Matkan tiedot

Pohjois-Tansanian luonnonpuistot

Klassinen safarimatka Itä-Afrikkaan, Tansanian pohjoisosien kuuluisiin luontokohteisiin.

Tansanian safarillamme saat kattavan läpileikkauksen maan upeista, maailmankuuluista luonnonpuistoista rikkaine eläimistöineen. Serengetin savannien, Ngorongoron kraaterin, sekä Lake Manyaran ja Tarangiren kansallispuistojen villieläimet ja mahtavat maisemat tulevat safarilla tutuiksi mukavissa puitteissa. Myös ylpeä masaiheimo asustaa safarimme matkareitillä ja antaa leimansa matkallemme.

Matkareitti: Arusha - Tarangire - Lake Manyara - Karatu  - Serengeti - Olduvai -  Karatu - Ngorongoro - Karatu - Arusha - Masai Springs - Arusha

Matkan hinta sisältää lennot kohteeseen, kaikki maan sisäiset lennot, lentokenttäkuljetukset, majoitukset, kaikki matkaohjelmassa mainitut kuljetukset, matkaohjelmassa mainitut retket, sisäänpääsymaksut opastetuilla kierroksilla, suomenkielisen matkanjohtajan ja englanninkielisen paikallisoppaan palvelut, matkaohjelmassa mainitut ateriat ja lentokenttäverot.
Matkavakuutusta, viisumeita, matkaohjelmassa mainitsemattomia aterioita, ruokajuomia, henkilökohtaisia kuluja, lentolippujen hintaan sisältymättömiä paikallisia lentokenttäveroja tai mahdollisia maastapoistumismaksuja.
Voit varata matkan internetsivujemme kautta, soittamalla, lähettämällä sähköpostia tai tulemalla käymään toimistollamme. Ilmoita varauksen yhteydessä nimi, niin kuin se passissa kirjoitetaan, syntymäaika, osoite, puhelinnumero, sähköpostiosoite sekä lähetä kopio passistasi toimistollemme. Ilmoitathan samalla haluatko yhdenhengen huoneen tai mies-/naispaikan. Voit lähettää passinkopion postitse tai sähköpostilla osoitteeseen myynti(@)mandalatravel.fi. Lähetämme sinulle varausmaksun, jonka eräpäivä on 7 päivän päästä. Loppulasku erääntyy 35 vrk ennen matkaa. Joissain tapauksissa lentolippujen osuus voidaan veloittaa 60 päivää ennen matkan alkua.

Aiheet

Matkan kohokohdat

Matkan kohokohdat: 
 • Laadukkaat safarit täysihoidolla
 • Itä-Afrikan kuuluisimpia luontokohteita
 • Suuri määrä eläimistöä, mm. "the Big Five"
 • Vaihtuvia maisemia
 • Perinteistä paimentolaiskulttuuria
 • Ihmiskunnan alkukoti Olduvaissa

Haluaisitko tälle matkalle?
Kysy kaveria mukaan.

Jaa sivu Facebookissa Jaa sivu Facebookissa

RYHMÄKOKO: 10-18 hlö.

MATKAOHJELMA:

PÄIVÄ 1 > LENNOT TANSANIAAN
Lennot Helsingistä Kilimanjaron kentälle Tansaniaan.

PÄIVÄ 2 > ARUSHA - TARANGIRE
Saavuttuamme siirrymme kentältä Tansanian matkailupääkaupunkiin Arushaan. Majoitumme loppuyöksi hotelliin. Aamiaisen jälkeen lähdemme Tarangiren kansallispuistoon. Tarangire on kuuluisa mahtavista apinanleipäpuistaan ja tuhansista norsuistaan. Majoitumme puiston sisällä sijaitsevaan lodgeen, jonka huoneista avautuu upea maisema alla siintävään jokilaaksoon, joka kuhisee eläimiä ja lintuja. Lounaan jälkeen laskeudumme jokilaaksoon ja hyvällä onnella kohtaamme lukuisten norsujen lisäksi muun muassa leijonia, kirahveja ja useita muita eläinlajeja. Illallisella pääsemme kertailemaan ensimmäisen safaripäivän kokemuksia. (A,L,I)

