Matkan tiedot
 • Matkan kesto: 
  11 päivää
 • Valitse lähtöpäivä:

Ecuadorin kiertomatka - Päiväntasaajan paratiisi

Monipuolinen kiertomatka Etelä-Amerikkaan, päiväntasaajalla sijaitsevaan ja siltä nimensä lainanneeseen Ecuadoriin.  

Matkaamme lumihuippuisten Andien tulivuorten ja ylänköerämaiden maisemista Amazonin vehreisiin viidakoihin ja vesiputouksille. Kuljemme halki useiden kasvillisuusvyöhykkeiden, upeiden majesteettisten kanjonien, idyllisten kylien ja kauniin maaseudun. Intiaanimarkkinat, kuumat lähteet, viidakon äänet ja tunnelmalliset haciendat, siirtomaaherrojen maatiloihin rakennetut majapaikat, johdattelevat matkalaisia. Amazonin alueella tutustumme viidakon perintötietouteen paikallisen intiaanioppaan johdolla, Quitossa esittäytyy moderni elämä upeasti restauroidun vanhan kaupungin kaduilla.

Ecuadorista löydät koko maanosan upeimmat elämykset pakattuna pieneen ja tiiviiseen pakettiin. Kehittynyt tieverkosto ja hyvät matkailupalvelut tuovat henkeäsalpaavat maisemat, alkuperäisen intiaanikulttuurin sekä siirtomaa-aikaisen loiston helposti kaikkien ulottuville. 

Matkareitti: Quito - Cuicocha - Cotacachi - Ibarra - Otavalo - Mojanda - Machachi - Cotopaxi - Banos - Tena - Yacuma Lodge - Tena - Papallacta - Quito

Matkan hinta sisältää kaikki matkaohjelmassa mainitut lennot, kuljetukset ja retket, sisäänpääsymaksut opastetuilla kierroksilla, englanninkielisen paikallisoppaan palvelut sekä matkaohjelmassa mainitut majoitukset ja ateriat. Tämä on esimerkki räätälöidystä matkasta. Tarkemman tarjouksen saat, kun juuri sinulle räätälöity matka on suunniteltu. Kysy lisää toimistoltamme!
Matkavakuutusta, matkaohjelmassa mainitsemattomia aterioita, ruokajuomia, henkilökohtaisia kuluja, lentolippujen hintaan sisältymättömiä paikallisia lentokenttäveroja, mahdollisia maastapoistumismaksuja eikä tippejä. Tämä on esimerkki räätälöidystä matkasta. Tarkemman tarjouksen saat, kun juuri sinulle räätälöity matka on suunniteltu. Kysy lisää toimistoltamme!
Voit varata matkan internetsivujemme kautta, soittamalla, lähettämällä sähköpostia tai tulemalla käymään toimistollamme. Ilmoita varauksen yhteydessä nimi, niin kuin se passissa kirjoitetaan, syntymäaika, osoite, puhelinnumero, sähköpostiosoite sekä lähetä kopio passistasi toimistollemme. Ilmoitathan samalla haluatko yhdenhengen huoneen tai mies-/naispaikan. Voit lähettää passinkopion postitse tai sähköpostilla osoitteeseen myynti(@)mandalatravel.fi. Lähetämme sinulle varausmaksun, jonka eräpäivä on 7 päivän päästä. Loppulasku erääntyy 35 vrk ennen matkaa. Joissain tapauksissa lentolippujen osuus voidaan veloittaa 60 päivää ennen matkan alkua.

Aiheet

Matkan kohokohdat

Matkan kohokohdat: 

 • Quiton viehättävä vanhakaupunki
 • Otavalon intiaanimarkkinat
 • Andien upeat vuoristomaisemat
 • Cotopaxi-tulivuoren kansallispuisto
 • Amazonin viidakon elämään tutustuminen

Haluaisitko tälle matkalle?
Kysy kaveria mukaan.

