Matkan tiedot
 • Matkan kesto: 
  11 päivää
 • Valitse lähtöpäivä:

Ugandan gorillat ja simpanssit

Lähde kanssamme luontomatkalle Ugandaan jäljittämään vuorigorilloja ja simpansseja sekä kokemaan Afrikkaa parhaimmillaan.

Gorillasafarin lisäksi ohjelmaan kuuluu mm. safareita Kuningatar Elisabetin ja Mburo-järven kansallispuistoissa, simpanssien jäljitystä Kibalen kansallispuistossa, lähituntumaa paikalliseen elämään, sekä rentoutumista Bunyonyi-järven rannalla.

Gorillalauman kohtaaminen on yksi maailman hienoimmista luontoelämyksistä. Simpanssien ja gorillojen jäljitys tapahtuu jalan ja saattaa vaatia usean tunnin liikkumista hankalassa maastossa.

HUOM: jäljitysluvat, arvoltaan 750 USD, kuuluvat matkan hintaan. Etenkin gorillalupia on tarjolla hyvin rajattu määrä, joten olethan yhteydessä meihin hyvissä ajoin ennen matkaa.

Matkareitti: Entebbe - Kampala - Fort Portal - Kibalen kansallispuisto - Kuningatar Elisabetin kansallispuisto - Mutanda-järvi - Bwindin metsä - Bunyonyi-järvi - Lake Mburon kansallispuisto - Entebbe

Matkan hinta sisältää kaikki matkaohjelmassa mainitut lennot, kuljetukset ja retket, sisäänpääsymaksut opastetuilla kierroksilla, englanninkielisen paikallisoppaan palvelut sekä matkaohjelmassa mainitut majoitukset ja ateriat. Tämä on esimerkki räätälöidystä matkasta. Tarkemman tarjouksen saat, kun juuri sinulle räätälöity matka on suunniteltu. Kysy lisää toimistoltamme!
Matkavakuutusta, viisumimaksuja, matkaohjelmassa mainitsemattomia aterioita, ruokajuomia, henkilökohtaisia kuluja, lentolippujen hintaan sisältymättömiä paikallisia lentokenttäveroja, mahdollisia maastapoistumismaksuja eikä tippejä. Tämä on esimerkki räätälöidystä matkasta. Tarkemman tarjouksen saat, kun juuri sinulle räätälöity matka on suunniteltu. Kysy lisää toimistoltamme!
Voit varata matkan internetsivujemme kautta, soittamalla, lähettämällä sähköpostia tai tulemalla käymään toimistollamme. Ilmoita varauksen yhteydessä nimi, niin kuin se passissa kirjoitetaan, syntymäaika, osoite, puhelinnumero, sähköpostiosoite sekä lähetä kopio passistasi toimistollemme. Ilmoitathan samalla haluatko yhdenhengen huoneen tai mies-/naispaikan. Voit lähettää passinkopion postitse tai sähköpostilla osoitteeseen myynti(@)mandalatravel.fi. Lähetämme sinulle varausmaksun, jonka eräpäivä on 7 päivän päästä. Loppulasku erääntyy 35 vrk ennen matkaa. Joissain tapauksissa lentolippujen osuus voidaan veloittaa 60 päivää ennen matkan alkua.

Aiheet

Matkan kohokohdat

Matkan kohokohdat: 
 • Vuorigorillojen ja simpanssien jäljitys
 • Hyvät safarit monipuolisissa kohteissa, savanneilta sademetsiin
 • Kattava luonto-ohjelma
 • Aidointa Afrikkaa 

Haluaisitko tälle matkalle?
Kysy kaveria mukaan.

Jaa sivu Facebookissa Jaa sivu Facebookissa

Tämä on esimerkki räätälöidystä matkasta. Tarkemman tarjouksen saat, kun juuri sinulle räätälöity matka on suunniteltu. Kysy lisää toimistoltamme!

