebookissa Jaa sivu Facebookissa

Lisätietoa matkasta

Tietoa maasta: 

Bhutaniin saamme elektronisen viisumin, jonka järjestää paikallinen yhteistyökumppanimme. Viisumia varten tarvitaan kopiot passikuvista sekä passin henkilötietosivusta. Nämä tulee toimittaa Mandala Travelin toimistolle hyvissä ajoin ennen matkan alkua. Intian turistiviisumin saa maahan saavuttaessa lentokentältä.Tarvitset mukaan voimassa olevan passin ja yhden värillisen 5 x 5 cm passikuvan. Intian viisumi maksaa 60USD.

 

Tarkista, että perusrokotuksistasi MPR ja jäykkäkouristus ovat voimassa matkan aikana. Kaikille Bhutaniin matkustaville suositellaan hepatiitti A -rokotusta. Malariaa voi esiintyä maan eteläosien alankoalueilla. Tämän matkaohjelman kohteissa malariavaaraa ei ole. Lisää tietoa rokotuksista saat lääkäriltäsi ja internetistä: www.rokote.fi 

 

Kohteitamme

Thimpu
Bhutanin pääkaupunki Thimpu on varmasti maailman ainoa pääkaupunki jossa ei ole liikennevaloja. Kaupungin ”ruuhkaisimmassa” risteyksessä seisoo elegantisti liikennettä ohjaava poliisi. Autot saapuivat tähän uinuvaan pääkaupunkiin vasta 1960-luvulla. Thimpun kaupunki sijaitsee metsäisessä laaksossa Wang Chu -joen varrella. Kaupunki oli 60-luvulle asti pieni kylä, kunnes Bhutanin kuningashuone muutti sinne ja Thimpusta tehtiin pääkaupunki. Noin 80 000 asukkaan kaupungissa on turvallinen ja rauhallinen ilmapiiri. Sen tärkeimpiin nähtävyyksiin kuuluu kaupungin linnoitus, käsityötaiteen keskus, kansallinen kirjasto, sekä maan kolmannen kuninkaan muistoksi rakennutettu buddhalainen stupa.

Paro
Vehreä ja viljava Paron laakso sekä kaupunki sijaitsevat Bhutanin läntisessä osassa, vanhan Tiibetin kauppareitin varrella. Laakso on yksi Bhutanin viljavimmista ja etenkin punaisen riisilajikkeen viljelyaluetta. Muita laaksossa viljeltäviä tuotteita ovat omenat ja mansikat. Paron tärkeimpiä nähtävyyksiä ovat sen vanha linnoitus, Rinpung Dzong, sekä Bhutanin kansallismuseo. Kaupungissa sijaitsee maan ainoa kansainvälinen lentokenttä.

Punakha
Bhutanin vanha pääkaupunki Punakha sijaitsee Pho Chhu -ja Mo Chhu -jokien risteyskohdassa. Kaupungin tärkein nähtävyys on Punakhan linnoitus, Punakha Dzong. Linnoitusta pidetään bhutanilaisen linnoitusarkkitehtuurin loisteliainpana tyylinnäytteenä. Se rakennettiin vuosina 1637-38 ja on toiminnassa yhä tänäkin päivänä. Linnoituksessa sijaitsee lääninvirastot, oikeus sekä tärkeimmät uskonnolliset elimet. Tarinan mukaan linnoitus rakennettiin ilman piirustuksia Guru Ringpochen, toisen valaistuneen buddhan, palatsin kopioksi, jonka arkkitehtuurin hän näki unessaan.

Delhi
Intian toiseksi suurin ja maailman kahdeksanneksi suurin kaupunki Delhi pitää sisällään myös Intian pääkaupunki New Delhin. Esikaupunkeineen tässä suurkaupungissa asuu yli 22 miljoonaa asukasta. Delhi on Intian pohjoisosan poliittinen sekä kaupan ja kulttuurin keskus ja monikulttuurinen suurkaupunki, joka tarjoaa paljon nähtävää ja koettavaa. Tämä muinaisten suurmogulien valtakunnan pääkaupunki pitää sisällään kolme Unescon maailmanperintökohdetta ja lukemattomia muita historiallisia nähtävyyksiä, joihin voi tutustua mm. Delhin historiallisessa vanhassakaupungissa. Delhi tarjoaa myös loistavat mahdollisuudet edullisten ostosten tekemiseen – tarjonta on kattava koruista vaatteisiin - sekä monimuotoiseen intialaiseen kulttuuriin syventymiseen.