Jaa sivu Facebookissa Jaa sivu Facebookissa

Tämä on esimerkki räätälöidystä matkasta. Tarkemman tarjouksen saat, kun juuri sinulle räätälöity matka on suunniteltu. Kysy lisää toimistoltamme!

PÄIVÄ 1 > LENNOT HELSINKI – QUITO
Lennot Suomesta Ecuadoriin. Illalla saapuminen Ecuadorin pääkaupunkiin Quitoon, joka sijaitsee Andien laaksossa 2850m merenpinnan yläpuolella, ja kuljetus hotellille.

PÄIVÄ 2 > QUITO
Aamupäivällä kaupunkikierros Quitossa. Viehättävän vanhankaupungin mukulakivikatuja, Espanjan siirtomaavallan aikaisia kirkkoja sekä hattupäisiä ketsua-intiaaneja. Iltapäivällä vierailu päiväntasaajan monumentille. Illalla yhteinen tervetuliaisillallinen hotellilla. (A,I)

PÄIVÄ 3 > QUITO – OTAVALO
Ajamme Quitosta pohjoiseen Otavalon pikkukaupunkiin. Matkalla vierailemme kauniilla Cuicochan vuoristojärvellä sekä Cotacachin intiaanikylässä ja Ibarran siirtomaa-aikaisessa kaupungissa. Majoitus Otavalossa. (A)

PÄIVÄ 4 > OTAVALO – MACHACHI
Aamupäivällä vierailu Otavalon värikkäille markkinoille, joilta löytyy Ecuadorin parhain valikoima käsityönä tehtyjä neuleita sekä paljon muuta kauppatavaraa. Jatkamme kauniille Mojanda-järvien ylänköalueelle, josta avautuvat vaikuttavat näkymät Andien vuoristoon. Jatkamme edelleen matkaa Cotopaxi-tulivuoren lähellä sijaitsevaan hacienda-majapaikkaamme. (A,L)

PÄIVÄ 5 > MACHACHI - COTOPAXI - BAÑOS
Teemme kävelyretken korkealla Andeilla, Cotopaxi-tulivuoren kansallispuistossa. Cotopaxi (5897m) on ylängön keskellä sijaitseva, jäätiköiden peittämä, sokeritopan muotoinen tulivuori 55km päässä Quitosta. Retkilounaan jälkeen ajamme Bañosin pieneen kylpyläkaupunkiin Tungurahuan tulivuoren lähellä. (A,L)

PÄIVÄ 6 > BAÑOS
Vapaapäivä Bañosissa. Omaa aikaa nauttia Bañosin kuumista lähteistä ja kahviloiden antimista, patikoida, ratsastaa tai pyöräillä laakson rinteillä sijaitseviin pikkukyliin tai vaikka kokeilla koskenlaskua. (A)

PÄIVÄ 7 > AMAZONAS & NAPO-JOKI
Seuraamme Pastaza-jokea upeissa vesiputousten koristamissa kanjonimaisemissa Bañosista kohti itää laskeutuen Amazonin alankoalueelle. Ajamme Puyon kautta Tenaan ja majoitumme Napo–joen tuntumassa sijaitsevaan Yacuma Lodgeen. (A,I)

PÄIVÄ 8 > AMAZONAS & NAPO–JOKI
Retki Amazonin viidakoihin paikallisen intiaanioppaan johdolla. Opimme viidakossa elämisen ja liikkumisen perustaitoja sekä kuulemme mitä lääkekasveja metsistä löytyy ja miten niitä käytetään. (A,L,I)

PÄIVÄ 9 > TENA – PAPALLACTA – QUITO
Jätämme hyvästit viidakkotukikohdallemme ja ajamme Baezaan vehreiden metsien ja viljelysmaiden läpi. Reittimme nousee pikku hiljaa tasaiselta Amazonin alueelta Andien vuoristoon. Pidämme tauon pilvimetsävyöhykkeellä sijaitsevassa Papallactassa, missä on mahdollisuus kylpeä kuumissa lähteissä. Kirkkaalla säällä matkan varrelta avautuvat upeat näkymät Antisanan lumihuippuisen tulivuoren rinteille.  Saavumme Quitoon myöhään iltapäivällä. (A)

