4

Mandala Travel - kestävää matkailua

Mandala Travel on hyväksytty 28.6.2023 alkaen Travelifen vastuullisen matkailun yhteistyökumppaniksi.

Me Mandala Travelilla tunnustamme kestävän matkailun merkityksen, ja olemme sitoutuneet edistämään vastuullisia matkailukäytäntöjä kaikissa kohteissamme. Uskomme, että matkailu voi vaikuttaa myönteisesti sekä ympäristöön että paikallisiin yhteisöihin, ja pyrimme minimoimaan hiilijalanjälkemme ja tukemaan paikallista taloutta kaikkialla, missä toimimme.

Kestävän kehityksen tavoitteemme

Me Mandala Travelilla pienennämme hiilijalanjälkeämme ottamalla käyttöön ympäristöystävällisiä käytäntöjä toiminnassamme ja kannustamalla kestäviä kuljetusvaihtoehtoja matkoillamme. Tuemme paikallisia yhteisöjä tekemällä yhteistyötä paikallisten yritysten kanssa ja tarjoamalla mahdollisuuksia kulttuurivaihtoon ja vastuulliseen matkailuun. Edistämme suojelutoimia neuvomalla myös asiakkaitamme ympäristöasioista sekä tukemalla luonnonsuojelujärjestöjä kohdemaissamme.
Kannustamme vastuulliseen käyttäytymiseen kertomalle asiakkaillemme kestävistä matkustuskäytännöistä ja kannustamalla heitä kunnioittamaan paikallista kulttuuria ja ympäristöä.

Kestävän kehityksen toimemme

Käytämme toimistoissamme energiatehokasta valaistusta ja laitteita. Kannustamme asiakkaitamme käyttämään ympäristöystävällisiä kulkuvälineitä, kuten joukkoliikennettä, pyöräilyä tai kävelyä.
Teemme pitkäjänteistä yhteistyötä paikallisten yritysten, kuten hotellien ja matkanjärjestäjien, kanssa varmistaaksemme, että he täyttävät kestävän kehityksen vaatimukset ja tukevat paikallista taloutta.
Järjestämme matkoillamme myös kulttuurivaihtotoimintaa, kuten kotimajoituksia ja ruoanlaittokursseja, jotka tarjoavat asiakkaillemme mahdollisuuden vuorovaikutukseen paikallisten yhteisöjen kanssa sekä oppia paikallisia tapoja ja perinteitä.

Tarjoamme asiakkaillemme tietoa vastuullisista matkustuskäytännöistä, mukaan lukien jätteiden vähentäminen, vesiensuojelu ja luonnonsuojelu.
Tuemme suojelupyrkimyksiä kohdemaissamme tekemällä mahdollisuuksien mukaan yhteistyötä paikallisten suojelujärjestöjen kanssa ja edistämällä ekomatkailutoimintaa, joka asettaa matkailutoiminnassa etusijalle luonnon ja villieläinten suojelun.

Me Mandala Travelissa uskomme, että kestävä matkailu on ratkaisevan tärkeää planeettamme pitkän aikavälin terveydelle ja hyvinvoinnille. Olemme sitoutuneet edistämään vastuullisia matkustuskäytäntöjä ja olemmekin viimeisen vuoden ajan suorittaneet Travelife -sertifiointia. 

Liity kanssamme pyrkimyksiimme luoda parempi tulevaisuus maailmallemme - matka kerrallaan!

 Tutustu kestäviin käytäntöihimme täällä

Lisätietoja Travelife-sertifioinnista

Tutustu matkojemme sisältöön tarkemmin oheisista linkeistä sekä yksittäisten matkaohjelmiemme sivuilla:

Matkoillamme huomioitavaa

Yleistä tietoa Mandala Travelin matkoista

Tutustu laajaan matkatarjontaamme:

Aktiivimatkat

Luontomatkat ja kulttuurimatkat

Räätälöidyt matkat

 

Thumbnail%20travelife%20partner%20logo
Chat on WhatsApp