PÄIVÄ 1 > HELSINKI - ENTEBBE - KAMPALA
Lennot Suomesta Ugandaan, Entebben kentälle ja kuljetus hotellille Ugandan pääkaupunki Kampalan lähellä.

PÄIVÄ 2 > KAMPALA - KIBALEN METSÄ
Aamulla suuntaamme kohti Kibalen kansallispuistoa Länsi-Ugandassa. Matkalla syömme lounaan Fort Portalin kaupungissa, tutustumme kaupunkiin ja ihailemme alueen tyypillistä ylänkömaisemaa. Kibalen sademetsään saapuessamme meitä odottaa uusi maailma. Simpanssien lisäksi aluella asuu 12 eri lajia kädellisiä. Kibale on tunnettu myös linnuistaan, joita on tavattu alueella yli 320 lajia. (A)

PÄIVÄ 3 > KIBALE, SIMPASSIEN JÄLJITYSTÄ
Tänään jäljitämme lähisukulaisiamme Kibalen metsän uumenissa. Vaikka emme voi taata jäljityksen onnistumista, tukee tilastoja maailman tihein kädellispopulaatio. Iltapäivällä teemme kävelyretken läheiselle Bigodin suoalueelle, jossa voi myös nähdä useita apinalajeja sekä lintuja. Kuljemme myös halki maaseudun ja ruohotasankojen. (A)

PÄIVÄ 4 > KUNINGATAR ELISABETIN KANSALLISPUISTO
Rentoudumme lounaaseen saakka, jonka jälkeen ajamme noin 3,5 tunnin matkan Ruwenzori-vuorten kupeessa sijaitsevaan Kuningatar Elisabethin kansallispuistoon, joka on Ugandan suosituin safarikohde. Puistossa on tavattu yli 500 lintulajia. Teemme iltaopäivän päätteeksi safariajelun pouiston alueella. Majapaikastamme on upea näkymä Kazingan kanavaan, jossa voi nähdä norsuja ja virtahepoja omalta kuistiltaan. (A)

PÄIVÄ 5 > KUNINGATAR ELISABETIN KANSALLISPUISTO
Lähdemme aikaisin aamulla safariajelulle ja palaamme syömään myöhäistä aamiaista. Lounaan jälkeen teemme veneretken Kazingan kanavan alueelle. Puiston alueella on runsaasti villieläimiä kuten antilooppeja, pahkasikoja, norsuja ja leijonia. Kanavan varrella voi nähdä norsujen ja virtahepojen lisäksi puhveleita, krokotiileja sekä tietysti lukuisia lintulajeja. (A)

PÄIVÄ 6 > KUNINGATAR ELISABETIN KANSALLISPUISTO - MUTANDA-JÄRVI
Ajamme Kisoroon, maan lounaisosiin lähelle Ruandan ja Kongon rajaa. Noin 8 tunnin ajomatka taittuu upeissa maisemissa Virungan vuoristoon. Pysähdymme matkalla lounaalla. Majoitumme Mutanda-järven maisemiin, josta avautuvat näkymät rajalla sijaitseville tulivuorille. (A)

PÄIVÄ 7 > GORILLAN JÄLJITYSTÄ, BWINDIN METSÄ
Tämä on matkamme kohokohta ja samalla suurin päivä. Gorillojen jäljitys kestää useita tunteja ja pisimmillään metsässä vietetään koko päivä. Mahdollisuudet metsän lempeiden jättiläisten löytämiseen ovat erittäin hyvät. Bwindin metsän kansallispuiston alueella asuu myös simpansseja, useita muita kädellisiä sekä yli 100 muuta nisäkäslajia, perhosia ja lintuja unohtamatta. Maasto on vaikeakulkuista, mikä tekee gorillalauman löytämisen entistäkin palkitsevammaksi. Saavuttuamme lauman luokse asetumme rauhallisesti paikoillemme tutkailemaan. Saamme viettää gorillojen luona enimmillään tunnin, jonka aikana nuoremmat yksilöt saattavat helposti tehdä lähempää tuttavuutta vierailijoihin. Vuorigorillan kohtaamista pidetään yhtenä koko planeettamme upeimmista ja ainutlaatuisimmista elämyksistä. (A)