PÄIVÄ 3 > TARANGIRE
Safarityyliin nousemme aikaisin aamulla ja teemme lyhyen ajelun ennen kuin palaamme hotelliin aamiaiselle. Aamiaisen jälkeen voimme rentoutua uima-altaalla ja lounaan jälkeen lähdemme pidemmälle iltapäiväajelulle. Lukuisten eläin- ja lintulajien lisäksi pääsemme tekemään tuttavuutta Afrikan parhaan luonnonsuojelijan eli tsetse-kärpäsen kanssa. Hotellilla nautimme päivän päätteeksi illallisen Afrikan yön äänten säestyksellä. Hotellin alueella liikkuu eläimiä, varsinkin antilooppeja ja norsuja, joten voimme kuulostella niiden liikehdintää ennen nukahtamista. (A,L,I)

PÄIVÄ 4 > LAKE MANYARA
Varhaisajelun ja aamiaisen jälkeen jatkamme matkaa suuren hautavajoaman poikki Manyara-järven kansallispuistoon. Hautavajoaman mahtavan länsiseinämän juurella sijaitseva puisto on saanut nimensä Manyaran suolajärvestä, joka on ajoittain tuhansien ja tuhansien flamingojen koti. Puistossa on useita eri kasvillisuusvyöhykkeitä sademetsän kaltaisesta pohjavesimetsästä kuivaan akaasiapensaikkoon. Puistossa näemme muun muassa virtahepoja ja hyvällä onnella puussa lepäileviä leijonia. Nautimme retkilounaan eväspaikalla ja iltapäivällä nousemme hautavajoamasta Ngorongoron ylänköalueelle Karatuun, jossa majoitumme. Illallinen hotellissa. (A,L,I)

PÄIVÄ 5 > SERENGETI
Viileässä aamussa nautitun aamiaisen jälkeen jatkamme matkaa Ngorongoron suojelualueen kautta Serengetin tasangoille. Matkalla näemme jo vilauksen mahtavasta Ngorongoron kraaterista, jonne laskeudumme paluumatkalla. Kraateriylängön länsireunalta avautuvat edessämme Serengetin silmänkantamattomiin jatkuvat tasangot. Vuodenajasta riippuen saatamme kohdata yli miljoonan gnu-antiloopin vaelluksen jo nyt. Joka tapauksessa koemme tasankojen valtavan koon omakohtaisesti ja näemme eläimiä lähes koko matkan ajan. Matkalla nautimme retkilounaan ja majoitumme upeasti kopjes-graniittikukkuloiden keskelle. Illallisen ja yön saamme nauttia leijonan karjunnan unohtumattomalla säestyksellä. (A,L,I)

PÄIVÄ 6 > SERENGETI
Vietämme koko päivän ajellen Serengetin kansallispuiston unohtumattomissa maisemissa. Tasankojen lukemattomat antiloopit, seeprat ja ällistyttävän monipuolinen linnusto ympäröivät meidät koko ajan. Serengeti on erityisen kuuluisa kissapedoistaan. Leijonia näemme varmasti ja hyvällä onnella myös gepardin ja leopardin. Vierailemme Hippo Poolilla, jossa pääsemme tutustumaan lähietäisyydeltä Afrikan eläimistä vaarallisimpaan, eli virtahepoon. Auringon laskiessa voimme kokea Serengetin taian ja hämmästellä luontoa mahtavimmillaan. (A,L,I)

