Lisää räätälöityjä matkaohjelmia kotisivuillamme

2.7.2024

kirjoittanut: info mandalatravel

Takaisin

Lisää räätälöityjä ohjelmia Mandalan sivuilla – Pyydä tarjous!

Ryhmämatkojen lisäksi järjestämme räätälöityjä matkoja ympäri maailmaa pariskunnille, perheille, harrastus- ja ystäväporukoille jne. – myös moniin kohteisiin, joihin meillä ei ole tarjolla ryhmämatkoja. Tarjolla oleva suuri matkakohteiden kirjo jää asiakkaillemme valitettavan usein epäselväksi. Siksi olemmekin nyt avanneet kotisivuillemme runsaasti uusia matkaohjelmaesimerkkejä eri puolilla maailmaa.

Suoraan sivuillamme varattavissa olevien räätälöityjen matkapakettien lisäksi löydät Mandalan kotisivuilta runsaan määrän erilaisia esimerkkimatkaohjelmia eri puolilla maailmaa, joita olemme toteuttaneet ja voimme toteuttaa yksityisille asiakkaille ja ryhmille. Tunnistat nämä esimerkkiohjelmat listoilta siitä, että matkan aloitushinnan tilalla on ”0€”, ja varauspainikkeen tilalla lukee ”Pyydä tarjous”, sillä näiden matkapakettien hinnat riippuvat matkustusajankohdasta ja halukkaiden lähtijöiden määrästä.

Jos löydät kotisivuiltamme kiinnostavan matkaohjelman, jota ei ole suoraan hinnoiteltu, tai jos et löydä sivuilta haluamaasi ohjelmaa, pyydä meiltä siitä tarjous omassa, yksityisessä ryhmässäsi, ottamalla yhteyttä toimistollemme: info@mandalatravel.fi

Tutustu räätälöityjen matkojemme tarjontaan:

 

Lue Mandalan blogissa myös:

Takaisin

Chat on WhatsApp