PÄIVÄ 8 >MUTANDA - BUNYONYI-JÄRVI
Tänään siirrymme noin 3 tunnin ajomatkan Ugandan Sveitsiksikin kutsutulle Bunyonyin järvelle. Vulkaanista vuoristojärveä ympäröivät vehreät maisemat, ja järvessä on turvallista uida. Majapaikastamme käsin on mahdollista tehdä kävely- ja kanoottiretkiä Bunyonyi-järven maisemissa. (A)

PÄIVÄ 9 > MBURO-JÄRVEN KANSALLISPUISTO
Matkaamme tänään n. 7 tunnin ajomatkan takaisin itään päin, Mburo-järven kansallispuistoon, joka on eräs Ugandan pienimmistä suojelualueista, mutta aivan yhtä vaikuttava kuin suuremmatkin. Täällä viihtyvät mm. impalat, seeprat ja hevosantiloopit, kun itse Mburo-järvi kuhisee virtahepoja ja krokotiileja. Leopardinkin näkemiseen on puistossa hyvät mahdollisuudet. Teemme iltapäivän päätteeksi safariajelun puistossa. (A)

PÄIVÄ 10 > PÄIVÄNTASAAJA & ENTEBBE
Aamulla on vielä mahdollisuus opastettuun kävelyretkeen kansallispuistossa ennen aamiaista ja kotimatkaa kohti Entebbeä. Matkalla pysähdymme päiväntasaajalla. Matka kestää noin kuusi tuntia ja perille saavutaan ennen yön yli lentoja kohti Helsinkiä. (A)

PÄIVÄ 11 > SAAPUMINEN HELSINKIIN
Lennot saapuvat kotimaahan.

[A] AAMIAINEN • [L] LOUNAS • [I] ILLALLINEN

LISÄPÄIVÄ ENTEBBESSÄ
Safarin jälkeen mahdollisuus lisäyöhön ja päiväretkeen Entebbestä käsin: kalastusretki niilinahvenistaan kuuluisalla Victoriajärvellä, tai linturetki Mababan kosteikolle bongaamaan harvinaisia ruuhinokkia. (A)

MAJOITUS MATKALLA:
Matkan majoitukset ovat hyvää paikallista keskiluokkaa. Alla lista majapaikoista, jotka tosin saattavat muuttua saatavuuden mukaan.

Kampala: Cassia Lodge, www.cassialodge.com
Kibale: Chimpanzee Forest Guesthouse
Kuningatar Elisabetin kansallispuisto: Bush Lodge
Mutanda-järvi / Bwindi: Mutanda Lake Resort
Bunyonyi-järvi: Bird Nest
Mburo-järvi: Rwakobo Rock, www.rwakoborock.com

Aiheet

Aktiivimatkat Kiertomatkat Luonto- ja kulttuurimatkat Safarimatkat

Matkan kohokohdat

Matkan kohokohdat: 
 • Vuorigorillojen ja simpanssien jäljitys
 • Hyvät safarit monipuolisissa kohteissa, savanneilta sademetsiin
 • Kattava luonto-ohjelma
 • Aidointa Afrikkaa 

Haluaisitko tälle matkalle?
Kysy kaveria mukaan.

Jaa sivu Facebookissa Jaa sivu Facebookissa

Lisätietoa matkasta

Tietoa maasta: 

Ugandan viisumin saa maahan saavuttaessa Entebben kentältä. Viisumin hinta on 100 USD ja se maksetaan paikan päällä käteisellä. Passin tulee olla voimassa 6kk matkan jälkeen.