PÄIVÄ 7 > SERENGETI – OLDUVAI – KARATU
Aamiaisen jälkeen lähdemme kohti Ngorongoron kraatteria. Naabi-kukkulan huipulta voimme vielä luoda katseen Serengetin tasangoille, ennen kuin jatkamme matkaa kohti Olduvai-rotkoa. Olduvai tunnetaan ’Ihmiskunnan kehtona’ ja on yksi maailman huomattavimmista esihistoriallisista kohteista. Rotkosta on löytynyt mm.Homo habiliksen ja Homo erectuksen luita. Halukkaat voivat vierailla informatiivisessa museossa ja kuulla lyhyen esitelmän samalla, kun luomme katseen esi-isiemme syntysijoille. Palaamme majoittumaan Karatuun. (A,L,I)

PÄIVÄ 8 > NGORONGORO
Aamiaisen jälkeen laskeudumme uskomattoman kokoisen (260 km2) kraatterin pohjalle. Kraatterissa asustaa ällistyttävä määrä villieläimiä, kuuluisimpana lukuisat leijonat ja hyeenat. Nyt meillä on myös mahdollisuus nähdä erittäin uhanalainen suippohuulisarvikuono. Kraatterin pohjalla olevissa suolajärvissä näemme lukuisten vesilintujen ohella flamingoja ja kaiken tämän ohella masait tuovat karjansa juomaan kraatterin pohjalle. Päivän päätteeksi nousemme kraaterin seinämää nousevaa serpentiinitietä ja siirrymme takaisin Karatuun. (A,L,I)

PÄIVÄ 9 > KARATU - ARUSHA - MASAI SPRINGS
Aamiaisen jälkeen jatkamme matkaa vuorten ja tasankojen ympäröimänä takaisin Arushaan. Päivällä retki Maji Chemkaan Masai Springs – kuumille lähteille, jossa uimista ja rentoutumista. Vierailemme myös aidossa masai-kylässä. Palaamme illaksi Arushaan. Jäähyväisillallisen jälkeen siirtyminen Kilimanjaron lentokentälle. (A,L,I)

PÄIVÄ 10 > KILIMANJARO - HELSINKI
Paluulennot Suomeen.

ATERIAT: [A] AAMIAINEN • [L] LOUNAS • [I] ILLALLINEN

Lennämme Tansaniaan Turkish Airlinesin reittilennoilla Istanbulin kautta. Lentoyhtiöllä on oikeus muuttaa aikataulujaan, joten ethän varaa mahdollisia liityntälentoja ennen kuin olet saanut lentoliput.

Aiheet

Aktiivimatkat Kiertomatkat Luonto- ja kulttuurimatkat Safarimatkat

Matkan kohokohdat

Matkan kohokohdat: 
 • Laadukkaat safarit täysihoidolla
 • Itä-Afrikan kuuluisimpia luontokohteita
 • Suuri määrä eläimistöä, mm. "the Big Five"
 • Vaihtuvia maisemia
 • Perinteistä paimentolaiskulttuuria
 • Ihmiskunnan alkukoti Olduvaissa

Haluaisitko tälle matkalle?
Kysy kaveria mukaan.

Jaa sivu Facebookissa Jaa sivu Facebookissa

Lisätietoa matkasta

Tietoa maasta: 

Tansanian viisumin saa lentokentältä maahan saavuttaessa. Tarvitset viisumia varten vähintään 6kk matkan jälkeen voimassa olevan passin, sekä 50 USD käteistä.

Tarkista, että perusrokotuksesi ovat voimassa matkan aikana. Lisäksi tarvitset keltakuumerokotuksen, joka on pakollinen Tansaniaan matkustettaessa. Rokotustodistus tulee ottaa mukaan matkalle. Kaikille Tansaniaan matkustaville suositellaan hepatiitti-A ja -B rokotusta sekä malarian estolääkitystä. Lisää tietoa rokotuksista saat lääkäriltäsi ja internetistä: http://rokote.fi

Swahili ja englanti ovat Tansanian viralliset kielet. Englanti on maassa hallinnon, talouden ja korkeakouluopiskelun kieli. Virallisten kielten lisäksi Tansaniassa puhutaan yli sataa paikallista kieltä.
 
