Räätälöity matka - Bangkokista Etelä-Thaimaahan

Räätälöity matka - Bangkokista Etelä-Thaimaahan

Nautinnollinen kiertomatka halki eteläisen Thaimaan, mukavasti täysihoidolla

Räätälöity
5
Vuorokautta
3
Majoituksen taso

Matkan perustiedot

Bangkokista voi matkustaa Etelä-Thaimaahan joko lentäen tai yön yli bussilla, tai sitten saman matkan voi tehdä paljon mielenkiintoisemmin ja tyylillä. Tämä räätälöity yksityinen kiertomatka kuljettaa Bangkokin suurkaupungin vilinästä eteläisen Thaimaan Andamaanienmeren rannikolle, tutustuttaen sinut samalla matkan varrella upeisiin ja mielenkiintoisiin nähtävyyksiin sekä paikalliseen kulttuuriin ja luontoon. 

Eteläisen Thaimaan matkalla näet niin Amphawan kelluvat markkinat kuin myös Siaminlahden rannikon kauneimmat nähtävyydet ja luontokohteet upeine temppeleineen ja tippukiviluolineen, sekä tutustut kuvauksellisten kalkkikivivuorten keskellä sijaitsevaan Khao Sokin kansallispuistoon, jonka maisemat etsivät vertaistaan. Matkaohjelma on mukavasti täysihoidolla, laadukkaissa majoituksissa.

Voit halutessasi liittää matkapakettiin myös majoitukset Bangkokissa ennen matkaohjelmaa ja Phuketissa tai Khao Lakissa sen jälkeen. Tälle matkalle on mahdollista lähteä myös kansainvälisessä ryhmässä - kysy lisää toimistoltamme!

MINIMIRYHMÄKOKO 2 HLÖ

Matkaohjelma

1. päivä - BANGKOK - AMPHAWA - PETCHABURI - HUA HIN

Matka alkaa aamulla hotellilta Bangkokista. Vierailemme heti aamusta kuvauksellisella Mae Klongin torilla, joka on perustettu rautatiekiskojen päälle. Kun juna tulee, myyjät keräävät tuotteensa ja vievät ne vain hetkeksi syrjään. Täältä siirrymme Amphawan viehättävään joenvarsikaupunkiin ja kelluvalle torille. Teemme veneretken joella ja vierailemme Wat Bang Kungin historiallisessa temppelissä sekä tiikkipuusta rakennetussa kappelissa ja temppelimuseossa. Jatkamme matkaa etelään Petchaburin maakuntaan, jossa vierailemme Khao Luangin tippukiviluolassa, jota koristavat lukuisat buddhapatsaat. Näemme myös kuningas Mongkutin kesäpalatsin matkalla Hua Hinin merenrantakaupunkiin, jossa illallinen ja yöpyminen. (L,I)

MIDA de Sea Hua Hin Resort tai vastaava

2. päivä - HUA HIN - SAM ROI YOT - THONGCHAI - CHUMPHON

Matkamme jatkuu Hua Hinista etelän suntaan, Siaminlahden rannikkoa seuraillen. Vierailemme rannikolla sijaitsevassa Sam Roi Yotin kansallispuistossa, jossa teemme veneretken ja patikoimme Phraya Nakhonin kuvaukselliselle karstiluolalle.  Lounaan jälkeen ajamme Thongchain vuoren huipulla sijaitsevalle Wat Tang Sain temppelille, joka on omistettu Thaimaan kuninkaallisille. Retkipäivän päätteeksi ajamme Chumphonin kaupunkiin, jossa illastamme ja yövymme. (A,L,I)

Novotel Chumphon Beach Resort tai vastaava

3. päivä - CHUMPHON - SURAT THANI - KHAO SOK

Aloitamme päivän ihailemalla Chumphonin kaupunkia yläpuolelta käsin, Khao Matseen näköalapaikalta, jonka jälkeen jatkamme matkaamme etelään kohti Surat Thanin kaupunkia. Siellä nautimme lounaan ja tutustumme Phra Borom That Chaiyan ikivanhoihin Buddhan reliikkeihin. Iltapäivällä käymme vielä Ban Phumriangin käsityölaiskaupungissa, jossa valmistetaan mm. kulta- ja hopeakoruja ja silkkivaatteita ennen ajomatkaa länteen, lähellä Andamaanienmeren rannikkoa sijaitsevaa, upeista kalkkikivivuorten maisemista tunnettua Khao Sokin kansallispuistoa, jonka läheisyydessä yövymme seuraavat kaksi yötä. (A,L,I)

 

Khaosok Boutique Camp tai vastaava

4. päivä - KHAO SOK

Koko päivä tutustumista kauniiseen Khao Sokin alueeseen. Käymme Rommaneen kuumilla lähteillä, jossa on mahdollista kokeilla thaihierontaa. Ihailemme aluetta näköalapaikalta käsin sekä vierailemme Apinaluolan temppelissä. Lounaan jälkeen on vuorossa kanoottiretki Khao Sokin joella, jonka aikana ihailemme jyrkkien karstikallioiden maisemia ja bongaamme villieläimiä joen varrella. Kansallispuiston eläimistöön kuuluvat mm. villinorsut, gibbonit, sarvinokat ja harvinaiset indokiinantiikerit. Illallinen ja yöpyminen Khao Sokissa. (A,L,I)

Khaosok Boutique Camp tai vastaava

5. päivä - KHAO SOK - KHAO LAK/PHUKET

Aamupäivällä teemme opastetun patikointiretken Khao Sokin kansallispuiston viidakkopoluilla, jonka aikana opas esittelee alueen luonnon erikoisuuksia. Palaamme majoituspaikkaamme suihkuun ja hakemaan matkatavaramme. Lounaan jälkeen päätämme matkan kuljetuksella joko Khao Lakin or Phuketin rantakohteeseen, riippuen siitä, kummassa haluatte jatkaa matkaanne. (A,L)

ATERIAT: [A] AAMIAINEN [L] LOUNAS [I] ILLALLINEN

Lisätiedot

Matkan hintaan sisältyy:

 • Majoitukset matkaohjelman mukaan
 • Matkaohjelmassa mainitut retket ja kuljetukset
 • Englantia puhuvan paikallisoppaan palvelut retkillä
 • Pääsymaksut vierailukohteisiin
 • Matkaohjelmassa mainitut ateriat. 

Matkan hinta ei sisällä: 

 • Kansainvälisiä lentoja Thaimaahan
 • Lentokenttäkuljetuksia
 • Suomalaisen matkanjohtajan palveluita
 • Matkavakuutusta 
 • Matkaohjelmassa mainitsemattomia retkiä tai aterioita
 • Ruokajuomia ja muita henkilökohtaisia kuluja. 

Tietoa Thaimaasta ja Thaimaan matkoista löydät tästä linkistä.

Suomen kansalaiset eivät tarvitse viisumia Thaimaahan alle 30 vrk kestävillä matkoilla. Passin tulee olla voimassa vähintään 6kk matkan jälkeen.

Tippikulttuuri on tyypillistä Thaimaassa. Palvelurahaa voi jättää ravintoloiden ja hotellien palvelun lisäksi paikallisoppaille ja autonkuljettajille. Suositeltavaa on varata paikallisoppaan tippeihin n. 2€ per päivä ja autonkuljettajille 1€ per päivä paikallisessa valuutassa.

Chat on WhatsApp