Jäljityslupien varauksia varten tarvitsemme kopion passisi henkilötietosivusta. Kopion voit lähettää meille matkan varattuasi sähköpostilla (esim. jpg- tai pdf-tiedostona) tai postitse toimistollemme.

Tarkista, että perusrokotuksesi ovat voimassa matkan aikana. Lisäksi tarvitset keltakuumerokotuksen, jota suositellaan Ugandaan matkustaessa. Keltakuumerokotustodistus tulee ottaa mukaan matkalle. Kaikille Ugandaan matkustaville suositellaan hepatiitti-A ja -B rokotusta sekä malarian estolääkitystä. Lisää tietoa rokotuksista saat lääkäriltäsi ja internetistä: http://rokote.fi
 
Ugandassa käytetään virallisina kielinä englantia ja swahilia. Lisäksi maassa puhutaan useita paikallisia kieliä joista puhutuin on bantukieli luganda. Englantia osataan yleisesti.
 
Ugandan valuutta on Ugandan shillinki (UGX). Muun Itä-Afrikan tapaan Yhdysvaltojen dollari on matkailupalveluissa käytettävä valuutta. Paikallista valuuttaa voit vaihtaa kaupungeissa ja hotelleissa.
 
Uganda sijaitsee Itä-Afrikassa päiväntasaajalla, jonka vuoksi siellä vallitsee trooppinen ilmasto. Ugandan ilmasto vaihtelee kostean kuumasta ylängön kuivan ja lauhkean kautta Ruwenzori-vuorten ylärinteiden kylmään vuoristoilmastoon. Suurin osa Ugandasta on ylänköä, joten ilmasto on hieman suurempia naapurimaita viileämpi. Lämpötilavaihtelut suurimmassa osassa Ugandaa ovat melko pieniä, jonka vuoksi varsinaista kesää ja talvea ei ole, mutta kaudet voidaan jakaa lyhyiden ja pitkien sateiden sekä kuivan kauden mukaan. Pitkät sateet kestävät yleensä maaliskuusta toukokuuhun ja lyhyet sateet muutamasta viikosta kuukauteen marraskuusta joulukuuhun.
 
Tippikulttuuri on tyypillistä Ugandassa. Ravintolalaskun yhteydessä voi jättää noin 10% palvelumaksun ellei sitä ole erikseen mainittu hintaan sisältyväksi. Paikallisoppaiden ja kuljettajien tippeihin voit varata matkaa varten noin 100 €.
Youtube-videot: 

Näytä Uganda safarimatka - gorillat & simpanssit suuremmalla kartalla

Lähde kanssamme luontomatkalle Ugandaan jäljittämään vuorigorilloja ja simpansseja sekä kokemaan Afrikkaa parhaimmillaan.

Gorillasafarin lisäksi ohjelmaan kuuluu mm. safareita Kuningatar Elisabetin ja Mburo-järven kansallispuistoissa, simpanssien jäljitystä Kibalen kansallispuistossa, lähituntumaa paikalliseen elämään, sekä rentoutumista Bunyonyi-järven rannalla.

Gorillalauman kohtaaminen on yksi maailman hienoimmista luontoelämyksistä. Simpanssien ja gorillojen jäljitys tapahtuu jalan ja saattaa vaatia usean tunnin liikkumista hankalassa maastossa.

HUOM: jäljitysluvat, arvoltaan 750 USD, kuuluvat matkan hintaan. Etenkin gorillalupia on tarjolla hyvin rajattu määrä, joten olethan yhteydessä meihin hyvissä ajoin ennen matkaa.

Matkareitti: Entebbe - Kampala - Fort Portal - Kibalen kansallispuisto - Kuningatar Elisabetin kansallispuisto - Mutanda-järvi - Bwindin metsä - Bunyonyi-järvi - Lake Mburon kansallispuisto - EntebbeMatkaohjelma

Tämä on esimerkki räätälöidystä matkasta. Tarkemman tarjouksen saat, kun juuri sinulle räätälöity matka on suunniteltu. Kysy lisää toimistoltamme!

