Matkan tiedot
 • Matkan kesto: 
  15 päivää
 • Vaikeusaste:
 • Ryhmän koko: 
  6-18/hlö
 • 1HH-lisä: 
  220 €
 • Valitse lähtöpäivä:
  13.07.2014 2790€ Varaa
  12.07.2015 2790€ Varaa

Stok Kangri 6120m, vaellushuippu Intian Himalajalla

Stok Kangrin vaellushuippu (6120 m) Intian Ladakhissa on teknisesti helppo ja sopii hyvin ensinousuksi Himalajalla. Lennämme Delhin kautta Ladakhiin, pikku-Tiibetinä tunnettuun Lehin kaupunkiin. Totuttelemme ohueen ilmanalaan tutustumalla Indus-jokilaakson nähtävyyksiin ja tekemällä viisipäiväisen vaelluksen Hemisin kansallispuistossa ennen Stok Kangrille kiipeämistä. Nousu huipulle ei vaadi aikaisempaa kiipeilykokemusta ja se sopii kokeneille vaeltajalle ja kiipeilystä kiinnostuneille.

Matkan hinta sisältää lennot kohteeseen, kaikki maan sisäiset lennot, lentokenttäkuljetukset, majoitukset, kaikki matkaohjelmassa mainitut kuljetukset, matkaohjelmassa mainitut retket, sisäänpääsymaksut opastetuilla kierroksilla, suomenkielisen matkanjohtajan ja englanninkielisen paikallisoppaan palvelut, matkaohjelmassa mainitut ateriat ja lentokenttäverot.
Matkavakuutusta, viisumeita, matkaohjelmassa mainitsemattomia aterioita, ruokajuomia, henkilökohtaisia kuluja, lentolippujen hintaan sisältymättömiä paikallisia lentokenttäveroja tai mahdollisia maastapoistumismaksuja.
Voit varata matkan internetsivujemme kautta, soittamalla, lähettämällä sähköpostia tai tulemalla käymään toimistollamme. Ilmoita varauksen yhteydessä nimi, niin kuin se passissa kirjoitetaan, syntymäaika, osoite, puhelinnumero, sähköpostiosoite sekä lähetä kopio passistasi toimistollemme. Ilmoitathan samalla haluatko yhdenhengen huoneen tai mies-/naispaikan. Voit lähettää passinkopion postitse tai sähköpostilla osoitteeseen myynti(@)mandalatravel.fi. Lähetämme sinulle varausmaksun, jonka eräpäivä on 7 päivän päästä. Loppulasku erääntyy 35 vrk ennen matkaa. Joissain tapauksissa lentolippujen osuus voidaan veloittaa 60 päivää ennen matkan alkua.

Aiheet

Matkan kohokohdat

Matkan kohokohdat: 
 • Ladakhin upeat tiibetinbuddhalaiset luostarit
 • Karun kaunis ympäristö muistuttaa Tiibetiä
 • Teknisesti helppo nousureitti
 • Hyvä aklimatisoituminen ennen huippua
 • Hyvät leiripalvelut, vaelluksella täysihoito

Haluaisitko tälle matkalle?
Kysy kaveria mukaan.

Jaa sivu Facebookissa Jaa sivu Facebookissa

PÄIVÄ 1 > LENTO HELSINGISTÄ DELHIIN

PÄIVÄ 2 > DELHI
Saapuminen Intian pääkaupunkiin Delhiin. Majoittuminen hotelliin. Iltapäivällä tutustumme vanhan Delhin nähtävyyksiin.

PÄIVÄ 3 > LEH
Aamulla siirtyminen lentokentälle ja lento Pikku-Tiibetiksi kutsuttuun Ladakhiin, Himalajan vuoristoon. Majoitumme Lehin kaupunkiin, joka sijaitsee sijaitsee 3500 metrin korkeudessa. 
Leh on Ladakhin alueen suurin kaupunki ja entinen Ladakhin kuningaskunnan pääkaupunki. Alunperin tärkeän Intian ja Kiinan välisen kauppareitin varteen syntyneen Lehin kaupunkikuvaa hallitsee 1600-luvulla tiibetiläiseen tyyliin rakennettu, nyttemmin raunioitunut entinen kuninkaanpalatsi. Totuttelemme ensimmäisen päivän ohueen ilmanalaan ja otamme rauhallisesti. (A,I)

