Matkan tiedot
 • Matkan kesto: 
  15 päivää
 • Valitse lähtöpäivä:

Silkkitie Kirgisiasta Pekingiin

Kiertomatka Mannerheimin jalanjäljillä muinaista Silkkitietä Kirgisiasta Kiinaan.

Klassikkoreitti halki Keski-Aasian Bishkekistä Pekingiin on nyt ensimmäistä kertaa tarjolla matkapakettina suomalaisille. Tiettävästi ensimmäisenä suomalaisenahan matkan teki silloinen Venäjän armeijan upseeri Mannerheim, joka matkusti reitin vuosina 1906-08 pääosin ratsain. Me käytämme matkaan maastoautoja, lentokonetta ja junia, toki Kirgisiassa on myös mahdollisuus kokeilla ratsastusta.

Matkalla tulevat tutuiksi niin kirgiisien paimentolaiskulttuuri, Tienshanin lumihuippuinen vuoristo kuin Sinkiangin keidaskaupungit ja Xianin ja Pekingin hienoimmat historialliset nähtävyydet. Matkaamme mukavasti pääosin täysihoidolla.

Matkareitti: Bishkek – Ala Archan kansallispuisto – Bishkek – Burana – Tokmok – Chon Kemin -  Kochkor – Son Kul –järvi – Naryn – Tash Rabat – Torugart – Kashgar – Ürümqi – Turpan – Xian - Peking

Matkan hinta sisältää kaikki matkaohjelmassa mainitut lennot, kuljetukset ja retket, sisäänpääsymaksut opastetuilla kierroksilla, englanninkielisen paikallisoppaan palvelut sekä matkaohjelmassa mainitut majoitukset ja ateriat. Tämä on esimerkki räätälöidystä matkasta. Tarkemman tarjouksen saat, kun juuri sinulle räätälöity matka on suunniteltu. Kysy lisää toimistoltamme!
Matkavakuutusta, viisumia, matkaohjelmassa mainitsemattomia aterioita, ruokajuomia, henkilökohtaisia kuluja, lentolippujen hintaan sisältymättömiä paikallisia lentokenttäveroja, mahdollisia maastapoistumismaksuja eikä tippejä. Tämä on esimerkki räätälöidystä matkasta. Tarkemman tarjouksen saat, kun juuri sinulle räätälöity matka on suunniteltu. Kysy lisää toimistoltamme!
Voit varata matkan internetsivujemme kautta, soittamalla, lähettämällä sähköpostia tai tulemalla käymään toimistollamme. Ilmoita varauksen yhteydessä nimi, niin kuin se passissa kirjoitetaan, syntymäaika, osoite, puhelinnumero, sähköpostiosoite sekä lähetä kopio passistasi toimistollemme. Ilmoitathan samalla haluatko yhdenhengen huoneen tai mies-/naispaikan. Voit lähettää passinkopion postitse tai sähköpostilla osoitteeseen myynti(@)mandalatravel.fi. Lähetämme sinulle varausmaksun, jonka eräpäivä on 7 päivän päästä. Loppulasku erääntyy 35 vrk ennen matkaa. Joissain tapauksissa lentolippujen osuus voidaan veloittaa 60 päivää ennen matkan alkua.

Aiheet

Matkan kohokohdat

Matkan kohokohdat: 
 • Muinainen Silkkitie Mannerheimin jalanjäljillä
 • Vähän vierailtuja kohteita Aasian sydämessä
 • Kirgisian vuoristoalueet ja paimentolaiset
 • Sinkiangin keitaat ja uiguurien kulttuuri
 • Tuhansien vuosien historia ja rauniot
 • Xianin terrakotta-armeija ja Kiinan muuri

Haluaisitko tälle matkalle?
Kysy kaveria mukaan.

Jaa sivu Facebookissa Jaa sivu Facebookissa

Tämä on esimerkki räätälöidystä matkasta. Tarkemman tarjouksen saat, kun juuri sinulle räätälöity matka on suunniteltu. Kysy lisää toimistoltamme!

