Matkan tiedot
 • Matkan kesto: 
  8 päivää
 • Vaikeusaste:
 • Valitse lähtöpäivä:

Kappadokian patikointimatka, Turkki

Kolme miljoonaa vuotta sitten rajut tulivuorenpurkaukset peittivät itäisen Turkin tasangot laavan ja tuhkan alle. Kappadokian Turkin Anatolian maakunnassa voi laskea yhdeksi maailman ihmeistä. Vuosituhansien aikana eroosio on muokannut tästä hauraasta kivestä mielikuvituksellisia maisemia. Bysantin aikoina niin asumuksia kuin temppeleitäkin rakennettiin luoliin ja kallioihin.

Teemme kävelyretkiä nautiskellen ulkoilusta, Kappadokian upeista maisemista sekä paikallisesta ruoasta täysihoidolla. Jokainen päivä tarjoaa omat erityispiirteensä ja esittelee uuden alueen. 

Matkalla Kappadokiaan tutustumme myös kulttuuriaarre Istanbulin upeisiin moskeijoihin, palatseihin ja maustetoreihin. Tämä Bosporinsalmen ympärillä avautuva upea metropoli tarjoaa vertaansa vaikka olevia kulttuuriaarteita, sekä loistavaa modernia kaupunkikulttuuria kävelykatuineen ja ostosmahdollisuuksineen.

Matkareitti: Istanbul - Kayseri - Göreme / Akvadi-laakso - Uçhisar - Kavak - Ayvalı - Bahçeli - Ortahisar - Kizilcukur -Çavuşin - Derinkuyu / Göreme - Kayseri - Istanbul

Matkan hinta sisältää kaikki matkaohjelmassa mainitut lennot, kuljetukset ja retket, sisäänpääsymaksut opastetuilla kierroksilla, englanninkielisen paikallisoppaan palvelut sekä matkaohjelmassa mainitut majoitukset ja ateriat. Tämä on esimerkki räätälöidystä matkasta. Tarkemman tarjouksen saat, kun juuri sinulle räätälöity matka on suunniteltu. Kysy lisää toimistoltamme!
Matkavakuutusta, matkaohjelmassa mainitsemattomia aterioita, ruokajuomia, henkilökohtaisia kuluja, lentolippujen hintaan sisältymättömiä paikallisia lentokenttäveroja, mahdollisia maastapoistumismaksuja eikä tippejä. Tämä on esimerkki räätälöidystä matkasta. Tarkemman tarjouksen saat, kun juuri sinulle räätälöity matka on suunniteltu. Kysy lisää toimistoltamme!
Voit varata matkan internetsivujemme kautta, soittamalla, lähettämällä sähköpostia tai tulemalla käymään toimistollamme. Ilmoita varauksen yhteydessä nimi, niin kuin se passissa kirjoitetaan, syntymäaika, osoite, puhelinnumero, sähköpostiosoite sekä lähetä kopio passistasi toimistollemme. Ilmoitathan samalla haluatko yhdenhengen huoneen tai mies-/naispaikan. Voit lähettää passinkopion postitse tai sähköpostilla osoitteeseen myynti(@)mandalatravel.fi. Lähetämme sinulle varausmaksun, jonka eräpäivä on 7 päivän päästä. Loppulasku erääntyy 35 vrk ennen matkaa. Joissain tapauksissa lentolippujen osuus voidaan veloittaa 60 päivää ennen matkan alkua.

Aiheet

Matkan kohokohdat

Matkan kohokohdat: 
 • Uskomattoman hienot ja ainutlaatuiset maisemat
 • Vaihtelevat ja monipuoliset patikointimaastot
 • Loistava ruokakulttuuri
 • Istanbulin kultturiaarteet ja Bosporinsalmi
 • Rauhallista patikointia, rento matkaohjelma

Haluaisitko tälle matkalle?
Kysy kaveria mukaan.

Jaa sivu Facebookissa Jaa sivu Facebookissa

Tämä on esimerkki räätälöidystä matkasta. Tarkemman tarjouksen saat, kun juuri sinulle räätälöity matka on suunniteltu. Kysy lisää toimistoltamme!

PÄIVÄ 1 > HELSINKI – ISTANBUL
Saapuminen Istanbuliin ja kuljetus hotellille. Yöpyminen Istanbulissa.

