Matkan tiedot
 • Matkan kesto: 
  12 päivää
 • Vaikeusaste:
 • Valitse lähtöpäivä:

Ho Chi Minh Trail - pyöräilymatka, Vietnam

Polkupyörällä pääset kokemaan Vietnamin kulttuurin ja luonnon aidosti läheltä. Matkan kohokohtia ovat idylliset pikkukylät, vehreä maaseutu sekä historialliset kohteet reittimme varrella.

Pyöräily Vietnamin upeissa vuorten ja laaksojen maisemissa on mahtava elämys. Kuljemme rehevissä jokilaaksoissa ja pitkin historiallista Ho Chi Minhin reittiä, joka toimi Vietkongin sissien huoltoreittinä Vietnamin sodan aikana. Näet satumaisia karstivuoria ja luolia sekä vähemmistökansojen kyliä. Matkan helmiä ovat myös sotahistoriallinen Khe Sanh, Huen keisarillisen palatsin ja temppeleiden rauniot sekä Hoi Anin tunnelmalliset korttelit. Tutustumme matkalla myös Hanoin ja Saigonin suurkaupunkeihin.

Matkareitti: Hanoi - Dong Hoi - Phong Nhan kansallispuisto - Cam Lo - Khe Sanh - A Luoi - Hue - Danang - Hoi An - My Son - Hoi An - Danang - Saigon

Matkan hinta sisältää kaikki matkaohjelmassa mainitut lennot, kuljetukset ja retket, sisäänpääsymaksut opastetuilla kierroksilla, englanninkielisen paikallisoppaan palvelut sekä matkaohjelmassa mainitut majoitukset ja ateriat. Tämä on esimerkki räätälöidystä matkasta. Tarkemman tarjouksen saat, kun juuri sinulle räätälöity matka on suunniteltu. Kysy lisää toimistoltamme!
Matkavakuutusta, matkaohjelmassa mainitsemattomia aterioita, ruokajuomia, henkilökohtaisia kuluja, lentolippujen hintaan sisältymättömiä paikallisia lentokenttäveroja, mahdollisia maastapoistumismaksuja eikä tippejä. Tämä on esimerkki räätälöidystä matkasta. Tarkemman tarjouksen saat, kun juuri sinulle räätälöity matka on suunniteltu. Kysy lisää toimistoltamme!
Voit varata matkan internetsivujemme kautta, soittamalla, lähettämällä sähköpostia tai tulemalla käymään toimistollamme. Ilmoita varauksen yhteydessä nimi, niin kuin se passissa kirjoitetaan, syntymäaika, osoite, puhelinnumero, sähköpostiosoite sekä lähetä kopio passistasi toimistollemme. Ilmoitathan samalla haluatko yhdenhengen huoneen tai mies-/naispaikan. Voit lähettää passinkopion postitse tai sähköpostilla osoitteeseen myynti(@)mandalatravel.fi. Lähetämme sinulle varausmaksun, jonka eräpäivä on 7 päivän päästä. Loppulasku erääntyy 35 vrk ennen matkaa. Joissain tapauksissa lentolippujen osuus voidaan veloittaa 60 päivää ennen matkan alkua.

Aiheet

Matkan kohokohdat

Matkan kohokohdat: 
 • Hanoin ja Saigonin eloisat suurkaupungit toreineen
 • Reitillä paljon nähtävää ja mielenkiintoisia vierailukohteita
 • Vaihtelevat maisemat keskiylängöltä hiekkarannoille
 • Hoi Anin viihtyisä vanhakaupunki ja historiallinen Hue
 • Loistava ruokakulttuuri ja mielenkiintoinen historia

Haluaisitko tälle matkalle?
Kysy kaveria mukaan.

Jaa sivu Facebookissa Jaa sivu Facebookissa

Tämä on esimerkki räätälöidystä matkasta. Tarkemman tarjouksen saat, kun juuri sinulle räätälöity matka on suunniteltu. Kysy lisää toimistoltamme!