PÄIVÄ 1 > HELSINKI –  BISHKEK
Lennot Suomesta Keski-Aasiaan, Kirgisian pääkaupunkiin Bishkekiin, jonne saavumme yöllä.

PÄIVÄ 2 > BISHKEK, ALA ARCHA (A,L,I)
Saapuminen Bishkekiin, kuljetus lentokentältä hotellille yöpymään. Aamiaisen jälkeen teemme retken läheiseen Ala Archan kansallispuistoon, jossa teemme kevyen patikointiretken vuoristomaisemissa. Iltapäivällä tutustumme Bishkekin kaupungin nähtävyyksiin, ja illallinen nautitaan perinteistä tanssiesitystä seuraten.

PÄIVÄ 3 > BISHKEK – CHON KEMIN (A,L,I)
Siirrymme Bishkekistä 150km matkan lounaaseen kohti Tienshanin vuoristoa. Vierailemme matkalla Buranan tornilla ja nautimme lounasta Tokmokin kaupungissa. Retkeilemme Chon Keminin laaksossa ja yövymme paikallisessa majatalossa. Halukkaat voivat vuokrata täällä myös hevosia.

PÄIVÄ 4 > CHON KEMIN – SON KUL –JÄRVI (A,L,I)
Ajamme kauniissa vuoristomaisemissa 330km matkan Chon Keminin laaksosta Son Kulin vuoristojärvelle. Matkalla pysähdymme lounaalla Kochkorin kylässä. Son Kulin järvellä majoitumme perinteisissä jurtissa.

PÄIVÄ 5 >  SON KUL – NARYN (A,L,I)
Aamupäivä on vielä aikaa tutustua Son Kulin ympäristön maisemiin ja paimentolaisiin. Täällä halukkailla on mahdollisuus vuokrata hevosia tai maastopyöriä.  Iltapäivällä ajamme 180km matkan korkean vuoristosolan kautta Narynin kaupunkiin, jossa yövymme majatalossa.

PÄIVÄ 6 > NARYN – TORUGART – KASHGAR (A,L,I)
Aikainen aamiainen ja 200km ajomatka Tienshanin vuoristomaisemissa etelään Kiinan rajalle. Ylitettyämme rajan Torugartissa Kiinan ja Uiguurien asuttaman Sinkiangin itsehallintoalueen (Xinjiang) puolelle vaihtuu myös paikallinen henkilökunta kiinalaiseksi. Ajamme iltapäivällä 260km matkan Kashgarin muinaiseen kauppakaupunkiin, joka oli muinoin tärkeä Silkkitien välietappi. Saavumme Kashgariin illalla.

PÄIVÄ 7 >  KASHGAR (A,L,I)
Tänään tutustumme Kashgarin historiallisiin nähtävyyksiin kuten Id Kahin moskeijaan ja Abakh Hojan hautaan, sekä vierailemme paikallisella basaarikadulla.

PÄIVÄ 8 > KASHGAR – ÜRÜMQI – TURPAN (A,L,I)
Jätämme väliin 1500 kilometrin ja lähes 24 tunnin ajomatkan Taklimakanin autiomaan halki. Sen sijaan lennämme aamulla Kashgarista Sinkiangin pääkaupunkiin Ürümqiin (Urumtši), jossa nautimme lounaan ja tutustumme kaupungin nähtävyyksiin ennen siirtymistä illaksi Silkkitien varren keidaskaupunkiin Turpaniin.Illallisella uiguurien perinteinen tanssiesitys.

PÄIVÄ 9 > TURPAN – (A,L,I)
Retkipäivä Turpanin ympäristössä vie meidät mm. Gaochangin muinaiskaupungin raunioille, Baiziklikin tuhannen Buddhan luolille ja Eminin minareetille. Illallisen jälkeen nousemme Xianiin vievään yöjunaan, jossa meille on varattu vuodepaikat.

PÄIVÄ 10 > JUNASSA
Elämyksellinen junamatka Kiinan länsiosista Keski-Kiinaan, muinaiseen keisarilliseen pääkaupunkiin Xianiin.

