seychellit
seychellit-10
seychellit-4
seychellit-2
seychellit-6
seychellit-11
seychellit-12

Seychellit

Paratiisisaaret ja upea luonto

Seychellit on trooppinen saarivaltio Intian valtamerellä, Afrikan itäpuolella, joka koostuu 115 saaresta. Se tunnetaan kirkkaista, turkoosina hohtavista vesistä, pehmeistä valkoisista hiekkarannoista ja ainutlaatuisista ekosysteemeistä, jotka tekevät seychellien saarista täydellisen lomakohteen. Seychellit tarjoaa matkailijoille rentouttavia hetkiä paratiisimaisissa maisemissa sekä mahdollisuuden kokea monipuolista ja jännittävää luontoa. Seychellit on suosittu häämatkakohde ja täydellinen paikka nauttia ylellisestä rantalomasta tai osallistua erilaisiin vesiurheilulajeihin.

Seychelleillä voit tutustua pääkaupunki Victoriaan Mahén saarella. Victoria on pieni mutta vilkas kaupunki, jossa on tarjolla historiallisia ja kulttuurisia nähtävyyksiä, kuten National History Museum ja ikimuistoinen Victoria Clock Tower. Luonnon ystäville Seychellit tarjoaa runsaasti mahdollisuuksia. Tutustu Vallée de Maihin, UNESCO:n maailmanperintökohteeseen Praslinin saarella, joka on kuuluisa harvinaisista coco de mer -palmuistaan ja monimuotoisesta kasvistostaan. Praslinin ja La Diguen saarten upeat rannat, kuten Anse Source d'Argent ja Anse Lazio, ovat kuuluisia poikkeuksellisen kauniista maisemistaan.

Tietoa maasta:

Suomen kansalaiset eivät tarvitse viisumia Seychelleille, mutta matkustuslupa voidaan pyytää saapumisen yhteydessä. Seychellien matkalle tarvitaan vähintään ennakkoon varattu majoitus. Passin on oltava voimassa vähintään 6 kuukautta matkan jälkeen.

Seychellien virallinen kieli on kreoli, mutta ranska ja englanti ovat myös yleisesti käytettyjä kieliä. Tämä tekee matkustamisesta helppoa, sillä englannin taito on laajalle levinnyt Seychelleillä.

Seychellien rahayksikkö on Seychellien rupia (SCR). Luottokortit käyvät laajasti matkailukohteissa, mutta käteistä kannattaa pitää mukana pienempiä ostoksia ja tippejä varten. Paikallista valuuttaa voi vaihtaa pankeissa ja virallisissa vaihtopisteissä.

Seychellien ilmasto on trooppinen, mikä tarkoittaa, että lämpötilat pysyvät lämpiminä ympäri vuoden. Parhaat ajat vierailla Seychelleillä ovat kuivalla kaudella toukokuusta syyskuuhun, jolloin lämpötilat ovat miellyttäviä ja sateet vähäisiä. Sateet ovat yleisempiä lokakuusta huhtikuuhun, mutta nekin voivat tarjota ainutlaatuisia elämyksiä trooppisessa sademetsässä.

Aikavyöhyke Seychelleillä on GMT+4, mikä tarkoittaa, että se on 2 tuntia edellä Suomen aikaa.

Puheluiden maatunnus Seychelleillä on +248.

Seychelleillä tippikulttuuri on yleistä, ja 10 % tipin antaminen ravintoloissa on normaalia. Varaa käteistä paikallisoppaiden ja kuljettajien tippejä varten. Matkavakuutus, joka kattaa sairastumiset ja peruutukset, on suositeltava Seychellien matkaa varten.

Seychellien matkat tarjoavat unohtumattomia hetkiä keskellä trooppista paratiisia. Nauti auringosta, rantapäivistä ja turkoosista merestä. Kokeile sukellusta tai snorklausta koralliriuttojen keskellä ja ihaile upeita maisemia. 

Seychellien matkat - pyydä tarjous!

Chat on WhatsApp