AdobeStock 78620813

Räätälöidyt kiertomatkat

Matkalle omassa yksityisessä ryhmässä

Tervetuloa Mandalan räätälöityjen matkojen maailmaan!

Mandala Travelin tiimillä on yli 20 vuoden kokemus vaativien matkojen järjestämisestä matkakohteisiin eri puolilla maailmaa. Osa henkilökunnastamme sekä matkanjohtajistamme on asunut tai viettänyt pitkiä aikoja kohdemaissamme. Tämä takaa sen, että tiedämme ja tunnemme kohteemme erinomaisesti.

Tarjoamme asiakkaillemme asiantuntemusta ja yksilöllisiin tarpeisiin räätälöityjä matkoja. Rakennamme mielellämme juuri sinulle tai omalle porukallesi sopivan matkan. Räätälöity matka voi sisältää kansainväliset lennot, kuljetukset kohdemaassa, majoituksen, aktiviteetit, sekä englantia puhuvan paikallisoppaan palvelut, tai vain osan näistä.

Olemme erikoistuneet eksoottisiin ja hankalasti järjestettäviin matkakohteisiin: Olipa kohteenasi Himalaja, Kaakkois-AasiaLähi-Itä, Etelä- ja Keski-Amerikka, Kaukasia tai Afrikka, meillä on parhaat paikalliset yhteistyökumppanit kohdemaissamme ja takaamme ensiluokkaisen palvelun ja matkakokemuksen. Alta löydät lukuisia, saman tien varattavissa olevia esimerkkejä räätälöidyistä matkaohjelmista hintoineen alk. 2 henkilölle.

Jos et löydä tältä sivulta mieleistäsi matkaohjelmaa, pyydä meiltä tarjous räätälöidystä matkasta omassa, yksityisessä ryhmässä! Ota rohkeasti yhteyttä - kokenut henkilökuntamme auttaa mielellään matkatarpeissasi: info(ät)mandalatravel.fi 

Lue myös: Usein kysyttyjä kysymyksiä räätälöidyistä matkoista  

Matkatuotantomme kattaa lähes koko maailman. Alla muutamia esimerkkejä räätälöidystä matkoistamme:

Räätälöidyt kulttuurimatkat esimerkkejä

Räätälöidyt safarimatkat esimerkkejä

Räätälöidyt luontomatkat esimerkkejä

Chat on WhatsApp