Matkan tiedot
 • Matkan kesto: 
  9 päivää
 • Valitse lähtöpäivä:

Historiallinen Intia -kiertomatka

Tutustu Intian parhaisiin puoliin ja hienoimpiin monumentteihin mukavissa puitteissa.

Intian värikäs ja vieraanvarainen kulttuuri ja kiehtovimmat historialliset kohteet ovat tämän kiertomatkan vetonauloja.  Mukana matkaohjelmassa ovat Pohjois-Intian kuuluisa Kultainen kolmio sekä hindujen pyhä kaupunki Varanasi. Näemme suurkaupunki Delhin sekä Jaipurin maailmanperintökohteet, hindujen uskonnolliset seremoniat Varanasissa, pyhän Ganges-joen varrella, sekä tietysti Intian kenties kuuluisimman monumentin, Taj Mahalin.

Intian kaupungit tarjoavat värikylläistä paikallista elämää, johon pääsee tutustumaan matkalla mukavasti pienessä ryhmässä. Myös elämyksellinen junamatka Varanasista Agraan tarjoaa ikkunan intialaiseen elämänmenoon. Intiaan matkustetaan mukavasti Finnairin suorilla lennoilla. Matkan aikana yövytään laadukkaissa neljän tähden hotelleissa.  

Matkareitti: Delhi - Varanasi - Agra - Jaipur - Delhi

Matkan hinta sisältää kaikki matkaohjelmassa mainitut lennot, kuljetukset ja retket, sisäänpääsymaksut opastetuilla kierroksilla, englanninkielisen paikallisoppaan palvelut sekä matkaohjelmassa mainitut majoitukset ja ateriat. Tämä on esimerkki räätälöidystä matkasta. Tarkemman tarjouksen saat, kun juuri sinulle räätälöity matka on suunniteltu. Kysy lisää toimistoltamme!
Matkavakuutusta, viisumia, matkaohjelmassa mainitsemattomia aterioita, ruokajuomia, henkilökohtaisia kuluja, lentolippujen hintaan sisältymättömiä paikallisia lentokenttäveroja, mahdollisia maastapoistumismaksuja eikä tippejä. Tämä on esimerkki räätälöidystä matkasta. Tarkemman tarjouksen saat, kun juuri sinulle räätälöity matka on suunniteltu. Kysy lisää toimistoltamme!
Voit varata matkan internetsivujemme kautta, soittamalla, lähettämällä sähköpostia tai tulemalla käymään toimistollamme. Ilmoita varauksen yhteydessä nimi, niin kuin se passissa kirjoitetaan, syntymäaika, osoite, puhelinnumero, sähköpostiosoite sekä lähetä kopio passistasi toimistollemme. Ilmoitathan samalla haluatko yhdenhengen huoneen tai mies-/naispaikan. Voit lähettää passinkopion postitse tai sähköpostilla osoitteeseen myynti(@)mandalatravel.fi. Lähetämme sinulle varausmaksun, jonka eräpäivä on 7 päivän päästä. Loppulasku erääntyy 35 vrk ennen matkaa. Joissain tapauksissa lentolippujen osuus voidaan veloittaa 60 päivää ennen matkan alkua.

Aiheet

Matkan kohokohdat

Matkan kohokohdat: 
 • Rakkauden monumentti Taj Mahal
 • Gangesin rannan seremoniat Varanasissa
 • Jaipurin historialliset aarteet
 • Laadukkaat majoitukset
 • Delhin suurkaupunki ostosmahdollisuuksineen

Haluaisitko tälle matkalle?
Kysy kaveria mukaan.

Jaa sivu Facebookissa Jaa sivu Facebookissa

Tämä on esimerkki räätälöidystä matkasta. Tarkemman tarjouksen saat, kun juuri sinulle räätälöity matka on suunniteltu. Kysy lisää toimistoltamme!

PÄIVÄ 1 > HELSINKI - DELHI
Lento Suomesta yön yli Intian Delhiin.

