Tuscany cycling edited
Coastal-cycling-497158405 4934x3294
Cambodia-cycling-tour
Young-woman-standing-with-bicycle-on-a-sea-coast-469299108 6017x3497
myanmar adventures7

Pyöräilymatkat 2024

Opastetut ryhmät ja räätälöidyt matkat omalle porukalle

Vanhan sanonnan mukaan kun kerran oppii pyöräilemään, muistaa sen taidon lopun elämänsä. Polkupyöräily eksoottisessa kohteessa on myös ikimuistoinen kokemus. Pyöräilymatkat ovat erinomainen ja ainutlaatuinen tapa tutustua uusiin matkakohteisiin, paikalliseen kulttuuriin, ihmisiin ja nähtävyyksiin. Pyöräillessä et ole aikataulujen armoilla, vaan pystyt kulkemaan pitkiäkin etappeja, jotka eivät ole aina muilla kulkuneuvoilla edes mahdollisia.

Aktiivimatkamme pyöräillen vievät sinut eri maanosien hienoimpiin kohteisiin, rauhallisia teitä ja polkuja pitkin. Olet ehkä pyöräillyt kotimaassa tai käynyt jo kokeilemassa sitä ulkomailla. Olemme kartoittaneet mielenkiintoisimmat pyöräilykohteet maailmalta ja tarjoamme kevyitä, kulttuuripainotteisia pyöräilymatkoja Euroopassa ja Aasiassa sekä Kuubassa, luonnon helmassa tapahtuvia pyöräreittejä, sekä vuoristoisia polkupyörävaelluksia eri puolilla maailmaa - jokaiselle jotain omien taitojen ja halujen mukaan.

Pyörien vuokraus sisältyy usein matkasi hintaan. Matkoilla, joiden hintaan ei sisälly polkupyörän vuokraa olemme neuvotelleet edulliset vuokrahinnat laadukkaista paikallisista maastopyöristä kohdemaissamme. Suosittelemme paikallisten pyörien käyttöä huollon ja varaosien saatavuuden vuoksi. Olet tervetullut pyöräilemään myös omalla pyörällä. Tällöin kannattaa kiinnittää huomiota pyörien pakkaamiseen sekä omien varaosien mukaan ottamiseen. Huomioithan myös, että lentoyhtiöt veloittavat oman tariffinsa mukaiset kulut erikoismatkatavaroista.

Tutustu muihin Mandalan aktiivimatkoihin: 
Patikointimatkat Vaellusmatkat - Kiipeilymatkat 

Lisätietoja aktiivimatkojemme vaikeusasteista

Miten varaan matkan?

Kaikki aktiivimatkalähdöt 2024-2025 kuukausittain

Kysy räätälöityä matkaa

Eivätkö ryhmämatkan päivämäärät sovi sinulle, tai etkö löydä matkaohjelmistamme haluamaasi kohdetta? Matkustatko mieluummin omassa, yksityisessä ryhmässäsi? Pyydä meiltä tarjous räätälöidystä matkasta!

Toteutamme räätälöidyt matkat ryhmämatkakohteidemme lisäksi lukuisille muille alueille, mukaan lukien eksoottiset kohteet kokeneille matkailijoille. Räätälöidyt matkaohjelmat englanninkielisellä opastuksella onnistuvat yksin, kaksin tai omalla porukallanne. Ota rohkeasti yhteyttä - kokenut henkilökuntamme auttaa mielellään matkatarpeissasi: info(ät)mandalatravel.fi 

Chat on WhatsApp