georgia-matkat-18
Climber-enjoys-the-view-from-the-top-of-the-mountain-500465192 4896x3264
Albanian Balkanin matka kiertomatka patikointi 1
mandala amalfi patikointimatka 2
Andorra matkat pyreniden patikointimatka 1
Woman-with-backpack-on-suspension-bridge-in-rainforest-509184494 5580x3720
11

Patikointimatkat

Jalkaisin näet ja koet enemmän!

Aktiivilomien suosion kasvaessa tarjoamme suuren joukon kiehtovia kävely- ja patikointimatkoja eri puolilla maailmaa. Näillä matkoilla yövytään mukavissa majoituksissa ja tutustutaan läheiseen luontoon ja nähtävyyksiin päiväpatikoiden merkeissä. Mandala Travelin patikointimatkat ovat mukava yhdistelmä ulkoilua, kauniita maisemia, paikallista kulttuuria ja luontoa sekä hyvää ruokaa. Kävely- ja patikointimatkat ovat vaikeusasteeltaan helpoimpia aktiivimatkojamme ja sopivat kaikille ulkoilusta kiinnostuneille ja motivoituneille kävelijöille.

Mandala Travelin patikointimatkat Euroopassa ja Aasiassa suuntaavat alueille, joissa kävellen saa ympäristöstä enemmän irti kuin autolla tai muulla kulkuvälineellä matkustaessa. Kävellen pääset lähelle luontoa ja koet nähtävyydet kaikilla aisteilla. Patikointimatkoilla kannetaan vain omia, pieniä päiväreppuja ja ateriat syödään piknik-lounaina tai paikallisissa ravintoloissa.

Tutustu Mandalan aktiivimatkoihin: 
VaellusmatkatKiipeilymatkatPyöräilymatkatSukellusmatkat

Mitä eroa on vaelluksella ja patikointimatkalla?

Lisätietoja aktiivimatkojemme vaikeusasteista

Miten varaan matkan?


Kaikki aktiivimatkojen lähdöt 2023-2024 kuukausittain

Patikointimatkat suomalaisessa ryhmässä

Kysy räätälöityä matkaa

Eivätkö ryhmämatkan päivämäärät sovi sinulle, tai etkö löydä matkaohjelmistamme haluamaasi kohdetta? Matkustatko mieluummin omassa, yksityisessä ryhmässäsi? Pyydä meiltä tarjous räätälöidystä matkasta!

Toteutamme räätälöidyt matkat ryhmämatkakohteidemme lisäksi lukuisille muille alueille, mukaan lukien eksoottiset kohteet kokeneille matkailijoille. Räätälöidyt matkaohjelmat englanninkielisellä opastuksella onnistuvat yksin, kaksin tai omalla porukallanne. Ota rohkeasti yhteyttä - kokenut henkilökuntamme auttaa mielellään matkatarpeissasi: info@mandalatravel.fi