PÄIVÄ 10 > QUITO -
Päivällä omaa aikaa ostoksiin ja kaupungin tutkimiseen ennen lentokenttäkuljetusta ja lentoja yön yli takaisin Suomeen. (A)

PÄIVÄ 11 > PALUU SUOMEEN

ATERIAT: [A] AAMIAINEN • [L] LOUNAS • [I] ILLALLINEN

ESIMERKKIMAJOITUS:
Quito: Hotel Fuente de Piedra II tai vastaava
Otavalo: Hotel Indio Inn tai vastaava
Machachi: Hacienda La Estacion tai vastaava
Banos: Hotel Sangay tai vastaava
Amazon: Yacuma Ecolodge

 

Aiheet

Aktiivimatkat Kiertomatkat Luonto- ja kulttuurimatkat Safarimatkat

Matkan kohokohdat

Matkan kohokohdat: 

 • Quiton viehättävä vanhakaupunki
 • Otavalon intiaanimarkkinat
 • Andien upeat vuoristomaisemat
 • Cotopaxi-tulivuoren kansallispuisto
 • Amazonin viidakon elämään tutustuminen

Haluaisitko tälle matkalle?
Kysy kaveria mukaan.

Jaa sivu Facebookissa Jaa sivu Facebookissa

Lisätietoa matkasta

Tietoa maasta: 

Suomen kansalaiset eivät tarvitse viisumia Ecuadoriin. 

Ecuadorin rahayksikkö on Yhdysvaltain dollari (USD). Ecuadorissa on runsaasti pankkiautomaatteja, jotka tunnistavat yleisimmät kansainväliset luottokortit (mm. Visa ja Master Card). Suosittelemme ottamaan mukaan US-dollareita alle 100 $ seteleinä.

Ecuadorin virallinen kieli on espanja. Lisäksi maassa puhutaan alkuperäisväestön kieliä kuten ketsuaa. Harvat ecuadorilaiset puhuvat englantia ja jo muutaman espanjankielisen fraasin opettelu ennen matkaa auttaa päivittäisessä kanssakäymisessä. 

Tippikulttuuri on tyypillistä Ecuadorissa. Tulee kuitenkin muistaa että se on aina vapaaehtoista. Poikkeuksena tästä ovat lentokenttien laukunkantajat, jotka saavat palkkansa tipeistä. Mikäli palvelu on ollut hyvää ravintolassa, voi tarjoilijoille jättää 5-15 % laskun loppusummasta. Hotellien laukunkantajille on kohteliasta antaa 1USD/laukku.

MATKAKOHTEITAMME:

QUITO
Ecuadorin pääkaupunki ja toiseksi suurin kaupunki Quito sijaitsee upeissa maisemissa Andien vuorijonon ja Guagua Pichincha-tulivuoren ympäröimänä. Kaupungin keskusta sijaitsee 2800 metrin korkeudella merenpinnasta. Espanjalaisten konkistadorien perustamassa Quitossa on nykyisin yli 2 miljoonaa asukasta ja se on Etelä-Amerikan toiseksi korkeimmalla sijaitseva pääkaupunki Bolivian La Pazin jälkeen. Quiton historiallinen vanhakaupunki on erityisen tunnelmallinen ravintoloineen, kahviloineen ja teattereineen.

OTAVALO
Otavalo on 90 000 asukkaan intiaanikaupunki Ecuadorin Andien upeissa vuoristomaisemissa. Kolmen yli 4000 metriin kohoavan tulivuoren ympäröimä kaupunki on nykyisin suosittu vierailukohde perinteisten käsityömarkkinoidensa vuoksi; täältä voit ostaa alueen intiaanikansojen käsitöinään tekemiä tekstiilejä, matkamuistoja ja erilaisia tarve-esineitä.Suuret lauantaimarkkinat muuttavat viikoittain suuren osan kaupungista markkinapaikaksi, mutta myös muina viikonpäivinä Otavalosta löytyy runsaasti mahdollisuuksia ostosten tekoon.