PÄIVÄ 2 > DELHI (I)
Saapuminen Delhiin aikaisin aamulla. Kuljetus lentokentältä hotellille lepäämään. Iltapäivällä kiertoajelu Delhin vanhankaupungin alueella, jossa näemme mm. mogulivallan aikaisen Punaisen linnoituksen, Jama Masjidin moskeijan ja Raj Ghatin muistomerkin paikassa, jossa Mahatma Gandhi on polttohaudattu vuonna 1948. Jatkamme kaupunkikierrosta Intian uuden pääkaupungin, New Delhin alueelle, jossa näemme mm. presidentinpalatsin, Ensimmäisen Maailmansodan muistokaaren India Gaten, ja vierailemme Qutubin vanhassa minareetissa. Kiertoajelun jälkeen kuljetus hotellille ja illallinen.

PÄIVÄ 3 > DELHI – VARANASI (A,I)
Aamiaisen jälkeen kuljetus lentokentälle ja lento Ganges-joen tasangolla sijaitsevaan hindujen pyhään kaupunkiin Varanasiin. Varanasi, entiseltä nimeltään Benares, on Intian vanhimpia kaupunkeja, ja siellä vierailee vuosittain yli miljoona pyhiinvaeltajaa. Siirrymme lentokentältä kirjautumaan hotelliimme. Ennen illallista vierailemme Gangesin rannalla ihaillen Ganga Aarti -seremoniaa, jonka aikana jokeen lasketaan uhrilajoina kukkia ja lyhtyjä. 

PÄIVÄ 4 > VARANASI (A,I)
Teemme aikaisin aamulla veneretken Ganges-joella katsomaan jokivarren uskonnollisia seremonioita. Palaamme hotellille aamiaiselle. Myöhemmin aamupäivällä vierailemme kahdessa hienossa hindutemppelissä, iltapäivällä vapaata aikaa esim. tutustua Varanasin sokkeloiseen vanhaankaupunkiin.

PÄIVÄ 5 > VARANASI - AGRA (A,I)
Hotelliaamiaisen jälkeen kuljetus Varanasin rautatieasemalle ja junamatka Agraan, jossa sijaitsee kuuluisa Taj Mahal, ehkäpä maailman romanttisin monumentti. Tunnelmallinen 9 tunnin junamatka kulkee halki Pohjois-Intian tasangon ilmastoidussa vaunussa. Saapuminen Agraan illansuussa ja kuljetus hotellille.

PÄIVÄ 6 > AGRA - JAIPUR (A,I)
Aamiaisen jälkeen vierailemme ehkäpä Intian kuuluisimmalla nähtävyydellä, 1600-luvulla rakennetulla Taj Mahalin muistomerkillä, joka sijaitsee Gangesin sivujoen Yamunan rannalla. Vierailemme Taj Mahalin lisäksi myös Agran vanhassa, mogulivallan aikaisessa linnoituksessa. Iltapäivällä n. 3,5 tunnin autokuljetus Agrasta länteen, Rajasthanin osavaltion pääkaupunkiin Jaipuriin, palatseistaan ja linnoituksistaan tunnettuun vaaleanpunaiseen kaupunkiin, jossa majoitumme seuraavat kaksi yötä.

 PÄIVÄ 7 > JAIPUR (A,I)
Tänään vierailemme Jaipurin historiallisilla nähtävyyksillä. Aamupäivällä vierailemme alueen upeimmalla linnoituksella Amber Fortissa. Linnoitukseen voi ratsastaa vaikka norsun selässä. Iltapäivän kaupunkikierros esittelee kaupungin parhaita nähtävyyksiä, upeaa arkkitehtuuria sekä värikkäitä markkinoita.

LISÄRETKIMAHDOLLISUUS JAIPURISSA: kuumailmapallolennot. Aikaisin aamulla on halukkailla mahdollisuus lähteä kuumailmapallolennolle, joka on hieno tapa tutustua Jaipurin maisemiin ilmasta käsin. Hinta 210€/hlö, sisältää kuljetukset hotellilta sekä n. 1 h kuumailmapallolennon Jaipurin yllä. Katso lisätiedot: http://www.skywaltz.com/

 PÄIVÄ 8 > JAIPUR - DELHI (A,I)

Paluumatka takaisin kohti Delhiä alkaa aamiaisen jälkeen. Saavumme Delhiin iltapäivällä n. 5,5 tunnin ajomatkan jälkeen. Majoittuminen hotelliin ja mahdollisuus viime hetken ostoshankintoihin ennen illallista. 

