Räätälöity matka - Chilen & Argentiinan kiertomatka

Räätälöity matka - Chilen & Argentiinan kiertomatka

Santiago de Chile, Valparaiso, Atacama, Buenos Aires, Patagonia ja Iguassun putoukset

Ryhmämatka Räätälöity matka (ei sisällä lentoja)
Kulttuuri
19
Vuorokautta
2
Majoituksen taso

Matkan perustiedot

Lähde unohtumattomalle seikkailulle Chilen ja Argentiinan läpi! Tämä räätälöity kiertomatka vie sinut Pohjois-Chilen henkeäsalpaavista autiomaisemista aina Patagonian jylhiin vuoristomaisemiin asti. Koe Valparaison hurmaavat viinialueet ja Santiagon eläväinen kaupunkikulttuuri. Matka jatkuu Argentiinan lumoaviin klassikkokohteisiin – Buenos Airesin sykähdyttävään suurkaupunkiin ja Iguassun vaikuttaville putouksille. Tämä monipuolinen matka on täynnä elämyksiä ja unohtumattomia hetkiä, jotka jäävät mieleesi ikuisiksi ajoiksi.
 

PYYDÄ MEILTÄ TARJOUS MATKASTA OMASSA YKSITYISESSÄ RYHMÄSSÄ: INFO@MANDALATRAVEL.FI

Matkaohjelma

1. PÄIVÄ - VALPARAISO

Saapuminen Santiago de Chilen lentokentälle. Saapuessasi Chileen sinut kuljetetaan suoraan Valparaison värikkääseen kaupunkiin. Valparaiso on tunnettu rikkaasta kulttuuriperinnöstään ja ainutlaatuisesta arkkitehtuuristaan. Se on Unescon maailmanperintökohde, jossa värikkäät talot ja kukkulat luovat ainutlaatuisen tunnelman. Kävele pitkin kapeita katuja, ihaile graffititaidetta ja nauti paikallisten viinitilojen herkullisia viinejä.

HUOM: Hotellimajoitus kansainvälisen tavan mukaisesti alkaen klo 14:00. Mikäli lentosi saapuu aamuyöllä, valitse matkaa varatessasi saapumispäiväksi saapumista edellinen vuorokausi.

Majoitus: Fauna Hotel 

2. PÄIVÄ - VALPARAISO

Tämä päivä on varattu Valparaison omatoimiselle tutkimiselle. Voit hypätä kaupungin kuuluisaan funikulaariin, joka vie sinut korkeammalle kukkuloille, mistä avautuvat upeat näkymät kaupungin ylle ja Tyynellemerelle. Vieraile myös Pablo Nerudan La Sebastiana -talossa, joka toimii nyt museona ja tarjoaa ainutlaatuisen katsauksen tämän kuuluisan runoilijan elämään. (A)

Majoitus: Fauna Hotel 

3. PÄIVÄ - SANTIAGO DE CHILE

Matka Valparaisosta Santiago de Chileen, maan pääkaupunkiin. Santiago on vilkas metropoli, jossa yhdistyvät moderni elämäntyyli ja rikas historia. Päiväsi voi sisältää vierailun Plaza de Armasille, joka on kaupungin historiallinen keskus, tai tutustumisen Mercado Central -kauppahalliin, missä voit maistella tuoreita meren antimia. (A)

Majoitus: Pullman Santiago el Bosque

4. PÄIVÄ - SANTIAGO - SAN PEDRO DE ATACAMA

Lento Santiago de Chilestä Calamaan ja sieltä kuljetus San Pedro de Atacamaan. Tämä pieni kaupunki toimii porttina Atacaman autiomaahan, joka on maailman kuivimpia alueita. Ilta on vapaa, joten voit tutustua kaupungin tunnelmaan ja sen moniin käsityöläismyymälöihin ja kahviloihin. (A)

Majoitus: La Casa de Don Tomas

5. PÄIVÄ - SAN PEDRO DE ATACAMA

Aamulla retki Kuun Laaksoon (Valle de la Luna), joka tunnetaan hämmästyttävistä kivimuodostelmistaan ja kuumaisemaa muistuttavista näkymistään. Iltapäivällä matka jatkuu Tation kuumille lähteille, jotka tarjoavat unohtumattoman mahdollisuuden rentoutua luonnon keskellä. (A)

Majoitus: La Casa de Don Tomas

6. PÄIVÄ - SAN PEDRO DE ATACAMA

Tänään suuntaamme Atacaman suola-aavikolle ja Altiplanicin laguunille. Näemme suola-aavikon loputtomat valkoiset tasangot ja värikkäät laguunit, jotka luovat upeat kontrastit maisemaan. Retki sisältää myös herkullisen lounaan luonnon keskellä. (A)

Majoitus: La Casa de Don Tomas

7. PÄIVÄ - SAN PEDRO DE ATACAMA - BUENOS AIRES

Kuljetus lentokentälle ja lennot Santiagon kautta Buenos Airesiin. Buenos Aires tunnetaan tangon kotina ja se on Argentiinan sykkivä sydän. (A)

