AdobeStock 62044020
Man-hiking-silhouette-in-Mount-Everest,Himalayan-618202000 4638x3045
Argentiina
Woman-with-backpack-on-suspension-bridge-in-rainforest-509184494 5580x3720
Young-Woman-Exploring-the-Jungle-172454968 3000x2000

Vaellusmatkat 2023

Maailman parhaat vaellukset Aasia, Afrikka, Eurooppa, Etelä-Amerikka

Vaellusmatkat vuorilla tai viidakossa avaavat kokonaan uuden maailman, suuntasipa matkasi Aasian, Afrikan, Etelä-Amerikan tai Euroopan vaelluskohteisiin. Vaeltaminen luonnossa tai vuorilla tuo kasvit, eläimet, ihmiset ja kulttuurit lähelle, aivan käsin kosketeltavaksi. Vaeltaessa on hyvää aikaa tutustua matkaseuralaisiin ja paikallisiin. Saat oivan tilaisuuden rauhoittua ja antaa ajatusten virrata. Vaeltaminen voi olla myös itsensä voittamista ja fyysisten sekä henkisten voimavarojen testaamista.

Mandala Travelin vaellusmatkat ovat todellisia tutkimusmatkoja paitsi eksoottisiin kohteisiin, myös omaan kehoon ja mieleen. Olemme etsineet ja tutkineet joukon kiinnostavia ja ainutlaatuisia kohteita, joiden salaisuudet aukeavat vain jalan. Valikoimassamme on monenlaisia vaihtoehtoja eri puolilta maailmaa ja kaikentasoisille vaeltajille. Kiinnostavatpa sinua Andit, Alpit, Himalaja, Kilimanjaro, Dolomiitit, Islanti, Kirgisia tai Kappadokia, olit sitten ensikertalainen tai jo lähes kaiken kokenut ja nähnyt vaeltaja, löytyy valikoimastamme varmasti sopiva vaellusmatka sinulle.

Suosittuja klassikkoja ovat Everest Base Camp vaellus, Annapurna Circuit vaellus, Kilimanjaron vaellukset sekä Perun Machu Picchu vaellus.

Voit lähteä vaellusmatkalle myös omassa, yksityisessä ryhmässäsi: tarjoamme opastettujen vaellusten lisäksi räätälöityjä vaellusmatkoja ympäri maailmaa, englanninkielisen paikallisoppaan kanssa. Vuoristovaellusten lisäksi tarjoamme suuren joukon kevyempiä patikointimatkoja ympäri maailmaa. Valitse omasi ja koe unohtumaton elämys!


Tutustu Mandalan aktiivimatkoihin: 
Patikointimatkat, KiipeilymatkatPyöräilymatkatSukellusmatkat

Lisätietoja aktiivimatkojen vaikeusasteista

Mandalan opastetut vaellusmatkat

Kysy räätälöityä matkaa

Eivätkö ryhmämatkan päivämäärät sovi sinulle, tai etkö löydä matkaohjelmistamme haluamaasi kohdetta? Matkustatko mieluummin omassa, yksityisessä ryhmässäsi? Pyydä meiltä tarjous räätälöidystä matkasta!

Toteutamme räätälöidyt matkat ryhmämatkakohteidemme lisäksi lukuisille muille alueille, mukaan lukien eksoottiset kohteet kokeneille matkailijoille. Räätälöidyt matkaohjelmat englanninkielisellä opastuksella onnistuvat yksin, kaksin tai omalla porukallanne. Ota rohkeasti yhteyttä - kokenut henkilökuntamme auttaa mielellään matkatarpeissasi: info@mandalatravel.fi