Woman-with-backpack-on-suspension-bridge-in-rainforest-509184494 5580x3720

Aktiivimatkat

Liikuntamatkat ja hyvinvointilomat reippaassa seurassa

Mandala Travelin aktiivimatkat upeisiin maisemiin ja eksoottisiin kohteisiin sopivat lähes kaiken kuntoisille motivoituneille liikkujille. Aktiivimatkamme suuntaavat Himalajalle, Aasiaan, Afrikkaan, Keski- ja Etelä-Amerikkaan sekä Euroopan eri kohteisiin, Alpeilta Pyreneille, Karpaateille, sekä Kaukasuksen ja Balkanin vuorille. Alta ja oheisista linkeistä löydät eritasoiset aktiivilomat, kävely- ja patikointimatkat, vaellusmatkat maailman hienoimmissa vaelluskohteissa, pyöräilymatkat eri puolilla maailmaa, sekä vaellushuiput ja kiipeilymatkat maailman hienoimmilla vuoristoalueilla.

Vaeltaminen ja vuorilla liikkuminen on loistava tapa kokea matkakohteen kulttuuri ja luonto sekä kohdata kohdemaan paikalliset asukkaat. Aktiivimatkatarjontamme on monipuolinen; matkavaihtoehtoja löytyy helpoista, kaikille peruskuntoisille sopivista patikointimatkoista eritasoisiin vaellus-, via ferrata- ja polkupyörämatkoihin sekä fyysisesti vaativampiin vaellushuippuihin. Haluamme tarjota aktiivimatkoillamme ennen kaikkea elämyksiä ja mahdollisuuksia haastaa itseään fyysisesti, kokeilla rajojaan turvallisessa ympäristössä. Aktiivilomalle voi lähteä suomalaisessa ryhmässä tai räätälöitynä omassa, yksityisessä ryhmässäsi.

Lisätietoa aktiivimatkoistamme:

Patikointi opastetut ryhmämatkat

Vaellus opastetut ryhmämatkat


Haluatko räätälöidyn matkan omalle porukalle? 

Mandalan matkaekspertit räätälöivät matkakokonaisuuksia yksilöllisiin tarpeisiin. Toisin kuin monilla muilla matkatoimistoilla, Mandalalla ei ole minimimatkustajamäärää räätälöidyille matkoille. Voit lähteä matkaan yksin, kaksin, perheen kanssa, kaveriporukalla tai koota oman ryhmän tietyllä teemalla ja haluamillasi kohteilla ja toimia ryhmän kerääjänä. 

Pyydä meiltä tarjous mieleiseesi kohteeseen ja ajankohtaan. Meillä on laaja yhteistyökumppaneiden verkosto ympäri maailmaa, joiden kanssa olemme tehneet pitkään yhteistyötä.  Henkilökunnallamme on vuosikymmenten kokemus matkaunelmien toteuttamisesta ja mitä eksoottisimmissa kohteissa matkustamisesta ja opastamisesta. Voit olla varma, että matkanjärjestelyt sujuvat kohteissa ja että olet ammattilaisten matkassa. 

Ota yhteyttä niin keskutellaan lisää!  

Kysymyksiä ja vastauksia räätälöidyistä matkoista

Katso myös heti varattavissa olevat: (Minimiryhmäkoko 2 hlö):
Räätälöidyt aktiivimatkat     Räätälöidyt kiertomatkat

Chat on WhatsApp