chin lady tattoos
AdobeStock 42728202
AdobeStock 107903084
AdobeStock 99876228

Kaakkois-Aasia

Kiertomatkat, ryhmämatkat, luontomatkat ja patikointimatkat

Mandala Travelin Kaakkois-Aasian matkat tarjoavat aitiopaikan alueen suurkaupunkeihin, heimokyliin sekä rikkaaseen kulttuuriin ja makumaailmaan Borneon ja Sumatran viidakoista Angkorin ja Baganin mahtaviin muinaisiin temppeleihin, Saigonin ja Bangkokin maailmankuuluihin keittiöihin, Laosin mystiselle ruukkujen tasangolle, Similanin, Palawanin ja Merguin saaristojen sukelluskohteisiin tai Thaimaan, Filippiinien, Kambozhan, Myanmarin ja Vietnamin upeimmille rannoille.

Kaakkois-Aasian matkakohteitamme ovat Vietnam, Kambozda, Laos, Malesia, Thaimaa, IndonesiaMyanmar sekä Filippiinit. Koe maailman kulttuuririkkaimman maanosan kulttuuri- ja luontoaarteet kokeneiden oppaidemme matkassa. Olipa kyseessä luontomatka Borneolle, kulttuurivaellus Thaimaan vuoristokansojen kyliin tai sukellusreissu Indonesian Manadoon, Kaakkois-Aasia ei jätä ketään kylmäksi. Opastettujen Kaakkois-Aasian kiertomatkojen ja aktiivimatkojen lisäksi teemme myös erilaisia räätälöityjä matkoja Kaakkois-Aasiaan. Tutustu esimerkkeihin ja kysy lisää!

Eivätkö ryhmämatkan päivämäärät sovi sinulle, tai etkö löydä matkaohjelmistamme haluamaasi kohdetta? Matkustatko mieluummin omassa, yksityisessä ryhmässäsi? Pyydä meiltä tarjous räätälöidystä matkasta!

Toteutamme räätälöidyt matkat ryhmämatkakohteidemme lisäksi lukuisille muille alueille, mukaan lukien eksoottiset kohteet kokeneille matkailijoille. Räätälöidyt matkaohjelmat englanninkielisellä opastuksella onnistuvat yksin, kaksin tai omalla porukallanne. Ota rohkeasti yhteyttä - kokenut henkilökuntamme auttaa mielellään matkatarpeissasi: info@mandalatravel.fi 

Chat on WhatsApp