PÄIVÄ 4 > LEH
Tutustumme jalkaisin Lehin kaupunkiin, sen markkinoihin ja luostareihin. Nousemme vanhan kuninkaanpalatsin katolle, josta aukeavat upeat näköalat Stok Kangrin 6137 metriä korkealle huipulle ja Indus-jokilaaksoon. (A,I)

PÄIVÄ 5 > KHARDUNG LA 5359 M
Teemme aamiaisen jälkeen retken 5359 metrin korkeuteen Khardung Lan solalle, jota intialaiset mainostavat maailman korkeimpana motorisoituna tienä. Ikivanha kauppakaravaanireitti kulki aikoinaan solan yli aina Kashgariin, Keski-Aasiaan asti. Palaamme lounaaksi takaisin Lehiin. Loppupäivä on vapaata aikaa. (A,I)

PÄIVÄ 6 > SUMDO
Vierailemme Thikseyn buddhalaisessa luostarissa, joka sijaitsee 18 kilometrin päässä Lehin kaupungista. Luostarivierailun jälkeen siirrymme vaelluksen aloituspisteeseen Sumdon leiriin noin 3800 metrin korkeuteen. (A,L,I)

PÄIVÄ 7 > SHANG PHU
Suuntaamme jokilaaksoa ylemmäksi länteen, ja nousemme Gyuncho Lan solalle 4700 metriin. Solalta laskeudumme Shang Phun leiripaikkaan 4365 metrin korkeuteen. (A,L,I)

PÄIVÄ 8 > GANGPOCHE
Toinen vaelluspäivämme on lähestymisvaelluksen raskain. Nousemme 4900 m korkeudelle Shang Lan solalle, ja ylitämme matkalla myös useita pienempiä solia. Pidämme lounastauon Tokpo-joen rannalla, jonka jälkeen ylitämme vielä viimeisen solan ennen leiriytymistä Gangpochen leiriin 4435 metrissä. (A,L,I)

PÄIVÄ 9 > SMANKARMO
Nousemme aamulla ensitöiksemme Matho La -solan yli 4965 metriin. Kirkkaalla säällä näemme Stok Kangrin huipun sekä Gasherbrumin yli 8000 metriä korkeat huiput Pakistanin puolella. Solan jälkeen laskeudumme 4380 metriin Smankarmon leiriin Stokin kylän pohjoispuolelle. Paikalliset käyttävät laaksoa kesäkuukausina jakkien, vuohien ja lampaiden laidunalueena. (A,L,I)

PÄIVÄT 10-11. > STOK KANGRI BASE CAMP
Nousemme noin kahden tunnin verran ylös 4980 metriin Stok Kangrin perusleiriin. Leiripaikkamme sijaitsee ruohoisella tasangolla Gulap-jäätikön alapuolella. Teemme akklimatisointivaelluksen jäätikön reunaan 5160 metriin ja keräämme voimia seuraavan päivän koitokseen.(A,L,I)

PÄIVÄ 12 > STOK KANGRI 6120 M
Aloitamme huipulle nousun aamuyön tunteina. Nousemme reunamoreenia ylös jäätikön reunalle, jossa laitamme jääraudat kiinni. Nousemme jäätiköltä kivikkoiselle eteläharjanteelle, jota pitkin kuljemme huipulle. Nousu on teknisesti helppo. Näköalat huipulta ovat ikimuistoiset. Eteläiset, Zanskarin alueen lukuisat lumihuiput ja Karakoramin huiput kauempana idässä näkyvät selvästi. Lehin kaupunki hädin tuskin siintelee alhaalla Indus-jokilaaksossa. Valokuvien ja pienen evästauon jälkeen laskeudumme alas samaa reittiä perusleiriin. (A,L,I)

PÄIVÄ 13 > STOK - LEH
Laskeudumme jokilaaksoa seuraillen alas Stokin kylään, missä hyvästelemme hevoskuskimme ja vaellustiimimme. Siirrymme autoilla Lehiin ja majoittaudumme hotelliin. (A,I)

PÄIVÄ 14 > DELHI
Siirtyminen lentokentälle ja lento Delhiin. Loppupäivä vapaata aikaa Delhissä. (A)

PÄIVÄ 15 > HELSINKI
Kuljetus lentokentälle ja suora aamulento Suomeen. (A)

ATERIAT: [A] AAMIAINEN [L] LOUNAS [I] ILLALLINEN

 

Aiheet

Aktiivimatkat Kiertomatkat Luonto- ja kulttuurimatkat Safarimatkat

Matkan kohokohdat

Matkan kohokohdat: 
 • Ladakhin upeat tiibetinbuddhalaiset luostarit
 • Karun kaunis ympäristö muistuttaa Tiibetiä
 • Teknisesti helppo nousureitti
 • Hyvä aklimatisoituminen ennen huippua
 • Hyvät leiripalvelut, vaelluksella täysihoito

Haluaisitko tälle matkalle?
Kysy kaveria mukaan.

