Matkan tiedot

Huayna Potosi 6088m, vaellushuippu Bolivian Andeilla

Huayna Potosin kaunis huippu nousee Cordillera Realin vuoristossa Bolivian Andeilla. Alueen koskematon luonto ja aito intiaanikulttuuri tekevät maasta yhden maailman kiehtovimmista matkakohteista. Etelä-Amerikan Tiibetinä tunnettu Bolivia tarjoaa loistavat mahdollisuudet vaeltamiseen ja kiipeämiseen upeissa maisemissa. Sanoinkuvaamattoman upeat vaellusmaastot esittelevät alueen huippuja ennen lopullista nousua.

Totuttaudumme ohueen ilmanalaan huolellisesti matkan alkaessa La Pazista, jatkaen Tiwanakun mystisille raunioille ja Titicaca-järven rannoille, jossa tutustumme inkakulttuurin alkulähteisiin ennen siirtymistämme vuoristoylängölle. Huayna Potosia pidetään maailman helpoimmin saavutettavana yli 6000 metriä korkeana huippuna ja se sijaitsee vain 25 kilometriä La Pazista. Akklimatisointiin on varattu ohjelmassa hyvin aikaa ja se alkaa jo 3600 metriä korkeudella sijaitsevasta La Pazista.

Matkareitti: La Paz - Valle de la Luna - La Paz - Tiwanaku - Copacabana - Isla del Sol - Copacabana - Laguna Tuni - Laguna Chiarjota - Ancoma - Campo Huayna Potosi - Campo Argentino - Huayna Potosin huippu - La Paz 

Matkan hinta sisältää lennot kohteeseen, kaikki maan sisäiset lennot, lentokenttäkuljetukset, majoitukset, kaikki matkaohjelmassa mainitut kuljetukset, matkaohjelmassa mainitut retket, sisäänpääsymaksut opastetuilla kierroksilla, suomenkielisen matkanjohtajan ja englanninkielisen paikallisoppaan palvelut, matkaohjelmassa mainitut ateriat ja lentokenttäverot.
Matkavakuutusta, viisumeita, matkaohjelmassa mainitsemattomia aterioita, ruokajuomia, henkilökohtaisia kuluja, lentolippujen hintaan sisältymättömiä paikallisia lentokenttäveroja tai mahdollisia maastapoistumismaksuja.
Voit varata matkan internetsivujemme kautta, soittamalla, lähettämällä sähköpostia tai tulemalla käymään toimistollamme. Ilmoita varauksen yhteydessä nimi, niin kuin se passissa kirjoitetaan, syntymäaika, osoite, puhelinnumero, sähköpostiosoite sekä lähetä kopio passistasi toimistollemme. Ilmoitathan samalla haluatko yhdenhengen huoneen tai mies-/naispaikan. Voit lähettää passinkopion postitse tai sähköpostilla osoitteeseen myynti(@)mandalatravel.fi. Lähetämme sinulle varausmaksun, jonka eräpäivä on 7 päivän päästä. Loppulasku erääntyy 35 vrk ennen matkaa. Joissain tapauksissa lentolippujen osuus voidaan veloittaa 60 päivää ennen matkan alkua.

Aiheet

Matkan kohokohdat

Matkan kohokohdat: 
 • Bolivian upea ylänköerämaa
 • Rauhalliset vaelluspolut
 • Paikallisia intiaaneja, laamoja ja alpakoita
 • Andien huikeat maisemat
 • Helppo yli 6000 metriä korkea huippu
 • La Paz ja Titicaca-järvi

Haluaisitko tälle matkalle?
Kysy kaveria mukaan.

Jaa sivu Facebookissa Jaa sivu Facebookissa

PÄIVÄ 1 > HELSINKI – LA PAZ
Aloitamme matkamme kohti Boliviaa, saavumme perille seuraavana yönä.

