Räätälöity matka - Keralan kiertomatka, Intia

Räätälöity matka - Keralan kiertomatka, Intia

Lämpöä, luontoa ja rantaelämää Etelä-Intian Keralassa

Räätälöity
9
Vuorokautta
2
Majoituksen taso

Matkan perustiedot

Eksoottinen Etelä-Intia tarjoaa niin vilkasta kaupunkielämää värikkäine basaareineen, temppeleineen ja siirtomaa-aikaisine palatseineen kuin myös rauhallista maaseutua, historiallisia nähtävyyksiä ja pitkiä hiekkarantoja. Trooppisen lämpimässä Keralan osavaltiossa erilaiset kulttuurit ovat kohdanneet pääosin rauhanomaisesti, ja alueelle ovat jättäneet jälkensä niin portugalilaiset, arabit, juutalaiset, hollantilaiset kuin brititkin, lukuisia intialaisia kansoja ja kulttuureita unohtamatta.

Kochin suurkaupungin lisäksi näemme kiertomatkalla mm. villinorsuistaan kuuluisan Periyarin kansallispuiston ja Keralan rannikon kuuluisan Backwaters- kanava-alueen. Matkan loppupäivinä on myös varattu aikaa rentoutumiseen rannalla ja Intian valtameren aalloissa.

MINIMIRYHMÄKOKO 2 hlö

Matkaohjelma

1. päivä - COCHIN (KOCHI)

Saapuminen Etelä-Intiaan, Kochin kaupunkiin. Kochi, joka tunnetaan myös nimellä Cochin, on Arabianmeren rannikon laguunisaarille jo 1300-luvulla perustettu satamakaupunki Keralan osavaltion eteläosassa. Se on ollut vuosisatojen ajan Intian kaakkoisrannikon tärkein satama ja maustekaupan keskus. Kuljetus lentokentältä hotellille. Illallinen ja paikallinen tanssiesitys. (I)

HUOM: Hotellimajoitus kansainvälisen tavan mukaisesti alkaen klo 14:00. Mikäli lentosi saapuu aamuyöllä, valitse matkaa varatessasi saapumispäiväksi saapumista edellinen vuorokausi.

Abad Plaza Cochin tai vastaava

2. päivä - COCHIN - MUNNAR

Aamupäivällä tutustumme Kochin kaupunkiin opastetulla kierroksella. Vierailemme hollantilaisena palatsina tunnetussa Mattancherryn palatsissa, jonka rakensivat itse asiassa portugalilaiset lahjaksi Cochinin maharadzalle. Palatsin sisäosat on koristeltu Ramayana-eepoksen tarinoita kuvaavilla seinämaalauksilla. Käymme myös 1500-luvulla rakennetussa juutalaisessa synagogassa sekä Intian vanhimmassa, portugalilaisten rakentamassa kirkossa, jonne tutkimusmatkailija Vasco da Gama aikoinaan haudattiin. Matkamme jatkuu iltapäivällä sisämaahan kohti Munnarin ylänköaluetta n. 130km päässä Kochista, joka on tunnettu teeviljelmistään. Pysähdymme matkalla ihailemaan vesiputouksia. (A,I) 

Silver Tips Munnar tai vastaava

Kaupunkikierros

3. päivä - MUNNAR

Tänään teemme patikointiretken vehreän Munnarin ympäristössä, vierailemme teeplantaasilla ja ihailemme maisemia Kundala-järvelle ja Länsi-Ghatien vuoristoon. (A,I)

Silver Tips Munnar tai vastaava

Patikointi

4. päivä - MUNNAR - PERIYAR

Jatkamme matkaa Munnarista kohti 110km päässä sijaitsevaa Periyarin ylänköaluetta ja samannimistä kuuluisaa kansallispuistoa, joka tunnetaan hienoista, rehevistä vuoristomaisemistaan sekä villieläimistään. Periyar on villien intiannorsujen turvapaikka, jossa viihtyvät myös mm. bengalintiikerit, erilaiset kauriit, apinat ja monipuolinen linnusto. Puiston eläimistöön voi monista Intian kansallispuistoista poiketen tutustua myös kävellen. Periyariin saavuttuamme vierailemme mausteplantaasilla. Iltapäivällä on ohjelmassa vielä opastettu kävelyretki kansallispuistossa. (A,I)