 

 

Youtube-videot: 

Näytä Bhutan suuri kiertomatka suuremmalla kartalla

Selaa matkoja tyypeittäin

Harvojen tuntema ja vähän vierailtu Bhutan, omalla kiellään Druk Yul, ukkoslohikäärmeen maa, on yksi maailman kiehtovimmista matkakohteista. Maa vaalii Himalajan buddhalaista kulttuuriaan ulkopuolisilta vaikutteilta, mutta tarjoaa samalla hyvät puitteet kokea sen elävää kulttuuria. Kansallispukuihin sonnustautuneet ihmiset, perinteinen arkkitehtuuri, lukuisat temppelit, luostarit ja linnoitukset sekä ympäröivät maisemat ovat uskomattomia elämyksiä. Kiertomatkallamme koet maasta lähes kaiken mitä vierailijoille on tarjolla. Suosituimmat läntiset alueet sekä maan kulttuurin ja hengellisyyden sydänmaat harvaan asutuissa keskiosissa. Raitis ilma, rauha ja harmonia kutsuvat maailman onnellisimpaan maahan.Matkaohjelma

PÄIVÄ 1 > LENTO DELHIIN
Yölento Helsingistä Intian pääkaupunkiin.

PÄIVÄ 2 > DELHI
Saapuminen Intiaan ja Delhiin. Hotelliin majoittumisen jälkeen puolen päivän opastettu kaupunkikierros Delhissä. 
Kaupungin voi jakaa karkeasti Vanhaan ja Uuteen Delhiin. Vanha Delhi tunnetaan kapeista elämää sykkivistä basaareistaan, kaoottisesta liikenteestään, vanhoista linnoituksistaan sekä islamilaisesta arkkitehtuuristaan. Vanha Delhi toimi Mughal- hallitsijoiden pääkaupunkina 1600 – 1800–luvuilla. Uusi Delhi on Vanhan Delhin vastakohta. Brittien rakennuttamalle pääkaupungille ovat ominaisia leveät kadut, suuret puistot sekä siirtomaa-aikainen arkkitehtuuri. (A)

PÄIVÄ 3 > THIMPU
Ikimuistoinen lento Bhutanin ainoalle lentokentälle Paroon. Koneen ikkunasta voi nähdä lennon aikana maailman korkeimpien vuorten huippuja. Jo saapuminen tähän mystiseen kuningaskuntaan herättää suuria tunteita. Siirrymme noin kahden tunnin ajomatkan päässä sijaitsevaan pääkaupunkiin Thimpuun. (A,L,I)

PÄIVÄ 4 > THIMPU
Vietämme päivän Bhutanin pääkaupungin vilinässä. Thimpu on varmasti maailman ainoa pääkaupunki jossa ei ole liikennevaloja. Kaupungin ”ruuhkaisimmassa” risteyksessä seisoo elegantisti liikennettä ohjaava poliisi. Autot saapuivat tähän uinuvaan pääkaupunkiin vasta 60-luvulla. Thimpun kaupunki sijaitsee metsäisessä laaksossa Wang Chu -joen varrella. Kaupunki oli 60-luvulle asti pieni kylä, kunnes Bhutanin kuningashuone muutti sinne ja Thimpusta tehtiin pääkaupunki. Kaupungissa on turvallinen ja rauhallinen ilmapiiri. Vierailemme mm. kolmannen kuninkaan muistostupalla, Buddhalaisessa luostarissa, tutustumme perinteiseen lääketieteeseen ja tervehdimme maan kansalliseläimiä takineja. (A,L,I)

PÄIVÄ 5 > PUNAKHA
Ajomatkamme alkaa nousulla yli 3 000 metriä korkeaan Dochu La:n solaan, josta on kirkkaalla kelillä upeat näkymät Bhutanin Himalajan korkeimmille huipuille. Pilvisellä kelillä voi ihailla harjanteella liehuvia rukouslippuja ja kuninkaan sotaretken kunniaksi rakennettuja 108:aa stupaa. Laskeudumme Punakhan laaksoon. 
Bhutanin vanha pääkaupunki Punakha sijaitsee Pho Chhu -ja Mo Chhu -jokien risteyskohdassa. Siellä sijaitsee myös maan upeimpiin kuuluva linnoitus, Punakha Dzong. Linnoitus on bhutanilaisen linnoitusarkkitehtuurin loisteliain tyylinnäyte. Se rakennettiin vuosina 1637-38 ja on toiminnassa yhä tänäkin päivänä. Linnoituksessa sijaitsevat läänin virastot, oikeus sekä tärkeimmät uskonnolliset elimet. Tarinan mukaan linnoitus rakennettiin ilman piirustuksia Guru Ringpochen, toisen valaistuneen buddhan, palatsin kopioksi, jonka arkkitehtuuri näki unessaan.Vierailemme luonnonkauniilla saarella, kahden joen risteyksessä sijaitsevassa linnoituksessa. (A,L,I)