BAÑOS
Bañosin pikkukaupunki Ecuadorin keskiosassa, Andien alarinteillä on tunnettu kuumista lähteistään, jotka sijaitsevat kaupungin ympärillä. Kauniissa vuoristomaisemissa Tungurahua-tulivuoren alarinteellä sijaitseva 10 000 asukkaan kaupunki, koko nimeltään Baños de Agua Santa, on nykyisin suosittu matkailukohde, jossa on tarjolla rentouttavien, rikkipitoisten kuumien lähteiden lisäksi erilaisia aktiviteetteja patikoinnista maastopyöräilyyn. Tutustu myös Bañosissa myytävään toffeeseen, joka tunnetaan espanjaksi nimellä melcocha.

AMAZON,  TENA & YACUMA LODGE
Ecuadorin itäosa kuuluu sademetsien peittämään ja itään virtaavien jokien halkomaan Amazonin alankoalueeseen. Amazonin alue kattaa lähes 40% Ecuadorin pinta-alasta, mutta pääosin tiettömällä alueella asuu vain alle 5% maan väestöstä. Sademetsäalueen eläimistö ja kasvillisuus ovat erittäin monipuolisia, ja alueella asuu myös lukuisia intiaanikansoja, mukaanlukien huaoranit, quichuat, shuarit ja sionat.

Amazonin sademetsäalueen laidalla sijaitseva Tenan kaupunki on noin 500 metrin korkeudella merenpinnasta, mikä tekee kaupungin ilmastosta hieman viileämmän kuin sademetsässä. Tena on suosittu matkailukohde erilaisia seikkailu- ja urheiluaktiviteetteja hakeville. Siellä voi harrastaa sademetsäretkien lisäksi mm.koskenlaskua ja kajakkimelontaa.

Majoituspaikkamme Yacuma Lodge (yacuma-lodge.com) sijaitsee sademetsässä Napo-joen alueella Tenasta itään päin. Napo-joki on 1075 km pituinen Amazonjoen sivujoki, joka virtaa Ecuadorin Andien juurelta harvaanasutun sademetsäalueen läpi Peruun, jossa se liittyy Amazonin pääuomaan.Yacuma Lodgella on oma, 300 hehtaarin laajuinen suojelualue, jossa paikan vieraat pääsevät tutustumaan Amazonin sademetsän monipuoliseen lajistoon. 

 

Youtube-videot: 

Monipuolinen kiertomatka Etelä-Amerikkaan, päiväntasaajalla sijaitsevaan ja siltä nimensä lainanneeseen Ecuadoriin.  

Matkaamme lumihuippuisten Andien tulivuorten ja ylänköerämaiden maisemista Amazonin vehreisiin viidakoihin ja vesiputouksille. Kuljemme halki useiden kasvillisuusvyöhykkeiden, upeiden majesteettisten kanjonien, idyllisten kylien ja kauniin maaseudun. Intiaanimarkkinat, kuumat lähteet, viidakon äänet ja tunnelmalliset haciendat, siirtomaaherrojen maatiloihin rakennetut majapaikat, johdattelevat matkalaisia. Amazonin alueella tutustumme viidakon perintötietouteen paikallisen intiaanioppaan johdolla, Quitossa esittäytyy moderni elämä upeasti restauroidun vanhan kaupungin kaduilla.

Ecuadorista löydät koko maanosan upeimmat elämykset pakattuna pieneen ja tiiviiseen pakettiin. Kehittynyt tieverkosto ja hyvät matkailupalvelut tuovat henkeäsalpaavat maisemat, alkuperäisen intiaanikulttuurin sekä siirtomaa-aikaisen loiston helposti kaikkien ulottuville. 

