AdobeStock 131352007

Räätälöidyt aktiivimatkat

Aktiivimatkalle omassa yksityisessä ryhmässä

Tervetuloa Mandalan räätälöityjen matkojen maailmaan!

Mandala Travelin tiimillä on 20 vuoden kokemus aktiivimatkojen ja muiden vaativien matkojen järjestämisestä. Osa henkilökunnastamme on asunut tai viettänyt pitkiä aikoja kohdemaissamme. Tämä takaa sen, että tiedämme ja tunnemme kohteemme erinomaisesti.

Tarjoamme asiakkaillemme asiantuntemusta ja yksilöllisiin tarpeisiin räätälöityjä matkoja. Rakennamme mielellämme juuri sinulle tai omalle porukallesi sopivan matkan. Räätälöity matka voi sisältää kansainväliset lennot, kuljetukset kohdemaassa, majoituksen, aktiviteetit, sekä englanninkielisen paikallisoppaan palvelut, tai vain osan näistä.

Olemme erikoistuneet eksoottisiin ja hankalasti järjestettäviin matkakohteisiin sekä aktiivimatkoihin, kevyistä patikointimatkoista haastavampiin vuoristovaelluksiin ja kiipeilymatkoihin. Meillä on parhaat paikalliset yhteistyökumppanit kohdemaissa ja takaamme ensiluokkaisen palvelun ja matkakokemuksen. Matkatuotantomme kattaa lähes koko maailman. Alla muutamia saman tien varattavissa olevia esimerkkejä räätälöidystä matkoista hintoineen alk. 2 henkilölle.

Lue myös: Usein kysyttyjä kysymyksiä räätälöidyistä matkoista

Jos et löydä alla olevista räätälöidyistä matkaohjelmista toivomaasi matkaa, pyydä meiltä tarjous räätälöidystä matkasta! Ota rohkeasti yhteyttä - kokenut henkilökuntamme auttaa mielellään matkatarpeissasi: info(ät)mandalatravel.fi 

Räätälöidyt vaellusmatkat esimerkkejä

Chat on WhatsApp