PÄIVÄ 6 > TRONGSA

Ajomatka Trongsaan tarjoaa paljon nähtävää. Näemme päivän aikana pieniä Bhutanilaisia kyliä, sekä koskemattomia ikivanhoja Himalajan metsiä. Ylitämme Pele Lan solan ennen saapumistamme Trongsan alueelle, jota hallitsee maan suurimpiin kuuluva, upea linnoitus.(A,L,I)

PÄIVÄ 7 > BHUMTANG

Vierailemme aamulla Trongsan linnoituksessa sekä tutustumme museossa muun muassa vanhojen kuninkaiden asuihin ja esineistöön. Matkamme jatkuu upealle Bhumtangin alueelle ja Jankarin kylään. 
Keski-Bhutanissa sijaitseva Bhumtangin maakunta on maan hengellinen keskus ja sen alueella sijaitsee alueen vanhimpia ja pyhimpiä buddhalsia temppeleitä. Harvaan asuttu, kaunis laakso edustaa palatseineen myös maan historiallisesti ja kultturellisti merkittävintä aluetta. Iltapäivällä vierailemme kylän keskustassa sekä vanhassa palatsissa. (A,L,I)

PÄIVÄ 8 > BHUMTANG

Tämä päivä omistetaan alueen nähtävyyksille. Vierailemme päivän aikana maan pyhimmillä ja vanhimmilla buddhalaisilla temppeleillä sekä pyhällä järvellä. Illalla on mahdollista kokeilla perinteistä kivikylpyä tai seurata perinteistä tanssiesitystä. (A,L,I)

PÄIVÄ 9 > WANGDIPHODRANG
Aloitamme paluumatka tuttua reittiä pitkin Punakhan laaksoon, missä majoittaudumme Wangdiphodrangin kylään. (A,L,I)

PÄIVÄ 10 > PARO
Vierailemme Wangdin linnoituksessa ja nousemme Dochu La:n solaan, missä saamme uuden mahdollisuuden nähdä Himalajan lumihuippuja. Palaamme v
ehreään Paron laaksoon. Laakso on yksi Bhutanin viljavimmista ja etenkin punaisen riisilajikkeen viljelyaluetta. Muita laaksossa viljeltäviä tuotteita ovat omenat ja mansikat. Paron kaupungissa tutustumme kaupungin linnoitukseen, sekä Bhutanin kansallismuseoon, joka sijaitsee linnoituksen vanhassa vartiotornissa. (A,L,I)

PÄIVÄ 11 > PARO - DELHI
Heitämme hyvästit Bhutanille ja lennämme takaisin Delhiin, jonne majoitumme. (A)

PÄIVÄ 12> DELHI - HELSINKI
Aamulla paluulento kotimaahan. Olemme perillä Suomessa iltapäivällä. (A)

[A] AAMIAINEN • [L] LOUNAS • [I] ILLALLINEN

 

 


Lisätietoa matkasta

Tietoa maasta: 

Bhutaniin saamme elektronisen viisumin, jonka järjestää paikallinen yhteistyökumppanimme. Viisumia varten tarvitaan kopiot passikuvista sekä passin henkilötietosivusta. Nämä tulee toimittaa Mandala Travelin toimistolle hyvissä ajoin ennen matkan alkua. Intian turistiviisumin saa maahan saavuttaessa lentokentältä.Tarvitset mukaan voimassa olevan passin ja yhden värillisen 5 x 5 cm passikuvan. Intian viisumi maksaa 60USD.

 

Tarkista, että perusrokotuksistasi MPR ja jäykkäkouristus ovat voimassa matkan aikana. Kaikille Bhutaniin matkustaville suositellaan hepatiitti A -rokotusta. Malariaa voi esiintyä maan eteläosien alankoalueilla. Tämän matkaohjelman kohteissa malariavaaraa ei ole. Lisää tietoa rokotuksista saat lääkäriltäsi ja internetistä: www.rokote.fi 

 

Kohteitamme

Thimpu
Bhutanin pääkaupunki Thimpu on varmasti maailman ainoa pääkaupunki jossa ei ole liikennevaloja. Kaupungin ”ruuhkaisimmassa” risteyksessä seisoo elegantisti liikennettä ohjaava poliisi. Autot saapuivat tähän uinuvaan pääkaupunkiin vasta 1960-luvulla. Thimpun kaupunki sijaitsee metsäisessä laaksossa Wang Chu -joen varrella. Kaupunki oli 60-luvulle asti pieni kylä, kunnes Bhutanin kuningashuone muutti sinne ja Thimpusta tehtiin pääkaupunki. Noin 80 000 asukkaan kaupungissa on turvallinen ja rauhallinen ilmapiiri. Sen tärkeimpiin nähtävyyksiin kuuluu kaupungin linnoitus, käsityötaiteen keskus, kansallinen kirjasto, sekä maan kolmannen kuninkaan muistoksi rakennutettu buddhalainen stupa.