PÄIVÄ 1 > LENNOT HELSINKI – HANOI

PÄIVÄ 2 > HANOI
Hotelliin saapumisen ja virkistäytymisen jälkeen lähdemme jaloittelemaan Hanoin vanhankaupungin tunnelmallisiin kortteleihin. Tutustumista Hanoin historiallisiin nähtävyyksiin. (I)

PÄIVÄ 3 > HANOI - DONG HOI - PHONG NHA
Aamulla lento Hanoista Keski-Vietnamin Dong Hoihin, josta aloitamme pyöräilyn Ho Chi Minhin reitillä. Pyöräilemme helpon reitin kauniiseen Phong Nhan kansallispuistoon, jonka luolat on nimetty maailmanperintökohteiksi. Reitti on ihanteellinen ajaa uuden ja tasaisen tien kiemurrellessa leppoisan mäkisessä maastossa. Maisemat ovat mahtavat ja tie rauhallinen. Pyöräilyä yht. 50 km. (A,L,I)

PÄIVÄ 4 > PHONG NHA - CAM LO - KHE SANH 
Vieraillemme aamulla Phong Nhan upeilla tippukiviluolilla, minkä jälkeen jatkamme autokyydillä takaisin Ho Chi Minhin reitille. Päivän tasainen, 80 km:n pyöräilyosuus vie meidät yli Pohjois- ja Etelä-Vietnamin entisen rajan Cam Lo'n kaupunkiin, josta kuljetus vuorille Khe Sanhin pikkukaupunkiin lähellä Laosin rajaa. Pyöräilymatkan varrella tutustumme myös reitin varrella olevaan suureen pohjoisvietnamilaisten sotilaiden hautausmaahan. (A,L,I)

PÄIVÄ 5 > KHE SANH - A LUOI
Aamulla vierailu Khe Sanhin entiseen sotilastukikohtaan ja pieneen sotamuseoon. Khe Sanh oli aikoinaan Etelä-Vietnamin tärkein ilmavoimien tukikohta, josa käytiin ankaria taisteluita vuonna 1968. Jatkamme pyöräilyä kumpuilevassa maastossa Laosin rajalta kohti Dakrong-jokea. Matkan varrella ohitamme useita vähemmistökansojen kyliä. Yöpyminen A Luoissa. Pyöräilyä yht. 65 km. (A,L,I)

PÄIVÄ 6 > A LUOI - HUE
A Luoin eteläpuolella olevista huonoista teistä johtuen jatkamme pyöräilyä noin 60 kilometrin verran pienempiä teitä pitkin, jotka kulkevat halki Keski-Vietnamin maaseudun kohti Vietnamin entistä keisarillista pääkaupunkia Huea. Yöpyminen Huessa. Pyöräilyä yht. noin 70 km. (A,L,I)

PÄIVÄ 7 > HUE
Teemme aamupäivällä helpon, 30km pyöräretken Huen kaupungin ympäristössä katsellen samalla historiallisia nähtävyyksiä, mukaan lukien keisarillinen palatsialuee ja kuninkaalliset haudat, sekä Thien Mun pagoda. Iltapäivä vapaata aikaa Huessa esim. nähtävyyksiin tutustumiseen. (A,L)

PÄIVÄ 8 > HUE - DANANG - HOI AN
Edessä on tänään eeppinen pyöräilytaival, joka alkaa kahdella pienellä lämmittelymäellä ennen tiukkaa 11 kilometrin nousua Hai Van -solan ylitykseen. Reitti palkitsee upein näköaloin kauas rannikolle. Hiljattain avatun maantietunnelin ansiosta tällä vuoristotiellä on enää hyvin vähän liikennettä. Lounastamme kauniilla Lang Con rannalla, jossa on myös uimamahdollisuus. Lounaan jälkeen jatkamme pyöräilyä kohti Da Nangia. Viimeiset 35 kilometriä siirrymme autolla Hoi Aniin, joka on Unescon maailmanperintökohde. Pyöräilyä yht. 100 km. (A,L)

