filippiinit
Philippines tour (5)
Philippines tour (4)
Philippines tour (1)
Philippines tour (2)
Philippines tour (3)
Phillipines

Filippiinien matkat

Luonto- ja rantamatkaajan paratiisi Kaakkois-Aasiassa

Valloittavat Filippiinit ovat Kaakkois-Aasian mielenkiintoinen, nouseva matkailukohde. Filippiinien valtava, yli 7000 saaresta koostuva trooppinen saaristo on Aasian monipuolisimpia matkakohteita: Filippiinit tarjoaa runsaasti nähtävää ja koettavaa ikivanhoista heimokulttuureista ja mahtavista tulivuorista hienoihin hiekkarantoihin, koralliriuttoihin, viidakoihin ja maailmanluokan sukelluskohteisiin, unohtamatta Manilan suurkaupunkia edullisine ostosmahdollisuuksineen.

Filippiinien matkamme kuljettavat Manilan metropolin sykkeestä Luzonin Kordillieerien vuoristoon ihailemaan vuoristokansojen ikivanhoja pengerviljelmiä ja erikoisia hautaustapoja tai Palawanin saariston kristallinkirkkaisiin sukellusvesiin ja paratiisirannoille. Filippiinien matkalla voit harrastaa saarihyppelyä Cebun saarelta käsin, rantalomaa tai sukellusta esim. El Nidon, Coronin tai Puerto Galeran vesissä.

Opastettujen Filippiinien kiertomatkojen lisäksi järjestämme räätälöityjä matkoja Filippiineille yksityisille ryhmille ja asiakkaille, haluamallanne ohjelmalla, omassa yksityisessä ryhmässänne. Kysy lisää toimistoltamme!

Tietoa maasta:

Suomen kansalaiset eivät tarvitse viisumia Filippiineille. Passin on kuitenkin oltava voimassa 6kk Filippiinien matkan jälkeen.

Filippiineille matkustaville suositellaan hepatiittirokotuksia, sekä perusrokotuksien voimassaolon tarkistamista. Malariaa esiintyy Filippiineillä paikoitellen, joten maahan matkustaville suositellaan mahdollisesti myös malarian estolääkitystä lääkärin riskiarvion perusteella. Lisää tietoa rokotuksista saat lääkäriltäsi ja internetistä: http://rokote.fi

Filippiinien viralliset kielet ovat englanti ja pilipino (tagalog). Lisäksi maassa puhutaan lähes 170:tä paikallista kieltä. Englantia osataan Filippiineillä laajalti, kiitos maan historian Yhdysvaltain siirtomaana.

Filippiinien rahayksikkö on peso (PHP). Paikallista valuuttaa voi vaihtaa maahan saavuttaessa lentokentällä, rahanvaihtopisteissä tai nostaa pankkiautomaatista yleisimmillä luottokorteilla. Pankkiautomaatteja on saatavilla yleisesti suurissa kaupungeissa, ei kuitenkaan pienemmillä paikkakunnilla.

Filippiinit ovat aikavyöhykkeellä GMT+8 (Suomi GMT+2).

Puheluiden maatunnus Filippiineille on +63.

Ilmasto Filippiineillä on lämpimän trooppinen. Vuoristoalueilla illat ja yöt saattavat kuitenkin olla viileitä. Sadekausi Filippiineillä on kesä-marraskuussa, jolloin esiintyy ajoittain myös taifuuneja. Etenkin saariston itäiset rannikot ovat alttiita taifuuneille syyskaudella. Lämpötilat Filippiineillä ovat kuumimmillaan keväisin ennen sadekauden alkua. Kuivempi ja hieman viileämpi talvikausi on sään puolesta paras aika matkustaa Filippiineille.

Tippikulttuuri on tyypillistä Filippiineillä. Tulee kuitenkin muistaa, että palvelurahojen antaminen on aina vapaaehtoista. Mikäli palvelu on ollut hyvää ravintolassa, voi tarjoilijoille jättää 5-15 % laskunloppusummasta. Juomarahaa on kohteliasta jättää myös paikallisoppaille ja autonkuljettajille. Opastetulla Filippiinien matkalla suositeltavaa on varata paikallisoppaiden tippeihin n. 2€ per päivä ja autonkuljettajille n. 1€ per päivä paikallisessa valuutassa.

Ryhmämatkat Filippiineille

Räätälöidyt matkat Filippiineille

Chat on WhatsApp