borneo
AdobeStock 44582295
uganda gorillat matkat 2
madagaskar matkat matkapaketit 11
kenia safari  (6)
tansania matkat matkapaketit 5
borneo (16)
Polar bear on the ice
Humpback whale fin in sunset

Luontomatkat

Matkoja maailman upeimpiin luontokohteisiin

Luontomatkat mahdollistavat mailman monimuotoisuuden näkemisen parhaimmalla tavalla. Upeat maisemat voivat olla vuoria, viidakoita tai aavikoita. Villieläinten kohtaaminen safarimatkalla on monille luontomatkailun tärkeimpiä kokemuksia, toiset taas haluavat kulkea läpi uljaimpien luonnonalueiden Himalajalta Amazonille.

Mandala Travel tarjoaa opastettuja luontomatkoja Afrikkaan, Aasiaan, Keski-Amerikkaan ja Etelä-Amerikkaan. Klassisten Afrikan safarien lisäksi olemme nostaneet luontomatkavalikoimaamme planeettamme kiehtovimpia kohtaamisia ympäröivän luonnon ja eläinkunnan kanssa. Kauttamme kohtaat mm. Ugandan vuorigorillat ja lähisukulaisemme simpanssit, Borneon orangit ja nenäapinat, Afrikan luonnonihmeet, Madagaskarin puoliapinat ja kameleontit, Galapagossaarten jättiläiskilpikonnat ja merileguaanit, sekä Amazonin viidakoiden ja Intian, Sri Lankan ja Nepalin luonnonpuistojen villieläimet, joita pidetään kaikkia ainutlaatuisina, unohtumattomina luontoelämyksinä.

Luontomatkalla polku saattaa olla kuoppainen, majapaikkana teltta tai loistohotelli. Joskus luonnon ja villieläinten kohtaaminen vaatii kärsivällisyyttä, toisinaan eläimet viihdyttävät matkailijaa parhaan taitonsa mukaan. Luonto on monesti tarua ihmeellisempää!

Julkaisemiemme luontomatkaohjelmien lisäksi räätälöimme luontomatkoja mm. lintu- ja villieläinharrastajille, luontovalokuvaajille sekä luonnonsuojelusta kiinnostuneille. Ota meihin yhteyttä ja ala suunnitelemaan seuraavaa matkaasi! info(ät)mandalatravel.fi 

Katso kaikki kiertomatkalähdöt 2024-2025 -lista

Mandalan opastetut luontomatkat

Kysy räätälöityä matkaa

Eivätkö ryhmämatkan päivämäärät sovi sinulle, tai etkö löydä matkaohjelmistamme haluamaasi kohdetta? Matkustatko mieluummin omassa, yksityisessä ryhmässäsi? Tutustu alla oleviin, suoraan varattavissa oleviin luontomatkapaketteihin, tai pyydä meiltä tarjous räätälöidystä matkasta!

Toteutamme räätälöidyt luontomatkat ryhmämatkakohteidemme lisäksi lukuisille muille alueille, mukaan lukien eksoottiset luontokohteet kokeneille matkailijoille. Räätälöidyt matkaohjelmat englanninkielisellä opastuksella onnistuvat yksin, kaksin tai omalla porukallanne. Ota rohkeasti yhteyttä - kokenut henkilökuntamme auttaa mielellään matkatarpeissasi: info(ät)mandalatravel.fi 

Räätälöidyt luontomatkat esimerkkejä

Chat on WhatsApp