Räätälöity matka - Etelä-Afrikka vuokra-autolla

Räätälöity matka - Etelä-Afrikka vuokra-autolla

Krugerin kansallispuisto, Swazimaa ja Natalin rannikko itsenäisesti autoillen

Räätälöity
9
Vuorokautta
2
Majoituksen taso

Matkan perustiedot

Tutustu Etelä-Afrikkaan omaan tahtiin vuokra-autolla ja koe monipuolinen kattaus maan parhaita maisemia. Matkalla Johannesburgista Durbaniin tutustut itsenäisesti Etelä-Afrikan maisemiin, historiaan ja paikallisiin perinteisiin. Ajat niin Blyde-joen kanjonin upeisiin maisemiin kuin Intian valtameren rannikolle Natalin maakuntaan, sekä pieneen eSwatinin eli Swazimaan kuningaskuntaan. Matkan kruunaavat eräät eteläisen Afrikan hienoimmista safarikohteista, monipuolisesta eläimistöstään tunnettu Krugerin kansallispuisto, Mkuzen riistansuojelualue sekä iSimangalison luonnonpuisto.

Huom: matkalla käytetyt majoitukset ovat pieniä ja varataan usein täyteen useita kuukausia ennen matka-ajankohtaa, joten teethän varauksesi matkalle ajoissa.

MINIMIRYHMÄKOKO 2 hlö

Matkaohjelma

1. päivä - JOHANNESBURG - GRASKOP

Saapuminen Johannesburgin kentälle, josta noudatte vuokra-autonne. Lentokentältä suuntaatte itään kohti Mpumalangan maakuntaa ja noin 4,5 tunnin ajomatkan päässä sijaitsevaa Graskopin pikkukaupunkia. Maisemat vaihtuvat matkan varrella ylätasangosta Lohikäärmevuoristoon solineen, laaksoineen ja huippuineen. Graskop sijaitsee aivan kuuluisan Panorama-reitin eteläpäässä.

HUOM: Hotellimajoitus kansainvälisen tavan mukaisesti alkaen klo 14:00. 

Graskop Hotel tai vastaava

2. päivä - GRASKOP - HAZYVIEW

Aamiaisen jälkeen suuntaatte kuuluisalle Panorama-reitille, jota pidetään yhtenä Etelä-Afrikan upeimmista matkakohteista. Pääsette ihailemaan Blyde-joen kanjonin alueen vaikuttavia maisemia maailman kolmanneksi syvimmän kanjonin varrella. Matkustatte majoittumaan Hazyview'n alueelle maailmaankuulun Krugerin kansallispuiston läheisyyteen seuraaviksi kahdeksi yöksi. (A)

Casa Do Sol Hotel & Resort tai vastaava

Kiertoajelu

3. päivä - Krugerin kansallispuisto

Koko päivä aikaa tutustua Etelä-Afrikan ehdottomasti parhaimpaan safaripuistoon, Krugerin kansallispuistoon. Puistossa pääsee ihailemaaan lähietäisyydeltä kulkuneuvoista käsin mm. norsuja, leijonia, sarvikuonoja ja puhveleita. (A)

Casa Do Sol Hotel & Resort tai vastaava

4. päivä - HAZYVIEW - MHLAMBANYATSI

Tänään matkanne jatkuu etelään, noin neljän tunnin ajomatkan päässä sijaitsevaan piskuiseen eSwatinin eli Swazimaan kuningaskuntaan, joka on yksi kolmesta Afrikan jäljellä olevasta monarkiasta, ja oiva paikka tutustua alueen perinteiseen kulttuuriin. Majoitutte viihtyisään hotelliin lähelle Mhlambanyatsin pikkukaupunkia ja maan pääkaupunkia Mbabanea. (A)

Foresters Arms Tai vastaava

5. päivä - MHLAMBANYATSI - MKUZE

Tänään palaatte Etelä-Afrikan puolelle ja saavutte KwaZulu-Natalin alueelle, jossa ensimmäinen kohteenne on Mkuzen pikkukaupunki ja riistansuojelualue, jossa on mahdollista tehdä lisämaksullisia safariajeluita tai opastettuja kävely- ja veneretkiä. Yövytte täällä seuraavat kaksi yötä. (A)

Ghost Mountain Inn Tai vastaava

6. päivä - MKUZE

Koko päivä aikaa Mkuzen alueella esim. safariajeluihin tai muihin retkiin. (A) 

Ghost Mountain Inn Tai vastaava

7. päivä - MKUZE - ST LUCIA

Matkanne jatkuu alle 2 tunnin ajomatkalla Intian valtameren rannikolle St Luciaan ja mm. virtahepojen, krokotiilien ja lukuisten lintulajien asuttamaan iSimangalison luonnonpuistoon, joka oli Etelä-Afrikan ensimmäinen UNESCOn maailmanperintökohde. Iltapäivällä on mahdollisuus osallistua lisämaksulliselle veneretkelle tällä monimuotoisella suistoalueella. (A)

Lidiko Lodge Tai Vastaava

8. päivä - ST LUCIA - DURBAN

Matkan viimeinen kohde on Durbanin rannikkokaupunki, joka on noin 3 tunnin ajomatkan päässä St Luciasta. Täällä on mahdollista tutustua kaupungin runsaaseen kulttuuritarjontaan ja ostosmahdollisuuksiin tai vain rentoutua Intian valtameren hiekkarannoilla. (A)

Riverside Hotel tai vastaava

9. päivä - DURBAN, PALUU

Ajo ja auton palautus Durbanin kansainväliselle lentokentälle. (A)

ATERIAT: [A] AAMIAINEN [L] LOUNAS [I] ILLALLINEN

Lisätiedot

Matkan hintaan sisältyy:

  • Matkaohjelmassa mainitut majoitukset 
  • Matkaohjelmassa mainitut ateriat
  • Autonvuokra 9vrk, Ryhmä B (VW Polo Vivo tai vastaava)
  • Auton vakuutus vuokra-ajalle.

Matkan hinta ei sisällä: 

  • Lentoja Etelä-Afrikkaan
  • Polttoainekuluja
  • Paikallisoppaiden tai suomalaisen matkanjohtajan palveluita
  • Matkavakuutusta tai viisumeita 
  • Matkaohjelmassa mainitsemattomia aterioita 
  • Ruokajuomia, pääsymaksuja ja muita henkilökohtaisia kuluja. 

Tietoa Etelä-Afrikan matkoista ja matkailusta

Suomen kansalaiset eivät tarvitse viisumia Etelä-Afrikkaan alle 3 kk kestävälle matkalle. Passin tulee olla voimassa vähintään 30 päivää matkan päättymisen jälkeen ja siinä tulee olla kaksi tyhjää sivua viranomaisten merkintöjä varten.

Etelä-Afrikkaan matkustaville suositellaan hepatiitti A- ja B- rokotteita sekä jäykkäkouristusrokotteen voimassaolon tarkistusta. Malariaa esiintyy ajoittain maan koillisosassa, mukaanlukien Krugerin kansallispuisto. Lisää tietoa rokotuksista saat lääkäriltäsi ja internetistä: http://rokote.fi  

Chat on WhatsApp