PÄIVÄ 9 > HOI AN, MY SON 
Viimeisenä pyöräilypäivänä teemme päiväretken pyöräillen Hoi Anista My Sonin raunioille. My Son oli aikoinaan eräs muinaisen Champa-kulttuurin mahtavimmista kaupungeista. Tutustuttuamme raunioihin palaamme Hoi Aniin illaksi autokyydillä. Pyöräilyä yht. 45-54 km. (A,L,I)

PÄIVÄ 10 > HOI AN - HO CHI MINH (SAIGON)
Aamu vapaata aikaa Hoi Anissa ennen kuljetusta Danangin lentokentälle ja lentoa Vietnamin suurimpaan kaupunkiin Ho Chi Minhiin eli entiseen Saigoniin. Kuljetus lentokentältä hotellille ja loppupäivä vapaata aikaa tutustua tähän trooppiseen suurkaupunkiin ja Vietnamin taloudelliseen keskukseen. (A)

PÄIVÄT 11-12 > LENNOT HO CHI MINH - HELSINKI
Kuljetus lentokentälle ja paluulennot Suomeen. Saapuminen perille seuraavana päivänä. (A)

PYÖRÄNVUOKRAUS KUULUU MATKAN HINTAAN.

ATERIAT: [A] AAMIAINEN • [L] LOUNAS • [I] ILLALLINEN

 

Aiheet

Aktiivimatkat Kiertomatkat Luonto- ja kulttuurimatkat Safarimatkat

Matkan kohokohdat

Matkan kohokohdat: 
 • Hanoin ja Saigonin eloisat suurkaupungit toreineen
 • Reitillä paljon nähtävää ja mielenkiintoisia vierailukohteita
 • Vaihtelevat maisemat keskiylängöltä hiekkarannoille
 • Hoi Anin viihtyisä vanhakaupunki ja historiallinen Hue
 • Loistava ruokakulttuuri ja mielenkiintoinen historia

Haluaisitko tälle matkalle?
Kysy kaveria mukaan.

Jaa sivu Facebookissa Jaa sivu Facebookissa

Lisätietoa matkasta

Valmistautuminen: 
Matkalla pärjäät hyvällä peruskunnolla. Suosittelemme valmistautumaan fyysisesti matkaan käymällä säännöllisesti pidemmillä pyörälenkeillä. Mitä paremmassa fyysisessä kunnossa olet, sen enemmän saat matkasta irti.
Tyypillinen vaelluspäivä: 
Tyypillinen pyöräilypäivä alkaa noin klo. 7.00 aamuherätyksellä. Tämän jälkeen seuraa varusteiden pakkaus. Käymme yhdessä aamiaisella läpi päivän ajo-osuuden ja sen erityispiirteet. Itse ajo-osuus alkaa aamiaisen jälkeen noin klo. 8.00. Lämmin lounas nautitaan puolenpäivän aikaan ja iltapäivän osuus on yleensä aamupäivää lyhyempi. Matkan aikana jokainen voi ajaa omaan tahtiin. Saapuessamme majapaikkaamme on aikaa rentoutumiseen ja pesuihin. Illallinen nautitaan yleensä 19.00.–20.00, minkä aikana paikallisopas käy seuraavan päivän ohjelman läpi.
Tietoa maasta: 

Suomen kansalaiset eivät tarvitse viisumia Vietnamiin alle 15 vuorokauden matkoille. Passin tulee olla voimassa vähintään 6kk matkan alusta laskettuna.

Tarkista, että perusrokotuksesi ovat voimassa matkan aikana. Kaikille Vietnamiin matkustaville suositellaan hepatiitti A – rokotusta, mahdollisesti myös malarian estolääkitystä lääkärin riskiarvion perusteella. Lisää tietoa rokotuksista saat lääkäriltäsi ja internetistä: http://rokote.fi 

Tarvitset matkalle sellaisen matkavakuutuksen, joka kattaa maastopyöräilyn sekä sairastapaukset ja evakuoinnin tarvittaessa. Suosittelemme vakuutusta, jossa on peruutusturva.  