PÄIVÄ 9 > DELHI - HELSINKI (A)
Aamiaisen jälkeen kuljetus lentokentälle ja paluulento kotimaahan. 

ATERIAT: [A] AAMIAINEN • [L] LOUNAS • [I] ILLALLINEN

ESIMERKKIHOTELLIT:
Delhi: The Suryaa / Vivanta by Taj tai vastaava
Varanasi: Rivatas by Ideal tai vastaava
Agra: Four Point By Sheraton tai vastaava
Ranthambhore: Ranthambhore Regency tai vastaava
Jaipur: Holiday Inn City Centre tai vastaava

 HUOM: Intian sisäisellä lennolla (Delhi-Varanasi) ruumaan menevien matkatavaroiden maksimipaino on 15kg ja käsimatkatavaroiden 7kg.

Aiheet

Aktiivimatkat Kiertomatkat Luonto- ja kulttuurimatkat Safarimatkat

Matkan kohokohdat

Matkan kohokohdat: 
 • Rakkauden monumentti Taj Mahal
 • Gangesin rannan seremoniat Varanasissa
 • Jaipurin historialliset aarteet
 • Laadukkaat majoitukset
 • Delhin suurkaupunki ostosmahdollisuuksineen

Haluaisitko tälle matkalle?
Kysy kaveria mukaan.

Jaa sivu Facebookissa Jaa sivu Facebookissa

Lisätietoa matkasta

Tietoa maasta: 

Tarvitset matkalle mukaan vähintään 6kk matka-ajankohdan jälkeen voimassa olevan passin, sekä tulosteen Intian viisumin hyväksynnästä. Intian viisumille tulee hakea hyväksyntä ennen matkaa Internetin kautta osoitteesta https://indianvisaonline.gov.in/visa/tvoa.html viimeistään neljä päivää ennen matkan alkua. Hyväksytty lupa tulostetaan mukaan matkalle. Viisumin saa passiinsa lentokentällä maahan saavuttaessa. Intian viisumi maksaa 60USD ja se maksetaan luottokortilla viisumia haettaessa. 

Tarkista, että perusrokotuksesi ovat voimassa matkan aikana. Kaikille Intiaan matkustaville suositellaan hepatiitti A -rokotusta. Myös malariaa esiintyy osissa Intiaa. Lisää tietoa rokotuksista saat lääkäriltäsi ja internetistä: http://rokote.fi

Intian rahayksikkö on Intian rupia (INR). Kansainväliset luottokortit kuten Visa ja Mastercard käyvät Intiassa suuremmissa liikkeissä. Intian rupioita voi vaihtaa ennen matkaa Suomessa. Suuremmissa kaupungeissa on pankkiautomaatteja, joista voi nostaa Intian rupioita Visa electron-, Mastercard- ja Visa -korteilla. Käteistä rahaa on mahdollista vaihtaa rupioiksi rahanvaihtopisteissä, pankeissa ja hotelleissa.

Intian kansalliskieli on hindi. Englanti on hindin ohella toinen keskushallinnon käyttämistä virallisista kielistä. Tämän lisäksi perustuslaissa mainitaan 22 muuta kieltä, joilla on virallinen asema osavaltiotasolla. Näitä ovat mm. bengali, telugu, marathi, tamili ja urdu. Intiassa puhutaan ja ymmärretään yleisesti englantia. Paikallisopas auttaa mielellään pulmatilanteissa.

Ilmastoon Pohjois-Intiassa vaikuttavat monsuunit. Kesäinen lounaismonsuuni tuo alueelle sateita kesä-heinäkuussa, ja koillismonsuuni lopettaa sadekauden elo-syyskuussa. Lämpötilat ovat Pohjois-Intiassa viileitä joulu-helmikuussa, kun taas lämpötiloiltaan kuumin kausi osuu toukokuulle ennen sadekauden alkua.

