Mandala Travel - oikeita matkoja

Mandala Travel on suomalainen, työntekijöidensä omistama matkanjärjestäjä ja matkatoimisto, joka on perustettu vuonna 2008. Erikoisalaamme ovat pienryhmien sekä räätälöityjen aktiivi- ja kiertomatkojen toteuttaminen kaukomaihin. Henkilökuntamme koostuu kokeneista matkailun ammattilaisista, ja useimpiin kysymyksiin löytyy vastaus omakohtaisista kokemuksistamme eri puolilla maailmaa.

Mandalan perustajakaksikko Mika Itävaara ja Miikka Ukkonen ovat pioneereja kaukomaille suuntautuvien aktiivi-, luonto- ja kulttuurimatkojen järjestämisessä. ”Olimme alkumetreiltä mukana käynnistämässä vuorimatkoja ja Aasian matkatuotannon ystävillemme Aventuralle, ja firman ensimmäisiä työntekijöitä ja matkanjohtajia", muistelee Itävaara.

Mika oli ollut sittemmin Aasia-spesialistina Englannissa suuren matkatoimiston palveluksessa, joka järjesti opastettuja aktiivi- ja kiertomatkoja ympäri maailmaa. ”Aloimme kokeilemaan tätä samaa formaattia Suomessa 2000-luvun alkupuolella.” Mandala Travelin toiminta käynnistyi vuonna 2008 Mikan palattua Suomeen Kaakkois-Aasiasta, missä hän oli johtanut muutaman vuoden suuren kansainvälisen konsernin omistamaa matkailuoperaattoria. Miikka oli edeltävinä vuosina kasvattanut menestyksekkäästi vaellusmatkojen suosiota Suomessa.

Mandalassa yhdistyy parin vuosikymmenen aikana kartutettu alan ammattitaito, kohdetuntemus, kontaktiverkosto sekä vaikutteet ulkomailla toimivista organisaatioista, omat aktiiviharrastukset ja polte tutkia maailman upeimpia ja kummallisimpia matkakohteita ja järjestää niihin ikimuistoisia matkoja. Mandalan tiimi on käynyt yhteensä n.100 maassa ja kartoittanut vuosien ajan parhaita yhteistyökumppaneita palvelemaan matkaajiamme. 

Mandala Travel tunnetaan asiantuntemuksesta, hyvästä ja henkilökohtaisesta palvelusta sekä erinomaisesta hinta-laatusuhteesta. Olemme panostaneet viimevuosina digitalisaatioon ja teknologiaan ja pyrkineet tekemään matkojen varaamisesta mahdollisimman vaivatonta. Kaikki matkamme ovat varattavissa Mandalan verkkosivujen kautta. Jos et löydä sopivaa matkaa tai etsimääsi tietoa, lähetä meille sähköpostia niin palaamme asiaan mahdollisimman pian.

HUOM: Teemme edelleen töitä etäkonttoreilta käsin kuten monet muut tiimit ja yritykset. Osa meistä on pääkaupunkiseudun ulkopuolella. 

Ota yhteyttä: 
Puh: 09-348 9899
Sposti: info(at)mandalatravel.fi

Y-tunnus: 2201839-1

Kuulumme Suomen matkatoimistoalan liittoon ja Kilpailu- ja Kuluttajaviraston valmismatkarekisteriin

Yleistä tietoa Mandala Travelin matkoista

Mandala Travelin kestävän kehityksen tavoitteet

Mikä on mandala?

Mandala on sanskriitin kieltä ja tarkoittaa ympyrää tai yhteyttä. Se viittaa vahvasti Himalajan alueen buddhalaiseen kulttuuriin, jossa näillä pyöreillä geometrisilla kuvioilla esitetään maailmankaikkeutta, elämän kiertokulkua ja matkaa nirvanaan eli valaistumiseen. Mandaloita on tehty myös muissa kiehtovissa kulttuureissa kuten Amerikan intiaanien keskuudessa. Jokainen matka on meidän oma mandalamme - teos, joka syntyy lukuisista eri elementeistä, väreistä, hahmoista ja maisemista muodostaen eheän kokonaisuuden. Suunnittelemme ainutkertaisten ja monipuolisten elämysten ja kokemusten kirjon, jonka haluamme jakaa asiakkaidemme kanssa. 

Chat on WhatsApp