Vietnamin virallinen kieli on vietnam. Harvat vietnamilaiset puhuvat englantia ja jo muutaman vietnaminkielisen fraasin opettelu auttaa päivittäisessä kanssakäymisessä.  

Vietnamin rahayksikkö on dong (VND). Maksaminen Vietnamissa perustuu edelleen pääsääntöisesti käteisen käyttöön. Virallisen valuutan dongin lisäksi hinnat määritellään usein dollareissa. Dongeja ei kannata vaihtaa ennen maahan saapumista. Vietnamin suuremmissa kaupungeissa on nykyisin varsin hyvin pankkiautomaatteja, joista saa yleensä nostettua paikallista valuuttaa suomalaisilla korteilla. Luottokortteja voi käyttää maksuvälineenä lähinnä kansainvälisissä hotelleissa ja matkailijoiden suosimissa kaupoissa ja ravintoloissa.
 
Vietnamin ilmasto on monipuolinen. Etelän ilmasto on lämpimämpi ja kosteampi kuin pohjoisessa. Lämpötila eteläisessä Vietnamissa on yleensä 25-30°C ja pohjoisessa se vaihtelee 10-25°C välillä. Vuoristossa on usein öisin viileämpää. Aurinko paistaa tasaisesti koko maassa läpi vuoden, mutta sadekaudet vaihtelevat: Pohjoisessa ja etelässä sataa toukokuusta lokakuuhun, maan keskiosassa syyskuusta tammikuuhun. Aurinko paistaa koko maassa läpi vuoden, mutta sadekaudet vaihtelevat: pohjoisessa ja etelässä sataa toukokuusta lokakuulle, maan keskiosassa syyskuusta tammikuulle.
 
Tippikulttuuri on tyypillistä Vietnamissa. Tulee kuitenkin muistaa, että palvelurahojen antaminen on aina vapaaehtoista. Mikäli palvelu on ollut hyvää ravintolassa, voi tarjoilijoille jättää 5-15 % laskun loppusummasta. Pyöräilyosuudella voit varata autonkuljettajan ja oppaiden tippeihin yhteensä noin 7eur/päivä paikallisena valuuttana. Varaa matkalle mukaan noin 150-200€ aterioihin, jolla katat ruokailukulut matkan aikana.
 
Youtube-videot: 

Näytä Ho Chi Minh Trail -pyöräilymatka Vietnam suuremmalla kartalla

Polkupyörällä pääset kokemaan Vietnamin kulttuurin ja luonnon aidosti läheltä. Matkan kohokohtia ovat idylliset pikkukylät, vehreä maaseutu sekä historialliset kohteet reittimme varrella.

Pyöräily Vietnamin upeissa vuorten ja laaksojen maisemissa on mahtava elämys. Kuljemme rehevissä jokilaaksoissa ja pitkin historiallista Ho Chi Minhin reittiä, joka toimi Vietkongin sissien huoltoreittinä Vietnamin sodan aikana. Näet satumaisia karstivuoria ja luolia sekä vähemmistökansojen kyliä. Matkan helmiä ovat myös sotahistoriallinen Khe Sanh, Huen keisarillisen palatsin ja temppeleiden rauniot sekä Hoi Anin tunnelmalliset korttelit. Tutustumme matkalla myös Hanoin ja Saigonin suurkaupunkeihin.

Matkareitti: Hanoi - Dong Hoi - Phong Nhan kansallispuisto - Cam Lo - Khe Sanh - A Luoi - Hue - Danang - Hoi An - My Son - Hoi An - Danang - SaigonMatkaohjelma

Tämä on esimerkki räätälöidystä matkasta. Tarkemman tarjouksen saat, kun juuri sinulle räätälöity matka on suunniteltu. Kysy lisää toimistoltamme!