Tansanian rahayksikkö on Tansanian shillinki (TZS). Tansanian valuuttaa ei voi vaihtaa Suomessa. Pankkiautomaateista, joita on suurimmissa kaupungeissa, voi nostaa paikallista rahaa. Matkailupalveluissa yleisimmin käytetty valuutta on US-dollari, joita kannattaa ottaa mukaan matkalle. Euro noteerataan myös ja sitä voi vaihtaa lukuisissa rahanvaihtopisteissä sekä pankeissa. Yleisimmät luottokortit (Visa, Amex, Diners, Mastercard) käyvät maksuvälineinä suurimmissa hotelleissa ja ravintoloissa, mutta vain harvoissa kaupoissa. 
 
 Safareilla on tapana maksaa juomarahaa kuljettajille ja oppaille. Matkanjohtaja kerää safarin päätteeksi paikallisoppaalle ryhmältä yhteiset tipit. Matkan aikana on täysihoito, joten kuluja syntyy matkalla tippien lisäksi vain henkilökohtaisista menoista kuten ruoka- ja alkoholijuomista ja matkamuistoista. Voit varata paikallisoppaiden ja kuljettajien tippeihin noin 10 euroa/vrk. Muista myös viisumikulut.
 
Tansania sijaitsee Itä-Afrikassa päiväntasaajalla ja sen eteläpuolella, jonka vuoksi siellä vallitsee trooppinen ilmasto. Tansanian ilmasto vaihtelee rannikon kostean kuumasta ylänköalueiden kuivaan ja lauhkeaan. Lämpötilavaihtelut ovat melko pieniä, jonka vuoksi varsinaista kesää ja talvea ei ole, mutta kaudet voidaan jakaa lyhyiden ja pitkien sateiden sekä kuivan kauden mukaan. Pitkät sateet (masika) kestävät yleensä maaliskuusta toukokuuhun ja lyhyet sateet (mvuli) kestävät muutamasta viikosta kuukauteen marraskuusta joulukuuhun. Paras aika matkustaa Tansaniaan on kuivan kauden aikana tammi-helmikuussa ja kesä-lokakuussa.
 

Varusteet matkalle

Seuraava varustelista on tehty helpottamaan pakkaamista matkalle ja tuotteet toimivat esimerkkinä:

Henkilökohtainen EA-pakkaus: 

 • Laastereita
 • Rakkolaastareita
 • Ibuprofeiinia tai Paracetamolia 
 • Hyönteiskarkoite (Autan)

Yhteistyössä: 

Partioaitta logo

 

Youtube-videot: 

Näytä Pohjois-Tansania safarimatka suuremmalla kartalla

Klassinen safarimatka Itä-Afrikkaan, Tansanian pohjoisosien kuuluisiin luontokohteisiin.

Tansanian safarillamme saat kattavan läpileikkauksen maan upeista, maailmankuuluista luonnonpuistoista rikkaine eläimistöineen. Serengetin savannien, Ngorongoron kraaterin, sekä Lake Manyaran ja Tarangiren kansallispuistojen villieläimet ja mahtavat maisemat tulevat safarilla tutuiksi mukavissa puitteissa. Myös ylpeä masaiheimo asustaa safarimme matkareitillä ja antaa leimansa matkallemme.

Matkareitti: Arusha - Tarangire - Lake Manyara - Karatu  - Serengeti - Olduvai -  Karatu - Ngorongoro - Karatu - Arusha - Masai Springs - ArushaMatkaohjelma

RYHMÄKOKO: 10-18 hlö.

MATKAOHJELMA:

PÄIVÄ 1 > LENNOT TANSANIAAN
Lennot Helsingistä Kilimanjaron kentälle Tansaniaan.