Jaa sivu Facebookissa Jaa sivu Facebookissa

Lisätietoa matkasta

Valmistautuminen: 
Stok Kangri -kiipeilymatkalla kuljemme vaihtelevassa maastossa ja päivämatkat ovat noin 4 - 10h. Matkalla pärjäät hyvällä peruskunnolla. Suosittelemme kuitenkin valmistautumaan fyysisesti vaellukseen käymällä säännöllisesti kävely-, pyöräily- tai hiihtolenkeillä ennen vaellusta. Mitä paremmassa fyysisessä kunnossa olet, sen enemmän saat vaelluksesta irti.
Tyypillinen vaelluspäivä: 
Tyypillinen vaelluspäivä alkaa noin klo. 7.00 aamuherätyksellä. Tämän jälkeen seuraa varusteiden pakkaus. Käymme yhdessä aamiaisella läpi päivän vaellusosuuden ja sen erityispiirteet. Itse vaellus alkaa aamiaisen jälkeen noin klo. 8.00. Lämmin lounas nautitaan puolenpäivän aikaan ja iltapäivän vaellusosuus on yleensä aamupäivää lyhyempi. Vaelluksen aikana jokainen voi kävellä omaan tahtiin. Paikallisopas ja matkanjohtaja kävelevät aina toinen ryhmän edessä ja toinen viimeisen vaeltajan perässä. Saapuessamme majapaikkaamme on aikaa rentoutumiseen. Illallinen nautitaan messiteltassa 19.00.–20.00, minkä aikana matkanjohtaja käy seuraavan päivän ohjelman läpi.
Tietoa maasta: 

Intian turistiviisumin saa saavuttaessa lentokentältä. Tarvitset mukaan voimassa olevan passin ja yhden värillisen 5 x 5 cm passikuvan. Intian viisumi maksaa 60USD.

Tarkista, että perusrokotuksistasi polio, MPR ja jäykkäkouristus ovat voimassa matkan aikana. Kaikille Intiaan matkustaville suositellaan hepatiitti A -rokotusta. Myös malariaa esiintyy osissa Intiaa. Lisää tietoa rokotuksista saat lääkäriltäsi ja internetistä: www.rokote.fi

Stok Kangrin vaellusmatkalle tarvitset sellaisen matkavakuutuksen, joka kattaa sairastapauksien lisäksi vuoristotaudin hoitokulut. Suosittelemme myös tarkistamaan vakuutuksesi peruutusturvan kattavuuden.

Vaelluksella hevoskuskeille annettava varustemäärä on 15 kg/asiakas. Tähän varustemäärään tulisi mahtua henkilökohtaiset varusteesi, makuupussi ja makuualusta. Voit jättää varusteet joita ei tarvita vaelluksella säilytykseen hotelliin.

Korkein kohta matkan aikana on 6120 metriä merenpinnasta Stok Kangrin huipulla. Vaelluksen päivämatkat on suunniteltu siten, että ohueen ilmanalaan totuttautumiseen on varattu runsaasti aikaa.

 

Varusteet matkalle

Seuraava varustelista on tehty helpottamaan pakkaamista matkalle:

- Vaelluskengät 
- Lenkkikengät / vaellussandaalit 
- Vaellussukat * 3 
- Lämpimät sukat kiipeilyosuudelle 
- Kosteutta siirtävä urheilut-paita * 2 
- Kevyet vaellushousut 
- Kuoritakki (esim. Gore Tex tai vastaava ) 
- Kuorihousut (esim. Gore Tex tai vastaava ) 
- Fleecetakki tai vastaava
- Lämmin kerrasto 
- Untuva- tai toppatakki 
- Sormikkaat 
- Rukkaset 
- Pipo 
- Päähine suojaamaan auringolta / huivi 
- Aurinkolasit 
- Noin 30 L päiväreppu 
- Otsalamppu 
- 2 * 1L vesipulloja 
- Aurinkorasvaa (suojakerroin min. 20) 
- Huulirasvaa, suojakerroin 30-40 
- Retkiyyhe 
- 3 vuodenajan makuupussi (mukavuuslämpötila -10 °C) 
- Ilmatäytteinen makuualusta (telttavaelluksilla)
- Korvatulpat 
- Säärystimet 
- Vaellussauvat

