Woman-with-backpack-on-suspension-bridge-in-rainforest-509184494 5580x3720

Aktiivimatkat

Liikuntamatkat ja hyvinvointilomat reippaassa seurassa

Mandala Travelin aktiivimatkat sopivat lähes kaiken kuntoisille ja suuntaavat Himalajalle, Aasiaan, Afrikkaan, Keski- ja Etelä-Amerikkaan sekä Euroopan eri kohteisiin, Alpeilta Pyreneille, Karpaateille ja Balkanin vuorille. Alta ja oheisista linkeistä löydät kävely- ja patikointimatkat, vaellusmatkat maailman hienoimmissa vaelluskohteissa, pyöräilymatkat eri puolilla maailmaa, sukellusmatkat maailman parhaissa sukelluskohteissa, sekä vaellushuiput ja kiipeilymatkat eri puolilla maailmaa.

Vaeltaminen ja vuorilla liikkuminen on upea tapa kokea kohdemaan kulttuuri, luonto sekä kohdata paikalliset asukkaat. Aktiivimatkojen tarjontamme on monipuolinen; vaihtoehtoja löytyy helpoista, kaikille peruskuntoisille sopivista patikointimatkoista eritasoisiin vaellus-, via ferrata- ja polkupyörämatkoihin sekä fyysisesti hieman vaativampiin vaellushuippuihin. Haluamme tarjota aktiivimatkoillamme ennen kaikkea elämyksiä ja mahdollisuuksia haastaa itseään fyysisesti, kokeilla rajojaan turvallisessa ympäristössä.

Lisätietoa
Aktiivimatkojemme vaikeusasteista 
Mitä eroa on vaellus- ja patikointimatkalla?
Yleistä tietoa Mandala Travelin matkoista

Miten varaan matkan?  

Haluatko räätälöidyn matkan omalle porukalle? 

Mandalan matkaekspertit räätälöivät matkakokonaisuuksia yksilöllisiin tarpeisiin sopiviksi. Voit lähteä matkaan yksin, kaksin, perheen kanssa, kaveriporukalla tai koota oman ryhmän tietyllä teemalla ja haluamillasi kohteilla. 

Pyydä meiltä tarjous mieleiseesi kohteeseen ja ajankohtaan. Mandalalla on laaja yhteistyökumppaneiden verkosto ympäri maailmaa, joiden kanssa olemme tehneet pitkään yhteistyötä. Voit olla varma, että matkanjärjestelyt sujuvat kohteissa ja että olet ammattilaisten matkassa. 

Patikointi opastetut ryhmämatkat

Sukellus opastetut ryhmämatkat


Haluatko räätälöidyn matkan omalle porukalle? 

Mandalan matkaekspertit räätälöivät matkakokonaisuuksia yksilöllisiin tarpeisiin. Toisin kuin monilla muilla matkatoimistoilla, Mandalalla ei ole minimimatkustajamäärää. Voit lähteä matkaan yksin, kaksin, perheen kanssa, kaveriporukalla tai koota oman ryhmän tietyllä teemalla ja haluamillasi kohteilla ja toimia ryhmän kerääjänä. 

Mandalalla on laaja yhteistyökumppaneiden verkosto ympäri maailmaa, joiden kanssa olemme tehneet pitkään yhteistyötä. Henkilökunnallamme on vuosikymmenten kokemus matkaunelmien toteuttamisesta ja mitä eksoottisimmissa kohteissa matkustamisesta ja opastamisesta. 

Ota yhteyttä niin keskutellaan lisää!  

Kysymyksiä ja vastauksia räätälöidyistä matkoista

Katso myös heti varattavissa olevat (Minimiryhmäkoko 2 hlö):
Räätälöidyt aktiivimatkat     Räätälöidyt kiertomatkat

 

Chat on WhatsApp