Kysymyksiä ja vastauksia räätälöidyistä matkoista

15.6.2021

kirjoittanut: info mandalatravel

Takaisin

USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET RÄÄTÄLÖIDYISTÄ MATKOISTA:

Mitä eroa on räätälöidyllä ja ryhmämatkalla?

Monet matkaohjelmamme ovat saatavilla sekä ryhmämatkana että räätälöitynä versiona. Räätälöidyn matkan perushintaan ei kuulu lentoja kohteeseen ja takaisin eikä suomalaista matkanjohtajaa. Räätälöidyillä matkoilla on mukana englantia puhuvat paikallisoppaat. Muuten matkaohjelma kohteessa voi olla sama kuin ryhmämatkalla. Räätälöidyn matkan voi toteuttaa ryhmämatkaa pienemmällä ryhmäkoolla, yleensä alkaen kahdelle henkilölle, tai omassa isommassa porukassa. 

Voinko lähteä yksin räätälöidylle matkalle? 

Kyllä voit. Räätälöityjen matkojen hinnat kotisivuillamme ovat kuitenkin listattu alkaen kahdelle henkilölle. Suuri osa räätälöidyistä matkaohjelmista on mahdollista tehdä myös omassa yhden hengen ryhmässä - kysy tällöin hintoja toimistoltamme: info(ät)mandalatravel.fi. Yksin matkaavalle ryhmämatka on toki edelleen helpoin ja edullisin vaihtoehto.

Onko räätälöidyllä matkalla muita suomalaisia?

Räätälöidyt matkat järjestetään varauskohtaisesti omalle porukalle, eli matkustatte omassa, yksityisessä ryhmässänne. Muita suomalaisia tai kansainvälistä ryhmää ei siis ole mukana matkalla, ellei sellaisesta ole erikseen mainittu.

Mistä löydän lähtöpäivät?

Räätälöidylle matkalle voit lähteä sinulle sopivaan ajankohtaan, lähes milloin vain. Kun olet klikannut mieleisen matkan auki kotisivuillamme, löydät oikeasta sivupalkista kohdan "Valitse oma lähtöpäiväsi matkalle".  Painamalla sen alla olevasta nuolesta saat auki kalenterinäkymän. Sieltä voit valita sinulle sopivan lähtöpäivän. Huomaathan myös, että matkan hinta voi vaihdella lähtöpäivän mukaan. Jos matkustat kohteeseen yön yli lennoilla, huomaathan varatessasi, että räätälöidyn matkan aloituspäivä on kohteeseen saapumispäivä.

Miksi hinta muuttui varausta tehdessä?

Matkan hinta laskee sitä mukaa, mitä useammalle henkilölle matkan varaa kerralla. Henkilömäärän mukaan määräytyviä hintoja voit tarkastella "Näytä kaikki hinnat" -kohdasta, joka sijaitsee sivupalkissa matkan hinnan alla. Hinnat per henkilö ovat alkaen kahden hengen ryhmässä. Hinta voi muuttua myös lähtöpäivien mukaan, johtuen esimerkiksi matkustussesongista tai kohdemaan pyhäpäivistä.

Kuuluvatko lennot matkapakettiin?

Lennot kohteeseen ja takaisin eivät lähtökohtaisesti kuulu räätälöityjen matkojen hintaan. Lentohinnat vaihtelevat päivittäin, joten saat todennäköisesti lennot edullisimmin internetin hakukoneiden kautta. Räätälöidyn matkan voi yhdistää esimerkiksi toiseen lomaan, tai etsiä edulliset lennot netistä ja varata matkapaketin sen jälkeen kun sopivat lennot ovat löytyneet. Voit halutessasi myös pyytää meiltä tarjouksen matkaan sopivista lennoista.

Miten varaan räätälöidyn matkan?

Selaa matkavaihtoehtoja kotisivuillamme esimerkiksi "etsi matka" -toiminnon avulla. Voit hakea matkaa kohdemaan tai matkatyypin mukaan.

  • Kun olet löytänyt listalta mieluisan matkan, klikkaa se auki ja tutustu matkaohjelmaan.
  • Jos matkaohjelma kuulosti sopivalta, valitse oikeasta sivupalkista matkustajamäärä sekä päivä jolloin tahdot aloittaa matkan.                
  • Matkan aloituspäivän sekä henkilömäärän valitsemisen jälkeen selaa sivua alaspäin ja valitse "Varaa matkasi".
  • Sinulle aukeaa varaussivu, jonne tarvitsee enää täyttää omat tiedot ja viimeistellä varaus maksamalla varausmaksu.

Tai vaihtoehtoisesti tutustu räätälöityjen matkojen esimerkkeihimme:

En löydä matkaohjelmista haluamaani kohdetta.

Pyydä meiltä tarjous räätälöidystä matkasta. Toteutamme räätälöidyt matkat ryhmämatkakohteidemme lisäksi lukuisille muille alueille, mukaan lukien eksoottiset kohteet kokeneille matkailijoille. Räätälöidyt matkaohjelmat englanninkielisellä opastuksella onnistuvat yksin, kaksin tai omalla porukallanne. Ota rohkeasti yhteyttä - kokenut henkilökuntamme auttaa mielellään matkatarpeissasi: info(ät)mandalatravel.fi 

Lue Mandalan blogissa myös:

Takaisin

Chat on WhatsApp