Tervetuloa Mandalan maailmaan, uusilla GoGo-lähdöillä se on auki yhä useammalle!

Haluamme tarjota sinulle uuden, edullisen ja turvallisen vaihtoehdon matkustaa. Saat tuttua ja luotettavaa Mandalan tarjoamaa palvelua, matkojen sisältö vastaa täysin normaaleja ryhmälähtöjämme. Lisäksi turvanasi on parhaalla AAA-luottoluokituksella varustettu, vastuullinen suomalainen matkanjärjestäjä. Koet ja näet kaiken kuten ennekin, kaikki palvelut on etukäteen varattu ja vahvistettu, eikä sinun tarvitse murehtia mistään. Muutamilla muutoksilla saat kuitenkin rahoillesi rutkasti enemmän vastinetta ja pääset liikkeelle huomattavasti pienemmällä budjetilla.

MITEN GOGO-LÄHDÖT EROAVAT MUISTA RYHMÄMATKOISTA:

1. Englanninkielinen matkanjohtaja

GoGo-lähtöjen matkanjohtajana toimii paikallinen, englanninkielinen opas, joka on vastassa kohdemaan lentokentällä. Mandalan toiminnasta jo lähes puolet on erilaisia räätälöityjä matkoja, joilla matkanjohtajana toimii juuri paikallinen opas. Mistään uudesta ja ihmeellisestä ei siis ole kysymys, vaan toimivasta ja hyväksi havaitusta palvelusta. Ainoa edellytys matkalle osallistumiseen on välttävä englanninkielen taito.

2. Varmat lähdöt, ei minimiryhmiä

Kun matka ja sen hinta ei ole riippuvainen lentoyhtiön ryhmälippusäännöistä tai suomalaisen matkanjohtajan kulujen jakautumisesta tarpeeksi monelle, ei matkalle ole myöskään minimiryhmää. Kun olet varannut matkan ystäväsi tai puolisosi kanssa, tiedät olevasi lähdössä ja voit varata heti lennot kohteeseen.* Pienissä ryhmissä näet ja koet entistäkin enemmän ja liikut joustavasti kohdemaassa.

*Minimiryhmä on kahden hengen varaus, ilmoittautua voi toki myös yksin. Voit varata minkä tahansa matkan myös vain omalle porukallesi, yksityisillä palveluilla. Mainitse tämä varauksen lisätiedot kenttään.

3. Lennot päivän parhalla hinnalla

Lentoja ei ole sisällytetty matkan hintaan, eikä lentokustannuksiin silloin tarvita turhia marginaaleja. Lentoyhtiöt palvelevat mielellään kuluttajia ja markkinoilla on usein loistavia tarjouksia. Voit erikseen varattavilla lennoilla säästää satoja euroja lisää. Lennot saat meiltä tai voit hankkia ne itse. Ryhmälennot ovat usein kalliimpia ja niihin tarvitaan yleensä yli 10 henkilön ryhmä.

4. Merkittävästi edullisempi hinta

 GoGo-lähdöillä maksat vain matkan sisällöstä. Palvelusta ei tarvitse tinkiä. Hintaan kuuluvat kaikki kuljetukset yksityisillä ajoneuvoilla, omat oppaat, majoitukset, kohdevierailut sisäänpääsymaksuineen, jne. Emme myöskään tingi kohdemaassa toimivien palveluntarjoajien saamasta reilusta korvauksesta. Suurin voittaja olet kuitenkin sinä, sillä tarjolla on nyt vaihtoehto, jonka tarkoituksena on tuoda upeita elämyksiä yhä usemman ulottuville.

Me haluamme tarjota sinulle vaihtoehtoja ja mahdollisuuksia matkustaa, nähdä maailmaa ja kokea sen upeinta antia. Ota yhteyttä ja kerromme mielellämme lisää!

Huom: GoGo-lähdöillä matkan varausmaksu on 200€ ja loppulasku erääntyy 35 vuorokautta ennen matkan alkua. Joillakin matkoilla voidaan periä korkeampi varausmaksu, tai maksua ei palauteta peruutuksen sattuessa. Näin toimitaan silloin kun varausmaksu käytetään matkalle olennaisiin viranomaismaksuihin, kuten esimerkiksi Ugandassa gorillojen jäljityslupiin tai Inkapolun vaelluslupiin. Lentojen osalta noudatetaan lentoyhtiön muutos- ja peruutuskuluja sekä maksuaikatauluja.