PÄIVÄ 1 > HELSINKI - ENTEBBE - KAMPALA
Lennot Suomesta Ugandaan, Entebben kentälle ja kuljetus hotellille Ugandan pääkaupunki Kampalan lähellä.

PÄIVÄ 2 > KAMPALA - KIBALEN METSÄ
Aamulla suuntaamme kohti Kibalen kansallispuistoa Länsi-Ugandassa. Matkalla syömme lounaan Fort Portalin kaupungissa, tutustumme kaupunkiin ja ihailemme alueen tyypillistä ylänkömaisemaa. Kibalen sademetsään saapuessamme meitä odottaa uusi maailma. Simpanssien lisäksi aluella asuu 12 eri lajia kädellisiä. Kibale on tunnettu myös linnuistaan, joita on tavattu alueella yli 320 lajia. (A)

PÄIVÄ 3 > KIBALE, SIMPASSIEN JÄLJITYSTÄ
Tänään jäljitämme lähisukulaisiamme Kibalen metsän uumenissa. Vaikka emme voi taata jäljityksen onnistumista, tukee tilastoja maailman tihein kädellispopulaatio. Iltapäivällä teemme kävelyretken läheiselle Bigodin suoalueelle, jossa voi myös nähdä useita apinalajeja sekä lintuja. Kuljemme myös halki maaseudun ja ruohotasankojen. (A)

PÄIVÄ 4 > KUNINGATAR ELISABETIN KANSALLISPUISTO
Rentoudumme lounaaseen saakka, jonka jälkeen ajamme noin 3,5 tunnin matkan Ruwenzori-vuorten kupeessa sijaitsevaan Kuningatar Elisabethin kansallispuistoon, joka on Ugandan suosituin safarikohde. Puistossa on tavattu yli 500 lintulajia. Teemme iltaopäivän päätteeksi safariajelun pouiston alueella. Majapaikastamme on upea näkymä Kazingan kanavaan, jossa voi nähdä norsuja ja virtahepoja omalta kuistiltaan. (A)

PÄIVÄ 5 > KUNINGATAR ELISABETIN KANSALLISPUISTO
Lähdemme aikaisin aamulla safariajelulle ja palaamme syömään myöhäistä aamiaista. Lounaan jälkeen teemme veneretken Kazingan kanavan alueelle. Puiston alueella on runsaasti villieläimiä kuten antilooppeja, pahkasikoja, norsuja ja leijonia. Kanavan varrella voi nähdä norsujen ja virtahepojen lisäksi puhveleita, krokotiileja sekä tietysti lukuisia lintulajeja. (A)

PÄIVÄ 6 > KUNINGATAR ELISABETIN KANSALLISPUISTO - MUTANDA-JÄRVI
Ajamme Kisoroon, maan lounaisosiin lähelle Ruandan ja Kongon rajaa. Noin 8 tunnin ajomatka taittuu upeissa maisemissa Virungan vuoristoon. Pysähdymme matkalla lounaalla. Majoitumme Mutanda-järven maisemiin, josta avautuvat näkymät rajalla sijaitseville tulivuorille. (A)

PÄIVÄ 7 > GORILLAN JÄLJITYSTÄ, BWINDIN METSÄ
Tämä on matkamme kohokohta ja samalla suurin päivä. Gorillojen jäljitys kestää useita tunteja ja pisimmillään metsässä vietetään koko päivä. Mahdollisuudet metsän lempeiden jättiläisten löytämiseen ovat erittäin hyvät. Bwindin metsän kansallispuiston alueella asuu myös simpansseja, useita muita kädellisiä sekä yli 100 muuta nisäkäslajia, perhosia ja lintuja unohtamatta. Maasto on vaikeakulkuista, mikä tekee gorillalauman löytämisen entistäkin palkitsevammaksi. Saavuttuamme lauman luokse asetumme rauhallisesti paikoillemme tutkailemaan. Saamme viettää gorillojen luona enimmillään tunnin, jonka aikana nuoremmat yksilöt saattavat helposti tehdä lähempää tuttavuutta vierailijoihin. Vuorigorillan kohtaamista pidetään yhtenä koko planeettamme upeimmista ja ainutlaatuisimmista elämyksistä. (A)