Henkilökohtainen EA-pakkaus: 

- Laastereita 
- Rakkolaastareita 
- Ibuprofeiinia 
- Paracetamolia 
- Sideharsoa 
- Laajakirjoinen antibioottikuuri bakteeritulehduksiin 
- Immodiumia 
- Asetatsoliamidi 250 mg tabletteja vuoristotaudin oireisiin

 

Youtube-videot: 

Näytä Stok Kangri vaellus- & kiipeilymatka, Intia suuremmalla kartalla

Selaa matkoja tyypeittäin

Stok Kangrin vaellushuippu (6120 m) Intian Ladakhissa on teknisesti helppo ja sopii hyvin ensinousuksi Himalajalla. Lennämme Delhin kautta Ladakhiin, pikku-Tiibetinä tunnettuun Lehin kaupunkiin. Totuttelemme ohueen ilmanalaan tutustumalla Indus-jokilaakson nähtävyyksiin ja tekemällä viisipäiväisen vaelluksen Hemisin kansallispuistossa ennen Stok Kangrille kiipeämistä. Nousu huipulle ei vaadi aikaisempaa kiipeilykokemusta ja se sopii kokeneille vaeltajalle ja kiipeilystä kiinnostuneille.Matkaohjelma

PÄIVÄ 1 > LENTO HELSINGISTÄ DELHIIN

PÄIVÄ 2 > DELHI
Saapuminen Intian pääkaupunkiin Delhiin. Majoittuminen hotelliin. Iltapäivällä tutustumme vanhan Delhin nähtävyyksiin.

PÄIVÄ 3 > LEH
Aamulla siirtyminen lentokentälle ja lento Pikku-Tiibetiksi kutsuttuun Ladakhiin, Himalajan vuoristoon. Majoitumme Lehin kaupunkiin, joka sijaitsee sijaitsee 3500 metrin korkeudessa. 
Leh on Ladakhin alueen suurin kaupunki ja entinen Ladakhin kuningaskunnan pääkaupunki. Alunperin tärkeän Intian ja Kiinan välisen kauppareitin varteen syntyneen Lehin kaupunkikuvaa hallitsee 1600-luvulla tiibetiläiseen tyyliin rakennettu, nyttemmin raunioitunut entinen kuninkaanpalatsi. Totuttelemme ensimmäisen päivän ohueen ilmanalaan ja otamme rauhallisesti. (A,I)

PÄIVÄ 4 > LEH
Tutustumme jalkaisin Lehin kaupunkiin, sen markkinoihin ja luostareihin. Nousemme vanhan kuninkaanpalatsin katolle, josta aukeavat upeat näköalat Stok Kangrin 6137 metriä korkealle huipulle ja Indus-jokilaaksoon. (A,I)

PÄIVÄ 5 > KHARDUNG LA 5359 M
Teemme aamiaisen jälkeen retken 5359 metrin korkeuteen Khardung Lan solalle, jota intialaiset mainostavat maailman korkeimpana motorisoituna tienä. Ikivanha kauppakaravaanireitti kulki aikoinaan solan yli aina Kashgariin, Keski-Aasiaan asti. Palaamme lounaaksi takaisin Lehiin. Loppupäivä on vapaata aikaa. (A,I)

PÄIVÄ 6 > SUMDO
Vierailemme Thikseyn buddhalaisessa luostarissa, joka sijaitsee 18 kilometrin päässä Lehin kaupungista. Luostarivierailun jälkeen siirrymme vaelluksen aloituspisteeseen Sumdon leiriin noin 3800 metrin korkeuteen. (A,L,I)

PÄIVÄ 7 > SHANG PHU
Suuntaamme jokilaaksoa ylemmäksi länteen, ja nousemme Gyuncho Lan solalle 4700 metriin. Solalta laskeudumme Shang Phun leiripaikkaan 4365 metrin korkeuteen. (A,L,I)

PÄIVÄ 8 > GANGPOCHE
Toinen vaelluspäivämme on lähestymisvaelluksen raskain. Nousemme 4900 m korkeudelle Shang Lan solalle, ja ylitämme matkalla myös useita pienempiä solia. Pidämme lounastauon Tokpo-joen rannalla, jonka jälkeen ylitämme vielä viimeisen solan ennen leiriytymistä Gangpochen leiriin 4435 metrissä. (A,L,I)

