Man-hiking-silhouette-in-Mount-Everest,Himalayan-618202000 4638x3045

Himalajan vuoristo

Matkoja maailman katolle

Maailman korkein vuoristoalue, Intian ja Kiinan välissä sijaitseva Himalaja tarjoaa ainutlaatuiset puitteet matkailuun. Himalajan henkeäsalpaava vuoristo, kauniit vuoristojärvet, joet, solat ja laaksot yhdessä monipuolisen ja rikkaan kulttuuritarjonnan kanssa mahdollistavat monipuolisen kattauksen erilaisia matkaohjelmia ja aktiivista tekemistä. Eksoottiset paikalliset festivaalit, lumivaippaisina hohtavat vuoret, ystävälliset ihmiset ja monimuotoinen luonto tekevät Himalajan alueesta matkailijan paratiisin.

Mandala Travelin Himalajan matkat tekevät matkailijaan lähtemättömän vaikutuksen unohtumattomien maisemiensa lisäksi myös lukemattomien kulttuuriensa, uskontojensa ja kansojensa ansiosta. Järjestämme opastettuja aktiivi- ja kiertomatkoja Tiibetin, Nepalin ja Intian Himalajalle sekä Bhutaniin, kattavalla parinkymmenen vuoden kokemuksella alueesta. Himalajan vaellusmatkat, kiipeilymatkat ja pyöräilymatkat tarjoavat uusia elämyksiä ja haasteita kokeneellekin vaeltajalle. Kulttuurimatkat Himalajalle taas tutustuttavat alueen monipuoliseen historiaan ja tiibetinbuddhalaisiin perinteisiin. Opastettujen matkojen lisäksi tarjoamme myös erilaisia räätälöityjä matkoja Himalajan alueelle.Tutustu esimerkkeihin ja kysy lisää!

Kysy räätälöityä matkaa

Eivätkö ryhmämatkan päivämäärät sovi sinulle, tai etkö löydä matkaohjelmistamme haluamaasi kohdetta? Matkustatko mieluummin omassa, yksityisessä ryhmässäsi? Pyydä meiltä tarjous räätälöidystä matkasta!

Toteutamme räätälöidyt matkat ryhmämatkakohteidemme lisäksi lukuisille muille alueille, mukaan lukien eksoottiset kohteet kokeneille matkailijoille. Räätälöidyt matkaohjelmat englanninkielisellä opastuksella onnistuvat yksin, kaksin tai omalla porukallanne. Ota rohkeasti yhteyttä - kokenut henkilökuntamme auttaa mielellään matkatarpeissasi: info@mandalatravel.fi