Abad Green Forest tai vastaava

Luontoretki

5. päivä - PERIYAR - ALLEPPEY

Jätämme Periyarin ylänköalueen taaksemme ja siirrymme n. 120 kilometrin päässä, Intian lounaisrannikolla sijaitsevaan Alleppey'iin, joka on tunnettu yhtenä Keralan Backwaters -kanava-alueen keskuksista. Täällä nousemme perinteiseen tyyliin rakennettuun asuntolaivaan ja voimme ihailla Keralan luonnonkaunista, trooppista maaseutua riisipeltoineen, puutarhoineen ja eläimineen. Lounas, illallinen ja yöpyminen asuntolaivalla. (A,L,I)

Risteilyalus

kanavaristeily

6. päivä - ALLEPPEY - KOVALAM

Aamiaisen jälkeen n. 180km ajomatka takaisin Intian valtameren äärelle, Kovalamin hienolle ranta-alueelle. Loppupäivä vapaata aikaa, jossa voi osallistua hotellin aktiviteetteihin tai vain nauttia kauniista, suojaisesta rannasta. (A,I)

Abad Harmonia Resort tai vastaava

7. päivä - KOVALAM

Koko päivä vapaata aikaa Kovalamin ranta-alueella. (A,I)

Abad Harmonia Resort tai vastaava

8. päivä - KOVALAM

Toinen kokonainen päivä vapaata aikaa Kovalamin ranta-alueella. (A,I)

Abad Harmonia Resort tai vastaava

9. päivä - TRIVANDRUM, PALUU

Kuljetus Trivandrumin (Thiruvananthapuram) lentokentälle, joka on lähin kansainvälinen lentokenttä Kovalamia. (A)

ATERIAT: [A] AAMIAINEN [L] LOUNAS [I] ILLALLINEN

Lisätiedot

Matkan hintaan sisältyy:

 • Lentokenttäkuljetukset 
 • Majoitukset ohjelman mukaan
 • Kaikki matkaohjelmassa mainitut kuljetukset 
 • Matkaohjelmassa mainitut retket 
 • Sisäänpääsymaksut opastetuilla kierroksilla 
 • Englantia puhuvan paikallisoppaan palvelut
 • Matkaohjelmassa mainitut ateriat.

Matkan hinta ei sisällä: 

 • Kansainvälisiä lentoja Intiaan
 • Suomalaisen matkanjohtajan palveluita
 • Matkavakuutusta 
 • Viisumeita 
 • Matkaohjelmassa mainitsemattomia aterioita tai retkiä 
 • Ruokajuomia ja muita henkilökohtaisia kuluja. 

Lisätietoa Intiasta ja Intian matkoista tästä linkistä.

Tarvitset matkalle mukaan vähintään 6kk matka-ajankohdan jälkeen voimassa olevan passin, sekä tulosteen Intian viisumin hyväksynnästä. Intian viisumille tulee hakea hyväksyntä ennen matkaa Internetin kautta osoitteesta https://indianvisaonline.gov.in/visa/tvoa.html aikaisintaan 30 ja viimeistään neljä päivää ennen matkan alkua. Hyväksytty lupa tulostetaan mukaan matkalle. Viisumin saa passiinsa lentokentällä maahan saavuttaessa. Intian viisumi maksetaan luottokortilla viisumia haettaessa. Yksityiskohtaiset viisumiohjeet lähetetään osallistujille 1kk ennen lähtöä.

Matkaohjelma on pääosin puolihoidolla (aamiaiset & illalliset). Varaa matkalle noin 20€/vrk aterioihin, ruokajuomiin sekä hotellien laukunkantajien, oppaiden ja autonkuljettajien tippeihin.

Varusteet matkalle:

Seuraava varustelista on tehty helpottamaan pakkaamista matkalle ja tuotteet toimivat esimerkkinä.

Henkilökohtainen EA-pakkaus: 

 • Laastareita
 • Rakkolaastareita
 • Ibuprofeiinia tai Paracetamolia 
 • Hyönteiskarkoite (Autan)
Chat on WhatsApp