PÄIVÄ 2 > LA PAZ
Ensimmäisen päivän lepäämme toipuen pitkästä lentomatkasta ja totuttelemme ohueen ilmanalaan. Maan upea pääkaupunki sijaitsee 3600 metrin korkeudessa. (A)

PÄIVÄ 3 > LA PAZ
Teemme kiertoajelun kaupungin alueella. Vierailemme mm. Killi Killin näköalapaikalla, keskusaukiolla, coca-museossa sekä kuuluisilla noitamarkkinoilla. Ajamme vierailulle myös läheisen ”kuulaakson” huikeisiin maisemiin. (A)

PÄIVÄ 4 > TIWANAKU JA COPACABANA
Ajamme Tiwanakun raunioille, jotka edustavat Inkoja edeltävää intiaanikulttuuria. Alueen arkeologisiin nähtävyyksiin kuuluvat mm. Akapanan pyramidi sekä auringon ja kuun portit. Iltapäiväksi saavumme värikkääseen ja viihtyisään Copacabanan kylään kuuluisan Titicaca-järven rannalle, 3800 metrin korkeuteen. (A)

PÄIVÄ 5 > AURINGON SAARI, TITICACA-JÄRVI
Teemme veneretken järvelle, jossa rantaudumme Auringon saarelle (Isla del Sol). Aluetta pidetään inkakulttuurin syntysijana ja 10 kilometrin patikkaretkellä vierailemme Inka-raunioilla sekä paikallisissa intiaanikylissä. Iltapäivällä palaamme Copacabanaan. (A,L)

PÄIVÄ 6 > CHIARJOTA-JÄRVI
Aamulla ajamme Tunin Laguuniin, 4200 metrin korkeuteen. Täältä aloitamme vaelluksen, neljän tunnin kävelymatka johdattelee Chiarjotan laguuniin. Leiriydymme upean Condoriri-vuoren maisemiin 4650 metrin korkeuteen. (A,L,I)

PÄIVÄ 7 > CHIARJOTA-JÄRVI
Pidämme lepopäivän upeassa ympäristössä, teemme päiväretkiä ihailemaan alueen uljaita huippuja; Condoriri, Pequeno Alpamayo, Pequeno Illusion. Totuttelemme rauhassa ohueen ilmanalaan. (A,L,I)

PÄIVÄ 8 > ANCOMAN KYLÄ
Vaellamme halki monipuolisen maiseman, ylitämme matkalla kaksi upeaa solaa. Pitkä päivä päättyy Huayna Potosin ja Maria Locon vuorten juurelle. Ihailemme auringon laskua viimeisten valonsäteiden kiiltäessä tavoittelemallemme huipulle. (A,L,I)

PÄIVÄ 9 > HUYANA POTOSIN MAJA
Aamulla siirrymme viimeisen harjanteen yli tien varteen, josta ajoneuvomme kuljettaa meidät lyhyen matkan Huayna Potosin majalle 4720 metrin korkeuteen. Lepäämme ja lataudumme seuraavien päivien nousuun. (A,L,I)

PÄIVÄ 10 > CAMPO ARGENTINO
Aamiaisen jälkeen katsastamme varusteemme ja aikaisen lounaan jälkeen nousemme Zongon-padon ylle, josta alkaa polku yläleiriin. Neljän tunnin vaellus johdattelee jäätikön reunalla sijaitsevaan Campo Argentinon leiriin 5500 metrin korkeuteen. (A,L,I)

PÄIVÄ 11 > HUYANA POTOSI 6088M
Aamuyön tunteina aloitamme noin kuuden tunnin nousun kohti vuoren uljasta huippua. Nousu ei ole teknisesti vaativa, mutta viimeisten metrien ilmava huippuharjanne tarjoaa sopivaa jännitystä. Huipulla tuntee olevansa koko maailman katolla, josta aukeaa upea panoraama ympäröivään vuoristoon ja erämaihin. Lähimmät korkeat huiput nousevat horisontissa. Huipun saavuttamisen jälkeen laskeudumme rauhallisesti yläleiriin ja aina tien varteen josta palaamme La Paziin juhlistamaan retkeämme. (A,L)

PÄIVÄ 12 > LA PAZ, VAPAAPÄIVÄ
Vapaata aikaa La Pazissa ostoksille ja rentoutumiselle. Tämä on myös varapäivä huipulle nousemiseen. (A)

PÄIVÄ 13 > LA PAZ - 
Kuljetus lentokentälle ja paluulennot kotimaahan. (A)

PÄIVÄ 14 > - HELSINKI
Lento saapuu Suomeen illalla.