PÄIVÄ 8 >MUTANDA - BUNYONYI-JÄRVI
Tänään siirrymme noin 3 tunnin ajomatkan Ugandan Sveitsiksikin kutsutulle Bunyonyin järvelle. Vulkaanista vuoristojärveä ympäröivät vehreät maisemat, ja järvessä on turvallista uida. Majapaikastamme käsin on mahdollista tehdä kävely- ja kanoottiretkiä Bunyonyi-järven maisemissa. (A)

PÄIVÄ 9 > MBURO-JÄRVEN KANSALLISPUISTO
Matkaamme tänään n. 7 tunnin ajomatkan takaisin itään päin, Mburo-järven kansallispuistoon, joka on eräs Ugandan pienimmistä suojelualueista, mutta aivan yhtä vaikuttava kuin suuremmatkin. Täällä viihtyvät mm. impalat, seeprat ja hevosantiloopit, kun itse Mburo-järvi kuhisee virtahepoja ja krokotiileja. Leopardinkin näkemiseen on puistossa hyvät mahdollisuudet. Teemme iltapäivän päätteeksi safariajelun puistossa. (A)

PÄIVÄ 10 > PÄIVÄNTASAAJA & ENTEBBE
Aamulla on vielä mahdollisuus opastettuun kävelyretkeen kansallispuistossa ennen aamiaista ja kotimatkaa kohti Entebbeä. Matkalla pysähdymme päiväntasaajalla. Matka kestää noin kuusi tuntia ja perille saavutaan ennen yön yli lentoja kohti Helsinkiä. (A)

PÄIVÄ 11 > SAAPUMINEN HELSINKIIN
Lennot saapuvat kotimaahan.

[A] AAMIAINEN • [L] LOUNAS • [I] ILLALLINEN

LISÄPÄIVÄ ENTEBBESSÄ
Safarin jälkeen mahdollisuus lisäyöhön ja päiväretkeen Entebbestä käsin: kalastusretki niilinahvenistaan kuuluisalla Victoriajärvellä, tai linturetki Mababan kosteikolle bongaamaan harvinaisia ruuhinokkia. (A)

MAJOITUS MATKALLA:
Matkan majoitukset ovat hyvää paikallista keskiluokkaa. Alla lista majapaikoista, jotka tosin saattavat muuttua saatavuuden mukaan.

Kampala: Cassia Lodge, www.cassialodge.com
Kibale: Chimpanzee Forest Guesthouse
Kuningatar Elisabetin kansallispuisto: Bush Lodge
Mutanda-järvi / Bwindi: Mutanda Lake Resort
Bunyonyi-järvi: Bird Nest
Mburo-järvi: Rwakobo Rock, www.rwakoborock.com


Lisätietoa matkasta

Tietoa maasta: 

Ugandan viisumin saa maahan saavuttaessa Entebben kentältä. Viisumin hinta on 100 USD ja se maksetaan paikan päällä käteisellä. Passin tulee olla voimassa 6kk matkan jälkeen.

Jäljityslupien varauksia varten tarvitsemme kopion passisi henkilötietosivusta. Kopion voit lähettää meille matkan varattuasi sähköpostilla (esim. jpg- tai pdf-tiedostona) tai postitse toimistollemme.