PÄIVÄ 2 > ISTANBUL
Istanbulin kaupunkikierros. tutustumme vanhaan hippodromiin, jossa pidettiin Bysantin valtakunnan loiston aikoina hevosvaunukilpa-ajoja. Vierailemme 1600-luvulla rakennetussa Sultanahmetin sinisessä moskeijassa, Ottomaanien valtakunnan Topkapin palatsissa, Yeni-moskeijalla sekä paikallisessa maustebasaarissa. (A)

PÄIVÄ 3 > ISTANBUL – KAYSERI - GÖREME
Lento Kayserin lentokentälle ja kuljetus Kappadokiaan. Lennon aikataulusta riippuen joko aamupäiväohjelmaa Istanbulissa tai iltapäivällä patikointiretki (2-3h) Erakoiden laaksoon, joka on saanut nimensä katakombeista, joita erakot ovat kaivaneet kartionmallisiin vuoriin ja kivipilareihin. Aluetta pidetään yhtenä Kappadokian kauneimmista. Näissä kallioiden sisään rakennetuissa asumuksissa, jotka olivat asuttuja aina 1500-luvulle asti, on mahdollista vierailla. Majoittuminen hotelliin Göremessa. (A,I)

PÄIVÄ 4 > KAPPADOKIA, AKVADI / KYYHKYSLAAKSO
Tänään patikoimme Akvadi-laakson satumaisissa maisemissa, missä eroosio on muokannut miljoonien vuosien aikana alueelle mitä erikoisimman muotoisia kivimuodostelmia. Kolmen tunnin patikoinnin jälkeen saavumme Uchisarin kylään, jossa nautimme lounasta. Kylä sijaitsee upealla paikalla. Kiipeämme täällä lähivuoren harjanteelle ihailemaan Kappadokian surrealistista panoraamaa. Iltapäivällä patikoimme polkua Kyyhkyslaaksoon, josta saavumme takaisin illaksi. Yöpyminen hotellissa Göremessa. (A,L,I)

PÄIVÄ 5 > KAPPADOKIA, KAVAK – SINASOS
Lyhyt ajomatka Kavakiin, josta aloitamme päivän patikkaretkemme. Alue tunnetaan erityisesti topografiastaan ja kalliomuodostelmistaan. Maaperä on viljavaa ja soveltuu hyvin pähkinöiden, hedelmien ja viinirypäleiden viljelyyn. Alueella onkin ollut viininviljelyä jo varhaisista kristittyjen ajoista lähtien. Täällä on mahdollisuus kokea aitoa keskianatolialaista kyläelämää Bahcelin ja Ayvalin kylissä, sekä ihmetellä miten kartion muotoisiin kivitolppiin on louhittu kammioita ja luolastoja. Iltapäivällä patikoimme Gomede-laaksossa jokea seuraillen. Yöpyminen hotellissa Göremessa. (A,L,I)

PÄIVÄ 6 > KAPPADOKIA, SINASOS - KIZILCUKUR (PUNAINEN LAAKSO)
Jatkamme matkaa Pancarlik-laakson kauniissa maisemissa ja seuraamme jokilaaksoa Ortahisarin kylään. Reittimme kulkee Kizilcukur-laaksoon, joka tunnetaan erityisesti lämpimästä ilmastostaan sekä normaalia makeammasta ja paksummasta viinistään. Matkalla näemme maahisten savupiippuja muistuttavia kalliomuodostelmia sekä niiden suojaan rakennetun kirkon. Yöpyminen hotellissa Göremessa. (A,L,I)

PÄIVÄ 7 > BOZDAG & MAANALAINEN KAUPUNKI
Aamulla vierailemme kristittyjen 800-1200-luvulla rakentamassa Cavusinin kylässä. Maisemabongareille mahdollisuus kiivetä Bozdag-kukkulan laelle 350 metriin ihailemaan huikeaa panoraamaa Kappadokian alueen ylle. Jatkamme patikoimalla Derventin laaksoon ja vierailemme Derinkuyun maanalaisessa kaupungissa, jonka kahdeksan kallioon louhittua kerrosta ulottuvat 57 metrin syvyyteen. Yöpyminen hotellissa Göremessa. (A,L,I)

PÄIVÄ 8 > KAYSERI – HELSINKI
Lentokenttäkuljetus ja paluulennot Istanbulin kautta Helsinkiin. (A)

ATERIAT: [A] AAMIAINEN • [L] LOUNAS • [I] ILLALLINEN

Mahdolliset lisäretket:

Kuumailmapallolennot: Kappadokian mystiset maisemat tarjoavat ainutlaatuisen mahdollisuuden kuumailmapallolennolle, joka onkin erittäin suosittua alueella. Joka aamu kymmenet kuumailmapallot nousevat taivaalle mukanaan satoja turisteja ihastelemassa alueen ainutlaatuisia maisemia ilmasta käsin. Hinta 150e/hlö.

