Adobestock%2061926221

Käyttöehdot

Mandala Travel -sivuston käyttöehdot

Nämä käyttöehdot asettavat ehdot ja oikeudet käyttää Mandala Travelin verkkosivuja. Käyttämällä Mandala Travelin verkkosivuja käyttäjä sitoutuu noudattamaan näitä käyttöehtoja sekä yksityisyydensuoja- sivulla mainittuja ehtoja. Jos käyttäjä ei hyväksy näitä ehtoja, hän ei ole oikeutettu käyttämään Mandala Travelin verkkosivuja millään tavalla.

1.    Matkan varaaminen

Jotta käyttäjä voi varata matkan, tulee hänen täyttää pyydetyt tiedot oikein ja totuudenmukaisesti. Matkojen palvelut varataan käyttäjän täyttämien tietojen mukaisesti, joten virheellisten tietojen korjaamisesta aiheutuneet kulut peritään käyttäjältä. Käyttäjän tietoja käytetään Mandala Travelin tietosuoja-käytäntöjen mukaisesti.
 
Mandala Travel pidättää oikeuden rajoittaa tai poistaa käyttäjä palvelustaan jos havaitsee annettujen tietojen olevan epätosia tai virheellisiä, tai jos käyttäjä rikkoo näitä käyttöehtoja.
 
Käyttäjä on itse vastuussa omien käyttäjätunnustensa ja salasanojensa tietoturvasta. Jos nämä joutuvat käyttäjästä johtuvista syistä vieraiden käyttäjien käsiin, on käyttäjä itse vastuussa tästä aiheutuneesta vahingosta.

2.    Sivuston sisältö

Tällä sivustolla on tietoja ja kuvia Mandala Travelin matkoista ja palveluista. Sivuilta on mahdollista varata matkoja tai kontaktoida Mandala Travelia. Kaikkia matkavarauksia koskevat Mandala Travelin Matkaehdot
 
Varaamme oikeuden keskeyttää tai rajoittaa palveluiden tarjoamista ilman ennakkovaroitusta käyttäjille.

3.    Palvelun saatavuus

Tuotteet ja palvelut ovat sivuilla tarjolla tilanteen mukaan, kuten ne on sivuilla kuvailtu. Emme takaa, että palvelut ja tuotteet ovat aina saatavilla. Mandala Travel ei vastaa, eikä ota vastuuta palvelun käyttökatkoista tai niistä aiheutuneista haitoista tai rajoituksista matkan varaamisen aikana.
 
Mandala Travel varaa oikeuden muuttaa ja/tai poistaa ohjelmia tai palveluita ilman ennakkoilmoitusta.

4.    Linkitykset kolmannen osapuolen sivuille ja palveluihin

Mandala Travelin sivuilla voi olla linkkejä kolmannen osapuolen sivuille tai palveluihin. Emme ota vastuuta näiden palveluntarjoajien sivuilla käyttämistä evästeistä tai vastaavista käyttäjää tukevista palveluista. Emme myöskään vastaa käyttäjän toiminnoista näillä sivuilla.

5.    Mandala Travelin sivujen käyttö

Käyttäjä voi kopioida, tulostaa tai muulla tavalla käyttää materiaalia jota sivuilta löytyy, omaan käyttöönsä. Käyttäjä ei saa kopioida, levittää tai muuttaa millään lailla materiaalia tai sisältöä jota sivuilta löytyy kaupalliseen käyttöön. Käyttäjä ei saa myöskään poistaa tai muokata mitään rekisteröityä materaalia tulostuksen, kopioinnin tai muun tallentamisen aikana.
 
Käyttäjä sitoutuu noudattamaan kaikkia lakeja, jotka koskevat tämän sivuston käyttöä eikä riko mitään niistä. Käyttäjä sitoutuu myös siihen, ettei toiminnallaan häiritse, loukkaa tai riko muiden tai tämän sivuston standardeja tai sääntöjä. Käyttäjä ei saa toiminnallaan rajoittaa, rikkoa tai häiritä millään tavalla sivuston toimintaa, tai kenenkään muun käyttäjän, tai muun sivustolla vierailen henkilön toimintaa sivuilla.
 
Jos Mandala Travel havaitsee jonkinlaista epäilystä siitä, että käyttäjä on syöttänyt vilpillisesti tietoja, tai käyttää tiliään vioittaakseen sivustoa tai muiden käyttäjien tietoja, voi Mandala Travel poistaa kyseisen toiminnan harjoittavan käyttäjän tiedot joko kokonaan tai osittain.

6.    Intellektuaalinen omaisuus

Mitään materiaalia jota sivuilta löytyy ei saa käyttää luvattomasti mihinkään kaupalliseen toimintaan. Kaikki tuotemerkit, logot ja url-osoitteet ovat Mandala Travelin omaisuutta, tai niihin on saatu erillinen lupa kyseiseltä omistajalta. Kaikki jotka ovat Mandala Travelin omistuksessa tällä sivustolla, ovat vain ja ainoastaan Mandala Travelin käytettävissä, ilman erikseen pyydettyä lupaa. Niitä ei saa kopioida, siirtää, tuhota eikä muokata muuhun käyttöön.

7.    Sivuston käyttäjän vastuu

Käyttäjällä on täysi vastuu sivuston käytöstä eikä Mandala Travel ota mitään vastuuta sivuston käytöstä johtuvista vahingoista, käyttäjälle tai kolmannelle osapuolelle.

8.    Korvaukset

Käyttäjä on velvollinen korvaamaan ja puolustamaan kaikkia Mandala Travelin toimintaan liittyviä ihmisiä kaikista korvausvaatimuksista ja/tai rangaistuksista, jos käyttäjä rikkoo näitä käyttöehtoja.

9.    Sivuston sisältöön liittyvät huomautukset

Jos käyttäjä huomaa sivustolla jotain sisältöä tai materaalia, joka rikkoo näitä käyttöehtoja tai muuten loukkaa muita käyttäjiä tai säädöksiä/lainsäädäntöä, käyttäjä on velvollinen ilmoittamaan asiasta Mandala Travelin yleiseen sähköpostiin.

10.    Sovellettava lainsäädäntö

Sivuston käyttö noudattaa Suomen lakeja. Kaikki riidat ratkaistaan suomalaisessa tuomioistuimessa.

11.    Käyttöehtojen muutokset

Mandala Travel pidättää oikeuden muuttaa ehtojaan ilman ennakkoilmoitusta tai ilmoitusta niiden muuttumisesta käyttäjille. Käyttöehtojen seuraaminen on käyttäjän omalla vastuulla. Uusin versio käyttöehdoista löytyy aina näiltä sivuilta, ja se korvaa aina vanhemman version.