Matkareitti: Quito - Cuicocha - Cotacachi - Ibarra - Otavalo - Mojanda - Machachi - Cotopaxi - Banos - Tena - Yacuma Lodge - Tena - Papallacta - QuitoMatkaohjelma

Tämä on esimerkki räätälöidystä matkasta. Tarkemman tarjouksen saat, kun juuri sinulle räätälöity matka on suunniteltu. Kysy lisää toimistoltamme!

PÄIVÄ 1 > LENNOT HELSINKI – QUITO
Lennot Suomesta Ecuadoriin. Illalla saapuminen Ecuadorin pääkaupunkiin Quitoon, joka sijaitsee Andien laaksossa 2850m merenpinnan yläpuolella, ja kuljetus hotellille.

PÄIVÄ 2 > QUITO
Aamupäivällä kaupunkikierros Quitossa. Viehättävän vanhankaupungin mukulakivikatuja, Espanjan siirtomaavallan aikaisia kirkkoja sekä hattupäisiä ketsua-intiaaneja. Iltapäivällä vierailu päiväntasaajan monumentille. Illalla yhteinen tervetuliaisillallinen hotellilla. (A,I)

PÄIVÄ 3 > QUITO – OTAVALO
Ajamme Quitosta pohjoiseen Otavalon pikkukaupunkiin. Matkalla vierailemme kauniilla Cuicochan vuoristojärvellä sekä Cotacachin intiaanikylässä ja Ibarran siirtomaa-aikaisessa kaupungissa. Majoitus Otavalossa. (A)

PÄIVÄ 4 > OTAVALO – MACHACHI
Aamupäivällä vierailu Otavalon värikkäille markkinoille, joilta löytyy Ecuadorin parhain valikoima käsityönä tehtyjä neuleita sekä paljon muuta kauppatavaraa. Jatkamme kauniille Mojanda-järvien ylänköalueelle, josta avautuvat vaikuttavat näkymät Andien vuoristoon. Jatkamme edelleen matkaa Cotopaxi-tulivuoren lähellä sijaitsevaan hacienda-majapaikkaamme. (A,L)

PÄIVÄ 5 > MACHACHI - COTOPAXI - BAÑOS
Teemme kävelyretken korkealla Andeilla, Cotopaxi-tulivuoren kansallispuistossa. Cotopaxi (5897m) on ylängön keskellä sijaitseva, jäätiköiden peittämä, sokeritopan muotoinen tulivuori 55km päässä Quitosta. Retkilounaan jälkeen ajamme Bañosin pieneen kylpyläkaupunkiin Tungurahuan tulivuoren lähellä. (A,L)

PÄIVÄ 6 > BAÑOS
Vapaapäivä Bañosissa. Omaa aikaa nauttia Bañosin kuumista lähteistä ja kahviloiden antimista, patikoida, ratsastaa tai pyöräillä laakson rinteillä sijaitseviin pikkukyliin tai vaikka kokeilla koskenlaskua. (A)

PÄIVÄ 7 > AMAZONAS & NAPO-JOKI
Seuraamme Pastaza-jokea upeissa vesiputousten koristamissa kanjonimaisemissa Bañosista kohti itää laskeutuen Amazonin alankoalueelle. Ajamme Puyon kautta Tenaan ja majoitumme Napo–joen tuntumassa sijaitsevaan Yacuma Lodgeen. (A,I)

PÄIVÄ 8 > AMAZONAS & NAPO–JOKI
Retki Amazonin viidakoihin paikallisen intiaanioppaan johdolla. Opimme viidakossa elämisen ja liikkumisen perustaitoja sekä kuulemme mitä lääkekasveja metsistä löytyy ja miten niitä käytetään. (A,L,I)

PÄIVÄ 9 > TENA – PAPALLACTA – QUITO
Jätämme hyvästit viidakkotukikohdallemme ja ajamme Baezaan vehreiden metsien ja viljelysmaiden läpi. Reittimme nousee pikku hiljaa tasaiselta Amazonin alueelta Andien vuoristoon. Pidämme tauon pilvimetsävyöhykkeellä sijaitsevassa Papallactassa, missä on mahdollisuus kylpeä kuumissa lähteissä. Kirkkaalla säällä matkan varrelta avautuvat upeat näkymät Antisanan lumihuippuisen tulivuoren rinteille.  Saavumme Quitoon myöhään iltapäivällä. (A)