Turkkilainen ilta: Turkkilainen illallinen on hauska koko illan tapahtuma, jossa ruokaa ja juomaa riittää. Lavalla on lukuisia erilaisia turkkilaisia esityksiä, joita voi seurata ruokailun lomassa. Hinta 30e/hlö sis. ruuat ja juomat (myös alkoholijuomat).

Aiheet

Aktiivimatkat Kiertomatkat Luonto- ja kulttuurimatkat Safarimatkat

Matkan kohokohdat

Matkan kohokohdat: 
 • Uskomattoman hienot ja ainutlaatuiset maisemat
 • Vaihtelevat ja monipuoliset patikointimaastot
 • Loistava ruokakulttuuri
 • Istanbulin kultturiaarteet ja Bosporinsalmi
 • Rauhallista patikointia, rento matkaohjelma

Haluaisitko tälle matkalle?
Kysy kaveria mukaan.

Jaa sivu Facebookissa Jaa sivu Facebookissa

Lisätietoa matkasta

Valmistautuminen: 
Varsinaisia kuntovaatimuksia matkalle ei ole, vaan ohjelma on suunniteltu kaikille patikoinnista kiinnostuneille. Tärkeintä on, että asiakkaamme kokevat itse saaneensa matkasta oikean määrän haastetta. Päiväpatikat ovat lyhyitä ja sisältävät runsaasti lepotaukoja. Suurin osa patikointiryhmistämme koostuu ensikertalaisista ja peruskuntoisista suomalaisista, nuorista eläkeläisiin. Suosittelemme käymään säännöllisesti esimerkiksi kävelylenkeillä, sillä mitä paremmassa fyysisessä kunnossa olet, sitä enemmän nautit patikointiretkistä.
Tyypillinen vaelluspäivä: 
Matkatavaranne säilyvät mukavasti hotellissa, joten patikointien aikana ei tarvitse kantaa kuin omaa päiväreppua, jossa päivän tarpeelliset tarvikkeet kuten vesipullo, aurinkorasva, kamera, lompakko ja pientä evästä. Kappadokian alueella lämpötila laskee illaksi melko alas ja on hyvä olla hieman myös lämmintä vaatetta mukana, vaikka päivällä yleensä pärjää hellevaatteissa.
Tietoa maasta: 

Turkkiin ei tarvita etukäteen hankittua viisumia. Tarvitset mukaan matkalle passin, jonka tulee olla voimassa 6 kk matkan jälkeen.

Tarkista, että perusrokotuksesi ovat voimassa matkan aikana. Kaikille Turkkiiin matkustaville suositellaan lisäksi hepatiitti A -rokotusta. Lisää tietoa rokotuksista ja matkailijan terveyteen liittyvistä asioista saat lääkäriltäsi ja internetistä: http://rokote.fi ja http://www.ktl.fi/portal/suomi/tietoa_terveydesta/matkailijan_terveys/

Tarvitset matkalle matkavakuutuksen, joka kattaa sairastapaukset ja kotiuttamisen tarvittaessa. Mandala Travel suosittelee sellaisen matkavakuutuksen ottamista, jossa on peruutusturva. 

Turkin virallinen kieli on turkki. Itä-Turkissa puhutaan yleisesti kurdin kieltä. Englantia puhutaan yleisesti suosituilla matkailualueilla.
 
Turkin rahayksikkö on Turkin liira (TRL). Myös eurot käyvät monin paikoin maksuvälineenä. Saat vaihdettua valuuttaa paikan päällä ja nostettua rahaa pankkiautomaateista tavallisimmilla luottokorteilla.
 
Ilmasto Turkissa vaihtelee Välimeren rannikon lämpimästä maan vuoristoalueiden viileään, mantereiseen ilmastoon. Turkin sisämaassa vallitsee mannerilmasto, minkä vuoksi kesät ovat kuumia ja kuivia ja talvet vastaavasti kylmiä ja aurinkoisia. Sisämaassa päivät ovat lämpimiä, mutta illaksi ilma saattaa viiletä yllättävästi.
 
