Räätälöity matka - Etelä-Afrikan Garden Route vuokra-autolla

Räätälöity matka - Etelä-Afrikan Garden Route vuokra-autolla

Upeinta Etelä-Afrikkaa - kuuluisa Garden Route itsenäisesti autoillen

Räätälöity
6
Vuorokautta
2
Majoituksen taso

Matkan perustiedot

Tutustu Etelä-Afrikkaan ja kauniiseen Garden Routeen itsenäisesti vuokra-autolla valmiiksi suunniteltua reittiä alkaen Kapkaupungista ja kulkien upeaa ja kuuluisaa Garden Routea pitkin Länsi-Kapin maakunnassa, Intian valtameren rannikolla. Kohteina matkalla ovat kauniista laguunistaan tunnettu Knysna, Tsitsikamman kansallispuiston upeat maisemat, strutsien kaupunki Oudtshoorn, ja rantakaupunki Port Elizabeth, jonne matkaohjelma päättyy.

Huom: matkalla käytetyt majoitukset ovat pieniä ja varataan usein täyteen useita kuukausia ennen matka-ajankohtaa, joten teethän varauksesi matkalle hyvissä ajoin.

MINIMIRYHMÄKOKO 2 hlö

Matkaohjelma

1. päivä - Kapkaupunki - Oudtshoorn

Saapuminen Kapkaupungin kansainväliselle lentokentälle, josta noudatte vuokra-autonne ja suuntaatte itään kohti strutsien pääkaupunkina tunnettua Oudtshoornia.  Kaupunki sijaitsee kuivan Klein Karoon alueen keskellä, ja sinne on Kapkaupungista vajaan 5 tunnin ajomatka. 1800-luvun lopussa strutsien sulat olivat suurinta muotia, nykyään strutseja kasvatetaan niiden terveellisen, vähäkolesterolisen lihan takia. Majoitutte Oudtshoornissa seuraavat kaksi yötä.

HUOM: Hotellimajoitus kansainvälisen tavan mukaisesti alkaen klo 14:00. 

La Plume Guesthouse tai vastaava

2. päivä - Oudtshoorn

Päivä aikaa tutustua Oudtshoornin ja sen ympäristön nähtävyyksiin esimerkiksi strutsitilavierailulla tai retkellä Cango Caves -tippukiviluoliin. (A)

La Plume Guesthouse tai vastaava

3. päivä - Oudtshoorn - Knysna

Aamulla lähtö kohti 164km päässä sijaitsevaa Knysnaa maailmankuulua Garden Routea pitkin. Garden Route kulkee rannikkoa seuraillen Mossel Bayn ja Storms Riverin välillä. Alue on tunnettu häikäisevistä rannoistaan, kauniista järvistään ja vehreästä luonnostaan. Knysnan laguuni avautuu merelle kauniisti Knysna Heads-nimisen alueen kohdalta. Laguunissa ja sen ympäristössä elää mm. uhanalainen Knysnan merihevonen ja 230 lintulajia. Knysnassa ja sen lähellä sijaitsevalla Plettenberg Bayssa on paljon vapaa-ajan aktiviteettitarjontaa. (A)

The Rex Hotel tai vastaava

4. päivä - Knysna - Tsitsikamma

Tänään jatkatte matkaa Garden routea pitkin lyhyehköllä 95km ajomatkalla Knysnasta Plettenberg Bayn hienon rannan kautta Tsitsikamman metsän kansallispuiston alueelle. Tsitsikamman alue tunnetaan vehreästä luonnostaan, ja täällä rohkeat voivat kokeilla vaikkapa maailman korkeinta benjihyppyä Bloukrans-joella. (A)

Tsitsikamma Village Inn tai vastaava

5. päivä - Tsitsikamma - Port Elizabeth

Matkanne jatkuu rannikkoa seuraillen Garden Routen itäpäähän ja 184 km päässä Intian valtameren rannikolla sijaitsevaan Port Elizabethin kaupunkiin, joka tunnetaan paikallisesti nimellä "the friendly city". Täällä voi nauttia kaupungin palveluista tai rantaelämästä. (A)

The Beach Hotel tai vastaava

6. päivä - Port Elizabeth, Paluu

Aamiaisen jälkeen ajo Port Elizabethin lentokentälle, jonne vuokra-auto palautetaan. (A)

ATERIAT: [A] AAMIAINEN [L] LOUNAS [I] ILLALLINEN

Lisätiedot

Matkan hintaan sisältyy:

  • Matkaohjelmassa mainitut majoitukset 
  • Matkaohjelmassa mainitut ateriat
  • Autonvuokra 6vrk, Ryhmä B (Ford Fiesta tai vastaava)
  • Auton vakuutus vuokra-ajalle.

Matkan hinta ei sisällä: 

  • Lentoja
  • Polttoainekuluja
  • Paikallisoppaiden tai suomalaisen matkanjohtajan palveluita
  • Matkavakuutusta tai viisumeita 
  • Matkaohjelmassa mainitsemattomia aterioita 
  • Ruokajuomia, pääsymaksuja ja muita henkilökohtaisia kuluja.

Tietoa matkoista ja matkailusta Etelä-Afrikkaan

Suomen kansalaiset eivät tarvitse viisumia Etelä-Afrikkaan alle 3 kk kestävälle matkalle. Passin tulee olla voimassa vähintään 30 päivää matkan päättymisen jälkeen ja siinä tulee olla kaksi tyhjää sivua viranomaisten merkintöjä varten.

Etelä-Afrikkaan matkustaville suositellaan hepatiitti A- ja B- rokotteita sekä jäykkäkouristusrokotteen voimassaolon tarkistusta. Malariaa esiintyy ajoittain maan koillisosassa, mukaanlukien Krugerin kansallispuisto. Lisää tietoa rokotuksista saat lääkäriltäsi ja internetistä: http://rokote.fi  

Chat on WhatsApp