AdobeStock 52719868

Kiipeilymatkat

Haasta itsesi ja valloita vuoret turvallisesti

Vuorivaellukset, vaellushuiput ja kiipeilymatkat vievät sinut syvälle luontoon ja vuoristoon vain harvojen kulkemille reiteille. Vuorimatkat ovat todellisia haasteita ja joillekin ”kerran elämässä” -kokemuksia. Näillä matkoilla majoitutaan yleensä teltoissa, alkeellisemmissa majataloissa tai vuoristomajoissa. Kiipeilymatkat ovat fyysisiä ja henkisiä haasteita, joilla mitataan sisua ja kestävyyttä. Ne ovat myös erittäin palkitsevia, ja viikkojen uurastus korvataan ennenkokemattomilla maisemilla sekä tietysti valloitetuilla vuorilla.

Mandala Travel on kiipeilymatkojen pioneeri Suomessa. Mandala Travelin vuorimatkat suuntaavat mm. Himalajalle, Keski-Aasiaan, Kaukasusvuoristoon, Andeille ja Afrikkaan. Suurin osa vuorimatkoistamme on haastavia, mutta vain vähän teknisiä taitoja vaativia retkiä. Niille voi osallistua, vaikka ei olisikaan kokenut vuorienkävijä. Kohteet usein kuitenkin vaativat, että olet luottavainen omaan kuntoosi tai valmis harjoittelemaan päättäväisesti matkaa varten. Kokeneet ja ammattitaitoiset matkanjohtajamme sekä paikallisesti akkreditoituneet vuoristo-oppaamme pitävät sinusta aina huolen.

Mandala Travelin kiipeilymatkoihin sisältyvät kaikki tekniset kiipeilyvarusteet, jotka saat käyttöösi lainaan matkan ajaksi ja vältyt kalliilta hankinnoilta. Autamme tarvittaessa myös muiden varusteiden valinnassa ja hankinnassa.

Tutustu Mandalan aktiivimatkoihin: 
Vaellusmatkat, Patikointimatkat, PyöräilymatkatSukellusmatkat

Lisätietoja aktiivimatkojen vaikeusasteista