Polar bear on the ice
Skiers leaving Kuummiut on the Siggi Turs shuttle boat in East Greenland
Skiers on their way up
myanmar-nagaland-festival (2)
myanmar (22)
A group of kayakers from MS Fram on the beach in Illorsuit in Greenland

Erikoismatkat

Erikoislähdöt, retkikunnat, once in a lifetime -matkat

Mandala Travelin erikoismatkat koostuvat sellaisista matkoista, jotka eivät tyylinsä puolesta osu muihin matkatyyleihin. Tältä sivulta löydät myös kertaluonteisia, retkikuntatyylisiä ryhmälähtöjä aktiivimatkoille ainutkertaisiin kohteisiin eri puolilla maailmaa. Aina välillä keksimme jopa meille hieman erikoisempia matkakohteita tai matkoja, ja tämä sivu on oikea paikka niille.

Erikoismatkoja on erilaisia, ja siksi emme niitä tällä sivulla voikaan yleisesti kuvailla sen tarkemmin. Joillain näistä matkoista voit olla osana kansainvälistä ryhmää, jollain taas suomalaisessa ryhmässä, ja jotkin matkat saattavat sisältää sellaisia aktiviteetteja, joita Mandala Travelilla ei ole historiassaan aikaisemmin ollut. Uskomme kuitenkin kyseisiin matkoihin, ja olemme varmoja, että Mandala Travelin laatu pysyy näillä erikoismatkoillakin yhtä hyvänä kuin normaaleilla ryhmämatkoillamme. Matkan omalta sivulta löydät lisätietoja kustakin parhaillaan myynnissä olevasta erikoismatkasta.

Jos et löydä matkavalikoimastamme toivomaasi matkaa, ota meihin yhteyttä, kerro minne haluat matkustaa, ja ala suunnittelemaan matkaasi asiantuntijoidemme kanssa!  info(ät)mandalatravel.fi 

 

Chat on WhatsApp