AdobeStock 5680276
AdobeStock 102014043
kenia safari  (4)
kenia safari  (6)
kenia safari  (1)
kenia safari  (11)
uganda gorillat matkat 2
tansania matkat matkapaketit 5
kenia safari  (8)
kenia safari  (7)

Safarimatkat

Safarilla näet mahtavat villieläimet läheltä

Safarimatka viittaa vahvasti villieläinten asuttamiin savanneihin ja viidakon äänistä täyttyviin iltoihin. Swahilinkielinen sana safari tarkoittakiin juuri matkaa. Safarimatkat ovat yksi koko matkailualan hienoimmista elämyksistä, villin, elävän luonnon kohtaamisen ollessa sykähdyttävä kokemus missä päin maailmaa tahansa. Mandala Travel tarjoaa safari- ja luontomatkapaketteja itäisen ja eteläisen Afrikan safarikohteiden lisäksi Aasiaan ja Etelä-Amerikkaan.

Gorillan jäljitys Ugandassa, Itä-Afrikan klassiset villieläinsafarit Keniassa ja Tansaniassa, Intian tiikerisafarit, Namibian, Botswanan ja Etelä-Afrikan safarikohteet, Nepalin sarvikuonosafari tai Sri Lankan villien norsulaumojen seuraaminen upeissa kansallispuistoissa edustavat tyypillistä mielikuvaa jeepillä tai jalan tehtävästä safarimatkailusta. Safarimatkan ei kuitenkaan tarvitse jäädä tähän. Myös esimerkiksi Ecuadorin Galapagossaarilla liskot, kilpikonnat, linnut ja hylkeet ovat lähes käsin kosketeltavissa. Luontoretket Perun, Ecuadorin tai Brasilian Amazonin viidakoissa tai Pantanalin suoalueella tarjoavat ainutlaatuisia kohtaamisia paikallisen eläimistön kanssa.

Safarimatkojen suunnittelussa kannattaa aina kääntyä asiantuntijan puoleen. Safarien tarjonta on värikästä ja hintahaitari melkoinen, mutta tärkeintä on kuitenkin löytää juuri sinun toiveitasi vastaava safarimatka, joka antaa ikimuistoisen luontoelämyksen. Meillä Mandala Travelissa on vuosikymmenien kokemus luonto- ja safarimatkailusta - ota yhteyttä ja kysy lisää!

Miten varaan matkan?

Usein kysytyt kysymykset Mandalan matkoista

Katso kaikki kiertomatkalähdöt 2024-2025 -lista

Kysy räätälöityä matkaa

Eivätkö ryhmämatkan päivämäärät sovi sinulle, tai etkö löydä matkaohjelmistamme haluamaasi kohdetta? Matkustatko mieluummin omassa, yksityisessä ryhmässäsi? Pyydä meiltä tarjous räätälöidystä safarimatkasta!

Toteutamme räätälöidyt luonto- ja safarimatkat ryhmämatkakohteidemme lisäksi lukuisille muille alueille, mukaan lukien eksoottiset kohteet kokeneille matkailijoille. Räätälöidyt matkaohjelmat englanninkielisellä opastuksella onnistuvat yksin, kaksin tai omalla porukallanne. Ota rohkeasti yhteyttä - kokenut henkilökuntamme auttaa mielellään matkatarpeissasi: info(ät)mandalatravel.fi

Mandalan opastetut safarit ja luontomatkat

Tästä linkistä pääset Mandalan safarimatkojen maailmaan tutkimaan interaktiivisia matkaohjelmia. 

Chat on WhatsApp