ATERIAT: [A] AAMIAINEN [L] LOUNAS [I] ILLALLINEN

Aiheet

Aktiivimatkat Kiertomatkat Luonto- ja kulttuurimatkat Safarimatkat

Matkan kohokohdat

Matkan kohokohdat: 
 • Bolivian upea ylänköerämaa
 • Rauhalliset vaelluspolut
 • Paikallisia intiaaneja, laamoja ja alpakoita
 • Andien huikeat maisemat
 • Helppo yli 6000 metriä korkea huippu
 • La Paz ja Titicaca-järvi

Haluaisitko tälle matkalle?
Kysy kaveria mukaan.

Jaa sivu Facebookissa Jaa sivu Facebookissa

Lisätietoa matkasta

Tietoa maasta: 

Suomen kansalaiset eivät tarvitse viisumia matkustaessaan Boliviaan. Maahan saavuttaessa myönnetään kaksiosainen turistikortti, joka tulee säilyttää koko matkan ajan. Korttia kysytään majoittautuessa hotelleihin ja Boliviasta poistuttaessa. Lentokentällä Boliviasta poistuttaessa maksettava maastapoistumismaksu on 25USD.

Tarkista, että perusrokotuksesi ovat voimassa matkan aikana. Kaikille Boliviaan matkustaville suositellaan hepatiitti A –rokotusta. Keltakuumerokotettujen, myös suoraan Suomesta tulevien, kannattaa pitää rokotustodistus mukanaan. Jos vierailet Amazonin alankoalueella matkan jälkeen, suosittelemme myös malarian estolääkitystä. Lisää tietoa rokotuksista saat lääkäriltäsi ja internetistä: http://rokote.fi

Tarvitset matkalle matkavakuutuksen, jossa on peruutusturva. Vakuutuksen tulee lisäksi kattaa oleskelu 6000 metrin korkeudessa, evakuointi tarvittaessa, sekä mahdolliset vuoristotaudin hoitokulut. 

Saapuminen La Paziin 3600m merenpinnan yläpuolelle saattaa aiheuttaa joillakin lievää päänsärkyä ja hengästymistä. Nämä lievät vuoristotaudin oireet katoavat kuitenkin usein ja vuorokauden kuluessa. Matkaohjelma on suunniteltu siten, että akklimatisoituminen korkeaan ilmanalaan sujuisi mahdollisimman tehokkaasti. Matkanjohtajalla on mukana tarvittavat lääkkeet vuoristotaudin hoitoon. 

Bolivian viralliset kielet ovat espanja, ketsua ja aymara. Englantia ei puhuta yleisesti, espanjan kielen taidoista on paljon hyötyä.
 
Bolivian rahayksikkö on Bolivian boliviano (BOB). Bolivian valuuttaa ei voi vaihtaa Suomessa, mutta automaateista voi nostaa paikallista valuuttaa. Suosittelemme ottamaan mukaan US-dollareita alle 100 $ -seteleinä mm. mahdollisten lenttokenttäverojen ja maastapoistumismaksujen suorittamiseen.
 