PÄIVÄ 11 > XIAN (A,L,I)
Juna saapuu Xianiin puolenyön jälkeen. Kuljetus rautatieasemalta hotellille yöpymään. Aamiaisen jälkeen koko päivän retki Xianissa. Tutustumme Xianin alueen kuuluisimpaan historialliseen kohteeseen, terrakottasotureiden museoon, Banpon rautakautiseen kylään sekä Xianin suureen moskeijaan ja vanhoihin muslimikortteleihin. Illallisella seuraamme 600-luvn Tang-dynastian aikaiseen kulttuuriin perustuvaa esitystä.

PÄIVÄ 12 > XIAN – (A,L,I)
Jatkamme tutustumista Xianin historiallisiin nähtävyyksiin. Vierailemme mm. vanhalla kaupunginmuurilla ja Villihanhen pagodassa. Illallisen jälkeen nousemme Kiinan pääkaupunkiin Pekingiin vievään yöjunaan, jossa meillä on vuodepaikat.

PÄIVÄ 13 > - PEKING (A,L,I)
Saapuminen Pekingiin aikaisin aamulla. Kuljetus rautatieasemalta Kiinan muurille. Vierailemme muurilla hyvin säilyneessä ja rauhallisessa Mutianyun osassa. Kiinan muuriin tutustumisen jälkeen kuljetus takaisin Pekingiin, jossa teemme vielä kierroksen vanhoissa hutong-kortteleissa polkupyörärikshojen kyydillä.

PÄIVÄ 14 > PEKING (A,L,I)
Tämä päivä on omistettu Pekingin historiallisille nähtävyyksille. Vierailemme mm.keisarillisessa Kielletyssä kaupungissa ja Taivaallisen rauhan aukiolla. Jäähyväisillallisella nautimme pekingin ankkaa.

PÄIVÄ 15 > PEKING - HELSINKI
Aamulla kuljetus lentokentälle ja paluulennot Suomeen.

ATERIAT: [A] AAMIAINEN • [L] LOUNAS • [I] ILLALLINEN

HUOM: Majoitukset matkalla ovat pääosin hyvissä paikallisissa hotelleissa. Kirgisiassa majoitumme laadukkaampien vaihtoehtojen puuttuessa myös paikallisissa vaatimattomissa majataloissa, sekä yhden yön myös jurttaleirissä. Näissä ei voida taata yhden hengen huoneiden saatavuutta. Matkaan kuuluu myös kaksi yön yli junamatkaa.

Aiheet

Aktiivimatkat Kiertomatkat Luonto- ja kulttuurimatkat Safarimatkat

Matkan kohokohdat

Matkan kohokohdat: 
 • Muinainen Silkkitie Mannerheimin jalanjäljillä
 • Vähän vierailtuja kohteita Aasian sydämessä
 • Kirgisian vuoristoalueet ja paimentolaiset
 • Sinkiangin keitaat ja uiguurien kulttuuri
 • Tuhansien vuosien historia ja rauniot
 • Xianin terrakotta-armeija ja Kiinan muuri

Haluaisitko tälle matkalle?
Kysy kaveria mukaan.

Jaa sivu Facebookissa Jaa sivu Facebookissa

Lisätietoa matkasta

Tietoa maasta: 

Suomen kansalaiset eivät tarvitse viisumia Kirgisiaan. Sen sijaan Kiinaan tarvitaan viisumi. Viisumit anotaan Kiinan Suomen suurlähetystöstä ennen matkaa. Kiinan viisumi maksaa 60€. Huomioittehan myös, että passinne tulee olla voimassa 6 kk matkan jälkeen. 

