Colombia%20tour%20%284%29

Räätälöidyt uutuudet ja kansainväliset ryhmät

28.3.2024

kirjoittanut: info mandalatravel

Takaisin

Räätälöityjen matkojen valikoima kotisivuillamme laajenee!

Olemme jälleen avanneet kotisivuillemme myyntiin uusia, valmiita räätälöityjä matkapaketteja kaukokohteisiin eri puolille maailmaa. Räätälöidyt matkapaketit sisältävät monipuolisia matkaohjelmia safarimatkoista vaellus- ja kiipeilymatkoihin. Nämä kiertomatka- ja aktiivimatkaohjelmat omassa yksityisessä ryhmässä, englanninkielisellä opastuksella on helppo varata suoraan kotisivujemme kautta haluamananne ajankohtana:

Räätälöidyt kiertomatkat

Räätälöidyt aktiivimatkat

Osa uusista räätälöidyistä matkapaketeistamme on nyt myös paikkoja kansainvälisissä ryhmissä, mikä tarjoaa ryhmämatkojen tavoin kustannustehokkaan matkustusmahdollisuuden osana suurempaa ryhmää, mutta lähtöjä on tarjolla joustavammin kuin omissa suomenkielisissä ryhmissämme. Paikallisten matkanjärjestäjien kansainvälisiä ryhmälähtöjä on nyt tarjolla mm. Ecuadoriin, Galapagossaarille, Vietnamiin, Malesiaan, Keski-Aasian valtioihin, Keniaan ja Tansaniaan.

Kaikki kauttamme saatavilla olevat matkamahdollisuudet eivät toki edelleenkään ole varattavissa suoraan kotisivujemme kautta. Jos et löydä sivuiltamme sinulle sopivaa valmista pakettia, sinun kannattaakin edelleen pyytää meiltä tarjous räätälöitystä matkapaketista haluamaasi kohteeseen, ohjelmalle ja ajankohtaan. Lähetä meille tarjouspyyntö osoitteeseen info@mandalatravel.fi, niin palaamme asiaan!  
 
Tutustu Mandalan blogissa myös:

Takaisin

Chat on WhatsApp