Cuba%20tour%20%284%29

Matkatoimistot & Tilausryhmät

16.4.2023

kirjoittanut: info mandalatravel

Takaisin

MATKATOIMISTOT JA MATKANJÄRJESTÄJÄT

Hei matkatoimisto - eikö valikoimistasi löydy asiakkaidesi toivomaa kohdetta? Tarvitsetko apua asiakkaidesi matkaohjelman kanssa? Ota yhteyttä suomalaiseen matkanjärjestäjään Mandala Traveliin!

Erikoisalaamme ovat pienryhmämatkat, tilausryhmät ja räätälöidyt matkat yksityisasiakkaille. Kaukokohteet, erityisesti Aasia, Latinalainen Amerikka ja Afrikka ovat kohdealueitamme. 

Tutustu laajaan matkatarjontaamme kotisivuillamme: mandalatravel.fi

 

TILAUSRYHMÄT

Järjestä matka omalle työ-, harrastus- tai kaveriporukalle - me vastaamme palveluista! Matkatoimisto Mandala Travel toteuttaa tilausryhmämatkat mm. kerhoille, oppilaitoksille ja yhdistyksille. Toteutamme matkoja tilauksesta eri puolille maailmaa, mukaanlukien eksoottiset kohteet.

Järjestämme sekä aktiivimatkoja (esim. patikointi, vaellus, pyöräily, kiipeily ja sukellus) että kiertomatkoja (kulttuurikohteet, luontomatkat, safarit, lintumatkat, opintomatkat) haluamallasi ohjelmalla. Voit ryhmän kokoamalla myös vaikkapa rahoittaa oman matkasi. Yli 10 henkilön ryhmille myös oman matkajohtajan kustannukset ovat yleensä varsin kohtuulliset. 

Mandala Travel aktiivimatkat

Mandala Travel kiertomatkat

 

ERIKOISET MATKAKOHTEET

Onko haaveissasi erityisen eksoottinen matkakohde? Niin eksoottinen, etteivät matkatoimistot tarjoa toivomaasi matkakohdetta kotisivuillaan? Ei hätää: Kysy meiltä tarjousta räätälöidystä matkasta tai tilausryhmästä!

Meillä Mandala Travelissa on yli 20 vuoden kokemus vaativampienkin matkojen järjestämisestä eri puolille maailmaa, ja eksoottiset matkakohteet ovat erikoisalaamme. Olemme toteuttaneet lukuisia räätälöityjä matkoja ja tilausryhmiä myös moniin kohteisiin, jotka eivät näy ryhmämatkatarjonnassamme - mm. Turkmenistaniin, Tadzhikistaniin, Sudaniin, Mongoliaan, Etiopiaan, Guyanaan ja Kongon tasavaltaan.

Lisätietoa räätälöidyistä matkoistamme

Ota rohkeasti yhteyttä ja pyydä meitä tarjousta unelmiesi matkasta: info[ät]mandalatravel.fi 

Takaisin