AdobeStock 78620813

Räätälöidyt kiertomatkat

Matkalle omassa yksityisessä ryhmässä

Tervetuloa Mandalan räätälöityjen matkojen maailmaan!

Mandala Travelin tiimillä on yli 20 vuoden kokemus vaativien matkojen järjestämisestä eri puolilla maailmaa. Osa henkilökunnastamme sekä matkanjohtajistamme on asunut tai viettänyt pitkiä aikoja kohdemaissamme. Tämä takaa sen, että tiedämme ja tunnemme kohteemme erinomaisesti.

Tarjoamme asiakkaillemme asiantuntemusta ja yksilöllisiin tarpeisiin räätälöityjä matkoja. Rakennamme mielellämme juuri sinulle tai omalle porukallesi sopivan matkan. Räätälöity matka voi sisältää kansainväliset lennot, kuljetukset kohdemaassa, majoituksen, aktiviteetit, sekä englantia puhuvan paikallisoppaan palvelukset, tai vain osan näistä. Olemme erikoistuneet eksoottisiin ja hankalasti järjestettäviin matkakohteisiin, olipa kohteenasi Himalaja, Kaakkois-AasiaLähi-Itä, Etelä- ja Keski-Amerikka, Kaukasia tai Afrikka. Meillä on parhaat paikalliset yhteistyökumppanit kohdemaissamme ja takaamme ensiluokkaisen palvelun ja matkakokemuksen.

Pyydä meiltä tarjous räätälöidystä matkasta! Ota rohkeasti yhteyttä - kokenut henkilökuntamme auttaa mielellään matkatarpeissasi: info@mandalatravel.fi 

Usein kysyttyjä kysymyksiä räätälöidyistä matkoista  

Matkatuotantomme kattaa koko maailman. Alla muutamia esimerkkejä räätälöidystä matkoistamme:

Räätälöidyt kulttuurimatkat esimerkkejä

Chat on WhatsApp