PÄIVÄ 1 > LENNOT HELSINKI – HANOI

PÄIVÄ 2 > HANOI
Hotelliin saapumisen ja virkistäytymisen jälkeen lähdemme jaloittelemaan Hanoin vanhankaupungin tunnelmallisiin kortteleihin. Tutustumista Hanoin historiallisiin nähtävyyksiin. (I)

PÄIVÄ 3 > HANOI - DONG HOI - PHONG NHA
Aamulla lento Hanoista Keski-Vietnamin Dong Hoihin, josta aloitamme pyöräilyn Ho Chi Minhin reitillä. Pyöräilemme helpon reitin kauniiseen Phong Nhan kansallispuistoon, jonka luolat on nimetty maailmanperintökohteiksi. Reitti on ihanteellinen ajaa uuden ja tasaisen tien kiemurrellessa leppoisan mäkisessä maastossa. Maisemat ovat mahtavat ja tie rauhallinen. Pyöräilyä yht. 50 km. (A,L,I)

PÄIVÄ 4 > PHONG NHA - CAM LO - KHE SANH 
Vieraillemme aamulla Phong Nhan upeilla tippukiviluolilla, minkä jälkeen jatkamme autokyydillä takaisin Ho Chi Minhin reitille. Päivän tasainen, 80 km:n pyöräilyosuus vie meidät yli Pohjois- ja Etelä-Vietnamin entisen rajan Cam Lo'n kaupunkiin, josta kuljetus vuorille Khe Sanhin pikkukaupunkiin lähellä Laosin rajaa. Pyöräilymatkan varrella tutustumme myös reitin varrella olevaan suureen pohjoisvietnamilaisten sotilaiden hautausmaahan. (A,L,I)

PÄIVÄ 5 > KHE SANH - A LUOI
Aamulla vierailu Khe Sanhin entiseen sotilastukikohtaan ja pieneen sotamuseoon. Khe Sanh oli aikoinaan Etelä-Vietnamin tärkein ilmavoimien tukikohta, josa käytiin ankaria taisteluita vuonna 1968. Jatkamme pyöräilyä kumpuilevassa maastossa Laosin rajalta kohti Dakrong-jokea. Matkan varrella ohitamme useita vähemmistökansojen kyliä. Yöpyminen A Luoissa. Pyöräilyä yht. 65 km. (A,L,I)

PÄIVÄ 6 > A LUOI - HUE
A Luoin eteläpuolella olevista huonoista teistä johtuen jatkamme pyöräilyä noin 60 kilometrin verran pienempiä teitä pitkin, jotka kulkevat halki Keski-Vietnamin maaseudun kohti Vietnamin entistä keisarillista pääkaupunkia Huea. Yöpyminen Huessa. Pyöräilyä yht. noin 70 km. (A,L,I)

PÄIVÄ 7 > HUE
Teemme aamupäivällä helpon, 30km pyöräretken Huen kaupungin ympäristössä katsellen samalla historiallisia nähtävyyksiä, mukaan lukien keisarillinen palatsialuee ja kuninkaalliset haudat, sekä Thien Mun pagoda. Iltapäivä vapaata aikaa Huessa esim. nähtävyyksiin tutustumiseen. (A,L)

PÄIVÄ 8 > HUE - DANANG - HOI AN
Edessä on tänään eeppinen pyöräilytaival, joka alkaa kahdella pienellä lämmittelymäellä ennen tiukkaa 11 kilometrin nousua Hai Van -solan ylitykseen. Reitti palkitsee upein näköaloin kauas rannikolle. Hiljattain avatun maantietunnelin ansiosta tällä vuoristotiellä on enää hyvin vähän liikennettä. Lounastamme kauniilla Lang Con rannalla, jossa on myös uimamahdollisuus. Lounaan jälkeen jatkamme pyöräilyä kohti Da Nangia. Viimeiset 35 kilometriä siirrymme autolla Hoi Aniin, joka on Unescon maailmanperintökohde. Pyöräilyä yht. 100 km. (A,L)