Tarkista, että perusrokotuksesi ovat voimassa matkan aikana. Lisäksi tarvitset keltakuumerokotuksen, jota suositellaan Ugandaan matkustaessa. Keltakuumerokotustodistus tulee ottaa mukaan matkalle. Kaikille Ugandaan matkustaville suositellaan hepatiitti-A ja -B rokotusta sekä malarian estolääkitystä. Lisää tietoa rokotuksista saat lääkäriltäsi ja internetistä: http://rokote.fi
 
Ugandassa käytetään virallisina kielinä englantia ja swahilia. Lisäksi maassa puhutaan useita paikallisia kieliä joista puhutuin on bantukieli luganda. Englantia osataan yleisesti.
 
Ugandan valuutta on Ugandan shillinki (UGX). Muun Itä-Afrikan tapaan Yhdysvaltojen dollari on matkailupalveluissa käytettävä valuutta. Paikallista valuuttaa voit vaihtaa kaupungeissa ja hotelleissa.
 
Uganda sijaitsee Itä-Afrikassa päiväntasaajalla, jonka vuoksi siellä vallitsee trooppinen ilmasto. Ugandan ilmasto vaihtelee kostean kuumasta ylängön kuivan ja lauhkean kautta Ruwenzori-vuorten ylärinteiden kylmään vuoristoilmastoon. Suurin osa Ugandasta on ylänköä, joten ilmasto on hieman suurempia naapurimaita viileämpi. Lämpötilavaihtelut suurimmassa osassa Ugandaa ovat melko pieniä, jonka vuoksi varsinaista kesää ja talvea ei ole, mutta kaudet voidaan jakaa lyhyiden ja pitkien sateiden sekä kuivan kauden mukaan. Pitkät sateet kestävät yleensä maaliskuusta toukokuuhun ja lyhyet sateet muutamasta viikosta kuukauteen marraskuusta joulukuuhun.
 
Tippikulttuuri on tyypillistä Ugandassa. Ravintolalaskun yhteydessä voi jättää noin 10% palvelumaksun ellei sitä ole erikseen mainittu hintaan sisältyväksi. Paikallisoppaiden ja kuljettajien tippeihin voit varata matkaa varten noin 100 €.

Näytä Uganda safarimatka - gorillat & simpanssit suuremmalla kartalla

Matkan hintaan sisältyy

Matkan hinta sisältää kaikki matkaohjelmassa mainitut lennot, kuljetukset ja retket, sisäänpääsymaksut opastetuilla kierroksilla, englanninkielisen paikallisoppaan palvelut sekä matkaohjelmassa mainitut majoitukset ja ateriat. Tämä on esimerkki räätälöidystä matkasta. Tarkemman tarjouksen saat, kun juuri sinulle räätälöity matka on suunniteltu. Kysy lisää toimistoltamme!

Matkan hintaan ei sisällä

Matkavakuutusta, viisumimaksuja, matkaohjelmassa mainitsemattomia aterioita, ruokajuomia, henkilökohtaisia kuluja, lentolippujen hintaan sisältymättömiä paikallisia lentokenttäveroja, mahdollisia maastapoistumismaksuja eikä tippejä. Tämä on esimerkki räätälöidystä matkasta. Tarkemman tarjouksen saat, kun juuri sinulle räätälöity matka on suunniteltu. Kysy lisää toimistoltamme!

Kuinka matka varataan?

Voit varata matkan internetsivujemme kautta, soittamalla, lähettämällä sähköpostia tai tulemalla käymään toimistollamme. Ilmoita varauksen yhteydessä nimi, niin kuin se passissa kirjoitetaan, syntymäaika, osoite, puhelinnumero, sähköpostiosoite sekä lähetä kopio passistasi toimistollemme. Ilmoitathan samalla haluatko yhdenhengen huoneen tai mies-/naispaikan. Voit lähettää passinkopion postitse tai sähköpostilla osoitteeseen myynti(@)mandalatravel.fi. Lähetämme sinulle varausmaksun, jonka eräpäivä on 7 päivän päästä. Loppulasku erääntyy 35 vrk ennen matkaa. Joissain tapauksissa lentolippujen osuus voidaan veloittaa 60 päivää ennen matkan alkua.