Tippikulttuuri on tyypillistä Turkissa. Ravintolassa tulisi tarjoilijoille jättää 10-15 % laskun loppusummasta. Oppaiden ja autonkuljettajien tippeihin tulisi varata n. 5e/pvä. Kappadokiassa ruokailut kuuluvat pääosin matkan hintaan, joten rahaa tarvitaan tippien lisäksi ainoastaan ruokajuomiin ja muihin omiin kuluihin kuten matkamuistoihin. Istanbulissa matkan hintaan kuuluvat aamiaiset. Varaa n. 10-20e/pvä ruokailuihin Istanbul-päivien osalta.
 
Youtube-videot: 

Näytä Kappadokia patikointimatka & Istanbul, Turkki suuremmalla kartalla

Kolme miljoonaa vuotta sitten rajut tulivuorenpurkaukset peittivät itäisen Turkin tasangot laavan ja tuhkan alle. Kappadokian Turkin Anatolian maakunnassa voi laskea yhdeksi maailman ihmeistä. Vuosituhansien aikana eroosio on muokannut tästä hauraasta kivestä mielikuvituksellisia maisemia. Bysantin aikoina niin asumuksia kuin temppeleitäkin rakennettiin luoliin ja kallioihin.

Teemme kävelyretkiä nautiskellen ulkoilusta, Kappadokian upeista maisemista sekä paikallisesta ruoasta täysihoidolla. Jokainen päivä tarjoaa omat erityispiirteensä ja esittelee uuden alueen. 

Matkalla Kappadokiaan tutustumme myös kulttuuriaarre Istanbulin upeisiin moskeijoihin, palatseihin ja maustetoreihin. Tämä Bosporinsalmen ympärillä avautuva upea metropoli tarjoaa vertaansa vaikka olevia kulttuuriaarteita, sekä loistavaa modernia kaupunkikulttuuria kävelykatuineen ja ostosmahdollisuuksineen.

Matkareitti: Istanbul - Kayseri - Göreme / Akvadi-laakso - Uçhisar - Kavak - Ayvalı - Bahçeli - Ortahisar - Kizilcukur -Çavuşin - Derinkuyu / Göreme - Kayseri - IstanbulMatkaohjelma

Tämä on esimerkki räätälöidystä matkasta. Tarkemman tarjouksen saat, kun juuri sinulle räätälöity matka on suunniteltu. Kysy lisää toimistoltamme!

PÄIVÄ 1 > HELSINKI – ISTANBUL
Saapuminen Istanbuliin ja kuljetus hotellille. Yöpyminen Istanbulissa.

PÄIVÄ 2 > ISTANBUL
Istanbulin kaupunkikierros. tutustumme vanhaan hippodromiin, jossa pidettiin Bysantin valtakunnan loiston aikoina hevosvaunukilpa-ajoja. Vierailemme 1600-luvulla rakennetussa Sultanahmetin sinisessä moskeijassa, Ottomaanien valtakunnan Topkapin palatsissa, Yeni-moskeijalla sekä paikallisessa maustebasaarissa. (A)

PÄIVÄ 3 > ISTANBUL – KAYSERI - GÖREME
Lento Kayserin lentokentälle ja kuljetus Kappadokiaan. Lennon aikataulusta riippuen joko aamupäiväohjelmaa Istanbulissa tai iltapäivällä patikointiretki (2-3h) Erakoiden laaksoon, joka on saanut nimensä katakombeista, joita erakot ovat kaivaneet kartionmallisiin vuoriin ja kivipilareihin. Aluetta pidetään yhtenä Kappadokian kauneimmista. Näissä kallioiden sisään rakennetuissa asumuksissa, jotka olivat asuttuja aina 1500-luvulle asti, on mahdollista vierailla. Majoittuminen hotelliin Göremessa. (A,I)

PÄIVÄ 4 > KAPPADOKIA, AKVADI / KYYHKYSLAAKSO
Tänään patikoimme Akvadi-laakson satumaisissa maisemissa, missä eroosio on muokannut miljoonien vuosien aikana alueelle mitä erikoisimman muotoisia kivimuodostelmia. Kolmen tunnin patikoinnin jälkeen saavumme Uchisarin kylään, jossa nautimme lounasta. Kylä sijaitsee upealla paikalla. Kiipeämme täällä lähivuoren harjanteelle ihailemaan Kappadokian surrealistista panoraamaa. Iltapäivällä patikoimme polkua Kyyhkyslaaksoon, josta saavumme takaisin illaksi. Yöpyminen hotellissa Göremessa. (A,L,I)