Tippikulttuuri on tyypillistä Intiassa. Kannattaa kuitenkin muistaa, että se on aina vapaaehtoista. Mikäli palvelu on ollut hyvää ravintolassa, voi tarjoilijoille jättää 5-15 % laskun loppusummasta. Varaa matkalle ylimääräistä rahaa myös oppaiden ja autonkuljettajien tippeihin.

 

Youtube-videot: 

Tutustu Intian parhaisiin puoliin ja hienoimpiin monumentteihin mukavissa puitteissa.

Intian värikäs ja vieraanvarainen kulttuuri ja kiehtovimmat historialliset kohteet ovat tämän kiertomatkan vetonauloja.  Mukana matkaohjelmassa ovat Pohjois-Intian kuuluisa Kultainen kolmio sekä hindujen pyhä kaupunki Varanasi. Näemme suurkaupunki Delhin sekä Jaipurin maailmanperintökohteet, hindujen uskonnolliset seremoniat Varanasissa, pyhän Ganges-joen varrella, sekä tietysti Intian kenties kuuluisimman monumentin, Taj Mahalin.

Intian kaupungit tarjoavat värikylläistä paikallista elämää, johon pääsee tutustumaan matkalla mukavasti pienessä ryhmässä. Myös elämyksellinen junamatka Varanasista Agraan tarjoaa ikkunan intialaiseen elämänmenoon. Intiaan matkustetaan mukavasti Finnairin suorilla lennoilla. Matkan aikana yövytään laadukkaissa neljän tähden hotelleissa.  

Matkareitti: Delhi - Varanasi - Agra - Jaipur - DelhiMatkaohjelma

Tämä on esimerkki räätälöidystä matkasta. Tarkemman tarjouksen saat, kun juuri sinulle räätälöity matka on suunniteltu. Kysy lisää toimistoltamme!

PÄIVÄ 1 > HELSINKI - DELHI
Lento Suomesta yön yli Intian Delhiin.

PÄIVÄ 2 > DELHI (I)
Saapuminen Delhiin aikaisin aamulla. Kuljetus lentokentältä hotellille lepäämään. Iltapäivällä kiertoajelu Delhin vanhankaupungin alueella, jossa näemme mm. mogulivallan aikaisen Punaisen linnoituksen, Jama Masjidin moskeijan ja Raj Ghatin muistomerkin paikassa, jossa Mahatma Gandhi on polttohaudattu vuonna 1948. Jatkamme kaupunkikierrosta Intian uuden pääkaupungin, New Delhin alueelle, jossa näemme mm. presidentinpalatsin, Ensimmäisen Maailmansodan muistokaaren India Gaten, ja vierailemme Qutubin vanhassa minareetissa. Kiertoajelun jälkeen kuljetus hotellille ja illallinen.

PÄIVÄ 3 > DELHI – VARANASI (A,I)
Aamiaisen jälkeen kuljetus lentokentälle ja lento Ganges-joen tasangolla sijaitsevaan hindujen pyhään kaupunkiin Varanasiin. Varanasi, entiseltä nimeltään Benares, on Intian vanhimpia kaupunkeja, ja siellä vierailee vuosittain yli miljoona pyhiinvaeltajaa. Siirrymme lentokentältä kirjautumaan hotelliimme. Ennen illallista vierailemme Gangesin rannalla ihaillen Ganga Aarti -seremoniaa, jonka aikana jokeen lasketaan uhrilajoina kukkia ja lyhtyjä. 

PÄIVÄ 4 > VARANASI (A,I)
Teemme aikaisin aamulla veneretken Ganges-joella katsomaan jokivarren uskonnollisia seremonioita. Palaamme hotellille aamiaiselle. Myöhemmin aamupäivällä vierailemme kahdessa hienossa hindutemppelissä, iltapäivällä vapaata aikaa esim. tutustua Varanasin sokkeloiseen vanhaankaupunkiin.

