Aasia

Aasia

Monimuotoinen matkailijan paratiisi

Aasian korkeat vuoristot, elämää sykkivät suurkaupungit, vehreät riisipellot, bambu- ja sademetsät, kuivat arot ja aavikot sekä kulttuuriaarteet muodostavat yhdessä matkailijan paratiisiin. Aasian viidakoiden kätköistä löytyy niin kadonneiden kulttuurien raunioita kuin kiinnostavia alkuperäiskansoja, ja valtavan, maailman väkirikkaimman maanosan monet kolkat kätkevät upeita historiallisia ja kulttuurikohteita, joista suurin osa eurooppalaisista ei ole kuullutkaan.

Aasian matkoillamme kuljemme maanosan klassisten matkakohteiden lisäksi myös vanhoja polkuja, joenvarsia ja pikkuteitä paikoissa, joissa ei vielä ole ruuhkia. Mandala Travelin Aasian matkat tarjoavat aitiopaikan Aasian suurkaupunkeihin, vuoristokansojen kyliin sekä rikkaaseen nykykulttuuriin, Borneon viidakoista ja Tiibetin temppeleistä Kiinan muurille, Keski-Aasian aavikoille ja vuoristoihin, Intian hengellisiin keskuksiin, Kaakkois-Aasian trooppisille rannoille sekä Japanin ja Kiinan kiehtoviin kaupunkikohteisiin.

Mandala Travelilla on pitkä kokemus Aasian matkojen järjestämisestä. Aasian matkakohteitamme ovat mm. eteläisen Aasian suurvalta Intia, maailman väkirikkain maa Kiina ja maailman kattonakin tunnettu Tiibetin ylänkö, Himalajan vuoristoalue, Etelä-Aasian Sri Lanka, PakistanMalediivitNepal ja Bhutan, Kaakkois-Aasian maat kuten Thaimaa, Myanmar, MalesiaIndonesia ja Vietnam, sekä Mongolia, Kaukasian ja Keski-Aasian maat kuten Georgia, ArmeniaKirgisia, Kazakstan ja Uzbekistan, Lähi-Idän Jordania, Oman, Iran, Saudi-Arabia ja Turkki, sekä Itä-Aasian Pohjois-KoreaEtelä-Korea ja nousevan auringon maa Japani.

Koe Aasian ainutlaatuiset kulttuuri- ja luontoaarteet kokeneiden oppaidemme matkassa. Opastettujen Aasian kiertomatkojen ja aktiivimatkojen lisäksi teemme myös erilaisia räätälöityjä matkoja Aasiaan. Tutustu esimerkkeihin ja kysy lisää!

Ryhmämatkat Aasiaan

Kysy räätälöityä matkaa

Eivätkö ryhmämatkan päivämäärät sovi sinulle, tai etkö löydä matkaohjelmistamme haluamaasi kohdetta? Matkustatko mieluummin omassa, yksityisessä ryhmässäsi? Pyydä meiltä tarjous räätälöidystä Aasian matkasta!

Toteutamme räätälöidyt matkat Aasiaan ryhmämatkakohteidemme lisäksi lukuisille muille alueille, mukaan lukien eksoottiset kohteet kokeneille matkailijoille. Räätälöidyt Aasian matkaohjelmat englanninkielisellä opastuksella onnistuvat yksin, kaksin tai omalla porukallanne. Ota rohkeasti yhteyttä - kokenut henkilökuntamme auttaa mielellään matkatarpeissasi: info(ät)mandalatravel.fi 

Räätälöidyt matkat Aasiaan

Chat on WhatsApp