Bolivian ilmasto vaihtelee länsiosan korkeiden ja kuivien vuoristoaslueiden ja itäosan trooppisen lämpimän alangon välillä. Ilmasto Andeilla voidaan jakaa sateiseen kesäkauteen marras-huhtikuussa ja kuivaan talvikauteen huhti-syyskuussa. Etelä-Amerikan talvella lämpötilat vaihtelevat +10 ja +25 asteen välillä korkeudesta riippuen. Alueella on tällöin pääosin kuivaa, kirkasta ja lämmintä sekä parasta aikaa vierailla ja liikkua vuoristossa. Öisin lämpötilat usein putoavat lähelle nollaa. Etelä-Amerikan kesäkautena lämpötilat nousevat + 20- 30 asteeseen. Tällöin alueella on erittäin kosteaa ja sateista; tiet voivat olla mutaisia ja vaikeakulkuisia. Ilmasto Andeilla saattaa vaihdella suuresti päivittäin ja on ailahtelevaa.

Varusteet matkalle

Seuraava varustelista on tehty helpottamaan pakkaamista matkalle ja tuotteet toimivat esimerkkinä:

Henkilökohtainen EA-pakkaus: 

 • Laastereita
 • Rakkolaastareita
 • Ibuprofeiinia
 • Paracetamolia
 • Sideharsoa 
 • Laajakirjoinen antibioottikuuri bakteeritulehduksiin
 • Asetatsoliamidi 250 mg tabletteja vuoristotaudin oireisiin

Kiipeilyvarusteet:

Tarjoamme kenkiä lukuunottamatta tarvittavat kiipeilyvarusteet käyttöösi matkan ajaksi, näin valtyt kalliilta tarvenhankinnoilta. Alla lista tarvittavista varusteista.

 • Kiipeilykengät
 • Jääraudat
 • Kiipeilyvaljaat
 • Vaellus- tai kiipeilyhakku rannelenkillä
 • Varmistuskahdeksikko
 • Nousukahva
 • 2 kpl lukollisia sulkurenkaita
 • Kiipeilykypärä
 • 2*120 cm nauhalenkkejä 

Joitakin varusteita ei tarvita kaikilla vuorimatkoilla. Ota yhteyttä toimistollemme hankkiessasi varusteita matkojamme varten. Kenkiä on usein mahdollista vuokrata huipulle nousua varten.

 Henkilökohtainen EA-pakkaus: 

 • Laastereita 
 • Rakkolaastareita 
 • Ibuprofeiinia 
 • Paracetamolia 
 • Sideharsoa 
 • Siprofloksasiini 250 mg antibioottitabletteja 
 • Immodiumia 
 • Asetatsoliamidi 250 mg tabletteja vuoristotaudin oireisiin

 

Yhteistyössä: 

 • Partioaitta logo

 

<
Youtube-videot: 

Näytä Huayna Potosi 6088m -kiipeilymatka, Bolivia suuremmalla kartalla

Huayna Potosin kaunis huippu nousee Cordillera Realin vuoristossa Bolivian Andeilla. Alueen koskematon luonto ja aito intiaanikulttuuri tekevät maasta yhden maailman kiehtovimmista matkakohteista. Etelä-Amerikan Tiibetinä tunnettu Bolivia tarjoaa loistavat mahdollisuudet vaeltamiseen ja kiipeämiseen upeissa maisemissa. Sanoinkuvaamattoman upeat vaellusmaastot esittelevät alueen huippuja ennen lopullista nousua.

Totuttaudumme ohueen ilmanalaan huolellisesti matkan alkaessa La Pazista, jatkaen Tiwanakun mystisille raunioille ja Titicaca-järven rannoille, jossa tutustumme inkakulttuurin alkulähteisiin ennen siirtymistämme vuoristoylängölle. Huayna Potosia pidetään maailman helpoimmin saavutettavana yli 6000 metriä korkeana huippuna ja se sijaitsee vain 25 kilometriä La Pazista. Akklimatisointiin on varattu ohjelmassa hyvin aikaa ja se alkaa jo 3600 metriä korkeudella sijaitsevasta La Pazista.