Tarkista, että perusrokotuksesi ovat voimassa matkan aikana. Kaikille Kirgisiaan ja Kiinaan matkustaville suositellaan hepatiitti A -rokotusta. Lisää tietoa tarvittavista rokotuksista saat lääkäriltäsi ja internetistä: http://rokote.fi

Kirgisian viralliset kielet ovat kirgiisi ja venäjä. Englantia maassa ei juuri puhuta, mutta venäjän taidoista on suurta hyötyä. Kiinan virallinen kieli on mandariinikiina, joka pohjautuu Pekingin alueella käytettävään murteeseen. Lisäksi maassa puhutaan kymmeniä eri kieliä ja kiinan kielen variaatioita. Englannin kielen osaaminen on niukkaa hotellien ja suosituimpien matkailukohteiden ulkopuolella.
 
Kirgisian rahayksikkö on som (KGS). Paikallista valuuttaa voi vaihtaa maahan saavuttuamme. Euroja voi vaihtaa paikalliseen valuuttaan pankeissa, hotelleissa ja rahanvaihtopisteissä. Pankkiautomaatteja on käytössä kaupungeissa, ja niistä voi usein nostaa kansainvälisillä luottokorteilla myös US-dollareita. Luottokortilla maksaminen ei ole maassa tavallista. Kiinan rahayksikkö on yuan renminbi (CNY). Kiinan valuuttaa voi vaihtaa joko Suomessa ennen matkaa tai maahan saavuttaessa. Paikallista rahaa voi myös nostaa pankkiautomaateista matkan varrella. Käteistä rahaa on mahdollista vaihtaa suuremmissa kaupugeissa.

Matkalla on pääosin täysihoito. Varaa kuitenkin matkalle mukaan valuuttaa matkamuistoihin ja paikallisoppaiden tippeihin. Kiinalaisissa ravintoloissa tippikulttuuri on vierasta. 

Kirgisian ilmasto on mantereinen ja vaihtelee kuivasta aroilmastosta kylmään ja karuun vuoristoilmastoon. Talvet ovat pitkiä ja kylmiä ja kesät lyhyitä ja kuumia. Vuoristossa lämpötilojen vaihtelu on suurta myös päivän ja yön välillä. Kiinan ilmasto taas on yhtä monipuolinen kuin tämä suuri maakin: Pohjois-Kiinan Mantsurian kylmä ilmasto vaihtuu trooppiseksi Hainanin saarella ja maan etelärannikolla. Suurin osa maasta sijaitsee kuitenkin lauhkealla ilmastovyöhykkeellä. Kesällä kosteat ja talvella kuivat monsuunituulet vaikuttavat Kiinan ilmastoon. Itä-Kiinassa sataa suhteellisen runsaasti. Sateet keskittyvät kesän monsuunikauteen. Länsi-Kiinan sisämaassa, mukaan lukien Sinkiang, ilmasto on hyvin kuiva. Ilmaston vaihteluun vaikuttavat paljon myös korkeuserot.

Youtube-videot: 

Kiertomatka Mannerheimin jalanjäljillä muinaista Silkkitietä Kirgisiasta Kiinaan.

Klassikkoreitti halki Keski-Aasian Bishkekistä Pekingiin on nyt ensimmäistä kertaa tarjolla matkapakettina suomalaisille. Tiettävästi ensimmäisenä suomalaisenahan matkan teki silloinen Venäjän armeijan upseeri Mannerheim, joka matkusti reitin vuosina 1906-08 pääosin ratsain. Me käytämme matkaan maastoautoja, lentokonetta ja junia, toki Kirgisiassa on myös mahdollisuus kokeilla ratsastusta.

Matkalla tulevat tutuiksi niin kirgiisien paimentolaiskulttuuri, Tienshanin lumihuippuinen vuoristo kuin Sinkiangin keidaskaupungit ja Xianin ja Pekingin hienoimmat historialliset nähtävyydet. Matkaamme mukavasti pääosin täysihoidolla.

Matkareitti: Bishkek – Ala Archan kansallispuisto – Bishkek – Burana – Tokmok – Chon Kemin -  Kochkor – Son Kul –järvi – Naryn – Tash Rabat – Torugart – Kashgar – Ürümqi – Turpan – Xian - PekingMatkaohjelma

Tämä on esimerkki räätälöidystä matkasta. Tarkemman tarjouksen saat, kun juuri sinulle räätälöity matka on suunniteltu. Kysy lisää toimistoltamme!

