Räätälöidyt matkat

Räätälöidyt matkapaketit ryhmille ja yksityisasiakkaille


Haluatko matkustaa omassa, yksityisessä ryhmässäsi? Toteutamme räätälöidyt matkat ryhmämatkakohteidemme lisäksi lukuisille muille alueille. Asiakkainamme on niin yksittäisiä henkilöitä, pariskuntia, kaveriporukoita, opiskelijoita, yrityksiä, yhteisöjä, järjestöjä, yhdistyksiä kuin matkailu- ja kiipeilykerhojakin.

Autamme sinua suunnittelemaan juuri oman näköisesi matkan. Voit myös valita jonkin valmiista ohjelmistamme ja muokkaamme sitä tarpeittesi mukaan. Pidämme räätälöityjen matkojen palvelun samalla tasolla ryhmämatkojemme kanssa, tai halutessasi saat kauttamme vain vaikkapa majoitukset ja kuljetukset kohdemaassa tai pelkän vaellusretken.

Miksi valita Mandala Travel räätälöimään sinun matkasi?:
- Meillä on hyvät yhteistyökumppanit ja paljon kokemusta ympäri maailmaa;
- Toteutamme myös erityisen haastavat kohteet sekä retkikunnat.

Tarjoamme täyden palvelun opastettuja matkoja englanninkielisellä opastuksella ja henkilökohtaisella palvelulla. Voimme halutessanne tarjota myös räätälöidyille ryhmille suomalaisen matkanjohtajan.

Suosituimmat räätälöidyt matkat sijoittuvat mm. Afrikan safareille, Galapagossaarille, Siperian junamatkoille ja Nepalin vaelluksille. Järjestämme matkoja myös kohteisiin, joissa ei voi matkustaa omatoimisesti, tai se on erityisen hankalaa. Tällaisia kohteita ovat mm. Tiibet, Bhutan, Pohjois-Korea, Myanmar, Turkmenistan ja Sudan.

Tutustu räätälöityihin aktiivimatkoihin tästä

Tutustu räätälöityihin luonto- ja kulttuurimatkoihin tästä

Usein kysyttyjä kysymyksiä räätälöidyistä matkoista

Miten varaan matkan?

Erikoisryhmät

Kokoa oma porukka tai järjestä oma matka, me vastaamme palveluista. Järjestä matka työporukalle, kaveriporukalle, yhdistykselle tai kerholle. Mandala Travel tarjoaa joustavan palvelun lisäksi erittäin kilpailukykyisen hinnoittelun tilausryhmille. Voit ryhmän kasaamalla vaikkapa rahoittaa oman matkasi. Yli 10 henkilön ryhmille myös suomalaisen matkajohtajan kustannukset ovat usein kohtuulliset. Matka voi suuntautua minne tahansa ja ryhmäkoko voi olla miten pieni tai suuri tahansa.

Opastetut matkat yksin, kaksin tai omalla pienellä porukalla

Haaveilit sitten viikon rantalomasta tai pitkästä ja eksoottisesta kiertomatkasta, henkilökuntamme pystyy varmasti auttamaan sinua matkasi toteuttamisessa. Palvelu toimii kaikissa kohteissamme ja luotettavat paikallisoperaattorit vastaavat matkajärjestelyistä paikan päällä. Ota rohkeasti yhteyttä kaikissa matkailuun liittyvissä tarpeissasi, kokenut henkilökuntamme auttaa mielellään.

Kansainväliset ryhmät

Monet paikallisista yhteistyökumppaneistamme järjestävät myös omia kansainvälisiä ryhmämatkoja. Etenkin, jos olet liikkeellä itseksesi, voi tämä olla ainoa järkevän hintainen vaihtoehto opastetulle matkalle kiehtovaan kohteeseen. Mandalan omien lähtöjen sijasta matkaseuranasi on tällöin eri maista saapuvia samanhenkisiä matkailijoita.

Kohdematkat

Maailmassa on lukuisia hienoja kaupunkeja, rantoja, kansallispuistoja sekä kiehtovia kulttuurikohteita joihin ei tehdä valmismatkoja. Me voimme järjestää sinulle unelmiesi rantaloman kaukaisilla paratiisirannoilla, eksoottisilla saarilla, villieläinten asuttamissa safaripuistoissa tai sykkivissä metropoleissa. Tarvittavat palvelut, kuten lennot, kuljetukset ja majoitukset hoituvat kätevästi ja nautit olostasi paikan päällä ilman suuria turistimassoja.

Maailmanympärimatkat

Maailmanympärimatka on monen suurin matkailuhaave, joka on paljon kuviteltua helpompi toteuttaa. Tunnetuimmille reiteille lentoliput saa kohtuuhintaan ja voit itse päättää miten paljon aikaa ja ohjelmaa mihinkin haluat. Mandalan henkilökunnalla on takana useampia maailmanympärimatkoja ja autamme mielellämme niiden järjestelyssä.

Esimerkkejä toteutetuista matkoista:

Kilimanjaro yhdelle

Yhden naisen retkikunta valloitti Kilimanjaron huipun Tansaniassa apunaan oma opas, kokki, sekä kantajat. Pakettiin kuului täysihoito ja oma safarijeeppi käytti matkalaisen myös safareilla, kuljettajan vastatessa myös majoitusten sujuvuudesta alueella.

Kaveriporukka ei saanut lomia sopimaan ryhmälähtöömme, joten samalla ohjelmalla toteutimme heille oman ryhmän.