PÄIVÄ 9 > HOI AN, MY SON 
Viimeisenä pyöräilypäivänä teemme päiväretken pyöräillen Hoi Anista My Sonin raunioille. My Son oli aikoinaan eräs muinaisen Champa-kulttuurin mahtavimmista kaupungeista. Tutustuttuamme raunioihin palaamme Hoi Aniin illaksi autokyydillä. Pyöräilyä yht. 45-54 km. (A,L,I)

PÄIVÄ 10 > HOI AN - HO CHI MINH (SAIGON)
Aamu vapaata aikaa Hoi Anissa ennen kuljetusta Danangin lentokentälle ja lentoa Vietnamin suurimpaan kaupunkiin Ho Chi Minhiin eli entiseen Saigoniin. Kuljetus lentokentältä hotellille ja loppupäivä vapaata aikaa tutustua tähän trooppiseen suurkaupunkiin ja Vietnamin taloudelliseen keskukseen. (A)

PÄIVÄT 11-12 > LENNOT HO CHI MINH - HELSINKI
Kuljetus lentokentälle ja paluulennot Suomeen. Saapuminen perille seuraavana päivänä. (A)

PYÖRÄNVUOKRAUS KUULUU MATKAN HINTAAN.

ATERIAT: [A] AAMIAINEN • [L] LOUNAS • [I] ILLALLINEN

 


Lisätietoa matkasta

Valmistautuminen: 
Matkalla pärjäät hyvällä peruskunnolla. Suosittelemme valmistautumaan fyysisesti matkaan käymällä säännöllisesti pidemmillä pyörälenkeillä. Mitä paremmassa fyysisessä kunnossa olet, sen enemmän saat matkasta irti.
Tyypillinen vaelluspäivä: 
Tyypillinen pyöräilypäivä alkaa noin klo. 7.00 aamuherätyksellä. Tämän jälkeen seuraa varusteiden pakkaus. Käymme yhdessä aamiaisella läpi päivän ajo-osuuden ja sen erityispiirteet. Itse ajo-osuus alkaa aamiaisen jälkeen noin klo. 8.00. Lämmin lounas nautitaan puolenpäivän aikaan ja iltapäivän osuus on yleensä aamupäivää lyhyempi. Matkan aikana jokainen voi ajaa omaan tahtiin. Saapuessamme majapaikkaamme on aikaa rentoutumiseen ja pesuihin. Illallinen nautitaan yleensä 19.00.–20.00, minkä aikana paikallisopas käy seuraavan päivän ohjelman läpi.
Tietoa maasta: 

Suomen kansalaiset eivät tarvitse viisumia Vietnamiin alle 15 vuorokauden matkoille. Passin tulee olla voimassa vähintään 6kk matkan alusta laskettuna.

Tarkista, että perusrokotuksesi ovat voimassa matkan aikana. Kaikille Vietnamiin matkustaville suositellaan hepatiitti A – rokotusta, mahdollisesti myös malarian estolääkitystä lääkärin riskiarvion perusteella. Lisää tietoa rokotuksista saat lääkäriltäsi ja internetistä: http://rokote.fi 

Tarvitset matkalle sellaisen matkavakuutuksen, joka kattaa maastopyöräilyn sekä sairastapaukset ja evakuoinnin tarvittaessa. Suosittelemme vakuutusta, jossa on peruutusturva.  

Vietnamin virallinen kieli on vietnam. Harvat vietnamilaiset puhuvat englantia ja jo muutaman vietnaminkielisen fraasin opettelu auttaa päivittäisessä kanssakäymisessä.  

