etela-amerikka

Etelä-Amerikka

Matkoja Andeilta Amazonille

Etelä-Amerikan matkat ovat sekoitus vanhaa ja uutta kulttuuria, mahtavia vuoria, siirtomaatyylisiä kaupunkeja ja läpitunkematonta sademetsää. Etelä-Amerikan korkeat vuoristoalueet, jättiläismäiset joet ja sademetsät, elämää sykkivät metropolit, mielenkiintoiset muinaiset ja alkuperäiskulttuurit sekä ainutlaatuinen eläimistö takaavat uniikin matkailukonaisuuden.

Etelä-Amerikan Andit muodostavat maailman pisimmän vuorijonon pohjoisen Venezuelasta maanosan eteläkärkeen saakka. Näiden vuorten rinteillä ja Amazonin sademetsissä tutustumme intiaanikulttuureihin, jotka kukoistivat jo tuhansia vuosia ennen espanjalaisten valloittajien saapumista. Vuoristovaellus Andeilla on unohtumaton kokemus. Tämän lisäksi Etelä-Amerikassa voit rentoutua trooppisilla paratiisirannoilla, bongata eksoottisia eläimiä hienoissa kansallispuistoissa tai risteillä evoluution laboratorioksikin kutsutuilla Galapagossaarilla tai Patagonian ja Tulimaan hyisissä vesissä.

Mandala Travelin Etelä-Amerikan matkojen kohteita ovat mm. Peru, Bolivia ja Ecuador, Galapagossaaret, Kolumbia, Argentiina ja Chile, jättiläisvaltio Brasilia, eksoottinen luontomatkakohde Guyana sekä Etelä-Amerikan korkein huippu Aconcagua. Tarjoamme matkoja myös Keski-Amerikan ja Karibian maihin, mukaan lukien esimerkiksi Guatemala, Costa Rica, Kuuba ja Meksiko. Opastettujen Andien vaellusten, luontomatkojen ja kiertomatkojen lisäksi teemme myös erilaisia räätälöityjä matkoja Etelä-Amerikkaan. Tutustu esimerkkeihin ja kysy lisää!

Eivätkö ryhmämatkan päivämäärät sovi sinulle, tai etkö löydä matkaohjelmistamme haluamaasi kohdetta? Matkustatko mieluummin omassa, yksityisessä ryhmässäsi? Pyydä meiltä tarjous räätälöidystä matkasta!

Toteutamme räätälöidyt matkat ryhmämatkakohteidemme lisäksi lukuisille muille alueille, mukaan lukien eksoottiset kohteet kokeneille matkailijoille. Räätälöidyt matkaohjelmat englanninkielisellä opastuksella onnistuvat yksin, kaksin tai omalla porukallanne. Ota rohkeasti yhteyttä - kokenut henkilökuntamme auttaa mielellään matkatarpeissasi: info@mandalatravel.fi 

Chat on WhatsApp