Matkareitti: La Paz - Valle de la Luna - La Paz - Tiwanaku - Copacabana - Isla del Sol - Copacabana - Laguna Tuni - Laguna Chiarjota - Ancoma - Campo Huayna Potosi - Campo Argentino - Huayna Potosin huippu - La Paz Matkaohjelma

PÄIVÄ 1 > HELSINKI – LA PAZ
Aloitamme matkamme kohti Boliviaa, saavumme perille seuraavana yönä.

PÄIVÄ 2 > LA PAZ
Ensimmäisen päivän lepäämme toipuen pitkästä lentomatkasta ja totuttelemme ohueen ilmanalaan. Maan upea pääkaupunki sijaitsee 3600 metrin korkeudessa. (A)

PÄIVÄ 3 > LA PAZ
Teemme kiertoajelun kaupungin alueella. Vierailemme mm. Killi Killin näköalapaikalla, keskusaukiolla, coca-museossa sekä kuuluisilla noitamarkkinoilla. Ajamme vierailulle myös läheisen ”kuulaakson” huikeisiin maisemiin. (A)

PÄIVÄ 4 > TIWANAKU JA COPACABANA
Ajamme Tiwanakun raunioille, jotka edustavat Inkoja edeltävää intiaanikulttuuria. Alueen arkeologisiin nähtävyyksiin kuuluvat mm. Akapanan pyramidi sekä auringon ja kuun portit. Iltapäiväksi saavumme värikkääseen ja viihtyisään Copacabanan kylään kuuluisan Titicaca-järven rannalle, 3800 metrin korkeuteen. (A)

PÄIVÄ 5 > AURINGON SAARI, TITICACA-JÄRVI
Teemme veneretken järvelle, jossa rantaudumme Auringon saarelle (Isla del Sol). Aluetta pidetään inkakulttuurin syntysijana ja 10 kilometrin patikkaretkellä vierailemme Inka-raunioilla sekä paikallisissa intiaanikylissä. Iltapäivällä palaamme Copacabanaan. (A,L)

PÄIVÄ 6 > CHIARJOTA-JÄRVI
Aamulla ajamme Tunin Laguuniin, 4200 metrin korkeuteen. Täältä aloitamme vaelluksen, neljän tunnin kävelymatka johdattelee Chiarjotan laguuniin. Leiriydymme upean Condoriri-vuoren maisemiin 4650 metrin korkeuteen. (A,L,I)

PÄIVÄ 7 > CHIARJOTA-JÄRVI
Pidämme lepopäivän upeassa ympäristössä, teemme päiväretkiä ihailemaan alueen uljaita huippuja; Condoriri, Pequeno Alpamayo, Pequeno Illusion. Totuttelemme rauhassa ohueen ilmanalaan. (A,L,I)

PÄIVÄ 8 > ANCOMAN KYLÄ
Vaellamme halki monipuolisen maiseman, ylitämme matkalla kaksi upeaa solaa. Pitkä päivä päättyy Huayna Potosin ja Maria Locon vuorten juurelle. Ihailemme auringon laskua viimeisten valonsäteiden kiiltäessä tavoittelemallemme huipulle. (A,L,I)

PÄIVÄ 9 > HUYANA POTOSIN MAJA
Aamulla siirrymme viimeisen harjanteen yli tien varteen, josta ajoneuvomme kuljettaa meidät lyhyen matkan Huayna Potosin majalle 4720 metrin korkeuteen. Lepäämme ja lataudumme seuraavien päivien nousuun. (A,L,I)

PÄIVÄ 10 > CAMPO ARGENTINO
Aamiaisen jälkeen katsastamme varusteemme ja aikaisen lounaan jälkeen nousemme Zongon-padon ylle, josta alkaa polku yläleiriin. Neljän tunnin vaellus johdattelee jäätikön reunalla sijaitsevaan Campo Argentinon leiriin 5500 metrin korkeuteen. (A,L,I)

