eurooppa
italia
Albanian Balkanin matka kiertomatka patikointi 5
romania matka patikointi pyoraily 4
A group of kayakers from MS Fram on the beach in Illorsuit in Greenland
myanmar (22)

Eurooppa

Opastetut ja räätälöidyt patikointimatkat, vaellusmatkat, pyöräilymatkat, kulttuurimatkat

Matkat Eurooppaan voivat olla aivan yhtä hienoja elämyksiä kuin kaukomatkat. Kotoinen Eurooppamme kattaa maantieteellisesti erittäin monimuotoisen alueen. Jo muutaman tunnin lentomatkan päässä avautuu uskomattomia elämyksiä. Lukuisat vuoristot, jäätiköt ja erämaat kaunistavat lähiseutujamme Keski-Euroopan Alpeilta Pyreneille, Apenniineille ja Euroopan itäisille rajavyöhykkeille, tehden Euroopasta aktiivilomailijan paratiisin.

Eurooppa reuna-alueineen tarjoaa hyvien yhteyksien ja palvelujen äärellä olevia loisteliaita aktiivimatkakohteita Sisilian tulivuorilta ja Italian jylhiltä rannikoilta Pyreneiden vuoristoon, Islantiin, Grönlantiin ja Huippuvuorille, sekä muutenkin erittäin eksoottisia matkailuelämyksiä kohteissa, joista moni ei ole kuullutkaan, aina Pohjois-Kyprokselta Transdnistriaan ja Kosovosta Kaukasukselle.

Mandalan Euroopan matkat ovat pääasiassa aktiivimatkoja. Kohteitamme ovat mm. Italian Dolomiitit ja ToscanaCinque Terren ja Amalfin upeat rannikot, Italian ja Ranskan Alpit ja Pyreneiden vuoristo ja minivaltio Andorra, Balkanin vuoristoalueet mm. Albaniassa, Bosnia-Hertsegovinassa ja Bulgariassa, sekä Romanian ja Slovakian Karpaattien vuoristo. Opastettujen vuorivaellusten, patikointimatkojen ja pyöräilymatkojen lisäksi teemme myös erilaisia kiertomatkoja itäisen ja kaakkoisen Euroopan harvemmin vierailtuihin kohteisiin, mukaan lukien Moldova, Albania, Kosovo, Montenegro sekä Kaukasian alue Euroopan ja Aasian rajalla. Tutustu esimerkkeihin ja kysy lisää!

Eivätkö ryhmämatkan päivämäärät sovi sinulle, tai etkö löydä matkaohjelmistamme haluamaasi kohdetta? Matkustatko mieluummin omassa, yksityisessä ryhmässäsi? Pyydä meiltä tarjous räätälöidystä matkasta!

Toteutamme räätälöidyt matkat ryhmämatkakohteidemme lisäksi lukuisille muille alueille, mukaan lukien eksoottiset kohteet kokeneille matkailijoille. Räätälöidyt matkaohjelmat englanninkielisellä opastuksella onnistuvat yksin, kaksin tai omalla porukallanne. Ota rohkeasti yhteyttä - kokenut henkilökuntamme auttaa mielellään matkatarpeissasi: info@mandalatravel.fi 

Chat on WhatsApp