Matkan varaaminen

Voit varata matkan internetsivujemme kautta, soittamalla, lähettämällä sähköpostia tai tulemalla käymään toimistollamme. Ilmoita varauksen yhteydessä nimesi niin kuin se passissa kirjoitetaan, syntymäaika, osoite, puhelinnumero, sähköpostiosoite sekä lähetä tarpeen mukaan kopio passistasi toimistollemme. Ilmoitathan samalla mahdollisen erikoisruokavaliosi, sekä haluatko yhden hengen huoneen tai mies-/naispaikan*.

Varmistat varauksesi maksamalla varausmaksun 200 euroa/hlö ja palvelumaksun 10 euroa/hlö 10 päivän kuluessa ilmoittautumisestasiLähetämme sinulle varauslaskun, jonka eräpäivä on 7-10 päivän päästä. Matkan loppulasku erääntyy noin 35 vrk ennen matkaa. Joissain tapauksissa lentolippujen osuus matkan hinnasta saatetaan veloittaa jo aikaisemmin. Pidätämme 100€ varausmaksusta ja 10€ toimistokuluja, mikäli asiakas peruuttaa matkan muun kuin ylivoimaisen esteen vuoksi.

Ryhmämatkoille varaukset on syytä tehdä viimeistään 1kk ennen matkan alkua, jolloin annamme matkustajien nimet lentoyhtiölle.

* Mikäli ilmoittaudut nais/miespaikalle, emme voi taata jaettua huonetta. Jos toista nais/miespaikkalaista ei löydy, veloitamme yhden hengen huonelisän. Aktiivimatkoilla, joilla on "sinkkutakuu”, ei lisämaksua tässä tapauksessa veloiteta.

Matkavarauksen peruminen ylivoimaisen esteen, esim. sairastapauksen tai muun vakavan tapaturman vuoksi on valmismatkalain ja yleisten valmismatkaehtojen mukainen oikeutesi. Mandala Travelilla on oikeus periä kohtuullinen korvaus peruuttamisesta aiheutuvista tarpeellisista toimenpiteistä kuten ennakkoon maksetuista palveluista, joista matkanjärjestäjällä ei ole hinnanpalautusoikeutta. Matkanjärjestäjä ei ole oikeutettu korvaukseen menetetystä liikevoitosta. Osaan matkoistamme sovellamme erityisehtoja. Tällöin perimme normaalista varausmaksusta poikkeavan ennakkomaksun ja sovellamme matkakohtaisia erityisiä peruutusehtoja, jotka ilmoitetaan ohjelmien yhteydessä.

Ilmoita peruutuksesta meille viipymättä  ja liitä mukaan lääkärintodistus, vakuutusyhtiön selvitys, poliisin lausunto tai vastaava luotettava kirjallinen selvitys. Viime hetken peruutuksien yhteydessä peruutuskulut ovat usein huomattavasti varaus- ja ennakkomaksuja suuremmat. Tämän vuoksi suosittelemme peruutusturvan sisältävän matkavakuutuksen ottamista heti matkavarauksen tehtyäsi. Huomaa myös, että matkanjärjestäjällä on myös oikeus peruuttaa varauksesi, ellei varausmaksua ole suoritettu eräpäivään mennessä.

Maksaminen

Varmistat matkavarauksesi maksamalla varausmaksun 200 EUR / hlö sekä palvelumaksun 10 EUR / hlö tilillemme 10 päivän kuluessa matkalle ilmoittautumisesta. Lähetämme sinulle postitse varausmaksun, jonka eräpäivä on 7-10 päivän päästä. Saat loppulaskun kotiisi yleensä noin 45-35 päivää ennen matkaa ja se erääntyy maksettavaksi noin 35-30 päivää ennen matkan alkua ellei toisin mainita. Joissain tapauksissa lentolippujen osuus voidaan veloittaa jo aikaisemmin. Pidätämme 100€ varausmaksustaja ja 10€ toimistokuluja mikäli asiakas peruuttaa matkansa muun kuin ylivoimaisen esteen vuoksi.

