Kenia+safari++%25286%2529

Varaamisen helppous

1.2.2020

kirjoittanut: info mandalatravel

Takaisin

Yksi syistä, miksi uudistimme kotisivumme oli se, että halusimme tehdä matkan varaamisesta helpompaa. Tässä vaiheittain vinkkejä siitä, miten saat tehtyä varauksen ryhmämatkalle, helposti ja nopeasti.

1. Löydä oma matkasi

Ensin sinun tulee löytää matka, jonne haluat lähteä. Voit etsiä matkaa esimerkiksi:

  • Etusivun keskellä olevasta ’Minne haluaisit matkustaa?’ –laatikosta, kirjoittamalla jotain kiinnostuksen kohteestasi
  • Etusivu sivun oikeasta yläkulmasta ’Aktiivimatkat’ ja ’Kiertomatkat’ otsikoiden alta, eli matkamuotojen perusteella
  • Etusivun vasemmasta yläkulmasta ’Etsi matkoja’ –laatikosta, jolloin pääset rajaamaan hakuehtoja, kohdealueen, ajankohdan tai matkatyypin mukaan

2. Valitse lähtöpäivä ja matkustajamäärä

Monella matkalla on useita lähtöjä - valitse niistä se joka sinulle sopii. Tämän jälkeen voit valita, monenko matkustajan puolesta teet varauksen. (Huom: 1 varaus = 1 lasku, eli mikäli haluatte maksaa matkanne erikseen, kannattaa tehdä myös varaukset erikseen.)  Hinta päivittyy välittömästi, kun matkustajamäärä nousee. Paina ’Varaa matkasi’ –nappia.

Eri lähtöpäivillä voi olla eri hintoja. Tämä johtuu yleensä sesonkien vaihtelusta tai edullisista lentotarjouksista.

3. Valitse lisäpalvelut ja täytä omat tietosi

Jos haluat matkalle yhden hengen huoneen, valitse se ’Lisäpalvelut’ -kohdasta. Hinta päivittyy välittömästi.

Jos teet matkavarauksen yhdelle hengelle ilman yhden hengen huonetta, matkustat automaattisesti nais- tai miespaikalla, eli jaat huoneen toisen samaa sukupuolta olevan yksinmatkustavan kanssa. Jos sinulla on tiedossa huonetoveri, joka tekee oman varauksen samalle matkalle, voit ilmoittaa matkakumppanin nimen varauksen lisätietoja -kentässä, niin osaamme sijoittaa teidät samaan huoneeseen.

Tämän jälkeen voit vielä tarkastaa, että matkan tiedot ovat oikein ja siirtyä täyttämään omat tietosi. Huomaathan, että nimien varauksessa tulee olla kuten matkalla käyttämässäsi passissa. Kun kaikki on valmista, lue vielä matkaehdot, hyväksy ne ja pääset viimeistelemään varauksesi.

4. Sähköpostiosoitteen vahvistaminen ja varausmaksun maksaminen

Sait juuri sähköpostiisi vahvistuslinkin. Käy klikkaamassa 'Jatka varausta' -laatikkoa ja pääset maksusivulle. Voit maksaa eri pankkien verkkopankkitunnuksilla tai luottokortilla (VISA, MasterCard, American Express).

Kun olet maksanut varausmaksun, saat sähköpostiisi varausvahvistuksen ja maksukuitin. Varausvahvistuksen sinisestä laatikosta 'Varauksen tiedot' pääset vielä tarvittaessa lisäämään tietoja varauksellesi esim. ruokavalioista, allergioista tai matkakumppanista.

(Noudatamme EU:n tietoturva-asetusta, GDPR 25.5.2018)

5. Loppulasku ja loppuinfo

Onnea! Olet juuri varannut matkan. Voit rauhassa odotella matkan alkua, lueskella matkakohteesta tai vaikka käydä ottamassa tuntumaa uusiin vaelluskenkiin, jos olet lähdössä aktiivimatkalle.

Seuraavaksi kuulet meistä n. 45 päivää ennen matkalle lähtöä, jolloin saat sähköpostiisi loppulaskun. Loppulasku voidaan lähettää myös tätä aiemmin, mikäli ryhmä on täynnä ja sulkeutunut siksi myynnistä, tai myöhemmin. Laskun eräpäivä on joka tapauksessa sama, eli reilua kuukautta ennen lähtöä.

Noin kuukautta ennen matkalle lähtöä saat sähköpostiisi loppuinfopaketin, jossa on tietoa matkanjohtajasta, lentoaikatauluista, mahdollisista varusteista, ryhmän tapaamispaikka lentokentällä ynnä muuta hyödyllistä lisätietoa matkalle.

Varaus+vahvistettu

Takaisin