keski-amerikka
4
Keski-amerikka-matkat-laiskiainen
Keski-amerikka-matkat-tukaani
Costa-rica-matkat-sammakko
Keski-Amerikka-matkat-arenal

Keski-Amerikka

Muinaisia raunioita ja Karibian paratiisirantoja

Matkat Keski-Amerikkaan tarjoavat mahtavia elämyksiä! Alkuperäinen ja monipuolinen Keski-Amerikka on upea alue matkailuun. Lyhyet välimatkat, värikäs paikallinen elämä ja upea luonto tuliperäisiltä vuorilta sademetsien kautta Karibian kultaisille hiekkarannoille yhdistyvät hienolla tavalla alueen muinaisten kulttuurien kiehtovaan historiaan esimerkiksi Palenquen, Tikalin, Chichen Itzan tai Copanin raunioilla ja eläviin alkuperäiskulttuureihin Meksikossa, Guatemalassa tai Panamassa.

Keski-Amerikan matkamme sisältävät maanosan mielenkiintoisimpia kulttuuri- ja luontokohteita. Keski-Amerikassa voit patikoida tulivuorilla Guatemalassa, Costa Ricassa tai Nicaraguassa, vierailla upeissa muinaisten sivilisaatioiden rauniokaupungeissa tai siirtomaa-aikaisissa pikkukaupungeissa, tutustua Kuuban vallankumouksen historiaan tai paikalliseen intiaanikulttuuriin Meksikossa, etsiä kuvauksellisia kasveja ja eläimiä sademetsissä, pyöräillä Kuuban rauhallisilla teillä tai snorklata ja rentoutua Karibianmeren ja Tyynenmeren hiekkarannoilla tai Belizen ja Panaman korallisaarilla.

Keski-Amerikka ja Karibia räätälöidyt matkat

Eivätkö ryhmämatkan päivämäärät sovi sinulle, tai etkö löydä matkaohjelmistamme haluamaasi kohdetta? Matkustatko mieluummin omassa, yksityisessä ryhmässäsi? Pyydä meiltä tarjous räätälöidystä matkasta!

Toteutamme räätälöidyt matkat ryhmämatkakohteidemme lisäksi lukuisille muille alueille, mukaan lukien eksoottiset kohteet kokeneille matkailijoille. Räätälöidyt matkaohjelmat englanninkielisellä opastuksella onnistuvat yksin, kaksin tai omalla porukallanne. Ota rohkeasti yhteyttä - kokenut henkilökuntamme auttaa mielellään matkatarpeissasi: info@mandalatravel.fi 

Chat on WhatsApp