Adobestock%20107903084

Koronavirus & peruuntuneet matkat

1.4.2020

kirjoittanut: info mandalatravel

Takaisin

 RYHMÄMATKAT PERUTTU TOUKOKUULLE ASTI


Mandala Travelin ryhmämatkat on peruttu 5.5.2020 asti.


Perumisen syynä ovat COVID-19 -viruksen aiheuttamat toimenpiteet meillä ja maailmalla:

Monet valtiot ovat rajoittaneet matkustamista voimakkaasti virusepidemian vuoksi. Lentoja on myös peruttu runsaasti. Suomen ulkoministeriö on suositellut kaiken matkustamisen välttämistä. Ryhmiin on myös tullut runsaasti peruutuksia asiakkaiden omasta toimesta.

 
Matkanjärjestäjän toimesta PERUTTUJEN MATKOJEN SIIRTÄMINEN myöhempään ajankohtaan on mahdollista ja kulutonta. Useimmista ryhmämatkoistamme on olemassa useampia lähtöjä. Lähes kaikki kevään ryhmämatkat järjestetään myös syksyllä 2020.

 
JOS MATKANNE ON PERUTTU meidän toimestamme, olette saaneet siitä ilmoituksen matkavarauksessanne ilmoittamaanne sähköpostiosoitteeseen. Olemme teihin yhteydessä mahdollisimman pian liittyen matkan peruuntumisen tai siirron yksityiskohtiin ja hyvityksiin. Odottakaa rauhassa yhteydenottoamme.

 
JOS OLETTE ITSE PERUNEET matkanne jo aiemmin, noudatetaan peruutuksenne ajankohtana voimassa olleita peruutusehtoja.

RÄÄTÄLÖIDILLÄ MATKOILLA matkustavien, jotka ovat varanneet lentonsa itse kannattaa nyt tarkistaa omien lentojensa tilanne ja olla yhteydessä suoraan lentoyhtiöön. Monet lentoyhtiöt suhtautuvat nyt joustavasti lentojen siirtämiseen myöhempään ajankohtaan.


TOIMISTOMME ON SIIRTYNYT ETÄTYÖHÖN ja kivijalkatoimisto on suljettu toistaiseksi. Olemme auki normaalisti ma-pe klo 9-17.

Tässä poikkeuksellisessa tilanteessa toivoisimme, että odottaisitte rauhassa yhteydenottoamme, ja että mahdolliset yhteydenottonne ja kysymyksenne asian suhteen tulisivat sähköpostitse, ettekä ottaisi meihin yhteyttä puhelimitse ellei kyseessä ole hätätilanne. Numeromme on vaarassa ruuhkautua, ja on hyvin tärkeää, että se olisi vapaa ulkomailla jo olevien asiakkaidemme mahdollisia hätätilanteita varten.

Takaisin

Chat on WhatsApp