PÄIVÄ 2 > ARUSHA - TARANGIRE
Saavuttuamme siirrymme kentältä Tansanian matkailupääkaupunkiin Arushaan. Majoitumme loppuyöksi hotelliin. Aamiaisen jälkeen lähdemme Tarangiren kansallispuistoon. Tarangire on kuuluisa mahtavista apinanleipäpuistaan ja tuhansista norsuistaan. Majoitumme puiston sisällä sijaitsevaan lodgeen, jonka huoneista avautuu upea maisema alla siintävään jokilaaksoon, joka kuhisee eläimiä ja lintuja. Lounaan jälkeen laskeudumme jokilaaksoon ja hyvällä onnella kohtaamme lukuisten norsujen lisäksi muun muassa leijonia, kirahveja ja useita muita eläinlajeja. Illallisella pääsemme kertailemaan ensimmäisen safaripäivän kokemuksia. (A,L,I)

PÄIVÄ 3 > TARANGIRE
Safarityyliin nousemme aikaisin aamulla ja teemme lyhyen ajelun ennen kuin palaamme hotelliin aamiaiselle. Aamiaisen jälkeen voimme rentoutua uima-altaalla ja lounaan jälkeen lähdemme pidemmälle iltapäiväajelulle. Lukuisten eläin- ja lintulajien lisäksi pääsemme tekemään tuttavuutta Afrikan parhaan luonnonsuojelijan eli tsetse-kärpäsen kanssa. Hotellilla nautimme päivän päätteeksi illallisen Afrikan yön äänten säestyksellä. Hotellin alueella liikkuu eläimiä, varsinkin antilooppeja ja norsuja, joten voimme kuulostella niiden liikehdintää ennen nukahtamista. (A,L,I)

PÄIVÄ 4 > LAKE MANYARA
Varhaisajelun ja aamiaisen jälkeen jatkamme matkaa suuren hautavajoaman poikki Manyara-järven kansallispuistoon. Hautavajoaman mahtavan länsiseinämän juurella sijaitseva puisto on saanut nimensä Manyaran suolajärvestä, joka on ajoittain tuhansien ja tuhansien flamingojen koti. Puistossa on useita eri kasvillisuusvyöhykkeitä sademetsän kaltaisesta pohjavesimetsästä kuivaan akaasiapensaikkoon. Puistossa näemme muun muassa virtahepoja ja hyvällä onnella puussa lepäileviä leijonia. Nautimme retkilounaan eväspaikalla ja iltapäivällä nousemme hautavajoamasta Ngorongoron ylänköalueelle Karatuun, jossa majoitumme. Illallinen hotellissa. (A,L,I)

PÄIVÄ 5 > SERENGETI
Viileässä aamussa nautitun aamiaisen jälkeen jatkamme matkaa Ngorongoron suojelualueen kautta Serengetin tasangoille. Matkalla näemme jo vilauksen mahtavasta Ngorongoron kraaterista, jonne laskeudumme paluumatkalla. Kraateriylängön länsireunalta avautuvat edessämme Serengetin silmänkantamattomiin jatkuvat tasangot. Vuodenajasta riippuen saatamme kohdata yli miljoonan gnu-antiloopin vaelluksen jo nyt. Joka tapauksessa koemme tasankojen valtavan koon omakohtaisesti ja näemme eläimiä lähes koko matkan ajan. Matkalla nautimme retkilounaan ja majoitumme upeasti kopjes-graniittikukkuloiden keskelle. Illallisen ja yön saamme nauttia leijonan karjunnan unohtumattomalla säestyksellä. (A,L,I)

PÄIVÄ 6 > SERENGETI
Vietämme koko päivän ajellen Serengetin kansallispuiston unohtumattomissa maisemissa. Tasankojen lukemattomat antiloopit, seeprat ja ällistyttävän monipuolinen linnusto ympäröivät meidät koko ajan. Serengeti on erityisen kuuluisa kissapedoistaan. Leijonia näemme varmasti ja hyvällä onnella myös gepardin ja leopardin. Vierailemme Hippo Poolilla, jossa pääsemme tutustumaan lähietäisyydeltä Afrikan eläimistä vaarallisimpaan, eli virtahepoon. Auringon laskiessa voimme kokea Serengetin taian ja hämmästellä luontoa mahtavimmillaan. (A,L,I)