PÄIVÄ 9 > SMANKARMO
Nousemme aamulla ensitöiksemme Matho La -solan yli 4965 metriin. Kirkkaalla säällä näemme Stok Kangrin huipun sekä Gasherbrumin yli 8000 metriä korkeat huiput Pakistanin puolella. Solan jälkeen laskeudumme 4380 metriin Smankarmon leiriin Stokin kylän pohjoispuolelle. Paikalliset käyttävät laaksoa kesäkuukausina jakkien, vuohien ja lampaiden laidunalueena. (A,L,I)

PÄIVÄT 10-11. > STOK KANGRI BASE CAMP
Nousemme noin kahden tunnin verran ylös 4980 metriin Stok Kangrin perusleiriin. Leiripaikkamme sijaitsee ruohoisella tasangolla Gulap-jäätikön alapuolella. Teemme akklimatisointivaelluksen jäätikön reunaan 5160 metriin ja keräämme voimia seuraavan päivän koitokseen.(A,L,I)

PÄIVÄ 12 > STOK KANGRI 6120 M
Aloitamme huipulle nousun aamuyön tunteina. Nousemme reunamoreenia ylös jäätikön reunalle, jossa laitamme jääraudat kiinni. Nousemme jäätiköltä kivikkoiselle eteläharjanteelle, jota pitkin kuljemme huipulle. Nousu on teknisesti helppo. Näköalat huipulta ovat ikimuistoiset. Eteläiset, Zanskarin alueen lukuisat lumihuiput ja Karakoramin huiput kauempana idässä näkyvät selvästi. Lehin kaupunki hädin tuskin siintelee alhaalla Indus-jokilaaksossa. Valokuvien ja pienen evästauon jälkeen laskeudumme alas samaa reittiä perusleiriin. (A,L,I)

PÄIVÄ 13 > STOK - LEH
Laskeudumme jokilaaksoa seuraillen alas Stokin kylään, missä hyvästelemme hevoskuskimme ja vaellustiimimme. Siirrymme autoilla Lehiin ja majoittaudumme hotelliin. (A,I)

PÄIVÄ 14 > DELHI
Siirtyminen lentokentälle ja lento Delhiin. Loppupäivä vapaata aikaa Delhissä. (A)

PÄIVÄ 15 > HELSINKI
Kuljetus lentokentälle ja suora aamulento Suomeen. (A)

ATERIAT: [A] AAMIAINEN [L] LOUNAS [I] ILLALLINEN

 


Lisätietoa matkasta

Valmistautuminen: 
Stok Kangri -kiipeilymatkalla kuljemme vaihtelevassa maastossa ja päivämatkat ovat noin 4 - 10h. Matkalla pärjäät hyvällä peruskunnolla. Suosittelemme kuitenkin valmistautumaan fyysisesti vaellukseen käymällä säännöllisesti kävely-, pyöräily- tai hiihtolenkeillä ennen vaellusta. Mitä paremmassa fyysisessä kunnossa olet, sen enemmän saat vaelluksesta irti.
Tyypillinen vaelluspäivä: 
Tyypillinen vaelluspäivä alkaa noin klo. 7.00 aamuherätyksellä. Tämän jälkeen seuraa varusteiden pakkaus. Käymme yhdessä aamiaisella läpi päivän vaellusosuuden ja sen erityispiirteet. Itse vaellus alkaa aamiaisen jälkeen noin klo. 8.00. Lämmin lounas nautitaan puolenpäivän aikaan ja iltapäivän vaellusosuus on yleensä aamupäivää lyhyempi. Vaelluksen aikana jokainen voi kävellä omaan tahtiin. Paikallisopas ja matkanjohtaja kävelevät aina toinen ryhmän edessä ja toinen viimeisen vaeltajan perässä. Saapuessamme majapaikkaamme on aikaa rentoutumiseen. Illallinen nautitaan messiteltassa 19.00.–20.00, minkä aikana matkanjohtaja käy seuraavan päivän ohjelman läpi.
Tietoa maasta: 

Intian turistiviisumin saa saavuttaessa lentokentältä. Tarvitset mukaan voimassa olevan passin ja yhden värillisen 5 x 5 cm passikuvan. Intian viisumi maksaa 60USD.