Vietnamin rahayksikkö on dong (VND). Maksaminen Vietnamissa perustuu edelleen pääsääntöisesti käteisen käyttöön. Virallisen valuutan dongin lisäksi hinnat määritellään usein dollareissa. Dongeja ei kannata vaihtaa ennen maahan saapumista. Vietnamin suuremmissa kaupungeissa on nykyisin varsin hyvin pankkiautomaatteja, joista saa yleensä nostettua paikallista valuuttaa suomalaisilla korteilla. Luottokortteja voi käyttää maksuvälineenä lähinnä kansainvälisissä hotelleissa ja matkailijoiden suosimissa kaupoissa ja ravintoloissa.
 
Vietnamin ilmasto on monipuolinen. Etelän ilmasto on lämpimämpi ja kosteampi kuin pohjoisessa. Lämpötila eteläisessä Vietnamissa on yleensä 25-30°C ja pohjoisessa se vaihtelee 10-25°C välillä. Vuoristossa on usein öisin viileämpää. Aurinko paistaa tasaisesti koko maassa läpi vuoden, mutta sadekaudet vaihtelevat: Pohjoisessa ja etelässä sataa toukokuusta lokakuuhun, maan keskiosassa syyskuusta tammikuuhun. Aurinko paistaa koko maassa läpi vuoden, mutta sadekaudet vaihtelevat: pohjoisessa ja etelässä sataa toukokuusta lokakuulle, maan keskiosassa syyskuusta tammikuulle.
 
Tippikulttuuri on tyypillistä Vietnamissa. Tulee kuitenkin muistaa, että palvelurahojen antaminen on aina vapaaehtoista. Mikäli palvelu on ollut hyvää ravintolassa, voi tarjoilijoille jättää 5-15 % laskun loppusummasta. Pyöräilyosuudella voit varata autonkuljettajan ja oppaiden tippeihin yhteensä noin 7eur/päivä paikallisena valuuttana. Varaa matkalle mukaan noin 150-200€ aterioihin, jolla katat ruokailukulut matkan aikana.
 

Näytä Ho Chi Minh Trail -pyöräilymatka Vietnam suuremmalla kartalla

Matkan hintaan sisältyy

Matkan hinta sisältää kaikki matkaohjelmassa mainitut lennot, kuljetukset ja retket, sisäänpääsymaksut opastetuilla kierroksilla, englanninkielisen paikallisoppaan palvelut sekä matkaohjelmassa mainitut majoitukset ja ateriat. Tämä on esimerkki räätälöidystä matkasta. Tarkemman tarjouksen saat, kun juuri sinulle räätälöity matka on suunniteltu. Kysy lisää toimistoltamme!

Matkan hintaan ei sisällä

Matkavakuutusta, matkaohjelmassa mainitsemattomia aterioita, ruokajuomia, henkilökohtaisia kuluja, lentolippujen hintaan sisältymättömiä paikallisia lentokenttäveroja, mahdollisia maastapoistumismaksuja eikä tippejä. Tämä on esimerkki räätälöidystä matkasta. Tarkemman tarjouksen saat, kun juuri sinulle räätälöity matka on suunniteltu. Kysy lisää toimistoltamme!

Kuinka matka varataan?

Voit varata matkan internetsivujemme kautta, soittamalla, lähettämällä sähköpostia tai tulemalla käymään toimistollamme. Ilmoita varauksen yhteydessä nimi, niin kuin se passissa kirjoitetaan, syntymäaika, osoite, puhelinnumero, sähköpostiosoite sekä lähetä kopio passistasi toimistollemme. Ilmoitathan samalla haluatko yhdenhengen huoneen tai mies-/naispaikan. Voit lähettää passinkopion postitse tai sähköpostilla osoitteeseen myynti(@)mandalatravel.fi. Lähetämme sinulle varausmaksun, jonka eräpäivä on 7 päivän päästä. Loppulasku erääntyy 35 vrk ennen matkaa. Joissain tapauksissa lentolippujen osuus voidaan veloittaa 60 päivää ennen matkan alkua.