Ugandan gorillat kansainvälisessä ryhmässä

Ilman matkaseuraa ollut mies liittyi yhteistyökumppanimme kansainväliseen ryhmään ja lähti Ugandaan jäljittämään vuorigorilloja ja simpansseja. Pienessä ryhmässä oli seurana amerikkalainen ja kanadalainen pariskunta ja matkan hinta oli omaa lähtöämme edullisempi, opastuksesta vastasi englanninkielinen paikallisopas.

Oma ryhmä Mount Kenyalla

Ryhmä opettajia kokosi oman ryhmän Mount Kenyan vaellukselle Keniassa, johon yhdistettiin omaa ohjelmaamme pidempi safariosuus. Afrikan safareilla käytetään yksityisiä, jatkettuja safarijeeppejä, joita ajaa oma opas/kuljettaja. Illat vietetään viihtyisissä majapaikoissa.

Afrikan safarit pienryhmille

Suurin osa safarimatkoistamme toteutetaan räätälöitynä pariskunnille, kaveriporukoille ja perheille. Nuoremmatkin lapset innostuvat eläimistä ja omalla ajoneuvolla päivän pituuden voi päättää itse. Ajoneuvoihin voi ottaa omia eväitä tai nauttia osan aikaa vaikkapa majapaikan uima-altaasta.

Häämatka Ecuadoriin

Pariskunta teki häämatkan Ecuadoriin. Pyöräilyoperaattorimme järjesti tukiajoneuvon, maastopyörät, kuljettajan ja oppaan Andeilta Amazonille -reitillämme, jonka jälkeen pariskunta lennätettiin Galapagossaarille nauttimaan huimista luontokokemuksista. Myös vaellus- ja pyöräilymatkat onnistuvat hyvin vaikka kahdestaan.

Hyväntekeväisyyshanke Guatemalassa

Järjestimme majoitukset ja kuljetukset Guatemalassa avustushankkeen ajaksi, jonka jälkeen tehtiin nousu maan korkeimmalle huipulle ja vaellettiin täysin muiden matkailijoiden ulottumattomissa maan ylänköalueella. Paikallinen yhteistyökumppanimme järjesti kaikki retkipalvelut, mukana oli suomalainen vuorimatkoihin erikoistunut matkanjohtaja.

Siperian junarata

Kuuden eläkeläisen ryhmä toteutti haaveensa matkustaa Siperian junaradalla. Järjestimme junaliput sekä oppaat vastaan kaikille asemille, retket kohdekaupunkeihin sekä paluulennot Suomeen. Osa ryhmästä jäi tuttujen luokse Kaukoitään. Kaikki sujui mutkattomasti ja ajallaan, matkan varrella vierailtiin Moskovassa, Baikal-järvellä ja Mongolian arojen jurttaleireissä sekä Pekingin nähtävyyksillä.

Trans-Mongolian rautatielle olemme järjestäneet myös 23 hengen räätälöidyn luontomatkan suomalaisella matkanjohtajalla, pienempiä räätälöityjä ryhmiä sekä nuorenparin häämatkan. Nuorille ja omatoimisemmille jätettiin kohteissa hieman liikkumavaraa ja osa retkistä järjestettiin tarvittaessa paikanpäällä. Kokenut henkilökuntamme neuvoi myös miten liikkua ja kokea kohteita omatoimisesti.

Eksoottisia kohteita kokeneille

Paljon matkustanut pariskunta sai kauttamme täyden palvelun paketin ja viisumit Turkmenistaniin, jossa ei törmätty muihin matkailijoihin. Seuraavaksi järjestimme matkan todella tuoreeltaan matkailuun panostaneeseen, vain muutaman tuhannen vuotuisen vierailijan Sudaniin. Olemme toteuttaneet räätälöityjä matkoja myös mm. astetta eksoottisempiin Tadzhikistaniin, Guyanaan ja Kongon tasavaltaan.

Ukrainan kierto ja Tshernobyl

Pohjois-Korean matkalaiset innostuivat erikoisista kohteista, joten seuraava matka suunniteltiin Ukrainaan. Matkaan sisällytettiin vierailu Tshernobylissä.

Pankin matkailukerho Pohjois-Koreaan

Matkailukerho toteutti kauttamme suomalaisen matkanjohtajan vetämän erikoismatkan upeaan Pohjois-Koreaan. Poiketen omasta ohjelmastamme paluu Kiinaan sujui junalla. Isokin ryhmä liikkui sujuvasti alueella, eikä matkalla törmätty kuin muutamaan muuhun matkailijaan.

Opiskelijoiden valmistujaismatka Thaimaahan

Opiskelijajärjestö halusi 50:lle valmistujalle matkan hieman erikoisempaan rantakohteeseen. Ryhmälle järjestettiin lennot ja kuljetukset Thaimaan massaturismin ulkopuolisille saarille. Kohteena oli kaksi erillistä saarta, joista toinen tarjosi enemmän luonnonrauhaa ja toinen hieman reilummin iltaelämää nuorekkaalle ryhmälle.

Huom: Voit myös valita valmiin matkaohjelman kotisivuiltamme sinulle sopivana ajankohtana. Lähes kaikki ryhmämatkamme voidaan toteuttaa englanninkielisellä opastuksella, mikäli minimiryhmäkoko matkalle ei täyttyisi. Englanninkielisellä opastuksella toteutettavien räätälöityjen matkapakettien hinnat ovat pääosin erittäin kilpailukykyisiä. Pyydä rohkeasti tarjous täyden palvelun matkasta: info(ät)mandalatravel.fi

Lukuisia valmiita matkaohjelmia ja esimerkkejä löydät verkkosivuiltamme:

Tutustu myös:

Chat on WhatsApp