PÄIVÄ 1 > HELSINKI –  BISHKEK
Lennot Suomesta Keski-Aasiaan, Kirgisian pääkaupunkiin Bishkekiin, jonne saavumme yöllä.

PÄIVÄ 2 > BISHKEK, ALA ARCHA (A,L,I)
Saapuminen Bishkekiin, kuljetus lentokentältä hotellille yöpymään. Aamiaisen jälkeen teemme retken läheiseen Ala Archan kansallispuistoon, jossa teemme kevyen patikointiretken vuoristomaisemissa. Iltapäivällä tutustumme Bishkekin kaupungin nähtävyyksiin, ja illallinen nautitaan perinteistä tanssiesitystä seuraten.

PÄIVÄ 3 > BISHKEK – CHON KEMIN (A,L,I)
Siirrymme Bishkekistä 150km matkan lounaaseen kohti Tienshanin vuoristoa. Vierailemme matkalla Buranan tornilla ja nautimme lounasta Tokmokin kaupungissa. Retkeilemme Chon Keminin laaksossa ja yövymme paikallisessa majatalossa. Halukkaat voivat vuokrata täällä myös hevosia.

PÄIVÄ 4 > CHON KEMIN – SON KUL –JÄRVI (A,L,I)
Ajamme kauniissa vuoristomaisemissa 330km matkan Chon Keminin laaksosta Son Kulin vuoristojärvelle. Matkalla pysähdymme lounaalla Kochkorin kylässä. Son Kulin järvellä majoitumme perinteisissä jurtissa.

PÄIVÄ 5 >  SON KUL – NARYN (A,L,I)
Aamupäivä on vielä aikaa tutustua Son Kulin ympäristön maisemiin ja paimentolaisiin. Täällä halukkailla on mahdollisuus vuokrata hevosia tai maastopyöriä.  Iltapäivällä ajamme 180km matkan korkean vuoristosolan kautta Narynin kaupunkiin, jossa yövymme majatalossa.

PÄIVÄ 6 > NARYN – TORUGART – KASHGAR (A,L,I)
Aikainen aamiainen ja 200km ajomatka Tienshanin vuoristomaisemissa etelään Kiinan rajalle. Ylitettyämme rajan Torugartissa Kiinan ja Uiguurien asuttaman Sinkiangin itsehallintoalueen (Xinjiang) puolelle vaihtuu myös paikallinen henkilökunta kiinalaiseksi. Ajamme iltapäivällä 260km matkan Kashgarin muinaiseen kauppakaupunkiin, joka oli muinoin tärkeä Silkkitien välietappi. Saavumme Kashgariin illalla.

PÄIVÄ 7 >  KASHGAR (A,L,I)
Tänään tutustumme Kashgarin historiallisiin nähtävyyksiin kuten Id Kahin moskeijaan ja Abakh Hojan hautaan, sekä vierailemme paikallisella basaarikadulla.

PÄIVÄ 8 > KASHGAR – ÜRÜMQI – TURPAN (A,L,I)
Jätämme väliin 1500 kilometrin ja lähes 24 tunnin ajomatkan Taklimakanin autiomaan halki. Sen sijaan lennämme aamulla Kashgarista Sinkiangin pääkaupunkiin Ürümqiin (Urumtši), jossa nautimme lounaan ja tutustumme kaupungin nähtävyyksiin ennen siirtymistä illaksi Silkkitien varren keidaskaupunkiin Turpaniin.Illallisella uiguurien perinteinen tanssiesitys.

PÄIVÄ 9 > TURPAN – (A,L,I)
Retkipäivä Turpanin ympäristössä vie meidät mm. Gaochangin muinaiskaupungin raunioille, Baiziklikin tuhannen Buddhan luolille ja Eminin minareetille. Illallisen jälkeen nousemme Xianiin vievään yöjunaan, jossa meille on varattu vuodepaikat.