PÄIVÄ 10 > QUITO -
Päivällä omaa aikaa ostoksiin ja kaupungin tutkimiseen ennen lentokenttäkuljetusta ja lentoja yön yli takaisin Suomeen. (A)

PÄIVÄ 11 > PALUU SUOMEEN

ATERIAT: [A] AAMIAINEN • [L] LOUNAS • [I] ILLALLINEN

ESIMERKKIMAJOITUS:
Quito: Hotel Fuente de Piedra II tai vastaava
Otavalo: Hotel Indio Inn tai vastaava
Machachi: Hacienda La Estacion tai vastaava
Banos: Hotel Sangay tai vastaava
Amazon: Yacuma Ecolodge

 


Lisätietoa matkasta

Tietoa maasta: 

Suomen kansalaiset eivät tarvitse viisumia Ecuadoriin. 

Ecuadorin rahayksikkö on Yhdysvaltain dollari (USD). Ecuadorissa on runsaasti pankkiautomaatteja, jotka tunnistavat yleisimmät kansainväliset luottokortit (mm. Visa ja Master Card). Suosittelemme ottamaan mukaan US-dollareita alle 100 $ seteleinä.

Ecuadorin virallinen kieli on espanja. Lisäksi maassa puhutaan alkuperäisväestön kieliä kuten ketsuaa. Harvat ecuadorilaiset puhuvat englantia ja jo muutaman espanjankielisen fraasin opettelu ennen matkaa auttaa päivittäisessä kanssakäymisessä. 

Tippikulttuuri on tyypillistä Ecuadorissa. Tulee kuitenkin muistaa että se on aina vapaaehtoista. Poikkeuksena tästä ovat lentokenttien laukunkantajat, jotka saavat palkkansa tipeistä. Mikäli palvelu on ollut hyvää ravintolassa, voi tarjoilijoille jättää 5-15 % laskun loppusummasta. Hotellien laukunkantajille on kohteliasta antaa 1USD/laukku.

MATKAKOHTEITAMME:

QUITO
Ecuadorin pääkaupunki ja toiseksi suurin kaupunki Quito sijaitsee upeissa maisemissa Andien vuorijonon ja Guagua Pichincha-tulivuoren ympäröimänä. Kaupungin keskusta sijaitsee 2800 metrin korkeudella merenpinnasta. Espanjalaisten konkistadorien perustamassa Quitossa on nykyisin yli 2 miljoonaa asukasta ja se on Etelä-Amerikan toiseksi korkeimmalla sijaitseva pääkaupunki Bolivian La Pazin jälkeen. Quiton historiallinen vanhakaupunki on erityisen tunnelmallinen ravintoloineen, kahviloineen ja teattereineen.

OTAVALO
Otavalo on 90 000 asukkaan intiaanikaupunki Ecuadorin Andien upeissa vuoristomaisemissa. Kolmen yli 4000 metriin kohoavan tulivuoren ympäröimä kaupunki on nykyisin suosittu vierailukohde perinteisten käsityömarkkinoidensa vuoksi; täältä voit ostaa alueen intiaanikansojen käsitöinään tekemiä tekstiilejä, matkamuistoja ja erilaisia tarve-esineitä.Suuret lauantaimarkkinat muuttavat viikoittain suuren osan kaupungista markkinapaikaksi, mutta myös muina viikonpäivinä Otavalosta löytyy runsaasti mahdollisuuksia ostosten tekoon.