PÄIVÄ 5 > KAPPADOKIA, KAVAK – SINASOS
Lyhyt ajomatka Kavakiin, josta aloitamme päivän patikkaretkemme. Alue tunnetaan erityisesti topografiastaan ja kalliomuodostelmistaan. Maaperä on viljavaa ja soveltuu hyvin pähkinöiden, hedelmien ja viinirypäleiden viljelyyn. Alueella onkin ollut viininviljelyä jo varhaisista kristittyjen ajoista lähtien. Täällä on mahdollisuus kokea aitoa keskianatolialaista kyläelämää Bahcelin ja Ayvalin kylissä, sekä ihmetellä miten kartion muotoisiin kivitolppiin on louhittu kammioita ja luolastoja. Iltapäivällä patikoimme Gomede-laaksossa jokea seuraillen. Yöpyminen hotellissa Göremessa. (A,L,I)

PÄIVÄ 6 > KAPPADOKIA, SINASOS - KIZILCUKUR (PUNAINEN LAAKSO)
Jatkamme matkaa Pancarlik-laakson kauniissa maisemissa ja seuraamme jokilaaksoa Ortahisarin kylään. Reittimme kulkee Kizilcukur-laaksoon, joka tunnetaan erityisesti lämpimästä ilmastostaan sekä normaalia makeammasta ja paksummasta viinistään. Matkalla näemme maahisten savupiippuja muistuttavia kalliomuodostelmia sekä niiden suojaan rakennetun kirkon. Yöpyminen hotellissa Göremessa. (A,L,I)

PÄIVÄ 7 > BOZDAG & MAANALAINEN KAUPUNKI
Aamulla vierailemme kristittyjen 800-1200-luvulla rakentamassa Cavusinin kylässä. Maisemabongareille mahdollisuus kiivetä Bozdag-kukkulan laelle 350 metriin ihailemaan huikeaa panoraamaa Kappadokian alueen ylle. Jatkamme patikoimalla Derventin laaksoon ja vierailemme Derinkuyun maanalaisessa kaupungissa, jonka kahdeksan kallioon louhittua kerrosta ulottuvat 57 metrin syvyyteen. Yöpyminen hotellissa Göremessa. (A,L,I)

PÄIVÄ 8 > KAYSERI – HELSINKI
Lentokenttäkuljetus ja paluulennot Istanbulin kautta Helsinkiin. (A)

ATERIAT: [A] AAMIAINEN • [L] LOUNAS • [I] ILLALLINEN

Mahdolliset lisäretket:

Kuumailmapallolennot: Kappadokian mystiset maisemat tarjoavat ainutlaatuisen mahdollisuuden kuumailmapallolennolle, joka onkin erittäin suosittua alueella. Joka aamu kymmenet kuumailmapallot nousevat taivaalle mukanaan satoja turisteja ihastelemassa alueen ainutlaatuisia maisemia ilmasta käsin. Hinta 150e/hlö.

Turkkilainen ilta: Turkkilainen illallinen on hauska koko illan tapahtuma, jossa ruokaa ja juomaa riittää. Lavalla on lukuisia erilaisia turkkilaisia esityksiä, joita voi seurata ruokailun lomassa. Hinta 30e/hlö sis. ruuat ja juomat (myös alkoholijuomat).


Lisätietoa matkasta

Valmistautuminen: 
Varsinaisia kuntovaatimuksia matkalle ei ole, vaan ohjelma on suunniteltu kaikille patikoinnista kiinnostuneille. Tärkeintä on, että asiakkaamme kokevat itse saaneensa matkasta oikean määrän haastetta. Päiväpatikat ovat lyhyitä ja sisältävät runsaasti lepotaukoja. Suurin osa patikointiryhmistämme koostuu ensikertalaisista ja peruskuntoisista suomalaisista, nuorista eläkeläisiin. Suosittelemme käymään säännöllisesti esimerkiksi kävelylenkeillä, sillä mitä paremmassa fyysisessä kunnossa olet, sitä enemmän nautit patikointiretkistä.
Tyypillinen vaelluspäivä: 
Matkatavaranne säilyvät mukavasti hotellissa, joten patikointien aikana ei tarvitse kantaa kuin omaa päiväreppua, jossa päivän tarpeelliset tarvikkeet kuten vesipullo, aurinkorasva, kamera, lompakko ja pientä evästä. Kappadokian alueella lämpötila laskee illaksi melko alas ja on hyvä olla hieman myös lämmintä vaatetta mukana, vaikka päivällä yleensä pärjää hellevaatteissa.
Tietoa maasta: 

Turkkiin ei tarvita etukäteen hankittua viisumia. Tarvitset mukaan matkalle passin, jonka tulee olla voimassa 6 kk matkan jälkeen.