Paro
Vehreä ja viljava Paron laakso sekä kaupunki sijaitsevat Bhutanin läntisessä osassa, vanhan Tiibetin kauppareitin varrella. Laakso on yksi Bhutanin viljavimmista ja etenkin punaisen riisilajikkeen viljelyaluetta. Muita laaksossa viljeltäviä tuotteita ovat omenat ja mansikat. Paron tärkeimpiä nähtävyyksiä ovat sen vanha linnoitus, Rinpung Dzong, sekä Bhutanin kansallismuseo. Kaupungissa sijaitsee maan ainoa kansainvälinen lentokenttä.

Punakha
Bhutanin vanha pääkaupunki Punakha sijaitsee Pho Chhu -ja Mo Chhu -jokien risteyskohdassa. Kaupungin tärkein nähtävyys on Punakhan linnoitus, Punakha Dzong. Linnoitusta pidetään bhutanilaisen linnoitusarkkitehtuurin loisteliainpana tyylinnäytteenä. Se rakennettiin vuosina 1637-38 ja on toiminnassa yhä tänäkin päivänä. Linnoituksessa sijaitsee lääninvirastot, oikeus sekä tärkeimmät uskonnolliset elimet. Tarinan mukaan linnoitus rakennettiin ilman piirustuksia Guru Ringpochen, toisen valaistuneen buddhan, palatsin kopioksi, jonka arkkitehtuurin hän näki unessaan.

Delhi
Intian toiseksi suurin ja maailman kahdeksanneksi suurin kaupunki Delhi pitää sisällään myös Intian pääkaupunki New Delhin. Esikaupunkeineen tässä suurkaupungissa asuu yli 22 miljoonaa asukasta. Delhi on Intian pohjoisosan poliittinen sekä kaupan ja kulttuurin keskus ja monikulttuurinen suurkaupunki, joka tarjoaa paljon nähtävää ja koettavaa. Tämä muinaisten suurmogulien valtakunnan pääkaupunki pitää sisällään kolme Unescon maailmanperintökohdetta ja lukemattomia muita historiallisia nähtävyyksiä, joihin voi tutustua mm. Delhin historiallisessa vanhassakaupungissa. Delhi tarjoaa myös loistavat mahdollisuudet edullisten ostosten tekemiseen – tarjonta on kattava koruista vaatteisiin - sekä monimuotoiseen intialaiseen kulttuuriin syventymiseen.

 

 


Näytä Bhutan suuri kiertomatka suuremmalla kartalla

Matkan hintaan sisältyy

Matkan hinta sisältää lennot kohteeseen, kaikki maan sisäiset lennot, lentokenttäkuljetukset, majoitukset, kaikki matkaohjelmassa mainitut kuljetukset, matkaohjelmassa mainitut retket, sisäänpääsymaksut opastetuilla kierroksilla, suomenkielisen matkanjohtajan ja englanninkielisen paikallisoppaan palvelut, matkaohjelmassa mainitut ateriat ja lentokenttäverot.

Matkan hintaan ei sisällä

Matkavakuutusta, viisumeita, matkaohjelmassa mainitsemattomia aterioita, ruokajuomia, henkilökohtaisia kuluja, lentolippujen hintaan sisältymättömiä paikallisia lentokenttäveroja tai mahdollisia maastapoistumismaksuja.

Kuinka matka varataan?

Voit varata matkan internetsivujemme kautta, soittamalla, lähettämällä sähköpostia tai tulemalla käymään toimistollamme. Ilmoita varauksen yhteydessä nimi, niin kuin se passissa kirjoitetaan, syntymäaika, osoite, puhelinnumero, sähköpostiosoite sekä lähetä kopio passistasi toimistollemme. Ilmoitathan samalla haluatko yhdenhengen huoneen tai mies-/naispaikan. Voit lähettää passinkopion postitse tai sähköpostilla osoitteeseen myynti(@)mandalatravel.fi. Lähetämme sinulle varausmaksun, jonka eräpäivä on 7 päivän päästä. Loppulasku erääntyy 35 vrk ennen matkaa. Joissain tapauksissa lentolippujen osuus voidaan veloittaa 60 päivää ennen matkan alkua.