BAÑOS
Bañosin pikkukaupunki Ecuadorin keskiosassa, Andien alarinteillä on tunnettu kuumista lähteistään, jotka sijaitsevat kaupungin ympärillä. Kauniissa vuoristomaisemissa Tungurahua-tulivuoren alarinteellä sijaitseva 10 000 asukkaan kaupunki, koko nimeltään Baños de Agua Santa, on nykyisin suosittu matkailukohde, jossa on tarjolla rentouttavien, rikkipitoisten kuumien lähteiden lisäksi erilaisia aktiviteetteja patikoinnista maastopyöräilyyn. Tutustu myös Bañosissa myytävään toffeeseen, joka tunnetaan espanjaksi nimellä melcocha.

AMAZON,  TENA & YACUMA LODGE
Ecuadorin itäosa kuuluu sademetsien peittämään ja itään virtaavien jokien halkomaan Amazonin alankoalueeseen. Amazonin alue kattaa lähes 40% Ecuadorin pinta-alasta, mutta pääosin tiettömällä alueella asuu vain alle 5% maan väestöstä. Sademetsäalueen eläimistö ja kasvillisuus ovat erittäin monipuolisia, ja alueella asuu myös lukuisia intiaanikansoja, mukaanlukien huaoranit, quichuat, shuarit ja sionat.

Amazonin sademetsäalueen laidalla sijaitseva Tenan kaupunki on noin 500 metrin korkeudella merenpinnasta, mikä tekee kaupungin ilmastosta hieman viileämmän kuin sademetsässä. Tena on suosittu matkailukohde erilaisia seikkailu- ja urheiluaktiviteetteja hakeville. Siellä voi harrastaa sademetsäretkien lisäksi mm.koskenlaskua ja kajakkimelontaa.

Majoituspaikkamme Yacuma Lodge (yacuma-lodge.com) sijaitsee sademetsässä Napo-joen alueella Tenasta itään päin. Napo-joki on 1075 km pituinen Amazonjoen sivujoki, joka virtaa Ecuadorin Andien juurelta harvaanasutun sademetsäalueen läpi Peruun, jossa se liittyy Amazonin pääuomaan.Yacuma Lodgella on oma, 300 hehtaarin laajuinen suojelualue, jossa paikan vieraat pääsevät tutustumaan Amazonin sademetsän monipuoliseen lajistoon. 

 


Matkan hintaan sisältyy

Matkan hinta sisältää kaikki matkaohjelmassa mainitut lennot, kuljetukset ja retket, sisäänpääsymaksut opastetuilla kierroksilla, englanninkielisen paikallisoppaan palvelut sekä matkaohjelmassa mainitut majoitukset ja ateriat. Tämä on esimerkki räätälöidystä matkasta. Tarkemman tarjouksen saat, kun juuri sinulle räätälöity matka on suunniteltu. Kysy lisää toimistoltamme!

Matkan hintaan ei sisällä

Matkavakuutusta, matkaohjelmassa mainitsemattomia aterioita, ruokajuomia, henkilökohtaisia kuluja, lentolippujen hintaan sisältymättömiä paikallisia lentokenttäveroja, mahdollisia maastapoistumismaksuja eikä tippejä. Tämä on esimerkki räätälöidystä matkasta. Tarkemman tarjouksen saat, kun juuri sinulle räätälöity matka on suunniteltu. Kysy lisää toimistoltamme!

Kuinka matka varataan?

Voit varata matkan internetsivujemme kautta, soittamalla, lähettämällä sähköpostia tai tulemalla käymään toimistollamme. Ilmoita varauksen yhteydessä nimi, niin kuin se passissa kirjoitetaan, syntymäaika, osoite, puhelinnumero, sähköpostiosoite sekä lähetä kopio passistasi toimistollemme. Ilmoitathan samalla haluatko yhdenhengen huoneen tai mies-/naispaikan. Voit lähettää passinkopion postitse tai sähköpostilla osoitteeseen myynti(@)mandalatravel.fi. Lähetämme sinulle varausmaksun, jonka eräpäivä on 7 päivän päästä. Loppulasku erääntyy 35 vrk ennen matkaa. Joissain tapauksissa lentolippujen osuus voidaan veloittaa 60 päivää ennen matkan alkua.