Culture tour
bhutan-mother-child
kenia safari  (10)
Bhutan-dance-and-music-group-471558237 4896x3264
myanmar (19)
myanmar (23)
marokko matkat matkapaketit 6

Kulttuurimatkat

Kulttuurimatka avartaa!

Paikallisten ihmisten kohtaaminen on minkä tahansa matkan kohokohta. Mandala Travelin kulttuurimatkat syventävät käsitystä heidän elämästään ja arjestaan. Kulttuurimatka tutustuttaa myös kohdealueiden eri uskontoihin ja historiaan. Modernikin elämä eroaa usein kaukomailla omastamme. Vieraiden kulttuurien kautta voimme oppia myös omastamme.

Mandala Travel tarjoaa monipuolisen kattauksen kulttuuripainotteisia kiertomatkoja, joilla tutustutaan paikalliseen kulttuuriin ja historiaan monin tavoin. Liikumme harvoin vierailluista ja pitkään sulkeutuneista Bhutanista, Tiibetistä ja Myanmarista aina eksoottisten suurkaupunkien vilskeeseen. Syrjäisiltä aavikoilta syvälle sademetsiin löydämme toinen toistaan mielenkiintoisempaa elämää.

Upeimpien kulttuurikohteidenkin suurin nähtävyys on usein paikallinen elämä itsessään. Seuraa vaikkapa masai-heimon jäseniä heidän omilla asuinmaillaan Keniassa ja Tansaniassa, tutustu beduiinikulttuuriin Jordaniassa tai tee ostoksia paikallisilla toreilla Vietnamin kiertomatkalla. Kaikille kulttuurimatkoillemme voit lähteä turvallisin mielin, sillä asiantuntevat oppaamme opastavat paikallisiin tapoihin. Ryhmämatkojen lisäksi järjestämme myös räätälöityjä kulttuurimatkoja eksoottisiin kohteisiimme omassa, yksityisessä ryhmässäsi.

Miten varaan matkan?

Löydät kiertomatkalähdöt 2024 -listan tältä sivulta

Kulttuurimatkat suomalaisessa ryhmässä

Kysy räätälöityä matkaa

Eivätkö ryhmämatkan päivämäärät sovi sinulle, tai etkö löydä matkaohjelmistamme haluamaasi kohdetta? Matkustatko mieluummin omassa, yksityisessä ryhmässäsi? Pyydä meiltä tarjous räätälöidystä matkasta!

Toteutamme räätälöidyt matkat ryhmämatkakohteidemme lisäksi lukuisille muille alueille, mukaan lukien eksoottiset kohteet kokeneille matkailijoille. Räätälöidyt matkaohjelmat englanninkielisellä opastuksella onnistuvat yksin, kaksin tai omalla porukallanne. Ota rohkeasti yhteyttä - kokenut henkilökuntamme auttaa mielellään matkatarpeissasi: info@mandalatravel.fi 

Räätälöidyt kulttuurimatkat esimerkkejä

Chat on WhatsApp