PÄIVÄ 5 > VARANASI - AGRA (A,I)
Hotelliaamiaisen jälkeen kuljetus Varanasin rautatieasemalle ja junamatka Agraan, jossa sijaitsee kuuluisa Taj Mahal, ehkäpä maailman romanttisin monumentti. Tunnelmallinen 9 tunnin junamatka kulkee halki Pohjois-Intian tasangon ilmastoidussa vaunussa. Saapuminen Agraan illansuussa ja kuljetus hotellille.

PÄIVÄ 6 > AGRA - JAIPUR (A,I)
Aamiaisen jälkeen vierailemme ehkäpä Intian kuuluisimmalla nähtävyydellä, 1600-luvulla rakennetulla Taj Mahalin muistomerkillä, joka sijaitsee Gangesin sivujoen Yamunan rannalla. Vierailemme Taj Mahalin lisäksi myös Agran vanhassa, mogulivallan aikaisessa linnoituksessa. Iltapäivällä n. 3,5 tunnin autokuljetus Agrasta länteen, Rajasthanin osavaltion pääkaupunkiin Jaipuriin, palatseistaan ja linnoituksistaan tunnettuun vaaleanpunaiseen kaupunkiin, jossa majoitumme seuraavat kaksi yötä.

 PÄIVÄ 7 > JAIPUR (A,I)
Tänään vierailemme Jaipurin historiallisilla nähtävyyksillä. Aamupäivällä vierailemme alueen upeimmalla linnoituksella Amber Fortissa. Linnoitukseen voi ratsastaa vaikka norsun selässä. Iltapäivän kaupunkikierros esittelee kaupungin parhaita nähtävyyksiä, upeaa arkkitehtuuria sekä värikkäitä markkinoita.

LISÄRETKIMAHDOLLISUUS JAIPURISSA: kuumailmapallolennot. Aikaisin aamulla on halukkailla mahdollisuus lähteä kuumailmapallolennolle, joka on hieno tapa tutustua Jaipurin maisemiin ilmasta käsin. Hinta 210€/hlö, sisältää kuljetukset hotellilta sekä n. 1 h kuumailmapallolennon Jaipurin yllä. Katso lisätiedot: http://www.skywaltz.com/

 PÄIVÄ 8 > JAIPUR - DELHI (A,I)

Paluumatka takaisin kohti Delhiä alkaa aamiaisen jälkeen. Saavumme Delhiin iltapäivällä n. 5,5 tunnin ajomatkan jälkeen. Majoittuminen hotelliin ja mahdollisuus viime hetken ostoshankintoihin ennen illallista. 

PÄIVÄ 9 > DELHI - HELSINKI (A)
Aamiaisen jälkeen kuljetus lentokentälle ja paluulento kotimaahan. 

ATERIAT: [A] AAMIAINEN • [L] LOUNAS • [I] ILLALLINEN

ESIMERKKIHOTELLIT:
Delhi: The Suryaa / Vivanta by Taj tai vastaava
Varanasi: Rivatas by Ideal tai vastaava
Agra: Four Point By Sheraton tai vastaava
Ranthambhore: Ranthambhore Regency tai vastaava
Jaipur: Holiday Inn City Centre tai vastaava

 HUOM: Intian sisäisellä lennolla (Delhi-Varanasi) ruumaan menevien matkatavaroiden maksimipaino on 15kg ja käsimatkatavaroiden 7kg.


Lisätietoa matkasta

Tietoa maasta: 

Tarvitset matkalle mukaan vähintään 6kk matka-ajankohdan jälkeen voimassa olevan passin, sekä tulosteen Intian viisumin hyväksynnästä. Intian viisumille tulee hakea hyväksyntä ennen matkaa Internetin kautta osoitteesta https://indianvisaonline.gov.in/visa/tvoa.html viimeistään neljä päivää ennen matkan alkua. Hyväksytty lupa tulostetaan mukaan matkalle. Viisumin saa passiinsa lentokentällä maahan saavuttaessa. Intian viisumi maksaa 60USD ja se maksetaan luottokortilla viisumia haettaessa. 