Matkan hinta

Opastettujen ryhmämatkojemme hinnat sisältävät matkaohjelmien mukaiset ateriat, lennot, retket, kuljetukset, majoitukset ja suomalaisen matkanjohtajan sekä paikallisoppaiden palvelut. Pyrimme varaamaan kaikki palvelut etukäteen, jotta voit nauttia huoletta matkastasi. Lentoja sisältävien matkapakettien hintaan sisältyvät myös pakolliset lentokenttämaksut, verot ja polttoainelisät ellei matkaohjelman ja hinnan ilmoittamisen yhteydessä ole toisin mainittu.

Matkojemme hinnat eivät sisällä esim. vakuutuksia, viisumikuluja tai juomarahoja. Suosittelemme asiakkaitamme ottamaan matkavakuutuksen sekä peruutusturvan. Matkalla tarvittavien viisumien hinnoista ja hankinnasta löydät lisätietoja internetsivuiltamme yksittäisten matkojen esittelysivuiltaJuomarahat taas toimivat kannustimena hyvään palveluun ja ovat yleensä vapaaehtoisia. Matkanjohtajamme tuntevat paikallisen tippikulttuurin ja neuvovat siinä mielellään.

Matkaehdot

Matkoillamme noudatetaan yleisiä valmismatkaehtoja, joihin voit tutustua internetissä Kuluttajaviraston sivuilla. Matkojemme erityisluonteesta johtuen sovellamme kaikkiin Mandala Travelin matkoihin yleisten valmismatkaehtojen lisäksi Mandala Travelin lisä- ja erityismatkaehtoja sekä mahdollisesti myös matkakohtaisia erityismatkaehtoja. Matkakohtaiset erityisehdot ovat mainittu pidemmissä matkaohjelmissa, jotka ovat saatavilla Mandala Travelin toimistolta sekä internetsivuiltamme.

Yleiset valmismatkaehdot:    http://www.mandalatravel.fi/yleiset-valmismatkaehdot 

Mandala Travelin erikois- ja lisämatkaehdot: http://mandalatravel.fi/mandala-travel-erikois-ja-lisämatkaehdot-10122010

Muutokset

Matkojemme esitteessä ja internetsivuilla oleva hinnoittelu perustuu matkan myyntiinavaamisajankohtana vallinneisiin lentoyhtiöiden sekä palvelujen tarjoajien tariffeihin, valuuttakursseihin, lentokenttämaksuihin, veroihin sekä voimassaoleviin polttoainelisämaksuihin. Maailmanmarkkinoiden heilahteluista sekä tarjonnan ylittävästä kysynnästä johtuen palvelujen hinnat saattavat äkillisesti nousta.

Matkojemme erikoisluonteesta johtuen voimme joutua korottamaan matkojemme hintoja. Pidätämme oikeuden matkan hinnan tarkistukseen ja muuttamiseen kaikilla matkoillamme kuluttaja-asiamiehen suosituksen mukaisesti viimeistään 1 kk ennen matkaan lähtöä. Mikäli matkasi hintaan on tulossa muutoksia, olemme sinuun yhteydessä välittömästi saatuamme tiedon muuttuneista tai muuttuvista kustannuksista.

Mikäli matkustaja haluaa luovuttaa matkan toiselle tulee tästä ilmoittaa Mandala Travelille viipymättä. Matkojen luovuttaminen ei ole mahdollista kaikkien matkojen osalta, sillä joistakin matkoistamme joudumme hyvissä ajoin hankkimaan paikallisviranomaisten myöntämät erikoisluvat sekä etukäteen järjestetyt viisumit.

Muistathan, että nimesi on oltava lentolipussa samassa muodossa kuin passissasi. Uudelleen kirjoitettavista lipuista ja matkadokumenteista veloitetaan muutosmaksu 80 €/ henkilö sekä palveluntuottajan perimät kulut. Jos lentoyhtiön säännöt eivät salli nimen muutosta, veloitetaan koko lentolipun hinta.