PÄIVÄ 10 > JUNASSA
Elämyksellinen junamatka Kiinan länsiosista Keski-Kiinaan, muinaiseen keisarilliseen pääkaupunkiin Xianiin.

PÄIVÄ 11 > XIAN (A,L,I)
Juna saapuu Xianiin puolenyön jälkeen. Kuljetus rautatieasemalta hotellille yöpymään. Aamiaisen jälkeen koko päivän retki Xianissa. Tutustumme Xianin alueen kuuluisimpaan historialliseen kohteeseen, terrakottasotureiden museoon, Banpon rautakautiseen kylään sekä Xianin suureen moskeijaan ja vanhoihin muslimikortteleihin. Illallisella seuraamme 600-luvn Tang-dynastian aikaiseen kulttuuriin perustuvaa esitystä.

PÄIVÄ 12 > XIAN – (A,L,I)
Jatkamme tutustumista Xianin historiallisiin nähtävyyksiin. Vierailemme mm. vanhalla kaupunginmuurilla ja Villihanhen pagodassa. Illallisen jälkeen nousemme Kiinan pääkaupunkiin Pekingiin vievään yöjunaan, jossa meillä on vuodepaikat.

PÄIVÄ 13 > - PEKING (A,L,I)
Saapuminen Pekingiin aikaisin aamulla. Kuljetus rautatieasemalta Kiinan muurille. Vierailemme muurilla hyvin säilyneessä ja rauhallisessa Mutianyun osassa. Kiinan muuriin tutustumisen jälkeen kuljetus takaisin Pekingiin, jossa teemme vielä kierroksen vanhoissa hutong-kortteleissa polkupyörärikshojen kyydillä.

PÄIVÄ 14 > PEKING (A,L,I)
Tämä päivä on omistettu Pekingin historiallisille nähtävyyksille. Vierailemme mm.keisarillisessa Kielletyssä kaupungissa ja Taivaallisen rauhan aukiolla. Jäähyväisillallisella nautimme pekingin ankkaa.

PÄIVÄ 15 > PEKING - HELSINKI
Aamulla kuljetus lentokentälle ja paluulennot Suomeen.

ATERIAT: [A] AAMIAINEN • [L] LOUNAS • [I] ILLALLINEN

HUOM: Majoitukset matkalla ovat pääosin hyvissä paikallisissa hotelleissa. Kirgisiassa majoitumme laadukkaampien vaihtoehtojen puuttuessa myös paikallisissa vaatimattomissa majataloissa, sekä yhden yön myös jurttaleirissä. Näissä ei voida taata yhden hengen huoneiden saatavuutta. Matkaan kuuluu myös kaksi yön yli junamatkaa.


Lisätietoa matkasta

Tietoa maasta: 

Suomen kansalaiset eivät tarvitse viisumia Kirgisiaan. Sen sijaan Kiinaan tarvitaan viisumi. Viisumit anotaan Kiinan Suomen suurlähetystöstä ennen matkaa. Kiinan viisumi maksaa 60€. Huomioittehan myös, että passinne tulee olla voimassa 6 kk matkan jälkeen. 

Tarkista, että perusrokotuksesi ovat voimassa matkan aikana. Kaikille Kirgisiaan ja Kiinaan matkustaville suositellaan hepatiitti A -rokotusta. Lisää tietoa tarvittavista rokotuksista saat lääkäriltäsi ja internetistä: http://rokote.fi

Kirgisian viralliset kielet ovat kirgiisi ja venäjä. Englantia maassa ei juuri puhuta, mutta venäjän taidoista on suurta hyötyä. Kiinan virallinen kieli on mandariinikiina, joka pohjautuu Pekingin alueella käytettävään murteeseen. Lisäksi maassa puhutaan kymmeniä eri kieliä ja kiinan kielen variaatioita. Englannin kielen osaaminen on niukkaa hotellien ja suosituimpien matkailukohteiden ulkopuolella.
 