Tarkista, että perusrokotuksesi ovat voimassa matkan aikana. Kaikille Turkkiiin matkustaville suositellaan lisäksi hepatiitti A -rokotusta. Lisää tietoa rokotuksista ja matkailijan terveyteen liittyvistä asioista saat lääkäriltäsi ja internetistä: http://rokote.fi ja http://www.ktl.fi/portal/suomi/tietoa_terveydesta/matkailijan_terveys/

Tarvitset matkalle matkavakuutuksen, joka kattaa sairastapaukset ja kotiuttamisen tarvittaessa. Mandala Travel suosittelee sellaisen matkavakuutuksen ottamista, jossa on peruutusturva. 

Turkin virallinen kieli on turkki. Itä-Turkissa puhutaan yleisesti kurdin kieltä. Englantia puhutaan yleisesti suosituilla matkailualueilla.
 
Turkin rahayksikkö on Turkin liira (TRL). Myös eurot käyvät monin paikoin maksuvälineenä. Saat vaihdettua valuuttaa paikan päällä ja nostettua rahaa pankkiautomaateista tavallisimmilla luottokorteilla.
 
Ilmasto Turkissa vaihtelee Välimeren rannikon lämpimästä maan vuoristoalueiden viileään, mantereiseen ilmastoon. Turkin sisämaassa vallitsee mannerilmasto, minkä vuoksi kesät ovat kuumia ja kuivia ja talvet vastaavasti kylmiä ja aurinkoisia. Sisämaassa päivät ovat lämpimiä, mutta illaksi ilma saattaa viiletä yllättävästi.
 
Tippikulttuuri on tyypillistä Turkissa. Ravintolassa tulisi tarjoilijoille jättää 10-15 % laskun loppusummasta. Oppaiden ja autonkuljettajien tippeihin tulisi varata n. 5e/pvä. Kappadokiassa ruokailut kuuluvat pääosin matkan hintaan, joten rahaa tarvitaan tippien lisäksi ainoastaan ruokajuomiin ja muihin omiin kuluihin kuten matkamuistoihin. Istanbulissa matkan hintaan kuuluvat aamiaiset. Varaa n. 10-20e/pvä ruokailuihin Istanbul-päivien osalta.
 

Matkan hintaan sisältyy

Matkan hinta sisältää kaikki matkaohjelmassa mainitut lennot, kuljetukset ja retket, sisäänpääsymaksut opastetuilla kierroksilla, englanninkielisen paikallisoppaan palvelut sekä matkaohjelmassa mainitut majoitukset ja ateriat. Tämä on esimerkki räätälöidystä matkasta. Tarkemman tarjouksen saat, kun juuri sinulle räätälöity matka on suunniteltu. Kysy lisää toimistoltamme!

Matkan hintaan ei sisällä

Matkavakuutusta, matkaohjelmassa mainitsemattomia aterioita, ruokajuomia, henkilökohtaisia kuluja, lentolippujen hintaan sisältymättömiä paikallisia lentokenttäveroja, mahdollisia maastapoistumismaksuja eikä tippejä. Tämä on esimerkki räätälöidystä matkasta. Tarkemman tarjouksen saat, kun juuri sinulle räätälöity matka on suunniteltu. Kysy lisää toimistoltamme!

Kuinka matka varataan?

Voit varata matkan internetsivujemme kautta, soittamalla, lähettämällä sähköpostia tai tulemalla käymään toimistollamme. Ilmoita varauksen yhteydessä nimi, niin kuin se passissa kirjoitetaan, syntymäaika, osoite, puhelinnumero, sähköpostiosoite sekä lähetä kopio passistasi toimistollemme. Ilmoitathan samalla haluatko yhdenhengen huoneen tai mies-/naispaikan. Voit lähettää passinkopion postitse tai sähköpostilla osoitteeseen myynti(@)mandalatravel.fi. Lähetämme sinulle varausmaksun, jonka eräpäivä on 7 päivän päästä. Loppulasku erääntyy 35 vrk ennen matkaa. Joissain tapauksissa lentolippujen osuus voidaan veloittaa 60 päivää ennen matkan alkua.