PÄIVÄ 7 > SERENGETI – OLDUVAI – KARATU
Aamiaisen jälkeen lähdemme kohti Ngorongoron kraatteria. Naabi-kukkulan huipulta voimme vielä luoda katseen Serengetin tasangoille, ennen kuin jatkamme matkaa kohti Olduvai-rotkoa. Olduvai tunnetaan ’Ihmiskunnan kehtona’ ja on yksi maailman huomattavimmista esihistoriallisista kohteista. Rotkosta on löytynyt mm.Homo habiliksen ja Homo erectuksen luita. Halukkaat voivat vierailla informatiivisessa museossa ja kuulla lyhyen esitelmän samalla, kun luomme katseen esi-isiemme syntysijoille. Palaamme majoittumaan Karatuun. (A,L,I)

PÄIVÄ 8 > NGORONGORO
Aamiaisen jälkeen laskeudumme uskomattoman kokoisen (260 km2) kraatterin pohjalle. Kraatterissa asustaa ällistyttävä määrä villieläimiä, kuuluisimpana lukuisat leijonat ja hyeenat. Nyt meillä on myös mahdollisuus nähdä erittäin uhanalainen suippohuulisarvikuono. Kraatterin pohjalla olevissa suolajärvissä näemme lukuisten vesilintujen ohella flamingoja ja kaiken tämän ohella masait tuovat karjansa juomaan kraatterin pohjalle. Päivän päätteeksi nousemme kraaterin seinämää nousevaa serpentiinitietä ja siirrymme takaisin Karatuun. (A,L,I)

PÄIVÄ 9 > KARATU - ARUSHA - MASAI SPRINGS
Aamiaisen jälkeen jatkamme matkaa vuorten ja tasankojen ympäröimänä takaisin Arushaan. Päivällä retki Maji Chemkaan Masai Springs – kuumille lähteille, jossa uimista ja rentoutumista. Vierailemme myös aidossa masai-kylässä. Palaamme illaksi Arushaan. Jäähyväisillallisen jälkeen siirtyminen Kilimanjaron lentokentälle. (A,L,I)

PÄIVÄ 10 > KILIMANJARO - HELSINKI
Paluulennot Suomeen.

ATERIAT: [A] AAMIAINEN • [L] LOUNAS • [I] ILLALLINEN

Lennämme Tansaniaan Turkish Airlinesin reittilennoilla Istanbulin kautta. Lentoyhtiöllä on oikeus muuttaa aikataulujaan, joten ethän varaa mahdollisia liityntälentoja ennen kuin olet saanut lentoliput.


Lisätietoa matkasta

Tietoa maasta: 

Tansanian viisumin saa lentokentältä maahan saavuttaessa. Tarvitset viisumia varten vähintään 6kk matkan jälkeen voimassa olevan passin, sekä 50 USD käteistä.

Tarkista, että perusrokotuksesi ovat voimassa matkan aikana. Lisäksi tarvitset keltakuumerokotuksen, joka on pakollinen Tansaniaan matkustettaessa. Rokotustodistus tulee ottaa mukaan matkalle. Kaikille Tansaniaan matkustaville suositellaan hepatiitti-A ja -B rokotusta sekä malarian estolääkitystä. Lisää tietoa rokotuksista saat lääkäriltäsi ja internetistä: http://rokote.fi

Swahili ja englanti ovat Tansanian viralliset kielet. Englanti on maassa hallinnon, talouden ja korkeakouluopiskelun kieli. Virallisten kielten lisäksi Tansaniassa puhutaan yli sataa paikallista kieltä.
 