Tarkista, että perusrokotuksesi ovat voimassa matkan aikana. Kaikille Intiaan matkustaville suositellaan hepatiitti A -rokotusta. Myös malariaa esiintyy osissa Intiaa. Lisää tietoa rokotuksista saat lääkäriltäsi ja internetistä: http://rokote.fi

Intian rahayksikkö on Intian rupia (INR). Kansainväliset luottokortit kuten Visa ja Mastercard käyvät Intiassa suuremmissa liikkeissä. Intian rupioita voi vaihtaa ennen matkaa Suomessa. Suuremmissa kaupungeissa on pankkiautomaatteja, joista voi nostaa Intian rupioita Visa electron-, Mastercard- ja Visa -korteilla. Käteistä rahaa on mahdollista vaihtaa rupioiksi rahanvaihtopisteissä, pankeissa ja hotelleissa.

Intian kansalliskieli on hindi. Englanti on hindin ohella toinen keskushallinnon käyttämistä virallisista kielistä. Tämän lisäksi perustuslaissa mainitaan 22 muuta kieltä, joilla on virallinen asema osavaltiotasolla. Näitä ovat mm. bengali, telugu, marathi, tamili ja urdu. Intiassa puhutaan ja ymmärretään yleisesti englantia. Paikallisopas auttaa mielellään pulmatilanteissa.

Ilmastoon Pohjois-Intiassa vaikuttavat monsuunit. Kesäinen lounaismonsuuni tuo alueelle sateita kesä-heinäkuussa, ja koillismonsuuni lopettaa sadekauden elo-syyskuussa. Lämpötilat ovat Pohjois-Intiassa viileitä joulu-helmikuussa, kun taas lämpötiloiltaan kuumin kausi osuu toukokuulle ennen sadekauden alkua.

Tippikulttuuri on tyypillistä Intiassa. Kannattaa kuitenkin muistaa, että se on aina vapaaehtoista. Mikäli palvelu on ollut hyvää ravintolassa, voi tarjoilijoille jättää 5-15 % laskun loppusummasta. Varaa matkalle ylimääräistä rahaa myös oppaiden ja autonkuljettajien tippeihin.

 


Matkan hintaan sisältyy

Matkan hinta sisältää kaikki matkaohjelmassa mainitut lennot, kuljetukset ja retket, sisäänpääsymaksut opastetuilla kierroksilla, englanninkielisen paikallisoppaan palvelut sekä matkaohjelmassa mainitut majoitukset ja ateriat. Tämä on esimerkki räätälöidystä matkasta. Tarkemman tarjouksen saat, kun juuri sinulle räätälöity matka on suunniteltu. Kysy lisää toimistoltamme!

Matkan hintaan ei sisällä

Matkavakuutusta, viisumia, matkaohjelmassa mainitsemattomia aterioita, ruokajuomia, henkilökohtaisia kuluja, lentolippujen hintaan sisältymättömiä paikallisia lentokenttäveroja, mahdollisia maastapoistumismaksuja eikä tippejä. Tämä on esimerkki räätälöidystä matkasta. Tarkemman tarjouksen saat, kun juuri sinulle räätälöity matka on suunniteltu. Kysy lisää toimistoltamme!

Kuinka matka varataan?

Voit varata matkan internetsivujemme kautta, soittamalla, lähettämällä sähköpostia tai tulemalla käymään toimistollamme. Ilmoita varauksen yhteydessä nimi, niin kuin se passissa kirjoitetaan, syntymäaika, osoite, puhelinnumero, sähköpostiosoite sekä lähetä kopio passistasi toimistollemme. Ilmoitathan samalla haluatko yhdenhengen huoneen tai mies-/naispaikan. Voit lähettää passinkopion postitse tai sähköpostilla osoitteeseen myynti(@)mandalatravel.fi. Lähetämme sinulle varausmaksun, jonka eräpäivä on 7 päivän päästä. Loppulasku erääntyy 35 vrk ennen matkaa. Joissain tapauksissa lentolippujen osuus voidaan veloittaa 60 päivää ennen matkan alkua.