Xmas2

Mandalan Joulutarjous & Joulumieltä Myanmariin

23.12.2022

kirjoittanut: info mandalatravel

Takaisin

HYVÄÄ JOULUA JA UPEAA UUTTA VUOTTA!

Kiitos kaikille Mandalan matkaajille! Toteutimme vuoden 2022 aikana matkoja neljälle mantereelle, 38 eri maahan. Kovasta kysynnästä johtuen lisäsimme lähtöjä vuodelle 2023 ja olemme laajentaneet räätälöityjen matkojen valikoimaamme. Ne ovat joko meidän suoraan tai paikallisten kumppaneidemme operoimia kansainvälisiä lähtöjä tai yksityisesti omalle porukalle toteutettuja ohjelmia.

MANDALAN JOULUALE 2022

Vielä kerkeät ostamaan itsellesi ja läheisillesi joululahjaksi matkan!
Joululahjana annamme nyt alennusta kaikista ryhmämatkoista, jotka on varattu kotisivujemme kautta 23.12.-31.12.2022:

  • Alennus Euroopan kohteisiin 50€ / hlö
  • Alennus kaukokohteisiin 100€ / hlö

* Joulutarjous on voimassa 23.12.-31.12.2022 kotisivuillamme tehtyihin uusiin varauksiin.
* Alennus myönnetään matkan loppulaskusta.
* Huomioithan, että varauksesi saapuu meille vasta siinä vaiheessa, kun varausmaksu on maksettu – älä siis jätä varausta viime tinkaan.

Sonne1

LAHOITA JOULUMIELTÄ MYANMARIIN

Jos et niin välitä lahjoista eikä matkustaminen ole sinulle juuri nyt ajankohtaista, mutta haluat mukavaa joulumieltä ja antaa vähempiosaisille, tässä linkki Sonne Internationalin sivulle, jonka kautta voit tehdä helposti lahjoituksen järjestölle, joka antaa ilmaista koulutusta ja ruoka-apua Yangonin slummeissa Myanmarissa.

Mandala Travel lahjoitti marraskuussa 1milj. mmk sekä ruokaa että generaattorin ja koulutarvikkeita Sonnelle. Tilanne Myanmarissa on monessa mielessä kuin Ukrainassa, sotaa käydään usealla rintamalla ja hätäavun tarve on valtava ja kasvussa.

Sonne3

Takaisin