Tansanian rahayksikkö on Tansanian shillinki (TZS). Tansanian valuuttaa ei voi vaihtaa Suomessa. Pankkiautomaateista, joita on suurimmissa kaupungeissa, voi nostaa paikallista rahaa. Matkailupalveluissa yleisimmin käytetty valuutta on US-dollari, joita kannattaa ottaa mukaan matkalle. Euro noteerataan myös ja sitä voi vaihtaa lukuisissa rahanvaihtopisteissä sekä pankeissa. Yleisimmät luottokortit (Visa, Amex, Diners, Mastercard) käyvät maksuvälineinä suurimmissa hotelleissa ja ravintoloissa, mutta vain harvoissa kaupoissa. 
 
 Safareilla on tapana maksaa juomarahaa kuljettajille ja oppaille. Matkanjohtaja kerää safarin päätteeksi paikallisoppaalle ryhmältä yhteiset tipit. Matkan aikana on täysihoito, joten kuluja syntyy matkalla tippien lisäksi vain henkilökohtaisista menoista kuten ruoka- ja alkoholijuomista ja matkamuistoista. Voit varata paikallisoppaiden ja kuljettajien tippeihin noin 10 euroa/vrk. Muista myös viisumikulut.
 
Tansania sijaitsee Itä-Afrikassa päiväntasaajalla ja sen eteläpuolella, jonka vuoksi siellä vallitsee trooppinen ilmasto. Tansanian ilmasto vaihtelee rannikon kostean kuumasta ylänköalueiden kuivaan ja lauhkeaan. Lämpötilavaihtelut ovat melko pieniä, jonka vuoksi varsinaista kesää ja talvea ei ole, mutta kaudet voidaan jakaa lyhyiden ja pitkien sateiden sekä kuivan kauden mukaan. Pitkät sateet (masika) kestävät yleensä maaliskuusta toukokuuhun ja lyhyet sateet (mvuli) kestävät muutamasta viikosta kuukauteen marraskuusta joulukuuhun. Paras aika matkustaa Tansaniaan on kuivan kauden aikana tammi-helmikuussa ja kesä-lokakuussa.
 

Varusteet matkalle

Seuraava varustelista on tehty helpottamaan pakkaamista matkalle ja tuotteet toimivat esimerkkinä:

Henkilökohtainen EA-pakkaus: 

 • Laastereita
 • Rakkolaastareita
 • Ibuprofeiinia tai Paracetamolia 
 • Hyönteiskarkoite (Autan)

Yhteistyössä: 

Partioaitta logo

 


Näytä Pohjois-Tansania safarimatka suuremmalla kartalla

Matkan hintaan sisältyy

Matkan hinta sisältää lennot kohteeseen, kaikki maan sisäiset lennot, lentokenttäkuljetukset, majoitukset, kaikki matkaohjelmassa mainitut kuljetukset, matkaohjelmassa mainitut retket, sisäänpääsymaksut opastetuilla kierroksilla, suomenkielisen matkanjohtajan ja englanninkielisen paikallisoppaan palvelut, matkaohjelmassa mainitut ateriat ja lentokenttäverot.

Matkan hintaan ei sisällä

Matkavakuutusta, viisumeita, matkaohjelmassa mainitsemattomia aterioita, ruokajuomia, henkilökohtaisia kuluja, lentolippujen hintaan sisältymättömiä paikallisia lentokenttäveroja tai mahdollisia maastapoistumismaksuja.

Kuinka matka varataan?

Voit varata matkan internetsivujemme kautta, soittamalla, lähettämällä sähköpostia tai tulemalla käymään toimistollamme. Ilmoita varauksen yhteydessä nimi, niin kuin se passissa kirjoitetaan, syntymäaika, osoite, puhelinnumero, sähköpostiosoite sekä lähetä kopio passistasi toimistollemme. Ilmoitathan samalla haluatko yhdenhengen huoneen tai mies-/naispaikan. Voit lähettää passinkopion postitse tai sähköpostilla osoitteeseen myynti(@)mandalatravel.fi. Lähetämme sinulle varausmaksun, jonka eräpäivä on 7 päivän päästä. Loppulasku erääntyy 35 vrk ennen matkaa. Joissain tapauksissa lentolippujen osuus voidaan veloittaa 60 päivää ennen matkan alkua.