Räätälöity matka - Galapagossaaret pähkinänkuoressa

Räätälöity matka - Galapagossaaret pähkinänkuoressa

Ecuadorin Galapagossaarten kiinnostavimmat kohteet viikon matkalla

Räätälöity
7
Vuorokautta
2
Majoituksen taso

Matkan perustiedot

Räätälöity luontomatka Ecuadoriin kuuluville Tyynenmeren Galapagossaarille. Matkalla tulevat tutuiksi niin Galapagossaarten jättiläiskilpikonnat kuin myös muut ihmistä pelkäämättömät eläimet. Matka alkaa historiallisesta maailmanperintökohdekaupunki Quitosta. Matkaamme sieltä viiden päivän mittaiselle vierailulle ainutlaatuisesta luonnostaan kuuluisille Galapagossaarilla keskellä Tyyntä valtamerta. Teemme retkiä useammalla eri saarella, majoittuen mukavasti saarilla sijaitsevissa hotelleissa ja lodgeissa. 

MINIMIRYHMÄKOKO 2hlö

Huom: Lentopaikkoja Galapagossaarille on hyvin rajoitetusti ja ne myydään ilmoittautumisjärjestyksessä. Vahvistamme osallistumisesi sähköpostitse matkavarauksesi jälkeen - älä varaa lentoja ennen vahvistuksen saamista. Matkapaketti tulee olla varattuna ja kokonaisuudessaan maksettuna viimeistään 65vrk ennen matkan alkua.

Matkaohjelma

1. päivä - QUITO

Saapuminen Ecuadorin pääkaupunkiin Quitoon, joka sijaitsee Andien laaksossa 2850m merenpinnan yläpuolella. Hotellihuone on käytössänne klo 14 alkaen. Paikallisopas tulee tapaamaan teitä hotellinne aulaan alkuillasta n. klo 18.

HUOM: Hotellimajoitus kansainvälisen tavan mukaisesti alkaen klo 14:00. 

Sheraton Quito Hotel tai vastaava

2. päivä - QUITO - GALAPAGOSSAARET, SANTA CRUZ

Aamulla kuljetus lentokentälle ja lento Galapagossaarille, pienen Baltran saaren lentokentälle. sieltä Saavuttuamme siirrymme lautta- ja autokuljetus yhdelle Galapagossaarten pääsaarista Santa Cruzille, jossa majoitumme seuraavat kaksi yötä. Matkan varrella vierailemme yksityisellä maatilalla, jossa suojellaan jättiläiskilpikonnia, ja pääsemme jalkautumaan näiden lempeiden jättiläisten pariin. Hotellille saapumisen ja kirjautumisen jälkeen loppuiltapäivä vapaata aikaa. (A,L)

Hotel La Isla tai vastaava

3. päivä - GALAPAGOSSAARET, SANTA CRUZ

Aamiaisen jälkeen on ohjelmassa veneretki Academy Bayn lahdelle, joka on oivallinen snorklaus- ja uintipaikka. Täällä on mahdollista nähdä mm. galapagosinmerileijonia ja sinijalkasuulia. Teemme rannalta käsin patikointiretken läheiselle kukkulalle ihailemaan maisemia, ja etsimme merileguaaneja Playa de los Perrosin rannalta. Palaamme hotellille iltapäivällä. (A,L)

Hotel La Isla tai vastaava

4. päivä - GALAPAGOSSAARET, SANTA CRUZ - SAN CRISTOBAL

Aamulla tutustumme Santa Cruzin saaren kuuluisaan, Charles Darwinin nimeä kantavaan tutkimusasemaan, jossa opimme lisää Galapagossaarten eläimistöstä ja sen suojelusta. Iltapäivällä siirrymme pikaveneen kyhydillä seuraavalle saarelle, San Cristobalille, jossa yövymme seuraavat kaksi yötä. Hotelliin kirjautumisen jälkeen vapaata aikaa. (A)

Blue Marlin Hotel tai vastaava

5. päivä - GALAPAGOSSAARET, SAN CRISTOBAL & ISLA LOBOS

Tänään teemme aamiaisen jälkeen veneretken läheiselle Isla Lobosin pikkusaarelle, jota asuttavat mm. fregattilinnut, sinijalkasuulat sekä merileijonat. Viereilemme myös yhdellä San Cristobalin saaren valkohiekkaisista rannoista, jossa on jälleen mahdollista uida tai snorklata ennen paluuta hotellille. (A,L)

Blue Marlin Hotel tai vastaava

6. päivä - GALAPAGOS - QUITO

Kuljetus lentokentälle ja lento takaisin Ecuadorin pääkaupunkiin Saavuttuamme Quitoon kuljetus lentokentältä jo tuttuun hotelliin ja vapaata aikaa. (A) 

Sheraton Quito Hotel tai vastaava

7. päivä - QUITO, PALUU

Hotellihuone Quitossa on käytössänne klo 12 asti. (A)

ATERIAT: [A] AAMIAINEN [L] LOUNAS [I] ILLALLINEN

Lisätiedot

Matkan hintaan sisältyy:

 • Lennot Quitosta Galapagossaarille ja takaisin
 • Majoitukset ohjelman mukaan 
 • Kaikki matkaohjelmassa mainitut kuljetukset 
 • Matkaohjelmassa mainitut retket 
 • Sisäänpääsymaksut opastetuilla kierroksilla 
 • Englantia puhuvien paikallisoppaiden palvelut
 • Matkaohjelmassa mainitut ateriat.

Matkan hinta ei sisällä: 

 • Kansainvälisiä lentoja Ecuadoriin
 • Lentokenttäkuljetuksia Quitossa
 • Suomenkielisen matkanjohtajan palveluita
 • Matkavakuutusta tai viisumeita 
 • Galapagossaarten paikan päällä maksettavia kansallispuistomaksua ja transit-korttia
 • Matkaohjelmassa mainitsemattomia aterioita tai ohjelmaa
 • Ruokajuomia ja muita henkilökohtaisia kuluja.  

Lisätietoa Ecuadorista ja Ecuadorin matkoista

Suomen kansalaiset eivät tarvitse viisumia Ecuadoriin.

Matkan ajan voimassa oleva, hoitokulut kattava matkavakuutus on pakollinen maahanpääsyn edellytys Ecuadoriin. Suosittelemme sellaisen matkavakuutuksen ottamista, joka kattaa sairastapaukset, ja jossa on peruutusturva.

Galapagossaarten lentovarauksia varten tarvitsemme kuvan/kopion passisi henkilötietosivusta. Voit lähettää sen meille matkan varattuasi sähköpostilla (esim. jpg- tai pdf-tiedostona) osoitteeseen info (ät) mandalatravel.fi

Chat on WhatsApp