Kirgisian rahayksikkö on som (KGS). Paikallista valuuttaa voi vaihtaa maahan saavuttuamme. Euroja voi vaihtaa paikalliseen valuuttaan pankeissa, hotelleissa ja rahanvaihtopisteissä. Pankkiautomaatteja on käytössä kaupungeissa, ja niistä voi usein nostaa kansainvälisillä luottokorteilla myös US-dollareita. Luottokortilla maksaminen ei ole maassa tavallista. Kiinan rahayksikkö on yuan renminbi (CNY). Kiinan valuuttaa voi vaihtaa joko Suomessa ennen matkaa tai maahan saavuttaessa. Paikallista rahaa voi myös nostaa pankkiautomaateista matkan varrella. Käteistä rahaa on mahdollista vaihtaa suuremmissa kaupugeissa.

Matkalla on pääosin täysihoito. Varaa kuitenkin matkalle mukaan valuuttaa matkamuistoihin ja paikallisoppaiden tippeihin. Kiinalaisissa ravintoloissa tippikulttuuri on vierasta. 

Kirgisian ilmasto on mantereinen ja vaihtelee kuivasta aroilmastosta kylmään ja karuun vuoristoilmastoon. Talvet ovat pitkiä ja kylmiä ja kesät lyhyitä ja kuumia. Vuoristossa lämpötilojen vaihtelu on suurta myös päivän ja yön välillä. Kiinan ilmasto taas on yhtä monipuolinen kuin tämä suuri maakin: Pohjois-Kiinan Mantsurian kylmä ilmasto vaihtuu trooppiseksi Hainanin saarella ja maan etelärannikolla. Suurin osa maasta sijaitsee kuitenkin lauhkealla ilmastovyöhykkeellä. Kesällä kosteat ja talvella kuivat monsuunituulet vaikuttavat Kiinan ilmastoon. Itä-Kiinassa sataa suhteellisen runsaasti. Sateet keskittyvät kesän monsuunikauteen. Länsi-Kiinan sisämaassa, mukaan lukien Sinkiang, ilmasto on hyvin kuiva. Ilmaston vaihteluun vaikuttavat paljon myös korkeuserot.


Matkan hintaan sisältyy

Matkan hinta sisältää kaikki matkaohjelmassa mainitut lennot, kuljetukset ja retket, sisäänpääsymaksut opastetuilla kierroksilla, englanninkielisen paikallisoppaan palvelut sekä matkaohjelmassa mainitut majoitukset ja ateriat. Tämä on esimerkki räätälöidystä matkasta. Tarkemman tarjouksen saat, kun juuri sinulle räätälöity matka on suunniteltu. Kysy lisää toimistoltamme!

Matkan hintaan ei sisällä

Matkavakuutusta, viisumia, matkaohjelmassa mainitsemattomia aterioita, ruokajuomia, henkilökohtaisia kuluja, lentolippujen hintaan sisältymättömiä paikallisia lentokenttäveroja, mahdollisia maastapoistumismaksuja eikä tippejä. Tämä on esimerkki räätälöidystä matkasta. Tarkemman tarjouksen saat, kun juuri sinulle räätälöity matka on suunniteltu. Kysy lisää toimistoltamme!

Kuinka matka varataan?

Voit varata matkan internetsivujemme kautta, soittamalla, lähettämällä sähköpostia tai tulemalla käymään toimistollamme. Ilmoita varauksen yhteydessä nimi, niin kuin se passissa kirjoitetaan, syntymäaika, osoite, puhelinnumero, sähköpostiosoite sekä lähetä kopio passistasi toimistollemme. Ilmoitathan samalla haluatko yhdenhengen huoneen tai mies-/naispaikan. Voit lähettää passinkopion postitse tai sähköpostilla osoitteeseen myynti(@)mandalatravel.fi. Lähetämme sinulle varausmaksun, jonka eräpäivä on 7 päivän päästä. Loppulasku erääntyy 35 vrk ennen matkaa. Joissain tapauksissa lentolippujen osuus voidaan veloittaa 60 päivää ennen matkan alkua.