PÄIVÄ 11 > HUYANA POTOSI 6088M
Aamuyön tunteina aloitamme noin kuuden tunnin nousun kohti vuoren uljasta huippua. Nousu ei ole teknisesti vaativa, mutta viimeisten metrien ilmava huippuharjanne tarjoaa sopivaa jännitystä. Huipulla tuntee olevansa koko maailman katolla, josta aukeaa upea panoraama ympäröivään vuoristoon ja erämaihin. Lähimmät korkeat huiput nousevat horisontissa. Huipun saavuttamisen jälkeen laskeudumme rauhallisesti yläleiriin ja aina tien varteen josta palaamme La Paziin juhlistamaan retkeämme. (A,L)

PÄIVÄ 12 > LA PAZ, VAPAAPÄIVÄ
Vapaata aikaa La Pazissa ostoksille ja rentoutumiselle. Tämä on myös varapäivä huipulle nousemiseen. (A)

PÄIVÄ 13 > LA PAZ - 
Kuljetus lentokentälle ja paluulennot kotimaahan. (A)

PÄIVÄ 14 > - HELSINKI
Lento saapuu Suomeen illalla.

ATERIAT: [A] AAMIAINEN [L] LOUNAS [I] ILLALLINEN


Lisätietoa matkasta

Tietoa maasta: 

Suomen kansalaiset eivät tarvitse viisumia matkustaessaan Boliviaan. Maahan saavuttaessa myönnetään kaksiosainen turistikortti, joka tulee säilyttää koko matkan ajan. Korttia kysytään majoittautuessa hotelleihin ja Boliviasta poistuttaessa. Lentokentällä Boliviasta poistuttaessa maksettava maastapoistumismaksu on 25USD.

Tarkista, että perusrokotuksesi ovat voimassa matkan aikana. Kaikille Boliviaan matkustaville suositellaan hepatiitti A –rokotusta. Keltakuumerokotettujen, myös suoraan Suomesta tulevien, kannattaa pitää rokotustodistus mukanaan. Jos vierailet Amazonin alankoalueella matkan jälkeen, suosittelemme myös malarian estolääkitystä. Lisää tietoa rokotuksista saat lääkäriltäsi ja internetistä: http://rokote.fi

Tarvitset matkalle matkavakuutuksen, jossa on peruutusturva. Vakuutuksen tulee lisäksi kattaa oleskelu 6000 metrin korkeudessa, evakuointi tarvittaessa, sekä mahdolliset vuoristotaudin hoitokulut. 

Saapuminen La Paziin 3600m merenpinnan yläpuolelle saattaa aiheuttaa joillakin lievää päänsärkyä ja hengästymistä. Nämä lievät vuoristotaudin oireet katoavat kuitenkin usein ja vuorokauden kuluessa. Matkaohjelma on suunniteltu siten, että akklimatisoituminen korkeaan ilmanalaan sujuisi mahdollisimman tehokkaasti. Matkanjohtajalla on mukana tarvittavat lääkkeet vuoristotaudin hoitoon. 

Bolivian viralliset kielet ovat espanja, ketsua ja aymara. Englantia ei puhuta yleisesti, espanjan kielen taidoista on paljon hyötyä.
 
Bolivian rahayksikkö on Bolivian boliviano (BOB). Bolivian valuuttaa ei voi vaihtaa Suomessa, mutta automaateista voi nostaa paikallista valuuttaa. Suosittelemme ottamaan mukaan US-dollareita alle 100 $ -seteleinä mm. mahdollisten lenttokenttäverojen ja maastapoistumismaksujen suorittamiseen.
 
Bolivian ilmasto vaihtelee länsiosan korkeiden ja kuivien vuoristoaslueiden ja itäosan trooppisen lämpimän alangon välillä. Ilmasto Andeilla voidaan jakaa sateiseen kesäkauteen marras-huhtikuussa ja kuivaan talvikauteen huhti-syyskuussa. Etelä-Amerikan talvella lämpötilat vaihtelevat +10 ja +25 asteen välillä korkeudesta riippuen. Alueella on tällöin pääosin kuivaa, kirkasta ja lämmintä sekä parasta aikaa vierailla ja liikkua vuoristossa. Öisin lämpötilat usein putoavat lähelle nollaa. Etelä-Amerikan kesäkautena lämpötilat nousevat + 20- 30 asteeseen. Tällöin alueella on erittäin kosteaa ja sateista; tiet voivat olla mutaisia ja vaikeakulkuisia. Ilmasto Andeilla saattaa vaihdella suuresti päivittäin ja on ailahtelevaa.