Majoitus: Intersur Recoleta

8. PÄIVÄ - BUENOS AIRES

Vapaa päivä ja aikaa tutustua Buenos Airesiin. Suosittelemme kävelyä boheemissa San Telmon kaupunginosassa, josta löytyy runsaasti antiikkiliikkeitä ja katutaiteilijoita. Voit myös vierailla Caminito-kadulla La Bocassa, joka on tunnettu värikkäistä taloistaan ja vilkkaasta ilmapiiristään. (A)

Majoitus: Intersur Recoleta

9. PÄIVÄ - BUENOS AIRES - EL CHALTEN - EL CALAFATE

Aamulla lento El Chaltenin lentokentälle josta kuljetus El Calafateen, joka toimii porttina Patagonian upeille jäätiköille. (A)

Majoitus: Chalten Suites Hotel

10. PÄIVÄ - EL CHALTEN

Lähtö varhain aamulla vaellukselle kohti Laguna Capria, joka sijaitsee Fitz Roy -vuoren juurella. Tämä vaellus tarjoaa upeat maisemat ja rauhallisen ympäristön luonnon keskellä. (A)

Majoitus: Chalten Suites Hotel

11. PÄIVÄ - EL CHALTEN

Tänään ohjelmassa on vaellus Cerro Torre -vuorelle, josta avautuvat henkeäsalpaavat näkymät. Tämä  retki antaa mahdollisuuden nauttia Patagonian luonnon rauhasta. (A)

Majoitus: Chalten Suites Hotel

12. PÄIVÄ - EL CHALTEN

Risteily Lago del Desierto -järvellä on päivän kohokohta. Näe Patagonian kauneus vesiltä käsin ja nauti rauhallisesta ympäristöstä. (A)

Majoitus: Chalten Suites Hotel

13. PÄIVÄ - EL CHALTEN

Vapaata ohjelmaa. Tämä on loistava tilaisuus tutustua alueen muihin vaellusreitteihin tai rentoutua ja nauttia hotellin palveluista. (A)

Majoitus: Chalten Suites Hotel

14. PÄIVÄ - PUERTO IGUAZÚ

Kuljetus lentokentälle ja lennot Buenos Airesin kautta Iguazuun, jossa sinua odottavat maailman suurimpiin ja upeimpiin kuuluvat vesiputoukset. (A)

Majoitus: Mercure Iguazu Hotel

15. PÄIVÄ - PUERTO IGUAZÚ

Vierailu Argentiinan puolella Iguassun putouksilla tarjoaa unohtumattoman kokemuksen. Näe nämä valtavat vesiputoukset läheltä ja nauti ympäröivän sademetsän vehreydestä. (A)

Majoitus: Mercure Iguazu Hotel

16. PÄIVÄ - PUERTO IGUAZÚ - BUENOS AIRES

Tutustumme tänään Brasilian puoleisiin Iguassun putouksiin, jotka tarjoavat aivan erilaisen näkökulman tähän luonnonihmeeseen. Illalla lennämme takaisin Buenos Airesiin. (A)

Majoitus: Intersur Recoleta

17. PÄIVÄ - BUENOS AIRES

Illallinen ja tango-esitys La Ventanassa on illan ohjelmassa. Nauti argentiinalaisesta keittiöstä ja lumoavasta tangosta perinteisessä ympäristössä. (A,I)

Majoitus: Intersur Recoleta

18. PÄIVÄ - BUENOS AIRES

Vapaapäivä Buenos Airesissa antaa sinulle mahdollisuuden tutustua kaupungin moniin nähtävyyksiin ja ostosmahdollisuuksiin. Suosittelemme vierailua Recoletan hautausmaalla, jossa lepää monia Argentiinan merkittäviä henkilöitä. (A)

Majoitus: Intersur Recoleta

19. PÄIVÄ - BUENOS AIRES, PALUU

Kuljetus Buenos Airesin lentokentälle paluulennoille. (A)

ATERIAT: [A] AAMIAINEN [L] LOUNAS [I] ILLALLINEN

Lisätiedot

Matkan hintaan sisältyy:

 • Argentiinan ja Chilen sisäiset lennot
 • Lentokenttäkuljetukset 
 • Majoitukset ohjelman mukaan
 • Kaikki matkaohjelmassa mainitut kuljetukset 
 • Matkaohjelmassa mainitut retket 
 • Sisäänpääsymaksut opastetuilla kierroksilla 
 • Englantia puhuvien paikallisoppaiden palvelut
 • Matkaohjelmassa mainitut ateriat.

Matkan hinta ei sisällä: 

 • Lentoja Suomesta Etelä-Amerikkaan
 • Suomenkielisen matkanjohtajan palveluita
 • Matkavakuutusta tai viisumeita 
 • Matkaohjelmassa mainitsemattomia aterioita 
 • Ruokajuomia ja muita henkilökohtaisia kuluja. 

Lisätietoa Argentiinasta ja Argentiinan matkoista tästä linkistä. 

Lisätietoa Chilestä ja Chilen matkailusta

Suomen kansalainen ei tarvitse viisumia Argentiinaan tai Chileen. Voimassa oleva passi on oltava mukana matkalla.

Tarvitset matkalle matkavakuutuksen, joka kattaa sairastapaukset ja kotiuttamisen tarvittaessa. Mandala Travel suosittelee sellaisen matkavakuutuksen ottamista, jossa on peruutusturva. 

Chat on WhatsApp