Tarkista, että perusrokotuksistasi polio, MPR ja jäykkäkouristus ovat voimassa matkan aikana. Kaikille Intiaan matkustaville suositellaan hepatiitti A -rokotusta. Myös malariaa esiintyy osissa Intiaa. Lisää tietoa rokotuksista saat lääkäriltäsi ja internetistä: www.rokote.fi

Stok Kangrin vaellusmatkalle tarvitset sellaisen matkavakuutuksen, joka kattaa sairastapauksien lisäksi vuoristotaudin hoitokulut. Suosittelemme myös tarkistamaan vakuutuksesi peruutusturvan kattavuuden.

Vaelluksella hevoskuskeille annettava varustemäärä on 15 kg/asiakas. Tähän varustemäärään tulisi mahtua henkilökohtaiset varusteesi, makuupussi ja makuualusta. Voit jättää varusteet joita ei tarvita vaelluksella säilytykseen hotelliin.

Korkein kohta matkan aikana on 6120 metriä merenpinnasta Stok Kangrin huipulla. Vaelluksen päivämatkat on suunniteltu siten, että ohueen ilmanalaan totuttautumiseen on varattu runsaasti aikaa.

 

Varusteet matkalle

Seuraava varustelista on tehty helpottamaan pakkaamista matkalle:

- Vaelluskengät 
- Lenkkikengät / vaellussandaalit 
- Vaellussukat * 3 
- Lämpimät sukat kiipeilyosuudelle 
- Kosteutta siirtävä urheilut-paita * 2 
- Kevyet vaellushousut 
- Kuoritakki (esim. Gore Tex tai vastaava ) 
- Kuorihousut (esim. Gore Tex tai vastaava ) 
- Fleecetakki tai vastaava
- Lämmin kerrasto 
- Untuva- tai toppatakki 
- Sormikkaat 
- Rukkaset 
- Pipo 
- Päähine suojaamaan auringolta / huivi 
- Aurinkolasit 
- Noin 30 L päiväreppu 
- Otsalamppu 
- 2 * 1L vesipulloja 
- Aurinkorasvaa (suojakerroin min. 20) 
- Huulirasvaa, suojakerroin 30-40 
- Retkiyyhe 
- 3 vuodenajan makuupussi (mukavuuslämpötila -10 °C) 
- Ilmatäytteinen makuualusta (telttavaelluksilla)
- Korvatulpat 
- Säärystimet 
- Vaellussauvat

Henkilökohtainen EA-pakkaus: 

- Laastereita 
- Rakkolaastareita 
- Ibuprofeiinia 
- Paracetamolia 
- Sideharsoa 
- Laajakirjoinen antibioottikuuri bakteeritulehduksiin 
- Immodiumia 
- Asetatsoliamidi 250 mg tabletteja vuoristotaudin oireisiin

 


Näytä Stok Kangri vaellus- & kiipeilymatka, Intia suuremmalla kartalla

Matkan hintaan sisältyy

Matkan hinta sisältää lennot kohteeseen, kaikki maan sisäiset lennot, lentokenttäkuljetukset, majoitukset, kaikki matkaohjelmassa mainitut kuljetukset, matkaohjelmassa mainitut retket, sisäänpääsymaksut opastetuilla kierroksilla, suomenkielisen matkanjohtajan ja englanninkielisen paikallisoppaan palvelut, matkaohjelmassa mainitut ateriat ja lentokenttäverot.

Matkan hintaan ei sisällä

Matkavakuutusta, viisumeita, matkaohjelmassa mainitsemattomia aterioita, ruokajuomia, henkilökohtaisia kuluja, lentolippujen hintaan sisältymättömiä paikallisia lentokenttäveroja tai mahdollisia maastapoistumismaksuja.

Kuinka matka varataan?

Voit varata matkan internetsivujemme kautta, soittamalla, lähettämällä sähköpostia tai tulemalla käymään toimistollamme. Ilmoita varauksen yhteydessä nimi, niin kuin se passissa kirjoitetaan, syntymäaika, osoite, puhelinnumero, sähköpostiosoite sekä lähetä kopio passistasi toimistollemme. Ilmoitathan samalla haluatko yhdenhengen huoneen tai mies-/naispaikan. Voit lähettää passinkopion postitse tai sähköpostilla osoitteeseen myynti(@)mandalatravel.fi. Lähetämme sinulle varausmaksun, jonka eräpäivä on 7 päivän päästä. Loppulasku erääntyy 35 vrk ennen matkaa. Joissain tapauksissa lentolippujen osuus voidaan veloittaa 60 päivää ennen matkan alkua.