Varusteet matkalle

Seuraava varustelista on tehty helpottamaan pakkaamista matkalle ja tuotteet toimivat esimerkkinä:

Henkilökohtainen EA-pakkaus: 

 • Laastereita
 • Rakkolaastareita
 • Ibuprofeiinia
 • Paracetamolia
 • Sideharsoa 
 • Laajakirjoinen antibioottikuuri bakteeritulehduksiin
 • Asetatsoliamidi 250 mg tabletteja vuoristotaudin oireisiin

Kiipeilyvarusteet:

Tarjoamme kenkiä lukuunottamatta tarvittavat kiipeilyvarusteet käyttöösi matkan ajaksi, näin valtyt kalliilta tarvenhankinnoilta. Alla lista tarvittavista varusteista.

 • Kiipeilykengät
 • Jääraudat
 • Kiipeilyvaljaat
 • Vaellus- tai kiipeilyhakku rannelenkillä
 • Varmistuskahdeksikko
 • Nousukahva
 • 2 kpl lukollisia sulkurenkaita
 • Kiipeilykypärä
 • 2*120 cm nauhalenkkejä 

Joitakin varusteita ei tarvita kaikilla vuorimatkoilla. Ota yhteyttä toimistollemme hankkiessasi varusteita matkojamme varten. Kenkiä on usein mahdollista vuokrata huipulle nousua varten.

 Henkilökohtainen EA-pakkaus: 

 • Laastereita 
 • Rakkolaastareita 
 • Ibuprofeiinia 
 • Paracetamolia 
 • Sideharsoa 
 • Siprofloksasiini 250 mg antibioottitabletteja 
 • Immodiumia 
 • Asetatsoliamidi 250 mg tabletteja vuoristotaudin oireisiin

 

Yhteistyössä: 

 • Partioaitta logo

 


Näytä Huayna Potosi 6088m -kiipeilymatka, Bolivia suuremmalla kartalla

Matkan hintaan sisältyy

Matkan hinta sisältää lennot kohteeseen, kaikki maan sisäiset lennot, lentokenttäkuljetukset, majoitukset, kaikki matkaohjelmassa mainitut kuljetukset, matkaohjelmassa mainitut retket, sisäänpääsymaksut opastetuilla kierroksilla, suomenkielisen matkanjohtajan ja englanninkielisen paikallisoppaan palvelut, matkaohjelmassa mainitut ateriat ja lentokenttäverot.

Matkan hintaan ei sisällä

Matkavakuutusta, viisumeita, matkaohjelmassa mainitsemattomia aterioita, ruokajuomia, henkilökohtaisia kuluja, lentolippujen hintaan sisältymättömiä paikallisia lentokenttäveroja tai mahdollisia maastapoistumismaksuja.

Kuinka matka varataan?

Voit varata matkan internetsivujemme kautta, soittamalla, lähettämällä sähköpostia tai tulemalla käymään toimistollamme. Ilmoita varauksen yhteydessä nimi, niin kuin se passissa kirjoitetaan, syntymäaika, osoite, puhelinnumero, sähköpostiosoite sekä lähetä kopio passistasi toimistollemme. Ilmoitathan samalla haluatko yhdenhengen huoneen tai mies-/naispaikan. Voit lähettää passinkopion postitse tai sähköpostilla osoitteeseen myynti(@)mandalatravel.fi. Lähetämme sinulle varausmaksun, jonka eräpäivä on 7 päivän päästä. Loppulasku erääntyy 35 vrk ennen matkaa. Joissain tapauksissa lentolippujen osuus voidaan veloittaa 60 päivää ennen matkan alkua.